Yeni Çıkacak Çin Dizileri 2024 Tarihi, Romantik, Fantastik Güncel Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2024′ de Çıkacak Çin Dizileri- Romantik Tarihi Fantastik

2024'-de-Çıkacak-Tarihi-Çin-Dizileri

Yeni Çıkacak Çin Dizileri Tarihi ve Farklı Türlerde Eşsiz Hikayeler Sunuyor

Yazımızdan Başlıklar gizle
1 Yeni Çıkacak Çin Dizileri Tarihi ve Farklı Türlerde Eşsiz Hikayeler Sunuyor
1.1 İşte Bu Yıl Çıkacak Heyecanla Beklenen Liste

Tarihi Çin dizileri, izleyicilere Çin kültürünü, tarihini ve farklı türleri bir arada sunarak geniş bir yelpaze oluşturuyor. Bu diziler, tarihi, dramatik, romantik, aşk ve fantastik unsurları içinde barındırarak büyük bir çeşitlilik sunuyor. Ancak genellikle Tarihi Çin dizileriyle ilgili en çok aranan kelimeler arasında Tarihi Çin dizileri izle, En iyi tarihi Çin dizileri, Tarihi Çin dizileri listesi, Çin tarihi dizi önerileri gibi ifadeler bulunuyor. Bununla birlikte 2024 Yılında Yeni Çıkacak Çin Dizileri izleyiciye farklı türlerde eşsiz hikayeler sunmanın yanında en iyi tarihi Çin dizileri listesi ile ilgili de önerilerde bulunuyor.

İşte Bu Yıl Çıkacak Heyecanla Beklenen Liste

Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yılda yeni çıkacak Tarihi Çin dizileri büyük bir heyecanla bekleniyor. Başlığımızda 2024 yılda çıkacak ya da çıkması beklenen dizilerin listesini bulabilirsiniz.

Everlasting Longing (2024)

Everlasting-Longing-yeni-çıkacak-çin-dizileri

Orijinal Adı: Everlasting Longing / Sonsuz Özlem
Türler: Tarihi , Romantik , Dram
Ülke: Çin
Bölümler: 30
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Qing Mei
Oyuncular: Angelababy (Jun Qi Luo / Jun Fei Fan), Song Wei Long (Xuan Lie), Ren Hao (Shao Qi Min), Bai Bing Ke (Xuan Qing Kui)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Tencent Videosu

Everlasting Longing / Sonsuz Özlem Dizisi Konusu

Yeni çıkacak Çin dizileri listesinde yer alan dizi, yazar, Xi Juan’ın (席绢) “Qiang Lai De Xin Niang” (抢来的新娘) adlı romanından uyarlanmıştır. İş dahisi Jun Qi Luo’nun hayatındaki dönüm noktası, otoriter bir adamla tanıştığında başlar. Tüccar bir ailenin en büyük kızı olarak, Qi Luo iki farklı kimlik altında yaşamaktadır. Jun Qi Luo, dışarıdan bakıldığında ailenin gayri meşru oğlu Jun Fei Fan olarak bilinir. Ancak 20 yaşındayken, onu bekleyen bilinmeyen bir kader vardır; Beixuan’a gönderilir. Casuslukla suçlanan Jun Qi Luo, yabancı bir ülkede karşılaştığı zorluklarla başa çıkmak zorundadır. Zorlu bir hayat mücadelesi verirken kaçma şansı bulur.


The Legend of Shen Li (2024)

The-Legend-of-Shen-Li-çıkacak-çin-dizileri

Orijinal Adı: Shen Li Efsanesi;
Tür: Romantik , Wuxia , Dram , Fantazi
Ülke:Çin
Bölümler :40
Yayınlanma Tarihi:2024 – ?
Senaryo Yazarı:
Oyuncular: Zhao Li Ying (Shen Li / Bi Cang Wang), Lin Geng Xin (Xing Zhi | Xing Yun), Xin Yun Lai (Mo Fang), Lin Geng Xin (Xing Zhi | Xing Yun)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Tencent Videosu
Süre: 45 dakika

Dizi, Jiu Lu Fei Xiang’ın (九鹭非香) “Yu Feng Xing” (与凤行) romanından uyarlanmıştır.

The Legend of Shen Li Dizisi Konusu

Eskiden kudretli tanrılar arasında bir zamanlar barış ve güzellik hüküm sürerken, şimdi antik tanrılar ölmüş ve yalnızca bir tanrı, Xing Zhi, hayatta kalmıştı. Binlerce yıldır acımasız ve şehvetsiz bir şekilde gökyüzünde yaşayan Eylem Tanrısı, ölümsüzlerle iblisler arasındaki savaşın seyrini değiştirerek Du Men adlı yerin izlerini ortadan kaldırmıştı.

Bir diğer tarafta, şeytan dünyasında, inci gibi güzellikte doğan kraliçe Shen Li’nin hayatı göz kamaştırıcıydı. Ancak bin yılını kutlaması için düzenlenen bir törende, siyasi bir evliliğe zorlanmasıyla her şey değişmeye başladı. Kaçmaya çalışırken, evliliğin pençesinden kurtulmak isterken Shen Li, vahşi bir saldırıya uğradı. Orijinal anka kuşu formuna dönüştürüldü ve yaralı bir şekilde dünyaya düşerek komaya girdi.

Bir ölümlü seyyar satıcı tarafından bulunduğunda, Shen Li’nin tüyleri tükenmiş, tüyleri yoldurulmuş ve onu satılık bir kafese kapatılmıştı. Bu noktada, Shen Li’nin yolu, gökyüzündeki Eylem Tanrısı Xing Zhi ile kesişecekti. Ancak bu ikilinin kaderi, sıradan bir olayın ardında gizli olan, muazzam bir güç tarafından şekillendirilmişti.


Fighting for Love (2024)

Fighting-for-Love-konusu

Orijinal Adı ve Diğer Adları: Soldier A Mai , A Mai Joins the Army , A Mai Joins The Military , A Mai Cong Jun , Huang Ye Ka Fei Guan
Türler: Aksiyon , Tarihsel , Romantik , Savaş
Ülke: Çin
Bölümler: 36
Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2024 – 21 Şubat 2024
Senaryo yazarı: Yang Hong Wei, Liu Cheng Long
Oyuncular: Zhang Tian Ai (A Mai), Zhang Hao Wei (Shang Yi Zhi), Wang Rui Chang (Chang Yu Qing)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

Fighting for Love Konusu

Yeni çıkacak Çin dizileri arasında yer alan dizinin hikayesi, Güney Xia hanedanlığının kuruluş döneminin dişi bir generali olan A Mai’yi takip eder. Ailesinin tamamının çocukluk arkadaşı Chen Qi tarafından öldürülmesini şahit olan A Mai, kadınsı kıyafetlerini terk eder ve savaş zırhı giyerek efsanevi bir dişi savaşçı olmak için zorlukları göğüsler. Ailesinin ölümüne tanık olan A Mai, Güney Xia’nın Jingguo Dükü’nün kızıdır. Yıllar sonra genç bir kadın olarak, intikam arayışında olan A Mai, kendisini bir erkek gibi kılık değiştirir ve dövüş dünyasında dolaşır, Chen Qi’ye karşı intikamını arar.


