TRT'de Yayınlanan Eski Yeni Kore Dizileri Tam Listesi Burada! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

TRT’de Yayınlanan Eski Ve Yeni Kore Dizileri

TRT’DE YAYINLANAN ESKİ VE YENİ KORE DİZİLERİ

Yazımızdan Başlıklar gizle

Türk televizyonlarında yayınlanan Kore Dizileri tüm dünyada olduğu gibi geniş bir seyirci kitlesine sahip. Kanal 7, Meltem TV gibi kanallarda Türkçe dublajlı olarak gösterilen bu Uzakdoğu dizileri TRT 1 ve TRT Okul ekranlarında da uzun yıllardan beri izleyiciyle buluştu. Peki, TRT’de hangi Kore Dizileri yayınladı? Hikayesiyle, oyuncularıyla Türk haklının gönlüne taht kuran ve TRT’de Yayınlanan eski yeni Kore Dizileri ve konularını, oyuncularını, gösterildiği yılları yazımızda sizler için derledik.

TRT’de GÖSTERİLEN TÜRKÇE DUBLAJLI KORE DİZİLERİ VE GERÇEK İSİMLERİ

TRT’de Yayınlanan eski yeni Kore Dizileri gerek dublajlı gerekse de Türkçe altyazılı olarak büyük bir beğeniyle izleniyor. Başlığımızda TRT 1 televizyon kanalında Türkçe Dublajlı yayınlanan Kore dizilerini liseledik.

HAPİSHANEDEKİ ÇİÇEK / THE FLOWER İN PRİSİON (2016)

TRT 1’de yayınlanacak yeni Kore Dizilerinden birisi olacak olan Orijinal adı The Flower İn Prison dizisi 30 Nisan 2016 yılında MBS televizyon kanalında yayınlanmaya başlamış, 6 Kasım 2016 yılında sona ermiştir. Tarihi, Romantik türünde olan toplam 60 dakikalık 51 bölümden oluşan Hapishanedeki Çiçek (The Flower İn Prisoner) dizisi 19 Kasım 2019’dan itibaren hafta içi her gün saat 11.45’de TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladı.

hapishanedeki-çiçek-dizisi-trt-1

Hapishanedeki Çiçek / The Flower İn Prison Dizisinin Konusu

Joseun Krallığı döneminde hapishanede doğan Ok Nyeo (Jin Se-Yun), büyüdüğünde hapishanede uygulanan Joseon döneminin özel waeji-metözel hukuk sistemini kullanarak haksız yere hüküm giymiş mahkumlara yardımcı olur.

Hapishandeki Çiçek Ne Zaman Bitecek?

TRT 1 ekranlarında 19 Kasım’dan itibaren yayınlanmaya devam eden Kore Dizisi Hapishanedeki Çiçek 28 Ocak 2020 Salı günü yayınlanacak son bölümüyle bitiyor. Orijinali gibi 51. Bölümde Final yapan diziden sonra, daha önce TRT’de yayınlan ve yine bir tarihi türde Kore dizisi olan Kralın Kızı Dizisi yayınlanmaya başlayacak.

Hapishanedi Çiçek Dizisi Tanıtım Fragmanı


IŞIĞIN PRENSESİ / HWAJUNG / SPLENDİD POLİTİCS (2014 – 2015)

TRT 1 ekranlarında 1 Nisan 2019’dan itibaren hafta içi her gün seyirciyle buluşan Kore dizisi Işığın Prensesi gerçek adıyla Splendid Politics dizisi, 1 saatlik toplam 108 bölümden oluşuyor.

ışığın-prensesi-kore-dizisi-konusu

Işığın Prensesi Kore Dizisinin Konusu

Mutlaka İzlenmeniz Tavsiye Edilen ve Tarihi Türde Kore Dizilerinden birisi olan Işığın Prensesi’nin hikayesi Güney Kore’nin eski dönemlerinde geçer. Kore’nin kuzeyinde yaşayan Mançuryalılar batıdan Ming Hanedanlığı, doğudan da Japınya’nın baskısı altında yaşamaktadırlar.

