2021'de Final Yapacak Diziler ile Erken Bitecek Dizilerin Güncel Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bu Sezon Final Yapacak Diziler Belli Oldu!

2021'de-Final-Yapacak-Diziler

2021’de Final Yapacak Diziler Şimdiden Belli Olmaya Başladı!

Yılın ilk günlerini yaşadığımız bugünlerde 2021’de final yapacak diziler şimdin belli olmaya başladı. Türk televizyonlarında birbirleriyle kıyasıya rekabet eden; Atv, Fox TV, Kanal D, Star TV, Shov TV, TRT 1 kanallarında yayınlanan diziler ardı sıra final yapmaya hazırlanıyor. 2021’in ilk günlerinde bitecek ya da ekran serüveni kısa sürerek erken final yapacak dizilerinin güncel listesi ile final yapması kesinleşen dizilerin listesini hazırladık.

2021 Sezonunda Bitecek Diziler

Her geçen gün yeni dizilerin başlama haberleri medyada geniş yer bulurken, onların yayınlanacağı günlere yer açacak dizilerin de final haberleri gündeme geliyor. Diziler ya izleyicinin ilgisini kaybetmesi ya da beklenen izlenme oranlarını karşılayamaması nedeniyle ekranlara veda etmek zorunda kalıyor. 2020 Sezonunda biten diziler gibi bu sezonda sevenlerine veda ediyor.

ATV’de Final Olan Diziler (2021)

Bu sezon ATV’nin hangi dizileri final yapacak? Merak konusu olmaya devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Ertuğrul, Bir Zamanlar Çukurova gibi rekortmen dizileri olan ATV 2021 yeni dizilerine yer açmak için bazı dizilerinden vazgeçmek zorunda kalıyor. İşte bu yıl ATV’nin bitecek dizileri.

HERCAİ

ATV’nin üç sezondur devam eden dizisi Hercai için Final kararı geldi. Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün paylaştığı Mia Yapımı Hercai dizisi geçtiğimiz sezonlara nazaran reyting kaybına uğramıştı. Dizinin final yapması gündeme gelmişken, dizinin Banu Akdeniz’den açıklama geldi. Banu Akdeniz konuyla ilgili Twitter hesabından duyurdu. Hercai Ne Zaman Bitiyor! Akdeniz’in yaptığı açıklamaya göre, Hercai yayınlanacak 69. Bölümde final yaparak sevenlerine veda edecek.

MARİA VE MUSTAFA

maria-ile-mustafa-neden-bitti

ATV’nin 2021 Kış Sezonunda Pazar akşamları ekrana getirdiği Maria ile Mustafa dizisi yayınlanmasından kısa bir süre sonra final kararı alınan dizilerden oldu. Maria ile Mustafa Neden Bitiyor? Başrollerini Hilmicem İntepe ve Jessica May’in paylaştığı Maria ve Mustafa dizisi, yeni sezonda kemikleşmiş dizilerin başlamasıyla reytinglerde yaşadığı hüsran yaşamıştı. Yayınlanan bölümleriyle bir türlü kendini toparlanamayan dizi için final kararı alındı. Bu karara göre, Maria ile Mustafa dizisi yayınlanan 27 Aralık Pazar 17. Bölümüyle erken final yaparak sevenlerine veda etti.

Maria ile Mustafa Final Bölümü Fragmanı (17. Bölüm)

2021’de FOX TV’de Final Yapacak Diziler

İzlenme rekoru kıran Türk Dizilerini bünyesinde barındıran FOX TV yeni sezonda da birbirinden iddialı yeni dizilere imza atmaya devam ediyor. FOX TV, Yeni dizilerini gün yüzüne çıkarmaya başladığı bu günlerde, istenen performansı gösteremeyen bazı dizilerini de maalesef yayından kaldırma / bitirme kararı alıyor. Peki, 2021 yeni sezonunda Fox TV de hangi diziler final yapacak?

MASUMİYET

Fox TV’nin yeni sezonda en iddialı dizilerinden birisi olan Masumiyet’ten şok final kararı geldi. Peki, Masumiyet neden bitiyor? Başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır’ın paylaştığı diziyle ilgili final kararı alınmasında son dönemde dizinin bir türlü toparlanamayan reyting sonuçları olduğu iddia edildi. Masumiyet ne zaman bitecek? Masumiyet, kış sezonun bitmesiyle dizilerin birer birer tatile girdiği Mayıs ayında yayınlanacak 13. Bölümüyle ekranlara veda edecek.