Fox Spirit Matchmaker 1: Yue Hong / Fox Spirit Çöpçatan: Yue Hong (2024)

Fox-Spirit-Matchmaker-Yue-Hong--2024-yeni-çin-dizileri

Orijinal ve Diğer Adları:: Fox Spirit Matchmaker 1 , Tu Shan Xiao Hong Niang , Tu Shan Xiao Hong Nian Yue Hong Pian, Hu Yao Xiao Hong Niang , 狐妖小红娘•月红篇 , 狐妖小红娘
Türler: Romantik , Wuxia , Dram , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 38
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Han Pei Zhen , Wei Zai , Jian An
Oyuncular: Yang Mi (Tushan Hong Hong), Gong Haziran (Dongfang Yue Chu), Cristy Guo (Tushan Ya Ya), Wei Zhe Ming ([Ao Lai Krallığının Üçüncü Beyi), Hu Lian Xin
(Wen Zheng Rong), Shi Ji (Tushan Rong Rong)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir? iQiyi

Fox Spirit Matchmaker 1 Konusu

Dizi, Yang Mi tarafından canlandırılan, erdemli Tushan Tilki Klanından bir tilki ruhu olan Tushan Honghong’un hikayesini konu alıyor. Tushan Fox Klanı’ndan doğru yolda olan bir tilki ruhu olan Tushan Hong Hong, ömür boyu düşmanı tarafından takip edilen genç bir insan olan Dongfang Yue Chu’yu şans eseri kurtarır. Birlikte geçirdikleri zaman içinde, aralarında yavaşça bir bağ oluşur. Sonunda, sevdikleriyle birlikte kötü güçlere karşı birleşirler ve iki klan arasında barış sağlama arzularını gerçekleştirmek için mücadele ederler.

Fox Spirit Matchmaker 2: Zhu Ye / Fox Spirit Çöpçatan: Zhu Ye

Fox-Spirit-Matchmaker-2-ne-zaman,-konusu-ne-hangi-kanal

Orijinal ve Diğer Adları: Fox Spirit Matchmaker 2 , Hu Yao Xiao Hong Niang , Tu
Türler: Romantik , Wuxia , Dram , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 36
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Han Pei Zhen , Miao Wen Jing , Wei Zai , Jian An , Ding Ya
Oyuncular: Liu Shi Shi(Dongfang Huai Zhu), Leon Zhang (Wangquan Hong Ye), Wu Xuan Yi(Wangquan Zui),
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi, Tencent Video

Fox Spirit Matchmaker 2 Hikayesi

Fantastik türdeki dizi, Tuo Xiao Xin (庹小新) tarafından yazılan “Hu Yao Xiao Hong Niang” (狐妖小红娘) manhuasından uyarlanmıştır. Dongfang Huai Zhu ve Wangquan Hong Ye, iki güçlü klanın lideridir. Birlikte çalışarak durumu stabilize etmeye ve Yiqi İttifakı’nı yeniden canlandırmaya çabalarlar.

Fox Spirit Matchmaker 3: Wang Quan / Fox Spirit Çöpçatan: Wang Quan

Fox-Spirit-Matchmaker-3-Wang-Quan-konusu-ne-zaman

Orijinal ve Diğer Adları: Tu Shan Xiao Hong Niang , Tu Shan Xiao Hong Niang Wang Quan Pian , Hu Yao Xiao Hong Niang , 狐妖小红娘 , 塗山小紅娘王權篇 , Tushan Little Matchmaker King Power , 涂山小红娘
Türler: Romantik , Wuxia , Dram , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 40
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Miao Wen Jing , Wei Zai , Jian An
Oyuncular: Cheng Yi (Wangquan Fu Gui), Li Yi Tong (Qing Tong), Guo Jun Chen (Wangquan Wu Mu)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi , Tencent Videosu

Fox Spirit Matchmaker 3 Hikayesi

Fox Spirit Çöpçatan serisinin 3. sü olan dizi, Tuo Xiao Xin (庹小新) tarafından yazılan “Hu Yao Xiao Hong Niang” (狐妖小红娘) manhuasından uyarlanmıştır. Dizinin hikayesi; Wangquan Fu Gui, lakabı “askeri silah” olan güçlü bir savaşçının, ve bilinmeyen bir küçük ruh olan Qing Tong’un acı dolu aşk hikayesini anlatıyor. Kalbinin binlerce ok tarafından delinmiş gibi acılı bir aşkı yaşarlar.


Love in the Desert (2024)

Love-in-the-Desert-yeni-tarihi-çin-dizileri

Orijinal ve Diğer Adları: Mo Feng Yin , Da Mo Qing Shang , 大漠情殇 , 漠風吟 , 大漠情殤
Türler: Tarihi , Romantik
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Jian An
Oyuncular: Hankiz Omar (Huang Bei Shuang), Alen Fang (Huo Qing Yun), Levin Gao (Ruo Wen)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

Love in the Desert Dizisi Konusu

Çölün en güzel kadını ve gerileyen bir etnik grubun prensesi olan Huang Bei Shuang, evlilik hazırlıkları için yola çıktığında Kuzey Lordu Huo Qing Yun ve çöl haydutları Ruo Wen ve Yun Pei ile tanışır. Şehir Lordu Na bu üç güçlü adamla iş birliği içerisindedi. Çölü birleştirme mücadelesine zorla dahil oldu. Kaderin cilvesine boyun eğmek istemeyen Huang Bei Shuang, gerçekle hayalin iç içe geçtiği bir krizde üç erkek arasında sıkışıp kalır.


The Prisoner of Beauty

The-Prisoner-of-Beauty-tarihi-çin-dizileri-2024

Orijinal Adı ve Diğer Adları: Zhe Yao , Feng Huo Hong Xiao , 烽火红绡 , 烽火紅綃
Türler: Tarihsel , Romantik , Siyasi
Ülke: Çin
Bölümler: 36
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Nan Zhen
Oyuncular: Song Zu Er (Qiao Adamı / Xiao Qiao), Liu Yu Ning (Wei Shao), Xuan Lu (Su E Huang)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Tencent Video

Peng Lai Ke’nin (蓬莱客) “Zhe Yao” (折腰) adlı web romanından uyarlanmıştır.

The Prisoner of Beauty Konusu

Qiao ailesinin zeki ve akıllı genç kızı, Wei ailesinin cesur, keskin zekâlı ve iyi yürekli efendisiyle bir evlilik birliği kurar. Bu evlilik, ailenin ve ülkenin işlerini içeren sıcak günlük yaşamlarını konu alan büyülü bir hikayenin başlangıcını işaret eder.

Xiao Qiao ve Wei Shao, atalarının geçmişteki anlaşmazlıkları yüzünden birbirlerine karşı temkinli bir tutum sergilemekte, ilk etapta aralarında bir mesafe bulunmaktadır. Ancak günlük yaşamları, birbirlerine karşı yapılan sonsuz testler ve tahtaya çıkan karşılaşmalarla dolup taşar. Bu mücadeleler, bazen kahkaha, bazen gözyaşı getirir.

