Kanal 7 Tayland Dizileri Yayınlamaya Başladı! İşte En Detaylı Liste Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7 Bir İlke İmza Attı! Tayland Dizilerini Yayınlamaya Başladı!

Kanal-7-Tayland-Dizileri

Kanal 7 Tayland Dizilerini Yayınlamaya Başladı!

Türk televizyon kanalları içerisinde Hint Dizilerinin kanalı olarak adlandırılan Kanal 7, Güney Kore dizilerinden sonra Uzakdoğu’nun en popüler dizilerinden birisi olan Tayland dizilerini Türkçe dublajlı olarak yayınlamaya başladı. 2022 – 2023 sezonuna hızlı bir başlangıçla giren Kanal 7, ilk Tayland dizisi Esir Kalpleri geçtiğimiz aylarda yayınladı. Orijinal adı Game Pahabaht olan dizi, ailesinin iflası ve intiharı için Chatchanok’u suçlayan genç bir iş adamının intikam hikayesini konu alıyor. Peki, Kanal 7’de hangi Tayland dizileri yayınlanacak? Ne zaman başlayacak? Yazımızda 2023 sezonunda Kanal 7’de yayınlanacak en yeni Taylan Dizileri listesi ile yayın tarihlerini sizler için hazırladık.

Kanal 7 Türkçe Dublajlı Tayland Dizileri

Uzakdoğu dizileri arasında Kore Dizilerinden sonra ilk sıralarda yer alan Tayland dizileri ilk olarak Kanal 7 ekranlarında Türkçe seslendirmeli olarak yayınlanmaya başladı. Yayınladığı birbirinden iddialı Hint dizileriyle seyircinin gönlüne taht kuran Kanal 7 bu sefer dünyaca ünlü Tayland dizileriyle de dikkatleri üzerine çekti. İşte Kanal 7 2022 – 23 sezonunda yayınlanacak Tayland Dizileri.

BANA SEVMEYİ ÖĞRET /MAN OF VENGEANCE

bana-sevmeyi-öğret-tayland-dizisi

Tür :Dram
Senarist:Wanwipa Samngamjam
Yönetmen:Thanawat Panyarin
Oyuncular:Thanapob Leeratanakajorn, Fern Nopjira Lerkkajornnamkul, Siraphan Wattanajinda, Siriam Pakdeedumrongrit, Typhoon Kanokchat Munyadon, Nachat Juntapun, Pympan Chalayanacupt, Nattapat Nimjirawat, Focus Jirakul,
Menşei Ülke:Tayland

Kanal 7 ekranlarında yeni bir Tayland dizisi daha ekranlara gelmeye başladı. Türkçe dublajlı ismi Bana Sevmeyi Öğret dizisi hafta içi her gün saat 15:00’ de yayınlanıyor. Orijinal ismi Man Of Vengeance olan dizi, hayata şanssız başlayan ve intikam yemini eden Tor’un dramatik hayat hikayesini konu ediyor.

Bana Sevmeyi Öğret Tayland Dizisi Konusu

Geçim sıkıntısından dolayı kendisine bakamaz hale gelen Tor’un annesi, kısa bir süre sonra hayatını kaybeder. Gidecek bir yeri olmayan Tor, babasının evinde üvey annesi ve kardeşiyle birlikte yaşamak zorunda kalır. Söz konusu durumdan hiç memnun olmayan üvey anne, on psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamaya başlar. Kendini dayanılmaz bir yalnızlığın ortasında bulan Tor, kendisi gibi kendisiyle aynı kaderi paylaşan Mingta adında bir kızla tanışır. Mingta’da tıpkı Tor gibi ailesi tarafından sevilmemekte ve baskılara maruz kalmaktadır.

Bana Sevmeyi Öğret Tüm Bölümler İzlemek İçin

ESİR KALPLER / GAME PAHABAHT

Televizyonda ilk defa Türkçe seslendirmeli olarak yayınlanan Türkçeye çevrilmiş adıyla Esaret dizisinin 1. Bölümü 10 Ekim 2022 tarihide Kanal 7’de yayınlandı. 14 bölümden oluşan mini dizi, İntikama esir olan bir aşkın hikayesini konu alıyor. Ailesinin iflası ve intiharı için Chatchanok’u suçlayan genç bir iş adamı Akkee, üstüne bir de kız kardeşi Wanisa’nın başına gelenlerden eklenince Chatchabaa’yı (Chatchanok’un kız kardeşi) kaçırarak ve onu terk edilmiş bir adaya götürür. Öcünü almaya derinden istekli olan Akkee’nin tüm intikam planı tutku dolu bir aşka dönüşür. Bununla birlikte tüm yaşadığı olayların arkasındaki sırları öğrenen Akkee ne yapacak?

esir-kalpler-tayland-dizisi-oyuncuları
Esir Kalpler / Game Pahabaht Oyuncuları

Romantik dram Melodram türünde 2017 yılı yapımı Tayland dizisi Game Pahabaht, 5 Nisan 2017 – 1 Haziran 2017 tarihleri arasında Kanal 8’de yayınlanmıştır. Orijinalinde toplam 18 bölüm olan dizi Kanal 7’de 14 bölüm olarak yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda; Rattapoom Toekongsap, Amy Klinprathum, Kunlamas Limpawutwaranon ve Anuchit Sapanpong yer alıyor.

esir-kalpler-tayland-dizisi-izle
Esir Kalpler Türkçe Seslendirmeli Nereden İzlenir?

Heyecan dolu 14 Bölümle sizi sizden alacak Esir Kalpler dizisini Youtube ve İzle 7 kanalında izleyebilirsiniz. (Esir Kalpler Tüm bölümleri izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.)

Esir Kalpler Tayland Dizisi Tüm Bölümleri İzlemek İçin Tıklayın!

* Önemli Hatırlatma

Türkçeye Çevrilmiş Taylan Dizileri son dakika güncel listesi ile En Yeni Tayland Dizileri Listesi İçin Film Dizi Haber sitemizi takip edin.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yalnız Youtube’dan Seyredebileceğiniz Türkçe Seslendirilmeli Hint Dizileri

Asya Dizilerini Kesintisiz İzleyebileceğiniz En İyi 14 Site

Mutlaka Seyretmeniz Tavsiye Edilen En Güzel Tayland Dizileri

Tüm Tayland Dizileri Haberleri

Kanal 7 Sevilen Pakistan Dizilerini Yayınlamaya Başladı!

Bir Cevap Yazın