KEFARET

Fox TV Baraj dizisinden sonra geçtiğimiz aylarda yayına giren Kefaret dizisinin de final yapmasına karar verdi. Kefaret neden bitiyor? Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okurun aldığı Kefaret dizisinin bitmesinde FOX TV’nin devam etmemesi kararının etkili olduğu iddia ediliyor. Peki, Kefaret ne zaman final yapacak? Kasım 2020’de seyirciyle buluşmaya başlayan dizinin, 23. Bölümde final yapacağı iddia edilirken, dizinin yapımcısı iddiaları yalanladı. Yapımcı 25 Film konuyla ilgili “Bugün bazı basın ve yayın organlarında çıkan dizimizin final yaptığı haberleri asılsızdır.” açıklamasında bulundu.

BARAJ

Fox TV’nin Salı akşamı seyirciyle buluşan dizisi Baraj’dan final haberi geldi. Başrollerinde; Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucak, Burak Yörük ve Gizem Karaca’nın paylaştığı dizinin yayınlanacak 39. Bölümüyle ekranlara veda etmesi bekleniyor. Baraj Neden Bitiyor? Dizinin final yapmasında düşen izlenme oranları gösteriliyor.

ZÜMRÜDÜANKA

zümrüdüanka-neden-bitti

Fox TV’nin geçtiğimiz sezonda seyirciyle buluşturduğu Zümrüdüanka dizisinden 2021 yılının ilk günlerinde final haberi geldi. Çarşamba günleri dizi sevenleriyle buluşan Zümrüdüanka 6 Ocak 2021’de yayınlanan 26. Bölümüyle final yaptı. Zümrüdüanka neden bitti? Başrollerinde; Alp NAvruz, ceren Yılmaz, Hatice Aslan ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı Zümrüdüanka dizisinin bitmesiyle ilgili kanal tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da final kararında dizinin reyting sonuçlarında istenen sıralamayı elde edememesi gösteriliyor.

Zümrüdüanka Final Bölümü (26. Bölüm) Fragmanı

Kanal D Final Yapan Diziler

Yeni sezona Sadakatsiz, dizisiyle hızlı bir giriş yapan Kanal D’de şu an final yapacak dizi haberi gelmese de sezon finaline doğru bazı dizilerin bitmesi bekleniyor. Peki, Kanal D’de hangi diziler bitecek, hangileri devam edecek?

HEKİMOĞLU

hekimoglu-ne-zaman-bitecek

Ünlü dizi House Md dizisinin uyarlaması olarak karşımıza çıkan Hekimoğlu dizisinin ilk çıktığı günlere rağmen rakipleri karşısında tutunamaması üzerine dizinin ilerleyen aylarda final yapması bekleniyor. Hekimoğlu neden bitiyor? Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı, EDHO dizileri karşısında düşük reyting sıralamasında yer alan Hekimoğlu için kanalın final kararı alabileceği düşünülüyor.

İYİ AİLE BABASI / BABAM ÇOK DEĞİŞTİ

babam-çok-değişti-neden-final-yaptı

Kanal D’de 2021 Kış sezonunda başlayan İyi Aile Babası / Babam Çok Değişti komedi dizisi için final kararı alındı. Başrollerinde; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Timur Acar, Melek Baykal ve Salih Kalyon gibi başarılı isimlerin yer aldığı Babam Çok Değişti dizisi beklenen ilgiyi göremediği için 28 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan 8. Bölümde final yaparak ekranlara veda etti.

Babam Çok Değişti Final Bölümü Fragmanı

Show TV’nin 2021’de Final Yapması Beklenen Dizileri

2021 sezonun Alev Alev, Ramo, Arıza, Çukur ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizileriyle vazgeçilmez kanalların başında gelen Show TV’nin hangi dizileri final yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Show TV’nin hangi dizileri bitecek?