7 ) The Entangled Life of Qingluo

The-Entangled-Life-of-Qingluo-konusu-ne-zaman-çıkacak

Orijinal Adı: The Entangled Life of Qingluo / Qingluo’nun Karmaşık Hayatı
Ülke: Çin
Tür: Tarihi , Romantik
Bölümler: 50
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo Yazarı:
Oyuncular: Yao Di (Li Qing Luo), Qiao Zhen Yu (Liu Fei / Chen Zi Li), Zhu Jia Qi (Liu Yu), Zheng Ya Wen (Wang Yan Hui)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir ? BTV
Süre: 45 dakika

The Entangled Life of Qingluo / Qingluo’nun Karmaşık Hayatı Konusu

Zhuang Zhuang’ın romanından ekranlara uyarlanan The Entangled Life of Qingluo / Qingluo’nun Karmaşık Hayatı Çin dizisinin hikayesi, Ning Guo’nun Başbakanı Li’nin üçüncü kızı ve yedinci eşi olan 16 yaşındaki Li Qing Luo’yu anlatıyor.

Daha düşük sosyal statüye sahip bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen A’Luo, ailenin haksız muamelesine maruz kalır. Bu sebeple, genellikle düşük zekalı olduğu varsayılır. Ancak bir gün, ünlü bir Tang hanedanı şiirini başarıyla okuduğunda, ailenin şaşkınlığını üzerine çeker ve gerçekte ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlar. Zira öğrenme yeteneğine sahip olduğunu bildiğinden, kız kardeşleri gibi bir prens veya saray görevlisiyle evlendirilmemek için yeteneğini gizlemiştir.

Step by Step Lotus

Step-by-Step-Lotus-ne-zaman-konusu-ne

Orijinal Adı ve Diğer Adları: Bu Bu Sheng Lian
Türler: Tarihi , Romantik , Dram , Dövüş Sanatları
Ülke: Çin
Bölümler: Belli değil
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Wei Li Jun
Oyuncular: belli değil
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir:

Step by Step Lotus Dizisi Konusu

Dizi, Yue Guan’ın “Ming Hanedanlığına Prens Olarak Dönüş” adlı romanından uyarlanmıştır.

Yang Decheng, bir toplum çalışanı olarak gösterdiği özverili çalışmalar sonucunda kaza eseri antik zamanlara döner ve Ding ailesinin en gayri meşru çocuğu, Ding Hao olarak hayata gelir. Hak ve parası olmayan Ding Hao, yarı kardeşi için şoförlük yaparak, kötü niyetli toplumda zenginleşmeye çalışır.
Barış dolu bir hayat yaşama hayali biraz uzak gibi görünse de, Ding Hao bunu ciddiye almaktan geri durmaz. Toplum çalışmalarıyla biriktirdiği sosyal deneyimleriyle, Ding Hao dünyayla ve olaylarla zarif ve zeki bir şekilde baş etmelidir. Etrafındaki her fırsatı değerlendirerek, kafesinden çıkmalı ve istediği her şey için savaşmalıdır.

The Demon Hunter’s Romance / İblis Avcısının Romantizmi

The-Demon-Hunter's-Romance-yeni-çıkacak-tarihi-çin-dizileri

Orijinal Adı ve Diğer Bilinen İsimleri: 無憂渡 , Wu You Du , Worry Free Ferry
Türler: Macera , Romantik , Dram , Fantezi
Ülke: Çin
Bölümler: 36
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Xiao Xiang Dong Er
Oyuncular: Ren Jia Lun (Xuan Ye), Song Zu Er (Ban Xia), Hankiz Omar (Ji Li)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

The Demon Hunter’s Romance Konusu

Müreffeh Guangping şehrinde, insanlar ve şeytanlar bir arada yaşamaktadır. İblisler, formlarını saklama ve insan kılığına bürünme konusunda yeteneklidir. Zengin bir ailenin kızı olan Ban Xia, tuhaf gözleri sayesinde çoğu zaman orada olmayanların gölgelerini görebilir. Bu nedenle, ne kadar iyi huylu ve uysal olursa olsun, gizlice “deli” olarak adlandırılır.

Ban Xia’nın gözleri, bir gün kuzeninin yengesinin bir iblis olduğunu açıkladığında, onun iblis avcısı Xuan Ye ile tanışmasına neden olur. Ban Xia’nın gözlerine verdiği nazik bir öpücük, ona insanlarla şeytanların bir arada yaşadığı dünyayı daha iyi anlamasını sağlar. İkilisi, Guangping Şehri’ndeki tuhaf olayları birlikte araştırdıkça, ilişkileri giderek daha da yakınlaşır.

Ancak Xuan Ye’nin taşıdığı sırlar, Ban Xia ile aralarındaki mesafeyi arttırır. Yavaş yavaş, Ban Xia, iblis avcısı olmasına rağmen aynı zamanda bir iblis olabileceğini keşfeder. Bu keşif, Ban Xia’nın kendi kimliği ve doğasıyla yüzleşmesine ve bu iki dünya arasında denge kurmaya çalışmasına yol açar.

Immortality / Ölümsüzlük

Immortality-çin-dizisi-konusu

Orijinal Adı ve Diğer Bilinen Adları : The Husky and His White Cat Shizun , Hao Yi Xing , 天下谁人配白衣 , Tian Xia Shei Ren Pei Bai Yi , 二哈和他的白猫师尊 , Er Ha He Ta De Bai Mao Shi Zun , Who in the world wears white clothes , Er Ha and His White Cat Master.
Türler: Gizem , Wuxia , Fantezi
Ülke: Çin
Bölümler: 58
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Chen Fei Yu (Mo Ran / Mo Wei Yu / ), Luo Yun Xi (Chu Wan Ning ), Sebrina Chen (Shi Mei / Shi Ming Jing)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Vencent Video

Immortality Çin Dizisi Konusu

Dizi, Meatbun Doesn’t Eat Meat (肉包不吃肉) tarafından yazılan “The Husky and His White Cat Shizun” (二哈和他的白猫师尊) adlı web romanından uyarlanmıştır.

Mo Ran, dünyanın en güçlü uygulayıcısı Chu Wan Ning’in genç öğrencisi olarak yetişmiştir. Ancak yanlış anlaşılmalar ve genel farklılıklar nedeniyle ikili arasında bir anlaşmazlık doğar. Chu Wan Ning, Mo Ran’ın gençlik isyanı karşısında çaresiz hisseder ve bu nedenle ikili birbirlerinden uzaklaşmaya başlar.

Chu Wan Ning’in haberi olmadan, Mo Ran ve Chu Wan Ning’in geçmiş yaşamlarındaki düşmanlık, Mo Ran’ın karanlık yetiştirme tekniklerine dönüşüyle büyük bir trajediye ve sefalet dolu bir sona yol açmıştır. Ancak geçmiş yaşamın sona ermesinin ardından, on altı yaşındaki Mo Ran, geçmiş yaşamlarındaki olaylarla ilgili bilgilerle uyanır.