Kahinin Kehanetlerine Göre Ülkeye Zulüm Hakim Olacak

Kehanetleri doğru çıkan bir kahin ülkenin geleceğiyle ilgili acı bir kehanette bulunur. BU kehanete göre, ülkeye kan, zulüm ve gözyaşı hakim olacaktır. Bu acı günlerde ülkeyi kurtaracak tek bir kişi olacaktır.

Işığın Prensesi Ne Zaman Bitecek?

Orijinal bölümleri 30 dakikalık bölümlerden oluşan toplam 108 bölüm, TRT 1 tarafından 2 bölüm 1 saat olarak yayınlanıyor. Bu nedenle dizinin gösterilecek bölün sayısı 54 oluyor. 1 Nisan’da yayınlanmaya başlayan Işığın Prensesi Kore dizisinin bitiş tarihi 2019 Haziran ayının ilk ya da ikinci haftası olacak.

Işığın Prensesi / Hwajung / Splendid Politics Tanıtım Fragmanı

KRALIN KIZI / SOO BAEK HYANG / KİNG’S DAUGTHER)

TRT ekranlarında 15 Ocak 2019’dan itibaren hafta içi her gün ekranlara gelen Kralın Kızı Kore dizisi, İmparatoriçe Ki dizisinin final yapmasından sonra ekranlara geldi. Yönetmenliğini Lee Sang-Yeob ve Choi Joon- Bae’nin yaptığı dizi; tarihi, romantik ve dram türünde.

En Uzun Bölümlü Kore Dizilerinden

Ender rastlanan uzun soluklu Kore Dizilerinden birisi olan Kralın Kızı (King’s Daughter) 1 saatlik toplam 108 bölümden oluşuyor.

kralın-kızı-kore-dizisi-konusu

Kralın Kızı Kore Dizisi Konusu

Kendi kimliklerini bilmeyen prensler ve prensesler ile onların gerçekleri öğrene kadar başlarından geçenler anlatılır. Annesi, üvey babası ve kız kardeşiyle mutlu bir yaşam süren Solnan, gerçekte Kral Moo Yung’un kızıdır. Ailesi ve tüm köylülerin Prens Jimnu tarafından öldürülmesi sonrasında kız kardeşiyle kaçarlar.

Kralın Kızı / King’s Daugther Tanıtım Fragmanı

Solhi Kardeşinin Yerine Geçer

Annesinin ölüm döşeğinde yanlışlıkla kız kardeşi Solhi’nin Kralın Kızı olduğunu söylemesinden yararlanan Solhi, ablası Solnan’ı yarı yolda bırakarak saray ulaşır ve kendisinin Solnan olduğunu söyleyerek prenses unvanı alır.

Kral’da Kendi Oğlunu Değiştirmiştir

Kral Yung da kendi oğlu olan Myoung’la eski kralın oğlu Jimmu’nun yerini gizlice değiştirmiştir.

İMPARATORİÇE Kİ (EMPRESS Kİ 2013 – 2014

Cengiz Han tarafından kurulan Yuan Hanedanlığına 37 yıl boyunca hükümranlık eden ve “Demir Leydi” lakabıyla anılan Imparotiçe Ki’nin hayatını konu alan dizi toplam 51 bölümden oluşuyor. 2013 -2014 yılları arasında Güney Kore’nin MBC televizyon kanalında yayınlanmıştır.

Imparatorice-Ki-kore-dizisi-konusu

İmparatoriçe Ki Kore Dizisi Konusu

Orijinal ismi Empress Ki olan dizinin İmparatoriçe Ki oyuncuları ve konusuyla ilgili bilgileri yukarıdaki linki tıklayarak öğrenebilirsiniz.