ALEV ALEV

alev-alev-dizisi-neden-bitiyor

Show TV’nin uyarlama dizisi Alev Alev’den final haberi geldi. Alev Alev Dizisi Neden Bitiyor? Yayınlandığı ilk günlerde izleyicinin yoğun ilgisini çeken Alev Alev dizisi son dönemlerde ciddi reyting kaybetmişti. Alev Alev ne zaman final yapıyor? Basında çıkan haberlere göre Alev Alev dizisi sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edecek.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK

kuzey-yıldızı-ilk-aşk-final-yapacak

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ederken kulislerde dizinin final yapacağıyla ilgili haberler çıkmaya başladı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin neden biteceği merak edilirken, dizinin final kararı almasında yapımcı şirketle dizi oyuncularının maaşları konusunda çıkan anlaşmazlığın neden olduğu iddia ediliyor. Şimdiye kadar 57 bölümü yayınlanan dizinin akıbeti henüz netleşmedi. Gelişimler oldukça yazımızda olacak.

RAMO

ramo-final-mi-yapacak

Show TV’nin sevilen dizisi Ramo’nun final kararı aldığı son dönemlerin çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Diziyle ilgili diğer bir iddiaya göre, Ramo’nun başrol oyuncusu Esra Bilgiç’in (Sibel) diziden ayrılacak. Bu nedenle de dizinin sona yaklaştığı konuşuluyor. Konuyla ilgili henüz kanal ve yapımcı şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmazken, Ramo ne zaman final yapacak, Sibel (Esra Bilgiç) diziden ayrılacak mı, neden ayrılacak? Soruları da belirsizliğini koruyor. İddialar doğrultusunda Ramo’nun final tarihinin 30 Nisan olması bekleniyor.

ARIZA

ariza-final-yapıyor-ne-zaman-bitecek

Pazar akşamları Show TV’de yayınlanan sevilen dizi Arıza için final kararı alındı. Peki, Arıza neden bitiyor? Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı sevilen dizi Arıza’nın final kararı alması sevenlerini üzerken, dizinin bitme nedeninin son haftalarda TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin etkili olduğu iddia edildi.

Arıza Ne Zaman Bitecek?

Son haftalarda reytinglerde düşüş yaşadığı belirtilen dizinin yayınlanacak 30. Bölümde Final yapması bekleniyor. Arızanın bugünlerde 6. Bölümü yayınlanması beklenirken dizinin bitmesine 4 bölüm kaldı.

ÇUKUR

çukur-final-yapacak

Show TV’de 4 sezondan bu yana ekranlara gelen Çukur dizisinin 2021 sezonunda final yapacağı edinilen bilgiler arasında. Basında çıkan haberlere göre, Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Çukur dizisinin Mayıs 2021’de tamamen final yapacak. Çukur neden final yapıyor? Çukur dizisi yayınlandığı günden bu yana çok sevilmesi ve yüksek reyting almasına rağmen 4. Sezon sonunda final yaprak ekranlara veda edeceği belirtiliyor. Sezon başlangıcında dizinin senaristi Gökhan Horzum’un Çukur’ un final sahnesini yazmaya başladığını açıklaması iddiaları güçlendirdi. Yapılan açıklamalara göre, Çukur 21 Mayıs 2021 Pazartesi günü yayınlanacak 125. Bölümüyle sevenlerine veda edecek.

2021’de Star TV’nin Final Yapacak Dizileri

SENİ ÇOK BEKLEDİM

seni-çok-bekledim-neden-bitiyor

Çekim yerleri ve hikayesiyle dikkatleri çeken başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisi için final kararı çıktı. Seni Çok Bekledim Neden Bitiyor? Star TV’de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi istenilen izlenme oranlarına ulaşamayınca 13. Bölümle ekrana veda edecek.

SEFİRİN KIZI

sefirin-kızı-final-mi-yapacak

Dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasından sonra yola Tuba Büyüküstün’le devam eden Sefirin Kızı dizisinden final kararı geldi. Sefirin Kızı Neden Bitiyor? Gazeteci Birsen Altuntanş’ın haberine göre dizi, 52. bölümde ekrana veda edecek. Altuntaş haberinde; “Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı “Sefirin Kızı” dizisi de bu sezon sonu final yapacak projeler arasında yer alıyor. Muğla’da çekilen dizi tıpkı başından beri planlandığı gibi 52. bölümde ekrana veda edecek.” dedi.

MENAJERİMİ ARA

menajerimi-ara-ne-zaman-bitecek---final-yapacak

Star TV’nin Amerikan dizisi Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara dizisinin Final kararı aldığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre, dizsinin final kararı almasında en etkili nedenin düşük reyting rakamları gösteriliyor. Menajerimi Ara ne zaman bitecek / final yapacak? Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği, baş rollerinde; Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Denizcan Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı Menajerimi Ara dizisi sezon sonunda final yapacak.

SOL YANIM

sol-yanım-dizisi-final-yapıyor

Star TV’de 2021 sezonunda başlayan başrollerini; Cansel Elçin, Defne Samyeli, Özge Yağız, Tolga Mengi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in paylaştığı Sol Yanım dizisi için final kararı alındı. Peki, Sol Yanım neden final yapıyor? Basında çıkan haberler göre Sol Yanım dizisinin bitme nedeni olarak düşük izlenme oranları gösteriliyor. En son 11. Bölümüyle ekrana gelen Sol Yanım’ın 1 – 2 oranında reyting almasının final sürecini hızlandırdığı iddia ediliyor.

AKREP

akrep-dizisi-final-mi-yapacak

Star TV’nin yeni dizileri arasında yer alan, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Akrep dizisinin erken final yapması bekleniyor. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Akrep bir intikamın gölgesinde yaşayan iki kadının hikayesini anlatıyor. Akrep neden final yapıyor? Akrep dizisinin ne zaman biteceği ile ilgili henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmasa da dizinin düşük reyting rakamları kanalın final kararı alabileceğini düşündürüyor. Akrep dizisi ilk bölümünde totalde 4.25 puan alarak 100 dizi – program arasında 13. Sırada yer almıştı.

TRT 1’nin Bitecek Dizileri

TRT televizyonunda yayınlanan diziler genellikle uzun soluklu olur. Yeni sezonda; Masumlar Apartmanı, Uyanış: Büyük Selçuklu gibi dizileriyle büyük çıkış yapan TRT 1’nin yine iddialı dizileri ekrana gelmek için gün sayıyor. HAlen pek diziyi bünyesinde barındıran TRT söz konusu diziler için bazı dizilerini bitirme kararı aldı. 2021 yeni sezonda TRT 1’de Hangi diziler final yapacak?

BENİM ADIM MELEK

benim-adım-melek-neden-bitiyor

Yapımcılığını ÜS Yapımın yaptığı TRT’nin 2 sezondur devam eden dizisi Benim Adım Melek 2021’de final yapacak dizilerden birisi. Benim Adım Melek Neden Bitiyor? Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı Melek ve Halil’in aşk hikayesini anlatan dizi 66. Bölümde final yapacak. TV100’ün haberine göre; Gaziantep’te çekilen, başrollerini Kutsi, Nehir Erdoğan ve Şerif Sezer’in paylaştığı Benim Adım Melek dizisi yeni sezonda olmayacak.

TÖVBELER OLSUN

tovbeler_olsun_dizisi-bitiyor

TRT 1’in sevilen komedi dizisi Tövbeler Olsun için final kararı alındığı belirtildi. Oyuncu kadrosunda: Güven Kıraç, Çiçek Dilligil. İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can, Ünal Silver ve Seda Türkmen’in yer aldığı Tövbeler Olsun dizisi yayınlanacak 32. Bölümüyle ekranlara veda edecek.

Tövbeler Olsun Neden Bitiyor?

Sevilen dizi Tövbeler Olsun’un bitme nedenin TRT’nin yeni başlayacak dizilerinin yayınlanacağı gün sayısının kısıtlı olması düşünülüyor

KALK GİDELİM

kalk-gidelim-final-mi-yaptı

Dört sezondan bu yana TRT 1’de seyirci karşısına çıkan Kalk Gidelim dizisi, 31 Aralık 2020 akşamı yayınlanan 125. Bölümüyle ekranlara veda etti. Başrollerinde; Ufuk Özkan, Mehtap Bayrı, Ayça Varlıer gibi başarılı pek çok sanatçının rol alan Kalk Gidelim dizisinin bitmesi sevenlerini üzdü. Kalk Gidelim neden bitti? Dizinin yapımcısı Eyüp Üstün, Kalk Gidelim final yapması kararı nedenini açıkladı. Üstün, “Hem oyuncu kadromuz, hem de teknik ekibimiz yaklaşık 4 senedir ailelerinden uzakta yaşıyorlar. Pandemi döneminin de etkisiyle İstanbul’a gidiş-gelişleri de sınırlandırmak durumunda kaldık.” ifadelerini kullandı.

