Lee Min Ho'nun Ask The Stars Dizisi Çıkış Tarihi Sabırsızlıkla Bekleniyor. Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Lee Min Ho’nun Ask The Stars Dizisinin Yayın Tarihi Heyecanla Bekleniyor!

Ask-The-Stars-Çıkış-Tarihi-belli-oldu-mu

Lee Min Ho’nun Ask The Stars Çıkış Tarihi Sabırsızlıkla Bekleniyor

Ünlü Koreli oyuncu Lee Min Ho’ nun oynadığı tüm diziler dünya çapında büyük ilgi görüyor. En son Apple TV için Pachinko adlı diziyle kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, Ask The Stars (When The Stars Gossip) adlı yeni bir diziyle daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önceki projelerinden oldukça farklı bir konsepte sahip olan bu dizi, Lee Min Ho’ya Gong Hyo-jin’in eşlik ettiği bir romantik komedi olacak. Peki, Ask The Stars Kore dizisi ne zaman çıkacak, hangi kanalda yayınlanacak, konusu nedir ve hangi oyuncular rol alıyor? İşte Lee Min Ho’nun yeni dizisi Ask The Stars yayınlanma tarihi ve Ask The Stars Çıkış Tarihi ile ilgili detaylar.

Çıkış Tarihi İçin Geri Sayım Başladı!

Koreli senarist Seo Sook-hyang tarafından yazılan ve yönetilen “Ask The Stars” dizisi, bilim kurgu ve romantik komedi türünde bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin çekimleri 2023 yılında tamamlanmış olsa da şu an post prodüksiyon çalışmaları devam ettiği alınan bilgiler arasında.

ask-the-stars-bir-aşk-hikayesi

Uzay İstasyonunda Etkileyici Bir Aşk Hikayesi

Başrollerini Lee Min Ho ve Gong Hyo Jin’in paylaştığı ‘Ask the Stars’ Kore dizisi, ‘Where the Stars Gossip’ adıyla da biliniyor. Dizinin hikayesi, bir astronot ile uzay istasyonunda tanışan bir turist arasındaki etkileyici bir aşk hikayesini ele alıyor. Lee Min Ho, dizide uzayda turist olarak seyahat etmek için büyük bir meblağı gözden çıkaran bir jinekolog olan Gong Ryong karakterini canlandırıyor. Gong Hyo Jin ise, mükemmeliyetçi eğilimleri ve uzaya karşı hoşgörüsüzlüğü ile tanınan üst düzey bir astronot kaptanı olan Eve Kim karakterini canlandırıyor.

lee-min-ho-yeni-dizisi-ask-the-stars

Çok Özel Çekim Teknikleri Kullanıldı

Dizinin konusunun uzayda geçmesinden dolayı, kaliteyi artırmak için ağırlıklı olarak VFX (görsel efektler) içereceği belirtiliyor. Yapım ekibinin uzay mekiği içerisindeki ağırlıksız durumu, uzay istasyonu dışındaki, yıldızların ihtişamını ve evrenin uçsuz bucaksız manzarasını tasvir etmek için çeşitli çekim teknikleri kullandığı edinilen bilgiler arasında.

İkisinin Arasında Mükemmel Kimya Etkili

Çekimlerin sona ermesiyle yapım ekibi çekimlerin güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlamak için çalışan oyunculara ve ekibe şükranlarını dile getirirdi. Bu sürecin sorunsuz tamamlanmasında Lee Min Ho ve Hyo Jin’in arasındaki mükemmel kimyanın etkili olduğunun da altını çizdiler.

When the Stars Gossip Konusu:

Where-the-Stars-Gossip-konusu

The Ask The Stars diğer bir adıyla ‘When the Stars Gossip’ dizisi, bir turist ve bir astronotun uzay istasyonunda karşılaşıp birbirlerine aşık olmalarını merkezine almaktadır.

When the Stars Gossip Oyuncuları ve Karakterleri

  • Lee Min Ho (Gong Ryong), dizide, turist olarak uzayda seyahat etmek için astronomik miktarda para ödeyen jinekolog Gong Ryong karakterini canlandırıyor.
  • Gong Hyo Jin (Eve Kim), Koreli-Amerikalı bir astronot olan Eve Kim karakterini canlandırıyor. Mükemmeliyetçi bir astronot kaptanı olarak tanımlanan karakter, hiçbir hataya müsamaha göstermez.
  • Han Ji Eun, dizide, Gong Ryong’un nişanlısı Choi Go Eun karakterini canlandırıyor. Choi Go Eun, aynı zamanda Mirae Grup Başkanı Choi Jae-ryong’un tek kızıdır.
  • Kim Joo-hun Park, Dong-ah rolünde Uzay istasyonuna üç kez gelmiş olan ve Eve Kim ile birlikte Seul MCC’sinin üyesi olan kıdemli bir astronot.

When the Stars Gossip / Ask The Stars Ne Zaman Çıkacak?

Ask_the_Stars-ne-zaman-çıkacak

Ünlü aktör Lee Min Ho’nun en çok merak edilen konuları arasında en son dizisi 2023 yapımı Ask The Stars Çıkış Tarihi oldu. Çekimleri 2022 yılında başlayan dizi, 8 Şubat 2023’te Lee Min-ho’nun Instagram sayfasında çekimlerinin sona erdiğini duyurmasıyla yeni bir sürece girdi. Bu süreçte heyecanlı bir bekleyiş yerini alırken bazı kaynaklar dizinin 2023 yılının ikinci yarısında yayınlanacağını iddia etse de bazı kaynaklar da dizinin çıkış tarihini 2024 olacağını iddia etti.

İlgili Gelişmeler Oldukça Yazımızda Olacak!

“Ask The Stars” dizisi için geri sayım başladı. Seyirciler Lee Min Ho ve Gong Hyo Jin’in bu farklı ve büyüleyici aşk hikayesini izlemek için sabırsızlanıyorlar. Dizinin çıkış tarihi geldiğinde de izleyiciler Lee Min Ho’nun büyüleyici oyunculuğunu ve bu etkileyici hikayeyi ekranlarda izleme şansına sahip olacaklar. Şu an için Ask The Stars dizisinin yayın tarihi ile ilgili kesin bir haber olmasa da ilerleyen günlerde dizinin çıkış tarihi ve daha fazla ayrıntı açıklandığında, yazımız güncellenecektir.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lee Min Ho İle ilgili Merak Ettiklerimiz

Lee Min Ho Evlendi Haberi Ortalığı Karıştırdı!

Sonsuza Dek Oyuncusu Kim Soo Hyun Hakkında Bilinmeyenler

Lee Min Ho’nun En İyi Dizileri

Lee Min HO’nun Fantastik Dizisi The King: Eternal Monarch

Lee Min Ho Pachinko Dizisi

Bir Cevap Yazın