Bu sefer, Mo Ran, trajik sonu değiştirebileceğine inanarak, bildiği gibi olayların gidişatını değiştirmeye karar verir. Ancak çok geçmeden, olayların göründüğü gibi olmadığını ve karmaşık bir durumun içine sürüklendiğini fark eder. Mo Ran’ın geçmişle yüzleşme ve geleceği yeniden şekillendirme çabaları, onu beklenmedik sırlar ve zorlu mücadelelerle dolu bir yolculuğa götürür.

Princess Nobility / Prenses Asaleti

Princess-Nobility-çin-dizisi-konusu,-ne-zaman-hangi-kanalda-başlayacak

Orijinal Adı ve Bilinen Adları: What’s Your Gender, Princess? , 公主貴性 , Gong Zhu Gui Xing
Türler: Tarihsel , Komedi , Romantik , Doğaüstü
Ülke: Çin
Bölümler: 24
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Sun Xue Ning (Yun Jiao / Princess Chang Yi), Tim Pei (Feng Qing Yan),
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir:

Princess Nobility Konusu

Fantastik türündeki tarihi dizi Princess Nobility ‘Cinsiyetin Ne, Prenses?’ adlı web romanından uyarlanmıştır.

Yun Jiao, Dong Yuan Krallığı’nın Prensesi Chang Yi olarak bilinir. Zeki ve güçlü dövüş sanatları becerilerine sahiptir. Diğer taraftan Feng Qing Yan, Xi Yang Krallığı’nın öngörülemeyen Veliaht Prensi Wu Min’dir; yakışıklı olmasına rağmen soğuk bir kişiliğe sahiptir. Yun Jiao’nun babası bir gün ona, Veliaht Prens’e suikast düzenlemesini emreder. Ancak beklenmeyen bir şekilde, iki değişim kurumunun emrini yerine getiremezler.

Ülkeleri arasındaki süregelen çekişmenin yanı sıra, bu iki genç lider, baş başa kaldıklarında karşılaştıkları pek çok yeni sorunla yüzleşmek zorunda kalır. Çevrelerini saran kaos ve politik entrikalara rağmen, kısa sürede birbirlerine karşı hisler gelişir. İlk başta çatışan dünyaları arasında, ortak bir anlayış ve işbirliği geliştikçe, aralarındaki çekim daha da güçlenir. Yun Jiao ve Feng Qing Yan, kendilerini hem aşkın hem de krallıkları arasındaki zorlu dengeyi bulmaya çalışırken bulurlar.

Echo of Her Voice / Sesinin Yankısı

Echo-of-Her-Voice-konusu-ne-zaman-hangi-kanal

Orijinal Adı ve Bilinen Diğer Adları: Our Land , Huan Le Sen Lin , Meet Me in Your Sound , I Only Care About The One I Love
Türler: Müzikal , Tarihi , Komedi , Romantik
Ülke: Çin
Bölümler: 24
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Xu Jia Qi (Su Ruo Fei), Wei Zhe Ming (Yun Mu), Caesar Wu(Jin Shang Yu)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

Echo of Her Voice Çin Dizisi Konusu

Büyük Dongsheng Kıtası’ndaki herkesin müzik konusunda yetenekli olduğu bir dünyada, genç efendi Yun Mu, müziğe olan tutkusuyla tanınır. Ancak kimse onun korkunç sırrını bilmez. Yun Mu, müzisyenleri toplamak için Yunyao’ya giderken, Su Ruofei’nin melodisini duyar ve kendisine karşı olağanüstü bir varlık olduğunu keşfeder. Bu keşif, onun Su Ruofei’yi özel müzisyeni olarak çekmeye çalışmasına neden olur.

Ancak Yun Mu ve Su Ruofei, kaderlerinin uzun bir süredir sihirli bir ışık tarafından birbirine bağlı olduğunu fark etmezler. İki karakter, müziğin büyüsüyle bir araya gelirken, aralarındaki bağlantıyı keşfederler. Ancak sırlar, tutkular ve geçmişin gölgeleri, onları bekleyen karmaşık bir kaderin parçaları olabilir. Bu sihirli hikaye, müziğin dokunduğu kalpler ve çekişmeler arasında şekillenen bir yolculuğa işaret ediyor.

Love Never Fails / Aşk Asla Başarısız Olmaz

Love-Never-Fails-konusu-ne-zaman

Orijinal Adı ve Bilinen Diğer Adları: When the Flowers Fall, We Meet Again , I Find You Alone Under Falling Petals , The Season of Falling Flowers , Luo Hua Shi Jie You Feng Jun , 落花時節又逢君
Türler: Romantik , Wuxia , Dram , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 40
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Yuan Bing Yan (Hong Ning ),Liu Xue Yi (Jin Xiu),Liu Xue Yi (Jin Xiu)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Mango TV

Yazar Shu Ke’nin “When Spring Ends, I’ll See You Again” adlı romanından esinlenerek hayata geçirilmiştir.

Love Never Fails / Aşk Asla Başarısız Olmaz Çin Dizisi Konusu

Aşkın, özverinin ve kaderin iç içe geçtiği bir yolculuğu anlatan dizide; Merkezi Cennetler Kralı Jin Xiu, ölümsüzlük arayışında, küçük bir kamelya iblisini bu yolculuğa katmaya karar verir. Ancak, bu çaba beklenmedik bir dönüşle sonuçlanır. Kendi kaderini değiştiren Jin Xiu, ölümlü bir varlık haline gelir.

Cennetlerin Kraliyet Festivali’nde, cesur kamelya iblisi Hong Ning, kalbindeki aşkla Jin Xiu’ya açılır. Ve ona kraliçesi olmak istediğini söyler. Ancak iblislerle tanrıların birbirine ait olamayacağı acı gerçeği ortaya çıkınca, Hong Ning, onun öğütlerini kabul eder. Ve o da ölümsüzlük yolunda çaba sarf etmeye karar verir. Zorlu bir eğitim sürecinin ardından, Hong Ning, Jin Xiu’nun başka biriyle evlenmeye karar verdiğini öğrenir. Bu haberle yıkılan Hong Ning, ölümsüz bir yaşamı terk edip, onu unutmak için reenkarnasyon döngüsüne girer.

Jin Xiu, Hong Ning’in yeniden doğmasını sağlamak için kendi kaderiyle savaşır. Ona olan borçlarını ödemek ve onu korumakta kararlıdır. Ancak kaçınılamaz yanlış anlamalar ve kaçış olmayan kimlik karmaşası ile bir türlü bir araya gelemeyen çift, , ilkbaharın sona erdiği bir anda yeniden bir araya gelir.

Private ShuShan College / Özel ShuShan Koleji

Private-ShuShan-College-konusu

Orijinal Adı ve Bilinen Diğer Adları: Si Li Shu Shan Xue Yuan , Private Shushan Gakuen , 私立蜀山學園
Türler: Tarihsel , Romantizm , Gençlik , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 30
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Wang Yi Bo (Teng Jing), Chen Yu Qi (Xing Hui), Riley Wang(Qiu Qi)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Tencent Video

Dizi, ShuShan Koleji’ndeki öğrencilerin kolektif bir şekilde kişisel gelişim ve arkadaşlık üzerinden büyüme serüvenini anlatır.

