Hakkımızda Merak Ettikleriniz

Film Dizi Haber sitesi olarak hakkımızda bilmek isteyeceklerinizi yazımızda derledik. İnternet sitemiz, Türk ve dünya televizyon kanalında yayınlanan diziler ile beyazperde de yayınlanan sinema filmleri ile ilgili bilgi, haber, fotoğraf, fragman ve videoları içerir. Medya alanında faaliyet gösteren İnternet sitemizde yer alan içerikler basında çıkan haberler, tarafımıza gönderilen basın bültenleri ve içerik editörlerimizin doğaçlama projeleri doğrultusunda hazırlanmaktadır. Film Dizi Haber’e özel içerikler editörlerimizin bakış açısı doğrultusunda en geniş ve bilgi detayları göz önünde tutularak hazırlanır.

film-dizi-haber-hakkında-merak-edilenler

Hikayemiz

Televizyon dizileriyle ilgili internet üzerinden forum sohbetleri yapan bir Forum sitesinde 2010 yılında Moderatör olarak çalışmaya başlayan kurucumuz, dizilere ve oyunculara olan ilgisini daha geniş kitlelerle paylaşmak adına hobi olarak çıktığı yolda 2014 yılında Film Dizi Haber sitesini kurarak profesyonel hayata atılmıştır. İlk zamanlar sadece dizi haberleri paylaşan sitemizin içerikleri zamanla gelişerek, sinema filmi haberleri, magazin haberleri, eğlenceli listeler, oyuncu haberleri ve biyografileri gibi geniş bir yelpazeye genişlemiştir. Bu gelişme her geçen gün artarak devam etmektedir.

Felsefemiz

Film Dizi Haber olarak felsefemiz; sitemizi ziyaret eden ziyaretçilerimize sitemizin içeriklerini en doğru, en detaylı, en güncel ve son dakika gelişmeleri doğrultusunda tamamen tarafsız olarak aktarabilmektedir. Bu doğrultuda içeriklerimizi hazırlayan editörlerimiz ziyaretçilerimizin aradıkları tüm bilgiye tek bir koldan en detaylı haliyle ulaşmalarını sağlamak için titiz bir hazırlık aşması yürütürler. Geliştirilmesi devam eden yazılarımızı düzenli olarak güncelleyerek ziyaretçilerimize öğrenmek istedikleri bilgileri en yeni haliyle ve en hızlı bir şekilde, son dakika haberleriyle birlikte sunmayı hedefleriz.

Vizyonumuz

Film Dizi Haber ekibi olarak vizyonumuz, hazırladığımız yazılar ve görseller ile kişileri rencide edici sözlerden uzak, özel hayatın mahremiyetine saygı duyularak ziyaretçilerimize doğru bilgiler sunup onların keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır.