Bridgerton 3 Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı! İşte Yayın Tarihi ve Kitap Adı! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bridgerton Yeni Sezonu Bekleyenler İçin Geri Sayım Başladı!

bridgerton-3-sezon-çıkış-tarihi-belli-oldu

Bridgerton 3 Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı!

Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi Bridgerton’ un 3. Sezonunun yayın tarihi ile ilgili açıklama geldi. Yazar Julia Quin’in 8 kitaptan oluşan aynı adı taşıyan romanından ekranlara uyarlanan dizinin her sezonu bir Bridgerton üyesinin hikayesini anlatıyor. Peki, Bridgerton 3 Sezon Çıkış Tarihi ne zaman? Herkesin merak ettiği sorunun cevabı kısa süre önce netleşirken 3. Sezonun hikayesi ne olacak? Hangi Bridgerton üyesine odaklanacak? Hangi Kitap gibi tüm soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Beklenen Yeni Sezonun Çıkışı İçin Geri Sayım Başladı!

Netflix’in büyük bir ilgiyle izlenen dönem dizisi Birdgerton’un yeni sezonu için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıl küçük bir mola veren ve Bidgerton Spin Off dizisi olarak Kraliçe Charlotte’un Kral George ile evlenme hikayesine odaklanan dizi, kaldığı yerden devam ediyor. Yazar Julia Quinn’in Regency aşk romanı (Naiplik) serisi Bridgerton serisinden ekranlara uyarlana dizi, 3. Sezonda 3. Kitabın kahramanı 8 Bridgerton kardeşten Benedict ‘in hikayesine odaklanacak.

bridgerton-3-sezon-hikayesi

Bridgerton 3. Sezon: Benedict ve Penelope’nin Romantik Serüveni

Shonda Rhimes imzalı dizi, izleyicileri 19. Yüzyıl İngiltere’sine geri götürmeye hazırlanıyor. Julia Quinn’in yayınladığı “An Offer from a Gentleman” kitabından ilham alınarak ekranlara gelecek Bridgerton’un üçüncü sezonu, bu kez Benedict Bridgerton ve Penelope Featherington’un romantik hikayesine odaklanacak.

Tatlı bir heyecan ve ihtişam dolu bir atmosfer sunmaya hazırlanan dizide genç Benedict Bridgerton ve Penelope Featherington’un aşkı izleyicisi yine ekran başına kilitleme aday. Daha önceki sezonlarda Daphne ve Simon’ın romantik macerasından sonra, Anthony ve Kate’in karmaşık ilişkisine şahit olan izleyiciler şimdi de ailenin maceraperest üyesi Benedict Bridgerton ile farklı bir dünyaya kapı açacaklar.

Benedict ve Penelope’nin Hayatlarında Dönüm Noktası Karşılaşma!

İdealist ve özgür ruhlu Benedict, gençliğinde duyduğu çağrıyı takip etmek, dünyayı gezmek ve bilinmeyeni keşfetmek isterken beklenmedik bir anda, Penelope Featherington ile karşılaşır. Penelope, tüyleriyle ünlü Featherington ailesinin içinde gizli bir mücevher gibi parlarken uzun yıllardır Benedict’ e açıktır. İlk başlarda çatışmayla başlayan bu karşılaşma, ikisinin de hayatında dönüm noktası olacak.

Yeni Sezonda Francesca Bridgerton’u Oynayan Oyuncu Değişti!

Dizinin oyuncu kadrosunda bariz bir değişiklik olmazken geçmiş sezonlarda yer alan karakterlerin yanı sıra, Francesca Bridgerton karakterine yeni bir oyuncu hayat verecek.

3. Sezonda Simon Geri Dönüyor!

bridgerton-simon-geri-dönüyor

Oyuncu değişikliğiyle birlikte sürpriz bir gelişme yaşandı. İlk sezonda karizmatik halleriyle izleyicinin kalbini çalan Hastings Dükü’nün de 3. Sezonda geri döneceği belirtildi. Karakteri canlandıran Regé-Jean Page’in geri dönüşü, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattığı haber arasında.

Bridgerton Neyi Anlatıyor?

Her sezonu iple çekilen Bridgerton dizisi, klasik aşk hikayelerini modern bir bakış açısıyla harmanlayarak, dönemin sosyal normlarına meydan okumayı hikaye ediyor. Bridgerton evrenindeki yeni sezonda da aşk, entrika ve sürprizlerle dolu bir serüvene devam ediyor.

Bridgerton 3 Sezon Kimin Hikayesi?

bridgerton-3-sezon-hikayesi

Bridgerton 3 Sezon Çıkış Tarihi netleşirken üçüncü sezon, daha önce belirtilen Benedict’in hikayesini ve Sophie Beckett ile olan aşkını paylaşmak yerine bir değişiklikle Penelope Featherington (Nicola Coughlan) ve Benedict Bridgerton arasındaki aşk hikayesini konu alacak.

Çekimlerine Başlandı!

ne-zaman çıkacak

Çekimlerine geçtiğimiz yıl (2023) Temmuz ayında başlanan dizinin ilk tanıtım fragmanı da geçtiğimiz gün yayınlandı. Aynı zamanda Bridgerton 3. Sezon’un yayın tarihini de açıklayan fragman herkesi heyecanlandırdı.

Bridgerton 3. Sezon Tanıtımı

Bridgerton 3. Sezon Çıkış Tarihi belli Oldu

Namı diğer Lady Whistledown ile Benedict Bridgerton’un çatışmalarla dolu aşkını gözler önüne serecek olan Brindgerton 3. Sezon bir ilk olarak 2 bölüm olarak farklı tarihlerde yayınlanacak. Buna göre; Bridgerton 3 Sezon Çıkış Tarihi 1. Bölüm 16 Mayıs’ 2024’de yayınlanırken 2. Bölüm 13 Haziran 2024 tarihinde ekranlara gelecek. Yalnızca Netflix’te olacak olan diziyi platformdan ücretli üyelik alarak izleyebilirsiniz.

Netflix Bridgerton Dizisi İzle

Netflix Üyelik ve diğer detaylar

Bridgerton Kitap Serisi

  1. Kitap: Yüreğe Söz Geçmiyor /The Duke and I / Daphne’ nin Hikayesi
  2. Kitap: En Çok Beni Sev / The Viscount Who Loved Me / Anthony’ nin hikayesi
  3. Kitap: Son Söz Aşkın / An Offer from a Gentleman / Benedict’ in hikayesi
  4. Kitap: Rüyalar Gerçek Olsa / Romancing Mister Bridgerton / Colin’ in hikayesi
  5. Kitap: Sonsuz Sevgilerimle / To Sir Phillip, With Love / Eloise’ in hikayesi
  6. Kitap : Sana Muhtacım / When He Was Wicked / Francesca’ in hikayesi
  7. Kitap: Öpüşünde Saklı / It’s In His Kiss / Hyacinth’ in hikayesi
  8. Kitap: Biz Evleniyoruz / On the Way to the Wedding / Gregory’ in hikayesi.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bridgerton Yeni Sezon İçin Detaylar Ortaya Çıktı

Bridgeerton 2. Sezon İçin Onay Aldı

Netflix’e İddialı Diziler Geliyor

Bu Yıl Gelecek En Dizi ve Filmler


Bir Cevap Yazın