İmparatoriçe Ki Tanıtım Fragmanı

DÜŞLERİMİN PRENSİ / PRİNCESS HOURS (GOONG) (2006)

Günümüzde Kore Kraliyet ailesinin yaşantısını anlatan Düşlerimiz Prensi Romantik Komedi türünde. 1911’den beri Kore’yi yöneten son Kraliyet ailesini konu alan dizide karşılıksız aşklar, ihanetler ve intikamlar boy gösteriyor.

düşlerimin-prensi-kore-dizisi-konusu trt de gösterilen kore dizileri

Düşlerimin Prensi / Goong / Princess Hours Konusu

Aniden hastalanan Kralın her an ölebilmesinden korkulup apar topar tahta çıkarılan Veliaht Prens, tahta çıkmadan önce kurallar gereği evlenmek zorundadır. Veliaht Prens Shin Gun bu kuralı yerine getirmek için karısı olarak sevdiği kıza evlenme teklif etse de red cevabı alır. O sırada aslında Kral büyük babasının Shin Gun’un evlenmesi için seçtiği bir kız olduğu ortaya çıkar.

Düşlerimin Prensi / Goong / Tanıtım Fragmanı

İstenmeyen zoraki evlilik ilk etapta çatışmalara neden olsa da bu çatışmalar yerini tutkulu bir aşka bırakır. Bir de ortaya tahtın ikinci varisi Yul, çıkınca aşk ve taht kavgası birbirine karışır.

SARAYDAKİ MÜCEVHER / THE GREAT JANG-GEUM (DAE JANG-GEUM 2003 – 2004)

Orijinal ismi The Great Jang-Geum (Dae Jang-geum) Türkçe Dublajlı ismi Saraydaki Mücevher olan tarih dram türünde olan dizi 2003 yılında yapılmıştır. TRT 1’de 14 Ocak 2008’de yayınlanmıştır.

saraydaki-mücevher-kore-dizisi-konusu

Saraydaki Mücevher Konusu

Joseon Hanedanlığı’nın Vakayiname’sinden tanımlanan tarih temel alınarak çekilen dizi, Kore’nin Joseon Hanedanı’nın ilk kadın saray hekimi Jang-Geum’nin hikayesini konu alır.

Saraydaki Mücevher / Dae Jang-Geum Tanıtım Fragmanı

SARAYIN RÜZGARLARI / Yİ -SAN (2003)

TRT 1’de 2007 yılında yayınlanan Yi – San / Sarayın Rüzgarları Kore dizisi 2003 yılı yapımıdır. Toplam 77 bölümden oluşur.

sarayın-rüzgarları-kore-dizisi

Sarayın Rüzgarları / Yi – San Konusu

Babası tarafından hükumete karşı komplo kurulması korkusuyla bir pirinç deposuna hapsedilen Yi-San’ın hayatı ve tahta çıkış serüvenini konu alan dizi, Coson Hanedanlığının 22. Kralı Jeong Jo’nun tahta çıkış hikayesinden esinlenerek çekilmiştir.

Sarayın Rüzgarları / Yi – San Tanıtım Fragmanı

MUHTEŞEM KRALİÇE / THE GREAT QUEEN SEON DEOK

Korece ismi Queen Seondeok, Türkiye’de yayınlandığı ismi Muhteşem Kraliçe olan Tarihi Kore dizisi, 7 Aralık 2009 yılında TRT 1 ekranlarında gösterilmiştir. Toplam 1 saatlik 62 bölümden oluşur.

muhtesem-kralice trt de gösterilen kore dizileri

Muhteşem Kraliçe Kore Dizisi Konusu

İkiz bebeklerden birisi olan Deokman, ikizlerin dünyaya uğursuzluk getireceği inanışından dolayı bebekken terk edilmiştir. Silla’nın 3 kraliçesinden ilki olan Seondeokun (Deokman) daha sonra saraya getirilmesiyle başlayan tahta çıkış mücadelesinde yaşadığı entrika ve taht kavgaları yoğun olarak işlenmiştir.