Kalk Gidelim Final Fragmanı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT

payitaht abdülhamit ne zaman bitecek

Beş sezondan bu yana TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Payitaht Abdülhamit dizisinin 2021 sezonunda final yapacağı belirtiliyor. Osmanlı Sultanı Abdülhamit’in icraatlarını konu alan Payitaht Abdülhamit TRT’nin ilgiyle seyredilen dizileri arasında yer alıyor. Payitaht Abdülhamit ne zaman final yapacak? Çıkan haberlere göre, Payitaht: Abdülhamid dizisi Mayıs 2021’de final yapacak. Diziyle ilgili bu sezonun son sezon olduğu bilgisi gelirken, Abdülhamit’in cenaze çekimlerinin Mayıs ayında yapılması için planlamalar yapıldığı alınan bilgiler arasında.

Kanal 7’de Final Yapacak Hint Dizileri

Yayınladığı Hint Dizileriyle seyircinin takip ettiği Kanal 7’de dizilerin birisi final yaparken bir diğeri başlıyor. Peki, 2021’de Kanal 7’de hangi Hint Dizileri Final yapacak?

BİR GARİP AŞK

bir-garip-aşk-ne-zaman-final-yapacak

Kanal 7 ekranlarında daha önce iki defa yayınlanan Bir Garip Aşk Hint dizisi, izleyicinin yoğun isteği üzerine üçüncü kez ekranlara gelmişti. Orijinali 398 bölüm olan Bir Garip Aşk Türkiye’de 86 birleştirilmiş bölüm olarak gösteriliyor. Sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ın final bölümü 24 Ocak 2021’de yayınlandı.

Bir Garip Aşk Final Bölümü (86. Bölüm) Fragmanı

MASUM

masum-dizisi-ne-zaman-bitecek

Kanal 7’nin uzun soluklu Hint Dizilerinden birisi olan Masum dizisi de 2021’de bitecek Hint dizilerinden birisi. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya (Benim Kal Aşkım) Kanal 7’deki Türkçe dublajlı adı Masum olan Hint dizisi 23 Mart 2020 tarihinden yayınlanmaya başlamıştı. Orijinalinde toplam 2 bin 184 bölüm olan Masum dizisi Türkiye ‘de 4 bölüm birleştirilerek gösteriliyor. Peki, Masum ne zaman bitecek? 1 Şubat itibariyle 316. Bölümü gösterilecek Masum dizisi 546. Bölümde final yapacak. 230 Bölüm sonra bitmesi beklenen Masum dizisinin final tarihinin (Kanal 7 tarafından erken final yapılmadığı takdirde) yaklaşık olarak 7 ay sonra 19 Ekim 2021’de olacağı tahmin ediliyor.

TV 8’in Final Yapacak Dizileri

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR

dogdugun-ev-kaderindir-neden-bitiyor

TV8’de 2020 sezonunda başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden de final haberi geldi. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizisi de İbrahim Çelikkol geçtiğimiz günlerde diziden ayrılmıştı. Doğduğun Ev Kaderindir Neden Bitiyor? Daha sonra Engin Öztürk’le yola devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yapımcısından açıklama geldi. Yapımcı Güvenatan sezon sonunda dizinin final yaparak ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Erken Final – Bitecek Yapacak Diziler (2021)

2021’de Sezon Finalı Yapıp 2022’de Devam Etmesi Kesinleşen Diziler

  • Arka Sokaklar,
  • Bir Zamanlar Çukurova,
  • Bir Zamanlar Kıbrıs
  • Camdaki Kız
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz,
  • Gönül Dağı,
  • Kırmızı Oda,
  • Kuruluş Osman,
  • Masumlar Apartmanı
  • Mucize Doktor,
  • Sadakatsiz,
  • Teşkilat
  • Uyanış: Büyük Selçuklu,
  • Yasak Elma.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Sezonunda Biten Diziler

2022 Sezonunda Final Yapacak Diziler Belli Oldu!

Hangi Dizi Bitiyor (2018)?

2024 Kış Sezonunda Final Kararı Alan Diziler

İşte Erken Final Yapacak Diziler

Bir Cevap Yazın