Lee Min Ho Evlendi mi? Düğün Görüntüleri Şok Yarattı Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Lee Min Ho Evlendi mi? Düğün Görüntüleri Şok Yarattı!

lee-min-ho-evlendi-mi-karısı-kim-adı-ne

Sosyal Medyada Çıkan Görüntüler Lee Min Ho Evlendi mi? Sorularına Neden Oldu!

Güney Kore’nin dünyaca ünlü yakışıklı delikanlısı Lee Min Ho düğün haberiyle sosyal medyada gündem oldu. Lee Min Ho’nun evlendiği yönünde çıkan İnstagram paylaşımının viral olmasından sonra Lee Min Ho’nun hayranları oppalarının evlenme haberiyle büyük bir heyecan yaşadı. Haberin yayılmasından sonra Lee Min Ho evlendi mi? Lee Min Ho’nun karısı kim, Lee Min Ho’nun karısının ismi ne? Lee Min Ho’nun eşi gibi sorular arama motorlarında sorulmaya başladı. Bir isim benzerliğiyle dünyaya yayılan haberle ilgili detayları Film Dizi Haber olarak yazımızda sizler için araştırdık.

Her Şey Düğün Töreni Videosu İle Başladı

Ünlü Koreli Aktör’ün evlendiği ile ilgili ortaya atılan iddia, orta Cava’dan bir kadın ile Lee Min-ho adlı Güney Koreli bir adam arasındaki bir düğünün görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasıyla başladı.Sosyal medyada oldukça heyecan yaratan bu paylaşım K-drama takıntılı Endonezyalıları adeta çılgına çevirdi. Çiftin Batang naiplik, Central Java’daki gelin evindeki akad nikah (kutsal evlilik) töreninin videosu, Instagram’da yerel topluluk sayfası @pekalonganinfo tarafından viral bir paylaşım da dahil olmak üzere internette dolaştı.

Videoda Evlilik Yemini ve Çeyiz Listesinde Yer Aldı

Söz konusu videoda Lee Min-ho hayatını Puput’a adadığı için evlilik yemini ettiğini söyledi. Penghulu (düğün memuru) işlemleri yönetirken damadın bir Hyundai arabası, 15 gram elmas ve bir apartman birimi içeren gelin Puput’a çeyizi listesi açıklandı. Yorumlar bölümünde, birçok netizen Puput ve Min-ho’nun düğününün en sevdikleri oppalarla (hayranların Koreli yıldızlara atıfta bulunmak için kullandığı sevimli bir terim ) evlenme fantezilerini daha da beslediğini söylerken, diğerleri çeyiz konusunda kıskançlıklarını da dile getirdiler.

İşte Lee Min Ho’nun Düğünüyle İlgili Sosyal Medyada Ses Getiren O Videodan Görüntüler

Gerçek Kısa Bir Süre Sonra Anlaşıldı

Güney Koreli Lee Min Ho ile Endonezyalı Puput’un evlilikleri damadın ünlü Koreli Aktör Lee Min Ho ile isim benzerliği nedeniyle bir anda büyük ses getirse de çiftin şöhreti adaşına nazaran sadece 15 dakika sürdü. Viral videonun paylaşılmasında sonra kısa bir süre sonra gerçekler ortaya çıktı. Düğün töreni gerçek olsa da evlenen kişi oyuncu Lee Min Ho değil de sadeceisim benzerliği olan birisi olduğu öğrenildi. Gerçeklerin anlaşılması Lee Min Ho hayranlarına rahat bir nefes aldırdı.

lee-min-ho'nun-eşi-kim-düğün-mü-oldu

Ve işte eğlenceli bir gerçek:

Sadece K-eğlence sahnesinde en az üç tane daha Lee Min-hos var, ancak hepsi sahne adlarını kullanıyorlar, yani aktör Lee Tae-ri, popüler TV sunucusu Boom ve bir K-pop üyesi Lee Know adlı erkek grubu Stray Kids.

Biraz ilgili bir notta,

Doğu Kalimantan’ın başkenti Samarinda’da bir nasi kuning (kokulu sarı pirinç) satıcısı, Lee Min-ho’nun Endonezyalı doppelgänger’ı olarak adlandırıldıktan sonra geçen yıl ün kazandı.

Aktör Lee Min ho Kimdir?

Aktör Lee Minho, Güney Koreli oyuncu Lee Min-Ho 22 Haziran 1987 yılında Güney Kore’nin Seul kentinde doğmuştur. Şu an 35 yaşında olan Lee Min Ho’nun bir ablası vardır. Küçük yaşlarda futbolcu olmak istemiş,  ama İlkokul 5. Sınıfta geçirdiği bir kaza sonrasında bu hayali sona ermiştir. Buna rağmen futbola karşı ilgilisi hala devam etmektedir. Nal Do-Ho favori oyuncusudur. Lise 2. sınıfta iken oyunculuk dikkatini çektirmiştir. Lisede bir üst sınıf öğrencisinin yardımıyla Starhaus Entertainment’ a katılmıştır. Aldığı eğitiminden sonra oyuncu seçmelerine katılıp çeşitli küçük rollerde oynamıştır.

Boys Over Flowers Dizisiyle Üne Kavuştu

Güney Koreli Şarkıcı Model ve Oyuncu Lee Min Ho, ilk oyunculuk kariyerini 2002 yılında çekilen Romance dizisiyle yaptı. Boys Over Flowers (2009) filminde oynadıktan sonra dünya çapında tanınırlık kazanırken en son Apple TV’nin tarihi draması Pachinko‘da yer aldı.

Lee Min Ho özel hayatı – dizileri – filmleri ile ilgili tüm detaylar yazımızda.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022’de Evlenen Ünlü Oyuncular

Lee Min Ho Hangi Kore Dizisinde Oynayacak?

Lee Min Ho Fantastik Bir Diziyle Dönüyor

Bir Cevap Yazın