Muhteşem Kraliçe 2019 Yaz Sezonunda Yeniden Yayınlanıyor

TRT 1’de önceki yıllarda yayınlanıp çok sevilen Kore Dizisi Muhteşem Kraliçe yeniden yayınlanmaya başladı. Diziyi daha önce hiç izlemediyseniz ya da yeniden izlemek isterseniz, tekrar bölümleri 11 Haziran 2019 tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 17.50’de TRT 1 den izleyebilirsiniz. 

Muhteşem Kraliçe TRT 1 Tanıtımı

Muhteşem Kraliçe / The Great Queen Seon Deok) Tanıtım Fragmanı

SARAYIN DOKTORU / KİNG’S DOCTOR / HORSE DOCTOR (2012 – 2013)

Tarihi türde olan Sarayın Doktoru, 1 Ekim 2012’de çekilmiştir. Türkiye’de 2013 Yıllında TRT 1’de gösterilen dizi toplam 50 bölümden oluşuyor.

saraydaki-mücevher-kore-dizisi-konusu

Sarayın Doktoru / King’s Doctor Konusu

Joseon Dönemi’nde yaşayan ve Kraliyet Doktoru olmak için büyük uğraşlar veren bir veterinerin bu uğurda yaşadığı zorlukları konu almaktadır. Sarayda başlangıçta atları tedavi etmek için çalışmaya başlayan Beak Gwang-hyun daha sonra veteriner olur. Batından alıp uyguladığı yöntemlerle ve aküpunktür alanında uzmanlaşması onu kralın özel doktoru mevkisine kadar yükseltir.

Sarayın Doktoru / King’s Doctor Tanıtım Fragmanı

SARAYIN İNCİSİ /DONG Jİ (2012)

Korece adı Dong Ji, Türkçe dublajlı ismi Sarayın İncisi olan tarihi Kore Dizisi MBC kanalı tarafından 2010 yılında çekilmiştir. Toplam 60 bölümden oluşur. Türkiye’de TRT tarafından 1 Şubat 2012 yılında yayınlanmıştır.

Sarayın İncisi Kore Dizisi Konusu

Joseon Hanedanlıklarından birisi Kral Sukjong’un döneminde yaşayan ve Kraliçe Inhyeon’un güvenini kazanan Dong Ji’nin hayatını anlatır. Joseon Hanedanlarından olan Kral Sukjong’un döneminde Kraliçe Inhyeon’un güvenini kazanan Dong Yi’nin hayatının konu alır.

sarayın-incisi-dong-ji

Dong Ji Krala Karşı Büyük Bir Aşk Besler

Köle olarak doğan Dong Yi, pek çok asilden daha zekidir. Kral Sukjong’a karşı büyük bir aşk besleyen Dong Yi, aynı zamanda çok büyük hırslara sahip Kral’ın gözde cariyesinin yaptığı haksızlıklara karşı mücadele eder.

Sarayın İncisi, Türkiye’de büyük ilgi gören ve çok fazla izlenen Kore dizilerinden birisidir.

Sarayın İncisi / Dong Yi Tanıtım Fragmanı

TACİR / SANGDO / MERCHANT (2001 – 2002)

Tarihi Kore draması Sangdo Türkçe dublajlı adıyla Tacir, 2001 yılı yapımı olan dizinin yönetmenliğini Saraydaki Mücevher, Dong Yi ve Yi San gibi dev tarihi dramaların yönetmeni Lee Byeong-hoon yapmaktadır. Tacir, TRT 1’de Kasım 2011 tarihinde yayınlanmıştır. Toplam 50 bölümden oluşur.

