2024' de Hayatını Kaybeden Ünlüler Kimler? Son Durum Gelişmeleri Neler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2024′ de Ünlülerden Kayıp Haberleri Gelmeye Başladı!

2024'-de-Hayatını-Kaybeden-Ünlüler-Kimler-Son-Durum-Gelişmeleri-Neler

2024 Yılında Hayatını Kaybeden Ünlüler

Her başladığımız yıl bize iyi şeyleri getirirken bazen üzüntü ve kederi de getiriyor. Ölümler ve kaybettiğimiz değerler her geçen zaman hayatımızda yer almaya devam ediyor. 2023 yılında olduğu gibi bu yılda ünlülerden acı haberler gelmeye başladı. Yılın ilk günlerinde aldığımız bu haberleri ve son dakika haberini Film Dizi Haber olarak yazımızda sizlere duyuracağız. İşte 2024 Yılında Hayatını Kaybeden Ünlüler ile ilgili son durum gelişmeleri.

Bu Yıl Yakın Zamanda Vefat Eden Ünlüler

Hayatını Kaybeden Ünlüler yazımızda yakın zamanda vefat eden sanatçı ya da tanınmış kişileri bu başlık altında görebilirisiniz.

Yeşilçam’ın Ünlü Yapımcısı Türker İnanoğlu Hayatını Kaybetti!

Türk sinemasının en önemli isimlerinden birisi olan senarist, yönetmen yapımcı Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Türker İnanoğlu neden öldü? Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Türker İnanoğlu’nun hastaneye kaldırıldığı, doktorların tüm müdahalesine rağmen 2 Nisan 2024 tarihinde 88 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü oyuncu Gülşen Bubikoğlu ile evli olan İnanoğlu, Erler filmin sahibiydi. Türkiye’nin ilk özel televizyonu ATV’yi de kuran İnanoğlu, Beyoğlu’nda Atlas Sineması, Şişli’de Kent Sineması, Kavacık’ta Boğaziçi Sinemaları’nın da sahibidir. 2005 yılında İstanbul’un Maslak semtinde Türker İnanoğlu Maslak Show Center’ı (TİM) açmıştır.

Çok sayıda sinema filmi ve dizi projelerine imza atan İnanoğlu’nun en çok ilgi gören dizileri arasında; Arka Sokaklar, Parmaklıklar Arkasında, Akasya Durağı, Cennet Mahallesi, Paramparça ve Kördüğüm gibi diziler yer alıyor.

Türker İnanoğlu Kimdir? Hangi dizi ve sinema filmleri var? detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Erkan Petekkaya Babasını Kaybetti!,

erkan-petekkaynın-babası-neden-öldü

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Erkan Petekkaya babası Akın Petekkayı kaybetti. Babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Petekkaya paylaşımında;
“Canım Babam Akın Petekkaya’yı bu sabah kaybettik. Cenaze namazı Beykoz/Kavacık Görele Mahallesi Camii’nde kılınacak. Allah hepimizin büyüklerine rahmetler eylesin” sözlerini kullandı.

Yeşilçam Yıldızı Bahar Öztan Hayatını Kaybetti

bahar-öztan-neden-öldü

Uzun süredir kanser tedavisi gören Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar Öztan hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan neden öldü? Uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden Bahar Öztan’ ın yoğun bakıma kaldırılarak entübe edildiği iddia edilmişti. Öztan’ın oğlu ünlü oyuncunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yapmıştı. Daha önce 3 kez kanseri yenen Bahar Öztan’ın, kolon kanseriyle nedeniyle 21 Mart 2024 de 61 yaşında vefat ettiği edinilen bilgiler arasında.

Gerçek adı, Ülkü Cerrahoğlu olan sinema, dizi oyuncusu, şarkıcı ve model unvanları bulunan Bahar Öztan, 60 a yakın dizi ve filmde rol almıştır. Öztan son olarak 2019 yılında Afili Aşk dizisinde rol almıştır.