Private ShuShan College Konusu

Yetim Teng Jing, tüm hayatını ShuShan’da geçirmiştir. Onu büyüten isimler Akademi Başkanı Lan Tingyu ve Direktör Zhong Shun olmuştur. Elit sınıfta son sınıf öğrencisi olan Teng Jin, olağanüstü başarılarıyla profesörlerinin ve sınıf arkadaşlarının hayranlığını kazanmıştır. ShuShan Koleji’nde öğrenciler, birbirlerine destek olurken zorluklarla mücadele ederek dostluk ve sevgi bulma fırsatı elde ederler.

Bu deneyimler, ShuShan Koleji’ndeki öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlar ve naif benliklerine veda etmelerine neden olur. Zorluklarla başa çıkarken bir arada büyüyen öğrenciler, sadece akademik başarılar elde etmekle kalmaz, aynı zamanda birbirleriyle kurdukları güçlü bağlar sayesinde hayatın daha geniş anlamını keşfederler.

Kill Me Love Me / Öldür Beni Sev Beni

Kill-Me-Love-Me-2024-de-yayınlanacak-çin-dizileri

Orijinal Adı ve Bilinen Diğer Adları: Weariness of Spring Flowers , Chun Hua Yan
Türler: Tarihi , Romantik
Ülke: Çin
Bölümler: 30
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Youku

Romanlardan uyarlanan Çin Dizilerine örnek olan Kill Me Love Me dizisi, yazar Hei Yan’ın (黑颜) “Chun Hua Yun” (春花厌) romanından uyarlanmıştır.

Kill Me Love Me Dizisi Konusu

Bir insan hayatta kalmak için ne yapabilir? Başkaları bilmiyor olabilir ama Mei Lin, bedeni ve onuru dahil her şeyi feda etmeye hazır. Kısa da olsa hayatın şubattaki bahar çiçekleri gibi pervasızca açmasını arzuluyor. Ancak gerçekte çamurda bir kurbağa gibi yaşıyor, çirkin ve kirli bir şekilde saklanıyor. Bildiği tek şey hayatta başka şeylerin de tartışılabileceğidir.

Sword and Fairy / Kılıç ve Peri

Sword-and-Fairy-konusu

Orijinal Adı: Pray for the Present , The Legend of Sword and Fairy 6 , Sword and Fairy 6 , Chinese Paladin 6 , Chinese Paladin Season 6 , Qi Zin Zhao , Qi Jin Zhao , Xian Jian Qi Xia Zhuan 6: Qi Jin Zhao , 仙剑6 , 仙剑奇侠传六: 祈今朝 , 仙剑奇侠传六 , 仙劍六祈今朝 , 仙剑六祈今朝
Türler: Romantizm , Wuxia , Fantezi
Ülke: Çin
Bölümler: 36
Yayınlanma Tarihi: 18 Ocak 2024 – 5 Şubat 2024
Senaryo yazarı: Wang Hong
Oyuncular: Xu Kai (Yue Jin Zhao), Yu Shu Xin (Yue Qi), Dou Ding (Luo Li Ming)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Tencent Video

Aynı isimli Çin RPG oyunundan uyarlanmıştır

Sword and Fairy Dizisi Konusu

Yue Jin Zhao ve Yue Qi, üç yıl boyunca Wuyan Köyünde birlikte yaşadılar. Şaşırtıcı bir “rezonans” ilişkisi ile birbirlerinin kökenleri hakkında hiçbir şey bilmiyorlardı. Eski anıları geri almak ümidiyle dışarı çıkmak için birlikte çalışırlar.

Winner Is King / Kazanan Kraldır

Winner-Is-King-konusu-ne-zaman

Orijinal Adı: Kill the Wolves , Feng Huo Liu Jin , Sha Po Lang , Fung Fo Lau Gam , 杀破狼 , 烽火令 , 烽火流金
Türler: Aksiyon , Tarihsel , Savaş , Siyasi
Ülke: Çin
Bölümler: 40
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Tan Jian Ci (Gu Yun / Shen Shi Liu ), Chen Zhe Yuan (Chang Geng / Li Min), Li Hong Yi(Shen Yi / Ji Ping), Sun An Ke (Chen Qing Xu)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Tencent Video

Priest’in “Sha Po Lang” (杀破狼) romanından uyarlanmıştır.

Winner Is King Dizisi Konusu

Great Liang Hanedanlığı döneminde, insanların hayatı Violetstream Gold adlı bir yakıtla çalışan buharlı makinelerle kolaylaştırılmıştı. Küçük bir kırsal köyde yaşayan Chang Geng, annesiyle uzak bir ilişki paylaşıyordu; çünkü üvey babası yılın büyük bir kısmını uzakta geçiriyordu. Chang Geng’in yakın olduğu tek insanlar iki küçük çocuk, köy öğretmeni ve yi fu – evlatlık babasıydı. Ancak bir gün, barbar Man kabilelerinin istilası sonrasında hayatı alt üst oldu ve ortaya çıktı ki Chang Geng’in bütün kimliği bir yalandan ibaretti. Chang Geng kendisini düşündüğü gibi bir köylü çocuğu değildi, aynı zamanda annesi, öğretmeni ve sevgili yi fu’su da değildi.

The Emperor’s Love / İmparatorun Aşkı

The-Emperor's-Love-dizisi-konusu-ne-zaman

Orijinal Adı: The King Loves Qing Huan , King’s Woman, Who Dares to Move , Allure Is Also Qinghuan , Qing Cheng and Qing Huan , Yong Feng Qing , Wang de Nv Ren Shei Gan Dong , Qing Cheng Yi Qing Huan , 咏风清 , 王的女人谁敢动 , 傾城亦清歡
Türler: Tarihsel , Romantik , Tıbbi , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 33
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Wallace Chung (Zhan Qing Cheng ), Yuan Bing Yan(Feng Qing Huan), Jason Gu (Mu Mu)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

The Emperor’s Love Dizisinin Öyküsü

Aşkın merkezinde gizemli ve öngörülemeyen Kuzey Mu Krallığı’nın Savaş Tanrısı Zhan Qing Cheng ve Feng ailesinin kızı Feng Qing Huan’ın dönen bir aşk hikayesi. Nian Hua Re Xiao’nun (拈花惹笑) yazdığı “Wang De Nü Ren Shei Gan Dong” (王的女人谁敢动) adlı web romanından uyarlanmıştır.

Zhan Qing Cheng, Kuzey Mu Krallığı’nın Savaş Tanrısıdır, strateji konusunda usta olan ve binlerce düşmanı savaş alanında öldüren 9. Prenstir. Gizemlidir ve öngörülemezdir. Soğuk bir kişiliği ve yakışıklı bir görünümü vardır. Kötü gibi görünse de aslında altın bir kalbe sahiptir. Elleri kanla dolu ve derin bir nefretle doludur, ancak Feng Qing Huan’ın görünüşü soğuk hayatını ısıtan sıcak bir güneş gibidir.