Romandan Esinlenerek Çekilmiştir

Sangeon, Choi In-ho (2000) tarafından yazılan bir roman olan Joseon Tüccarlarının (Hangul: 상도; Hanja: 商; RR: Sangdo) hikayesini anlatan bir Güney Koreli tarihi televizyon dramasıdır.

tacir-kore-dizisi

Tacir Kore Dizisi Konusu

Tacir, 1800’lü yılların Kore’sinde Joseon Dinasty’de yaşayan Im Sang-ok ( Sang Wok) isimli efsanevi bir tüccarın düzgün ahlakı yanında maddi varlığın değerini keşfetmeye çalıştığı hayat hikayesini konu alır. Dürüst ve başarılı birisi olan Im Sang-ok, paradan çok insan hayatına önem verir.

Yüreklere Dokunan Bir Aşk Hikayesini de Anlatır

Tacir, her Kore dizisinde olduğu gibi yüreğinize dokunan bir aşk hikayesini de içeriyor.

Tacir / Sangdo Tanıtım Fragmanı

DENİZLER İMPARATORU / HAE-SHİN VEYA EMPEROR OF THE SEA (2004 – 2005)

Güney Kore yapımı dram dizisi Türkçe’ye çevrilmiş ismi Denizler İmparatoru’nun, orijinal adı Deniz Tanrısı anlamına gelen Haeshin’dir. Toplam 51 bölümden oluşan dizi, KBS2 TV tarafından 2004 yılında çekilmiştir. TRT’de yayınlanma tarihi, Mart 2006 yılıdır.

denizler-imparatoru trt kore dizileri

Denizler İmparatoru Kore Dizisi Konusu

Kore’nin eski adı Şila Hanedanlığında 787 – 846 yılları arasında yaşayan Jangbogo (Goong-Bo) isimli tüccarın hayatını konu alan Denizler İmparatoru, kölelikten kurtuluşun, aşkın, onurun ve intikam için verilen mücadelenin hikayesini konu alır. Biyografi türünde bir televizyon dizisidir.

Denizler İmparatoru Hae-Shin Tanıtım Fragmanı

EFSANE PRENS / JUMONG

TRT’de Yayınlanan eski yeni Kore Dizileri kategorisinde ilk sıralarda yer alan Efsane Prens Jumong, Güney Kore Televizyon Kanalı MCB tarafından 2006 -2007 yıllarında yayınlandı. Dizi aynı zamanda 2006 yılının en çok izlenen Kore dizilerinden birisi olmuştur. TRT 1’de 2009 yılında yayınlanan dizi, toplam 81 bölümden oluşur.

efsane-prens-jumong

Efsane Prens Kore Dizisi Konusu

Kore tarihinin başlangıcı olarak gösterilen Jumong’un hikayesini konu alan Efsane Prens dizisinde Jumong halk kahramanı komutan Hae Mo Su’nun oğludur. Aynı zamanda dizinin başkahramanıdır. Jumong babasının amacını yerine getirmek amacıyla Go Gur Yeo adında yeni bir ülke kurar.

Efsane Prens Jumong Tanıtım Fragmanı

TRT KORE DİZİLERİ ZORAKİ PRENS / GOONG S

Güney Kore MBC televizyon kanalı tarafından hayata geçirilen Kore dizisi Goong S, 2007 yılı yapımıdır. Toplam 20 bölümden oluşan dizi, 29 Ocak 2009 – 25 Şubat 2009 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanmıştır.

Goong S Kore Dizisi Konusu

Goong serisiyle herhangi bir bağlantısı olmasa da iki dizininde yapımcısı aynıdır. Goong’un devamı olmasa da Zoraki Prens / Goong S de bir saray hikayesini konu alır.

zoraki-prens-kore-dizisi

Kraliçe Aradığı Prensi Bulabilecek mi?

30’lu yaşlara gelmesine karşın hiç evlenmemiş Kraliçe, mevcut prensinde ölmesiyle Kraliyetin gizli prensini bulmaya karar verir. Aradığı gizli prens ise, bir Çin lokantasında teslimatçı olarak çalışan Lee Hoo’dan / Kang Hoo’dan başkası değildir.