Bahar Öztan Kimdir? Hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Unutulmaz Filmlerin Yapımcısı Arif Keskiner Yaşamını Yitirdi!

yapımcı-arif-keskin-hayatını-kaybetti

Başta Selvi Boylum Al Yazmalım, Kapıcılar Kralı ve Piano Piano Bacaksız gibi sinema klasiklerinin yapımcısı Arif Keskiner 13 Mart 2024 tarihinde 86 yaşında hayatını kaybetti. Yazar Almula Merter Churm, Keskiner’in vefat haberini paylaştığı mesajla duyurdu. Churm paylaşımında; “Koca bir devir bitti… Işıklarda uyu. Yattığın yer incitmesin Arif Keskiner” ifadelerini kullandı.

Arif Keskiner Kimdir? Hangi sinema filmlerine imza attı?

Yeşilçam’ın Usta Oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu Yaşamını Yitirdi

kayhan-yıldızoğlu-neden-öldü

Kara Murat’tan Malkoçoğlu’na 250 filmde oynayan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti. Kayhan Yıldızoğlu neden öldü? Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu’nun ölüm nedenin yaşlılığa bağlı nedenlerden olduğu belirtildi. Kurtlar Vadisi Pusu, Çiçek Taksi, Eşkıya, Ömerçip, Selena, Akasya Durağı, Arka Sokaklar gibi çok sayıda TV dizisinde rol almıştır.

Zafer Algöz’ün Annesi Vefat Etti!

zafer-algözün-annesi-neden-öldü

Ünlü tiyatro, film ve dizi oyuncusu Zafer Algöz’ün annesi Güner Algöz vefat etti. Üzüntülü haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Algöz, paylaşımında şu sözlere yer verdi;

“Ailemizin ulu çınarı ,Sevgili Annemiz Güner Algöz’ü kaybettik…Acımız büyük tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Cenazesi 9 Mart Cumartesi günü Burhaniye Koca camiinden ikindi namazına müteakiben Geriş kabristanına defnedilecektir.”

Kayhan Yıldızoğlu Oynadığı dizi ve filmler için linki tıklayabilirsiniz.

Ünlü Oyuncu Tolga Savacı Hayatını Kaybetti!

tolga-savaci-neden-öldü

80’li yıllarda Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Tolga Savacı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Uzun yıllardır eşi Nermin Bezmen ile ABD’de yaşadığı bilinen Savacı’nın ani ölümü haberini Nermin Bezmen sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “Yüreğim kanıyor!!! Kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz.” duyurdu.

Fransız Koleji mezunu olduğu bilinen Tolga Savacı, 1983 yılında İtalya’da mankenlik eğitimi almıştı. Beyazperdeye 1985 yılında Banu Alkan’la başrol oynadığı Arzu filmiyle adım atan Savacı, Sekreter, Tapılacak Kadın, Samanyolu, Fatih Harbiye gibi çok sayıda dizi ve filmde rol almıştır. Tolga Savacı son olarak 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde oynamıştı.

Tolga Savacı Kimdir? Oynadığı Dizi ve Filmler ile ilgili detayları linkten öğrenebilirsiniz.

Oyuncu Birand Tunca’nın Annesi Hayatını Kaybetti!

birand-tuncanın-annesi-neden-öldü-hayatını-kaybeden-ünlüler

Dizi ve sinema oyuncusu Birand Tunca’nın annesi Yasemin Sözen yaşamını yitirdi. Uzun süredir kanserle mücadele ettiği belirtilen Yasemin Sözen’in acı haberini oyuncu İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Tunca paylaşımında;

“Aşağıda ölüm yoktur, vuslat vardır. Canım annem… Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Türk Sinemasının Ünlü Oyuncularından Sevda Ferdağ Hayatını Kaybetti

sevda-ferdağ-kaç-yaşında-neden-öldü

Başta Kapıcılar Kralı filmi başta olmak üzere yaklaşık 150 film ve dizide rol alan, Türk Sineması’nın önemli oyuncularından birisi olan Sevda Ferdağ, 17 Şubat 2024’de İstanbul Cihangir’deki evinde 81 yaşında hayatını kaybetti. Sevda Ferdağ neden öldü? Asıl adı Lütfiye Dumrul olan oyuncunun uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayata veda ettiği belirtildi. Aynı zamanda oyuncu Ferda Ferdağ’ın da kız kardeşi olan Sevda Ferdağ; Çalıkuşu, Cibali Karakolu, Berivan, Perçem, Hacı, Yaprak Dökümü, Ömre Bedel gibi TV dizisi ve filmlerinde oynamıştır.

Sevda Ferdağ Kimdir? Oynadığı dizi ve filmler

Menajer Organizatör Erkan Özerkman Hayatını Kaybetti

erkan-özerkman-neden-öldü

Best Model Of World Kurucusu Erkan Özerkman 13 Şubat 2024 tarihinde 84 yaşında hayatını kaybetti. Aynı zamanda gece kulüpleri ve diskotelerin de kurucu olarak bilinen Erkan Özerkman neden öldü? Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği ve magazin yazarlığı yapan Erkan Özerkman’ın ölüm sebebi olarak pankras kanseri olduğu belirtildi.

Ünlü Oyuncu Selen Soyder’in Annesi Vefat Etti!

selen-soyder-in-annesi-neden-öldü

Ünlü oyuncu Selen Soyder’in annesi Behice Yazıcı hayatını kaybetti. Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde oynayan Selen Soyder’in annesinin 8 yıldır amansız bir hastalıkla mücadele ettiği öğrenildi. Acı haberi İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Selen Soyder paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
“Annem Behice Yazıcı, beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı. 8 yıllık zorlu bir mücadelenin sonunda tüm sevdiklerinin ve onu sevenlerin başı sağ olsun” dedi .

Kadir Ezildi Bu Yıl da Dedesini Kaybetti!

kadir-ezildinin-dedesi-neden-ne-zaman-öldü

FOX TV ekranlarında Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi, dedesi İsmet Kaplan’ nı kaybetti. Geçtiğimiz yıl Ocak ayında anneannesi Gülhanım Kaplan’ı kalp krizinden kaybeden ünlü sunucu dedesini de Ocak ayında yine kalp krizinden kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Kadir Ezildi, daha sonra yaptığı paylaşımda dedesine internetten bot aldığını kargonun geldiği sırada dedesinin kalp krizi geçiriyor olmasından dolayı kapıyı açamadığını, bunun üzerine eve giden ailenin dedesini vefat etmiş şekilde bulduklarından bahsetti. 24 Ocak 2024 tarihinde vefat eden İsmet Kaplan Maltepe Mimar Sinan Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Hüseyin’i Hayatını Kaybetti!

kurtlar-vadisi-nin-cerrahpasali-huseyin-i-neden-öldü

Kurtlar Vadisi dizisinde Cerrahpaşalı Hüseyin karakterini canlandıran oyuncu Ergin Duru hayatını kaybetti. Geçtiğimiz Kasım ayında geçirdiği kalp krizi sonrası entübe edilen ünlü oyuncudan acı haber geldi. Ergin Duru’nun ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay yaptığı açıklamada;

“Usta oyuncumuz Ergin Duru, 15 Kasım 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı Hüseyin’i olarak da tanınan Türk sinemasının emektar isimlerinden Ergin Duru, 21 Ocak 2024 Pazar günü hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Eskişehir’e gönderildi ve orada ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Mekânı cennet olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

Yeşilçam’ın Gaddar Kerim’i Hikmet Taşdemir Vefat Etti!

yeşilçam-oyuncusu-hikmet-taşdemir-hayatını-kaybetti

Yeşilçam’ da Gaddar Kerim lakabıyla tanınan Hikmet Taşdemir’den acı haber geldi. Türk Sineması’nın kötü adamı olarak bilinen Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 82 yaşında hayatını kaybetti. 130’dan fazla filmde rol alan Taşdemir, Umudumuz Şaban, Tatar Ramazan, Leyla ile Mecnun, Rabia, Battal Gazi’nin Oğlu, Batsın Bu Dünya, Dünyayı Kurtaran Adam, Arka Sokaklar gibi dizi ve filmlerde oynadı.

Türk Sanat Müziği Solisti Yüksel Uzel Hayatını Kaybetti!

yüsek-uzel-kimdir-neden--öldü

Asıl adı Yüksel Katmer olan klasik Türk müziği solisti, şarkıcı Yüksel Uzel, 7 Ocak 2024’te Johannesburg şehrinde kanser hastalığı nedeniyle 74 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi 9 Ocak 2024 günü Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Solist olduğu dönemde büyük ses getiren Uzel, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Papatyaları arasında yer alıyordu. Beyninde baloncuk oluşması nedeniyle ard ardına beyşn ameliyatı geçiren, doktor tavsiyesi üzerine sahne hayatını bırakan Uzel, 2004 yılında Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Johannesburg kentine yerleşmişti. Yüksel Uzel’ in Bir Seni, Bir Gülü Öptüm ,Yıllar Yorgun Ben Yorgun, Al Aşkını Ver Gönlümü adında albümleri bulunuyor.

Usta Oyuncu Ayla Algan Hayatını Kaybetti!

oyuncu-ayla-algan-vefat-etti-işte-nedeni

Usta tiyatro yönetmen, sanatçısı, şarkıcı, oyuncu ve eğitmen Ayla Algan, 4 Ocak 2024′ de geçirdiği beyin kanaması sonucu 87 yaşında hayatını kaybetti. 2022 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü’ne layık görülen Algan, oyunculukta kült haline gelmiş ve şimdiye kadar yayınlanan projeleri büyük bir keyifle izlenmişti. Sadri Alışık ile oynadığı “Ah Güzel İstanbul” filmiyle gönüllerde yer edinmiş olan Ayla Algan; Kurtlar Vadisi Pusu, Unutulmaz, Binbir Gece, Aliye, Hanım Ağa, Sıdıka, Ah Güzel İstanbul gibi çok sayıda dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda oynamıştır.

Ayla Algan Kimdir? Biyografisi ve Oynadığı Dizi ve Filmler için linke tıklayabilirsiniz.

Ünlü Yapımcı Yönetmen Sadullah Çelen Hayatını Kaybetti

yakın-zamanda-ölenler-sadullah-celen-neden-öldü

2024 yılında Hayatını Kaybeden Ünlüler haberimizde yılın ilk günlerinde acı haber geldi. Sinema ve dizi filmi yönetmeni, aynı zamanda yapımcı olan Sadullah Çelen, 02 Ocak 2024 tarihinde 64 yaşında İstanbul’ da vefat etti. Züğürt Ağa, Şehnaz Tango, Yedi Numara, Sıcak Saatler, Fatih Harbiye, Canım Ailem, Elimi Bırakma, Güneşin Kızları, Benim Güzel Ailem gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Sadullah Celen’in ölüm haberini ünlü oyuncu Alp Navruz yaptığı sosyal medya paylaşımda duyurdu.

Sadullah Celen neden öldü? Beynine pıhtı atması sonucu hayatını kaybeden Celen için ; Alp Navruz, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel gibi birçok oyuncu isim sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Oyuncu Emre Karayel’in Annesi Türkan Onat Hayatını Kaybetti!

emre-karayel'in-annesi-neden-öldü

Ünlü oyuncu 2024’ün ilk günlerinden acı haber geldi. Annesi Türkan Onat’ın kaybını sosyal medya hesabından annesinin fotoğrafını paylaşarak duyuran oyuncu, ‘Annemiz Türkan Onat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şakirin Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir. Toprağın bol mekânın cennet olsun anacığım. Allah gani gani rahmet eylesin.’ ifadelerini kullandı.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2024 Yılında Ölen Ünlüler Güncel Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz

2023 Yılında Ölen Ünlü İsimler Kimler Oldu?

2022 Yılında Kaybettiklerimiz

2021 Yılında Vefat Eden Ünlüler

Depremde Hayatını Kaybedenler

Bir Cevap Yazın