Feng Qing Huan, on yıldır tıp okuyan stajyer bir doktordur. Feng ailesinin en az favori kızıdır. Olağanüstü bir yaşam ve ölüm kriziyle yüzleşir; saf ve aptal gibi davranır, ancak aslında zeki ve bilge, geniş bir kalbe, güçlü ve iyi yürekli bir insandır. Zhan Qing Cheng ile uğraşmak istemez, ancak farkına varmadan yaşam ve ölüm aşkının içine sıkışıp kalır.

The Last Immortal / Son Ölümsüz

The-Last-Immortal-ne-zaman-başlayacak

Orijinal Adı: The Last Immortal / Son Ölümsüz
Türler: Romantik , Wuxia , Dram , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 40
Yayınlanma Tarihi: 11 Aralık 2023 – 4 Ocak 2024
Senaryo yazarı: Liu Fang
Oyuncular: Zhao Lu Si (A Yin / Feng Yin), Wang An Yu (Gu Jin / Yuan Qi), Li Yun Rui (Hong Yi / A Jiu), Cao Fei Ran (Hua Shu), He Kai Lang (Xiu Yan / Ao Ge), Cui Hang (Lan Feng).
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Tencent Video

The Last Immortal / Son Ölümsüz Konusu

Ünlü Çinli yazar Xing Ling’in (星零) “Gizli Tanrı” (神隐) adlı romanından uyarlanan dizi, büyü ve gizemle dolu bir dünyada geçiyor.

Büyü ve gizemle dolu bir dünyada, gerçek kimliği karmaşık bir şekilde ortaya çıkan dişi bir ruh olan Feng Yin, dağılmış ölümsüz özünün parçalarını toplamak için bir göreve atılır. Yanında, sihirli güçleri mühürlenmiş olan Gerçek Tanrı’ nın oğlu Gu Jin de bulunur. Bu durum onların ilişkilerinin gelişmesinde karmaşa yaratır.

An Eternal Thought / Sonsuz Bir Düşünce

An-Eternal-Thought-ne-zaman-yeni-çin-dizileri

Orijinal Adı: An Eternal Thought / Sonsuz Bir Düşünce
Türler: Romantizm , Wuxia , Fantezi
Ülke: Çin
Bölümler: 40
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Shang Meng Lu
Oyuncular: Zheng Ye Cheng (Bai Xiao Chun), Sun Yi (Du Ling Fei), Liu Hai Kuan (Shangguan Tian ​​Sen), Yeşim Cheng (Gongsun Wan’er), Zhang Yi Qian (Zhang Da Pang), Zhang Xiao Yue (Zhao Tian Jiao)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Youku

2024 yılında seyirciyle buluşacak Tarihi Çin Dizileri listemizde yer alan An Eternal Thought / Sonsuz Bir Düşünce dizisi, yazar Er Gen’in (耳根) “A Will Eternal” (一念永恒) isimli internet romanından (web romanı) uyarlanmıştır.

An Eternal Thought / Sonsuz Bir Düşünce Dizisi Konusu

Bai Xiao Chun, iyi kalpli ve özgür ruhlu bir gençtir ve her zaman yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğü insanlara kendi yöntemleriyle yardım etmeye çalışır. Bu durum birçok komik olaya yol açar ve köylüler tarafından asi bir çocuk olarak kabul edilir. Ünlü Ling Xi Tarikatı’na katıldıktan sonra, aynı düşüncelere sahip birkaç arkadaşla tanışır, her biri kendi yetenekleri ve tuhaflıkları olan kişilerdir. Birlikte, adaleti korumak için bir ekip oluştururlar. Birkaç yıl sonra Bai Xiao Chun büyür ve ateşli, sorumlu bir genç kahramana dönüşür. Bai Xiao Chun, dünya barışını yeniden tesis etmek için yola çıkar ve bu süreçte dostluk ve aşk kazanır.

In Blossom / Çiçekte

In-Blossom--çin-dizisi-ne-zaman

Orijinal Adı In Blossom / Hua Jian Ling / Çiçekte
Türler: Gerilim , Tarihsel , Romantik , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 32
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Yu Hai Lin , Zhong Jing
Oyuncular: Ju Jing Yi (Yang Cai Wei / Shang), Liu Xue Yi (Pan Yue), Wu Jia Yi (Bai Xiao Sheng), Li Ge Yang (Zhuo Lan Jiang), Qi Pei Xin (Ze), Ding Jie (Ling Er).
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir? Youku

In Blossom Dizisi Konusu

Heyang şehrinin günah dolu sokaklarında, meyve ve arabaları fırlatan Pan Yue, herkesin hor gördüğü Yang Cai Wei ile evlenmişti. Düğün gününde, Yang Cai Wei öldürüldü ve şüphelinin Pan Yue olduğu düşünüldü. “Dirilmiş” gibi geri dönen Yang Cai Wei, “kötü kız” Shangguan Zhi kimliğiyle Pan Yue’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıydı.

“Four Great Clans”ın kötü güçlerine karşı cesurca mücadele ederken ve eski olayları araştırırken, iki kalp tekrar birbirine yaklaştı. Yang Cai Wei, gerçek katilin başkası olduğunu ve Pan Yue’nin baştan sona kadar onu derinden sevdiğini keşfetti. Her şey mükemmel olma yolundaydı, ancak perde arkasındaki figürler bir kez daha bir tuzak kurarak ikisini kaderin sonuna sürüklemeye çalıştılar.

A Moment But Forever / Bir An Ama Sonsuza Dek (2024)

A-Moment-But-Forever-2024-tarihi-çin-dizisi-konusu

Orijinal Adı: A Moment But Forever/ Tian Xia Wu Shuang , 天下无双, 天下無雙, 念無雙, Nian Wu Shuang
Türler: Romantizm , Wuxia , Fantezi
Ülke: Çin
Bölümler: 36
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Xiao Xiang Dong Er
Oyuncular: Tiffany Tang (Ji Tan Yin / Wu Shuang), Liu Xue Yi (Yuan Zhong), Cristy Guo (Zhi Dai), Wang Hong Yi (Tang Hua), Daniel Zhou (Xia Qian Lin), Yang Xi Zi(Juan Juan).
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir? iQiyi

A Moment But Forever Çin Dizisi Konusu

Shi Si Lang’ın (十四郎) “Tian Xia Wu Shuang” (天下無雙) adlı romanından uyarlanmıştır.

Cennetsel Alem’in hazinesini geri almak için Tanrıça Wu Shuang Tanrıça Wu Shuang, Youhu Klanı’nın baş rahibi Yuan Zhong’u suikast düzenlemek üzere dünyaya iner. Bu süreçte Wu Shuang, diğer sırları keşfeder ve ikisi aşık olur, el birliğiyle dünyayı kurtarmaya karar verirler. Tanrılarla iblisler arasındaki savaşta, Gök Tanrı Taihe’nin şeytani mühürlemek için kullandığı “Tanrı’nın Sol El” adlı eser kopar ve Dünya’ya düşer. Taihe ve diğer tanrılar ebedi bir uykuya dalar ve Dünya, o günden beri bir mucize yaşamamıştır.