Zoraki Prens / Goong S Tanıtım Fragmanı

TRT TARİHİ KORE DİZİLERİ / SAVAŞÇI / WARRİOR BEAK DONG SOO (2011)

Tarihi aksiyon türünde dizilerden birisi olan Savaşçı (Warrior Beak Dong Soo) Kore dizisi 2011 yılı yapımıdır. TRT’de Yayınlanan eski yeni Kore Dizileri arasında yer alan Savaşçı Kore dizisi Toplam 29 bölümden oluşur. Güney Kore’de yayınlanan en iyi yapımlardan birisi olarak gösterilir. 2013 yılında TRT 1 de yayınlanan Savaşçı’daki dövüş sahneleri diziye damgasını vurur.

Warrior-Beak-Dong-Soo-savaşçı-kore-dizisi

Savaşçı Kore Dizisi Konusu

Warrior Baek Dong-Soo, 1700’lü yıllarda çeşitli entrikalar sonrasında kralın koruyuculuğunu yapan bir ailenin yok edilmesi emri verilir. Bu aileden sadece yeni doğan bir çocuk kurtulur. Bu çocuğun ismi, Baek Dong Soo’dur. Bu çocuğun kurtulmasına babasının üç kader arkadaşı yardımcı olmuştur.

Dövüş Sanatından Hoşlananlar Mutlaka İzlemeli

Savaşçı’yı ( Warrior Baek Dong-Soo ) özellikle Ninja tekniklerine ve dövüş sanatına hayranlık duyanların izlemesi tavsiye edilmektedir.

Savaşçı / Warrior Baek Dong-Soo Tanıtım Fragmanı

TRT OKUL’DA YAYINLANAN KORE DİZİLERİ

TRT’de Yayınlanan eski yeni Kore Dizileri içerisinde TRT’nin kardeş kanalı TRT Okul’da yer alıyor. Asıl kanalda yayınlanan Kore Dizilerinden farklı olarak daha çok okul ve gençlik türünde Kore dizileri yayınlanıyor. Başlığımızda bu dizileri listeledik.

BÜYÜK HAYALLER / 드림하이 / DEURİM HAİ / DREAM HİGH (2011 -2012)

Güney Kore KBS2 televizyon kanalında 2011 -2012 yıllarında yayınlanan Dram, Romantik, Komedi ve Gençlik türünde olan Büyük Hayaller dizisi Türkiye’de TRT Okul kanalında 29 Ocak – 3 Mart 2012 tarihlerinde yayınlanmıştır. 1 sezon ve toplam 16 bölümden oluşur.

büyük-hayaller-

Büyük Hayaller Kore Dizisi Konusu

Kiril Sanat Lisesinde eğitim gören 6 lise öğrencisinden her birinin K-Pop Yıldızı olma hayalleri vardır. Büyük Hayaller Kore Dizisi, bu altı gencin hayallerine giden yolda yaşadıkları çekişmeleri, aşkları ve arkadaşlıkları konu alır.

Büyük Hayaller Dizisi Tanıtım Fragmanı

PRENSİN ŞARKISI / SOO DONG YO BALLAD OF SUH DONG

TRT Okul kanalında 30 Nisan 2012 yılında yayınlanan tarihi Romantik Dram türünde olan Soo Dong Yo, Prensesin Şarkısı Kore dizisi, 2005 yılı yapımıdır. Toplam 55 bölümden oluşur. Dünya genelinde en çok izlenen Kore dizilerinden birisidir.

Prensesin Şarkısı Kore Dizisi Konusu

Saraydaki Mücevher dizisinin yapımcısın Byeong-hun ile senaristi Kim Yeon-Hyeon tarafından hayata geçirilen Prensesin Şarkısı Kore Dizisi, Baekje Hanedanlığının 30. Kralı Seodong ile Shilla Prensesi Seonhwa arasında yaşanan dramatik aşk hikayesini konu alır.

prensesin-şarkısı kore dizisi

Konusu Kore’nin Eski Halk Şarkılarına Dayanır

TRT’de Yayınlanan eski yeni Kore Dizileri listesinde bulunan Prensesin Şarkısı (Ballad of Suh Dong), Kore’nin çok eski halk şarkılarına dayanan bir Kore dizisidir.

