2022 - 23'de Final Yapacak Diziler / Fox, Kanal D, Star, Atv, Show, TRT Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İşte 2023 Kış Sezonunda Final Yapacak Diziler

2022 23'de-Final-Yapacak-Diziler

İşte 2022 -23’de Final Yapacak Diziler

Kış sezonuna başlayalı henüz kısa bir süre olmuşken 2022 – 23’de Final Yapacak Diziler de teker teker belli olmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük iddialarla ekranlara gelen dizilerin reyting savaşında yenik düşmesiyle final kararları alınması kaçınılmaz oldu. Peki, Hangi diziler final yapacak? Hangi diziler devam edecek? İşte 2023 yeni sezonunda erken final yapacak, final yapması beklenen ve bitecek dizilerinin listesi.

SİPAHİ

sipahi-final-yapacak

Show TV’de geçtiğimiz haftalarda başlayan yeni dizi Sipahi’den kötü haber geldi. Başrollerini; Özge Gürel, Kaan Yıldırım, Kerem Alışık’ın paylaştığı dizinin final yapacağı iddia edildi. Bir süredir sosyal medyada hakkında final yapacağı iddiaları çıkan dizinin akıbeti ile ilgili resmi açıklama geldi. Dizinin final yapma sebebinin reytinglerdeki beklentinin altında kalması olduğu belirtiliyor.

HAYATIMIN ŞANSI

hayatimin-şansı-dizisi-neden-final-yapıyor

23’de Final Yapacak Diziler ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Fox TV’nin yeni sezon dizilerinden birisi olan Hayatımın Şansı dizisinin final yapacağı iddia edildi. Başrollerini Alican Yücesoy ve Şifanur Gül’ün paylaştığı diziyle ilgili gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Hayatımın Şansı 9. Bölümüyle final yapacak. Dizinin final yapma sebebinin reytinglerdeki beklentinin altında kalması olduğu tahmin ediliyor.

HAYAT BUGÜN

23-de-final-yapacak-diziler-hayat-bugün-bitiyor-mu

Show TV’nin bu sezonun en iddialı dizileri arasında gösterdiği Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Hayat Bugün dizisinin reytinglerde en az izlenen diziler arasında yer alması erken final iddialarını da beraberinde getirdi. New Amsterdam isimli yabancı diziden uyarlanan Hayat Bugün dizisinin güzel bir başlangıç yapmış olsa da bu başarıyı devam ettirememesi nedeniyle biteceği iddia edilirken kanal tarafından final kararıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

GÜNCELLEME:

Hayat Bugün dizisi ile ilgili kötü haber kısa süre önce geldi. İzlenme oranlarında bekleneni karşılamayan Hayat Bugün dizisi yayınlanacak 8. Bölümüyle Final yapacak.

KASABA DOKTORU

kasaba-doktoru-neden-erken-final-yapıyor

TRT 1’de geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Kore Uyarlaması dizisi Kasaba Doktoru‘nun final kararı aldığı öğrenildi. Kore dizisi Dr. Romantik’ten ekranlara uyarlanan dizinin ani final kararında dizinin yayınlanan son bölümünde reyting sonuçlarında ilk 20’ye bile girememesi gösterildi. Dizinin izlenme oranlarındaki gerilemenin en büyük nedeni olarak Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizinin çok izlenmesi gösteriliyor. Peki, Kasaba Doktoru ne zaman final yapacak? Dizinin oyuncu kadrosuna yeni gelen oyuncuların da heyecan sağlayamaması sonrasında Kasaba Doktorunun 32. bölümü ile final yapacağı belirtildi.

DUY BENİ

final-yapacak-türk-dizileri-duy-beni

2022 – 23 Sezonunun Final Yapacak Dizileri arasında Star TV’nin yaz dizileri arasında yer alan Duy Beni dizisi yer aldı. 17 Kasım 2022’de yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda eden dizi, orta sınıf bir mahallede yaşayan Ekim’in en yakın arkadaşı Leyla’ya araba çarpmasıyla değişen hayatını konu alıyordu. Romantik dram gençlik türündeki Duy Beni Oyuncu kadrosunda; Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Durul Bazan, Murat Daltaban, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl gibi pek çok oyuncu yer alıyordu,