The Fragments Of Kylin / Kylin’in Parçaları (2024)

The-Fragments-Of-Kylin-konusu

Orijinal Adı: The Fragments Of Kylin ,Mo Ye Ren jian Yu , Mo Ye World Jade , Mejaz Regulus in The World , 耶人间玉 , Nian Nian Ren Jian Yu , Remember the King
Türler: Action, Historical, Romance, Fantasy
Ülke: Çin
Bölümler: 24
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Yang Xi Zi (Shi Si / Xuanyuan Yu), Sun Chen Jun (Mo Yan), Gao Zi Tian (Mo Lan), He Yi Man (Xuanyuan Yu), Xu Nuo Yan (Shi Qi), Hollis (Ling Que)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir? iQiyi

The Fragments Of Kylin Konusu

İnsanlar ve iblisler arasındaki savaştan üç yıl sonra, iki iblis avcısı ailesi olan Xuanyuan ailesi ve Mo ailesi bir ittifak kurar. Şeytan Kral’ın kızı Shi Si, hafızasını kaybetmiş ve dünyayı anlamayan, sevimli, saf bir kadına dönüşmüştür. Xuanyuan ailesini kurtarmak için ailenin en büyük kızı Xuanyuan Yu’yu taklit ederek Mo ailesine gelin girdi ve Mo ailesinin en büyük oğlu Mo Yan’a aşık olur.

Moonlight Mystique / Ayışığı Gizemi

Moonlight-Mystique-konusu-oyuncuları-yayın-tarihi

Orijinal Adı: Chasing the Moon , Bai Shuo Shang Shen , Zhu Yue , Bai Yue Fan Xing , 白烁上神 , 逐月
Türler: Romantizm , Wuxia , Fantezi , Melodram
Ülke: Çin
Bölümler: 36
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Bai Lu (Bai Shuo | Yue Mi), Ao Rui Peng (Fan Yue | Tian Qi), Dai Lu Wa (Fu Ling), Chang Hua Sen (Zhong Zhao), Quan Yi Lun (Rong Xian), Zhang Xin
(Tian Huo)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir? iQiyi

Moonlight Mystique Dizisi Konusu

Xing Ling’in (星零) “Bai Shuo Shang Shen” (白烁上神) adlı romanından uyarlanmıştır.

General’in Malikanesi’nin en genç kızı Bai Shuo, bir iyiliğin karşılığını ödemek için ölümsüzlüğe ulaşma yemininde bulunur. Ölümsüzlüğü arayışında, beklenmedik bir şekilde güçlü iblis tanrısı Fan Yue’yi kurtarır. Başlangıçta yabancı olan bu ikili, zamanla karşılıklı çatışmadan karşılıklı sevgiye evrilirler. Ve nihayetinde de birbirlerine aşık olurlar. Pek çok engelle karşılaşmalarına rağmen aşkları her türlü kısıtlamayı aşacak kadar güçlüdür.

Chao Xue Lu / Aşk İçin Yeniden Doğdum

Chao-Xue-Lu-konusu-hangi-kanal-ne-zaman

Orijinal Adı: Quan Chong Zhi Wu Zuo Yi Fei , 权宠之仵作医妃 , 朝雪錄 , 權寵之仵作醫妃
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler: 24
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Fang Qiang Qiang
Oyuncular: Zhang Ling He (Ji Yang), Darren Chen (Yin Ya), Chang Uzun (Mu Zhan Ting), Qiao Zhen Yu (Ying Ze Wei), Fan Ming (Meng Zhi Guang)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir? iQiyi

Chao Xue Lu adlı Tarihi Çin Dizisi, Yue Qian Zhuang’ın (步月浅妆) yazdığı The Powerful and Favored Coroner Imperial Concubine” (Güçlü ve Favori Adli tabip İmparatorluk Cariyesi) (权宠之仵作医妃) adlı web romanından uyarlanmıştır.

Chao Xue Lu Konusu

Annesini kurtarmak için masal diyarına adım atan Nan Yan, kimliğini gizleyerek yanlışlıkla İmparator Ji Yang ile evlenir. Ji Yang’ı soğuk, kibirli ve iddialı biri olarak değerlendirir. Evde sebze yetiştirmesine ve tavuk beslemesine engel olur. Taocu bir peri olan Ji Yang, dünyada bir havai fişek gibidir. Annesinin kalp hastalığı gerçeğini araştırırken, yanlışlıkla peri dünyasının en büyük komplosuna karışır.

Love and Sword / Aşk ve Kılıç (2024)

Love-and-Sword-konusu-ne

Orijinal Adı ve Bilinen Diğer Adları: Jiang Hu Zhai Nv Ji , Jiang Hu Zhai Nu Ji , Zhi Ci Jiang Hu Meng , 江湖宅女记
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler: 24
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı: Chu Zheng
Oyuncular: Gao Wei Guang(Chu Tian Yao ), Xuan Lu (Rong Shu Kuang ), Jia Nai (Lin Wan Ci)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir? Tencent Video

Love and Sword Konusu

Shen Cang Mei’nin (沈沧眉 ) “Yu Yan Shao Tong Mian” (与艳少同眠) adlı romanından uyarlanmıştır.

Fang Yi, yanlışlıkla dövüş sanatları dünyasına adım atan ve bir kılıç ustasına dönüşen genç bir kızdır. Geçmişin ve geleceğin gizemlerini çözmek amacıyla, otoriter bir savaşçı olan Yan Shao ile işbirliği yapar. Bu ikili, Rong Shu Kuang’un liderliğinde, sırlarla dolu bir maceraya atılır. Birbirlerine yardım ederek, zorlukları aşmaya çalışır ve dövüş sanatları dünyasındaki zorlu mücadelelerle yüzleşirler. Bu sıradışı ikilinin hikayesi, geçmişin ve geleceğin perdesini aralamak için bir araya gelmelerini anlatıyor.

Yong An Dream / Yong’un Rüyası (2024)

Yong-An-Dream-2024-tarihi-çin-dizileri

Orijinal Adı ve Bilinen Adları: Chang’an’s First Beauty , Chang An Di Yi Mei Ren , 长安第一美人 , 永安夢 , 長安第一美人 , Yong An Meng
Türler: Tarihi , Romantik , Dram , Fantazi
Ülke: Çin
Bölümler: 24
Yayınlanma Tarihi: 28 Şubat 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Ouyang Nana (Shen Zhen) Jeremy Tsui (Liu Shi Yan), Sun Jian (Zhou Su An)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: Tencent Video

Well-Developed Lachrymal Glands (发达的泪腺) tarafından yazılan “Chang’an’s First Beauty” (长安第一美人) adlı web romanından uyarlanmıştır.