Yazılan Bir Şarkı Sonucu Prenses Sürgüne Gönderilir

Silla’lı, Jinpyeong’un kızı Prenses Seonhwa’nın çok güzel olduğunu duyar, Prensesin her gece Seodong’un odasını ziyaret ettiğini söyleyen bir şarkı yazar. Bu şarkı hızla Silla Sarayına ve krallığın her yerine yayılır. Prensesin babası bu şarkıyı duyduğunda, masum prensesi sürgüne mahkum eder.
Seodong, Seonhwa’yı bulur, onunla evlenir ve Baekje’ye götürür ve birlikte ülkenin kraliyet hükümdarı olurlar.

Prensesin Şarkısı Tanıtım Fragmanı

YABAN ÇİÇEĞİ / BOYS OVER FLOWERS (2009)

KBS2 Televizyon kanalında 2009 yılında gösterilen Gençlik, Romantik, Okul ve Komedi türünde olan Yaban Çiçeği (Boys Over Flowers) dizisi, Japonya’da yayınlanan ve çok tutulan Hana Yori Dango dizisinin Kore versiyonudur. Türkiye’de 1 Aralık 2012 tarihinde TRT Okul kanalında yayınlanmıştır.

yaban-çiçeği-jo-pyo-gım-jandi

Yaban Çiçeği Kore Dizisi Konusu

İlgi çekici konusuyla Türk Dizilerine de ilham kaynağı olan dizi, fakir bir ailenin çocuğu Geum Jan-di ile Kore’nin ünlü ailelerinden birinin tek varisi Goo Jun-pyo’nun imkansızlıklar içerisinde yaşadığı tutku aşkı konu alır. Tam bir zengin oğlan fakir kız temalı Kore dizisi kıvamında olan dizi, Kore’nin gelenekçi kültürünü de çok iyi yansıtır.

Yaban Çiçeği / Boys Over Flowers Tanıtım

TRT’DE BAŞLAMASI TAHMİN EDİLEN KORE DİZİLERİ

2019 yılında TRT’de başlayacak Kore dizileri ile ilgili kanal tarafından kesin bir açıklama yapılmazken, daha önce yayınlanan dizilerin tarihi türde olmasında dolayı yeni yayınlanacak dizilerin de tarihi türde olacağını tahmin ediyoruz. Buna göre TRT de başlayacak kore dizilerinin isimlerini şöyle listeledik;

  • Faith
  • Haechi
  • The Crowned Clown
  • Hwarang

TRT’de Yayınlanan Kore Dizilerini Nasıl İzlerim?

Türk Televizyonlarında yayınlanan Kore dizilerini Türkçe Dublajlı ya da Türkçe Altyazılı olarak yayınlayan pek çok İnternet sitesi bulunmaktadır. Bununla birlikte dijital platform Netflix’de pek çok Kore dizisini yayınlamaktadır. Şayet Netflix üyesiyseniz bu imkandan yararlanmanızı tavsiye ederiz. Eğer böyle bir üyeliğiniz yoksa aşağıdaki sitelerden de izleme imkanınız mevcuttur.

  • Youtube
  • KoreanTürk
  • Onlinedizi
  • Seyredelim
  • AsyaDizi
  • KoreCenneti
  • Yeppudaa
  • Asyafanatiklerim
  • Koretvizle
  • Uzakdoğutv

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Romantik Komedi Kore Diziler Sevenler için Öneriler

En İyi Kore Doktor Dizileri Listesi

2019 Yeni Sezon Dizileri

Kore Dizilerinden Uyarlanan Türk Dizileri

Yeni Diziler Geliyor!

2022’nin Yaz Dizileri Heyecan Yaratacak!

Meltem TV Kore Dizileri

Bir Cevap Yazın