BABA

baba-dizisi-final-mi-yapıyor

Geçtiğimiz sezon Show TV’de ekrana gelen Baba dizisinin final yapacağı öğrenildi. Başrollerini; Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba dizisinin final kararında düşük reyting sonuçlarının etkili olduğu edinilen bilgiler arasında. Baba dizisinin Twitter hesabından yapılan açıklamayla duyurulan final kararında; “15 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba projemiz, 30. Bölümüyle Aralık ayı sonunda serüvenini noktalayacak. Bizi seven ve takip eden tüm seyircilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Final Yapması Beklenen Diziler

Bu sezona hızlı giriş yapıp ancak ilerleyen bölümlerde istenilen izlenme oranlarını yakalayamayan diziler ile ilgili final iddiaları gündeme gelmeye başlıyor. Başlığımızda henüz kesin final kararı alınmamış ancak biteceği ileri sürülen dizilere yer vereceğiz.

GECENİN UCUNDA

gecenin-ucunda-final-mi-yapacak-ne-zaman

Star TV erkanlarında yayınlanan başrollerini; Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun paylaştığı Gecenin Ucunda dizisi de biteceği tahmin edilen diziler arasında yer alıyor. Daha önce Çarşamba akşamları yayınlanan dizi rakiplerinin karşısında fazla dayanamayınca değişikliğine gidilmişti. Salı akşamları izleyiciyle başlayan dizi bekleneni karşılayamamıştı. Yapılan iddialara göre Gecenin Ucunda dizisinin yeni yılın ilk aylarında final yapacak. Ancak şu an yapımcı şirketten herhangi bir açıklama gelmiş değil.

BALKAN NİNNİSİ

balkanninnisi-final-mi-yapacak

Sezonun başında TRT 1’de yayınlanan Kara Tahta ve Muhteşem Eşleşme dizilerinin ardından Balkan Ninnisi dizisinin de final yapması bekleniyor. Söz konusu dizileri bitirme kararının alınmasında Tolgahan Sayışman’ın başrolünde oynadığı 23 Aralıkta TRT 1 de başlayacak Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisiyle başrolünü Uğur Güneş ve Gülsüm Ali’nin oynadığı Al Sancak dizisinin yayına girecek olması gösteriliyor.

ALDATMAK

aldatmak-dizisi-final-mi-yapacak-ne-zaman

ATV’nin 2023 yeni sezonuna hızlı giren dizilerinden Aldatmak dizisinin final kararı ile ilgili şok bir iddia geçtiğimiz günlerde ortaya atılmıştı. Sevilen diziyle ilgili son zamanlarda final tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı belirtilirken bu durumun nedeni olarak çok düşük reyting rakamları gösterilmişti. Başrollerinde; Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal’ ın yer aldığı Aldatmak dizisinin erken biteceği ile ilgili henüz kesin bir bilgi yer almazken dizinin akıbetinin ne olacağı ilerleyen zamanlarda belli olacağı tahmin ediliyor.

BİR PERİ MASALI

bir-peri-masalı-dizisi-bitecek-mi

Başrollerini; Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin paylaştığı FOX TV’nin Bir Peri Masalı isimli dizisi de final yapacağı konuşulan diziler arasında. Yayınlanan yeni bölümleriyle biraz toparlanmaya başlayan dizinin gidişatının ne olacağı ilerleyen zamanlarda belli olacak.

DARMADUMAN

darmaduman-dizisi-bitecek-mi

FOX TV’de geçtiğimiz haftalarda ekranlara gelmeye başlayan Darmaduman dizisiyle ilgili tehlike sinyalleri çalmaya başlamış durumda. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin geçtiğimiz hafta yayında olmaması izleyicide dizinin final yaptığı düşüncesi uyandırsa da dizinin yayında olmayışının nedeni olarak yayın günü değişikliği gösterildi. Dizinin yayınlandığı günden bu yana istenen reyting başarısını gösterememesi nedeniyle yeni gününde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Not: Bu sezon final yapacak diziler ile final yapması beklenen yeni dizileri ile ilgili haberler geldikçe yazımızda olacak.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yılın sonu Gelmeden Pek Çok Dizi Bitecek!

2021’in Biten Türk Dizileri

İşte Dizilerin Final Tarihi

Geçtiğimiz Sezonda Final Yapan Diziler

2024 Kış Sezonunda Final Yapacak Diziler

Bir Cevap Yazın