Yong An Dream Dizisi Konusu

Marquis Yun Yang, İmparator tarafından tahttan indirilince ailesi bir gecede her şeyini kaybeder. Böylelikle, ailesinin en değerli mücevheri olan Shen Hanesinin Üçüncü Hanımı, elinde hasta bir erkek kardeşle birlikte kendisini herkes tarafından terk edilmiş halde buldu .Başka seçeneği olmadığından Chang’an’da bir kozmetik mağazası açar. Ancak herkesin özellikle de akrabalarının gözünde her erkeğin istediği zaman toplayabileceği çekici bir çiçekten başka bir şey değildir.

Zhen Büyük Dükalığı’nın varisi Lu Yan, Baixiang Köşkü’nün önünden geçerken, Chang’an’ın önde gelen sınıfının aylak oğulları tarafından taciz edildiğine tanık olur. Olayın yaşanışı ona son zamanlarda başına bela olan rüyalarını hatırlatır.

A Forbidden Marriage / Yasak Bir Evlilik (2024)

A-Forbidden-Marriage-çin-dizisi-ne-zaman

Orijinal Adı ve Bilinen Adları: Master, you can easily lose me like this , 师叔你这样很容易失去我 , Bright moon into Qing’s arms , Ming Yue Ru Qing Huai
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler: 24
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular: Mao Zi Jun (Yang Qing), Zhou Jie Qiong (Yang Wang Yue), Zhang Xin (Yao Fu)
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

Yi Ren Sui’nin ‘Master, you can easily lose me like this’ (Usta, beni bu şekilde kolayca kaybedebilirsin) (师叔你这样很容易失去我) adlı romanından uyarlanmıştır.

A Forbidden Marriage Dizisi Konusu

Yang Wang Yue, İblis mezhebinden kurtulduktan sonra yaşamında köklü bir değişim yaşadı ve yetim bir kız haline geldi. Hayatındaki en büyük arzusunu gerçekleştirmekte kararlıydı: bu da ünlü erdemli mezhep lideri Yang Qing ile evlenmekti. Yeniden doğduktan sonra, bu dileği tesadüfen tanıştığı Yang Qing ile gerçekleşir. Birlikte, gerçek kötülüğe karşı mücadele edip iblis mezhebi ile dürüst mezhep arasında bir uzlaşma sağlar. Sonucunda Jianghu’ya barışı geri getirirlerken aralarında da tutku dolu bir aşk başlar.

The Substitute Princess’s Love

Orijinal Adı:
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

Zang Hai Zhuan

Orijinal Adı:
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

Eternal Faith

Orijinal Adı:
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi

Zhao Ge

Zhao-Ge-çin-dizisi-ne-zaman

Orijinal Adı: Sun Song , Meng hui zhao ge , 梦回朝歌
Türler: Romantizm , Wuxia , Fantezi
Ülke: Çin
Bölümler: 50
Yayınlanma Tarihi: 2024 ?
Senaryo yazarı: Yu Zheng
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir? iQiyi , Sohu TV

Zhao Ge Çin Dizisi Konusu

Hikaye, ulusunu çöküşe sürükleyen beceriksiz bir kralın hikayesini anlatmak için sıklıkla tekrar ziyaret edilen Shang Hanedanlığı’nın sonlarına doğru geçiyor. Ji Fa, vizyonuna ulaşmak için güçlü insanlardan yardım alırken bir değişiklik yapmaya çalışan bir adamdır.

Hikaye, sıkça anlatılan bir dönem olan Shang Hanedanı’nın sonlarına odaklanıyor. Bu dönem genellikle, ulusunu çöküşe sürükleyen yeteneksiz bir kralın hikayesini anlatmak için ele alınır. Ji Fa ise, vizyonunu gerçekleştirmek için güçlü insanlardan yardım alarak değişim yaratmaya çalışan bir adam olarak karşımıza çıkıyor.

Not : Hikaye henüz resmi olarak onaylanmamıştır.

Ashes of Love Season 2 / Aşkın Külleri 2. Sezon

Ashes-of-Love-Season-2-ne-zaman

Orijinal Adı: Heavy Sweetness , Ash-like Frost , 香蜜沉沉燼如霜 , Xiang Mi Chen Chen Jin Ru Shuang 2 , Ashes of Love 2 , Love When the Stars Fall
Türler: Romantizm , Wuxia , Fantezi
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir: iQiyi, JSTV, Tencent Video, Youku

2018 yapımı 60 bölümden oluşan Ashes of Love dizisinin 2. Sezonu olarak yayınlanması beklenen dizi, Hikaye, Jin Mi ve Xu Feng’in çocuklarının hikayesini anlatan ilk olay örgüsüne devam ediyor.

Ashes of Love 1. Sezon Konusu

Ashes of Love dizisi 1. Sezon öyküsü, “Jin Mi (Yang Zi), Çiçek Tanrısı ve Su ölümsüzünün kızıdır. Dört bin yıl önce doğduğunda kaderi çoktan mühürlenir. Ancak Çiçek tanrısı ölmek üzereyken kendisi gibi kızının da büyük bir aşk sınavına gireceğini ve çok büyük acılar çekeceğini öğrenir. Bu yüzden henüz bebek olan kızına herhangi bir duygu hissetmesini ve aşık olmasını engelleyen sihirli bir hap verir. Ancak Çiçek Perisi yine de kaderinden kaçamaz. Zamanla Ölümsüz Ateş Tanrısı Xu Feng (Deng Lun) ile aralarında kaçınılmaz bir ilişki gelişir ve aşık olurlar. Ancak Ölümsüz Ateş Tanrısı Xu Feng’in kardeşi Ölümsüz Gece Tanrısı Run Yu’da (Leo Luo) Çiçek perisine aşıktır ve onu kazanmak için her şeyi göze almaktadır. Bundan dolayı yüzyıllar süren çekişmeli olaylar yaşarlar.”

Henüz Yayın Yılı Belli Olmayan Diziler

Destiny and Saving

Orijinal Adı:
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir:

Liu Zhou Story

Orijinal Adı:
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir:

Wan Qing Si

Orijinal Adı:
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir:

Ally Tian Cheng Wonderful Accident

Orijinal Adı:
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir:

Millennium Heart

Orijinal Adı:
Türler:
Ülke: Çin
Bölümler:
Yayınlanma Tarihi: 2024 – ?
Senaryo yazarı:
Oyuncular:
Yayınlandığı Kanal / Nereden İzlenir:

Not: Yeni çıkacak Çin dizileri listesinde Dizilerin yayın tarihleri netleştikçe yazımızda ve Film Dizi Haber sitemizde olacak.

BU YAZILARIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Youtube’dan izleyebileceğiniz Türkçe Dublajlı Hint Dizileri

2019’da Hangi Diziler Yayınlandı?

2019’da Netflix’de En Çok İzlenen Diziler

2023’te Yayınlanan Tarihi Çin Dizileri

Uzakdoğu Dizilerini Seyredebileceğiniz En İyi Siteler

Asya Dizisi Sevenler Bu Diziler Tam da Sizin İçin

Çinli Oyuncu Luo Zheng’in En Beğenilen Dizileri

Bir Cevap Yazın