Yeni Başlayacak Diziler 2024 ATV, Kanal D, Show, Star, Fox, TRT Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2024 Sezonunda Televizyonda Yeni Başlayacak Diziler

Yeni-Başlayacak-Diziler-2024-ATV,-Kanal-D,-Show,-Star,-Fox,-TRT

Televizyonda Yeni Başlayacak Diziler 2024 Listesi

Yeni yayın döneminin Eylül ayında başlamasından bu yana 2024 Kış sezonunda ekrana gelecek dizler de belli olmaya başladı. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu yılda heyecanın doruğa çıkacağı çok sayıda dizi başlamaya hazırlanıyor. Peki, bu yıl hangi diziler başlayacak? Televizyonda yeni başlayacak diziler 2024 güncel listesini yazımızda ve Film Dizi Haber sitemizde bulabilirsiniz.

Bu Yıl Hangi Diziler Yayınlanacak? İşte Kanalları

Herkesin büyük bir heyecanla beklediği soruya cevap veriyoruz. Bu yıl başlayacak diziler hangileri olacak? Hangi kanalda yayınlanacaklar? Yayın tarihleri ne zaman? tüm sorularınıza cevap bulacağınız başlığımızda aynı zamanda dizilerin konuları ve oyuncuları ile ilgili de bilgiler bulacaksınız.

ATV’de Yeni Başlayacak Diziler

ATV kanalında yeni başlayacak diziler hangileri olacak? İşte dizilerin güncel listesi ve yayın tarihleri.

3 Aralık 2023 Altın Kafes Dizisi
altın kafes dizisi hangi kanalda

Yapımcılığı Arc Film tarafından üstlenilen senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın yazdığı Altın Kafes dizisi 3 Aralık 2023 akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aşk ve entrika dolu hikayesiyle sizleri ekran başına kilitleyecek olan dizinin başrollerinde; Aytaş Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu ve Hilmi Cem İntepe rol alıyor.

Altın Kafes Konusu; Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin okulunda öğretmen olarak görev yapan Zeynep, ailenin kız kardeşine burs vermesinden dolayı kendini borçlu hissetmektedir. Bu nedenle Beyoğlu vakfında gönüllü olarak çalışmaktadır. Vakfın bir organizasyonunda Beyoğlu ailesinin veliahdı Onur Beyoğlu’na düzenlenen bir suikastı engellemesiyle tetiklenen olaylar zinciri onu bu karizmatik adamla yakınlaştırır.

Bodrum Hakimi Dizisi
bodrum hakimi yeni başlayacak diziler

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden ünlü senarist Sefa Önal’ın kült filmlerinden Bodrum Hakimi dizi oluyor. Yapımcı Ali Gündoğdu ile Kerem Alışık’ın çekeceği dizinin başrolünde Kerem Alışık oynayacak. Yeşilçam’ın efsane filmi ‘Bodrum Hakimi’, dizi olarak ekrana uyarlanıyor. Safa Önal’ın efsaneleşmiş filmini yapımcı Ali Gündoğdu ile Kerem Alışık ortak çekecek.

Dizide başrol oynayacak Alışık’ın rol arkadaşı merak ediliyor. Cumhuriyetimizin ilk kadın hakimlerinden Mefaret Tüzün’ün yaşam öyküsünden yola çıkılarak sinemaya uyarlanan 1976 Yeşilçam Filmi Bodrum Hakimi, 2024 yeni sezonunda dizi olarak izleyiciyle buluşacak. Şu an için oyuncu kadrosu belli olmayan dizinin film versiyonunda başrolü; Türkan Şoray ve Kadir İnanır paylaşmıştı.

Yıldızlar Bana Uzak Dizisi
yıldızlar bana uzak dizisi ne zaman başlaycak

ATV’nin 2024′ ün yeni dizilerinden birisi de Yıldızlar Bana Uzak olacak. Başrollerini Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı’nın paylaşacağı Yıldızlar Bana Uzak dizisi için geri sayım devam ediyor. Sezonun en çok merak edilen dizilerinden birisi olarak gösterilen dizinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Sırlarla dolu bir aşk ve intikam hikayesiyle ekran balındakileri derinden etkileyecek yapımın tanıtım fragmanı sosyal medyada da çok konuşuldu. Yıldızlar Bana Uzak dizisi ne zaman başlayacak? Yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı Yıldızlar Bana Uzak dizisin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili gelişmeler olduğunda yazımızda yer alacak.

4 Aralık 2023 Ne Gemiler Yaktım Show TV’ de Başladı!
ne gemiler yaktım dizisi başlama tarihi

Arlık ayının ilk günlerinde ekranlara merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi, senarist Banu Kiremitçi tarafından kaleme alınıyor. Anne olmaktan başka hiçbir ortak yanı bulunmayan Yasemin (Deniz Baysal) ile Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan hikayede iki kadın birbirine destek olarak hayatta kalma mücadelesi veriyorlar.

6 Aralık 2023 Sandık Kokusu Show’ da Başladı!

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Show TV’nin yeni sezon dizisi Sandık Kokusu 6 Aralık 2024 Çarşamba akşamı yayınlanmaya başladı. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizi, üç çocuk annesi Karsu’nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana’dan İstanbul’a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini konu alıyor.

Arak Dizisi / Kara Dizisi
arak dizisi hangi kanalda başladı

Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği Show TV’nin heyecanla beklenen dizisi Arak’ın ilk tanıtımı kısa bir süre önce yayınlandı. Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan İlker Kaleli’nin başrolü oynayacağı dizinin kadın oyuncusu Öykü Karayel olacak. Peki, Arak dizisi ne zaman başlayacak? Hayatını çalanlardan intikam almak için harekete geçen Kara (İlker Kaleli) ile yolu genç adamla sürpriz şekilde kesişen Zeynep’in (Öykü Karayel) sürükleyici hikayesini ekrana taşıyacak Arak dizisi, 21 Aralık 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Bahardan Önce Dizisi / Bahar Dizisi
bahardan önce dizisi hangi kanalda

Show TV ekranlarında 2024 sezonunda seyirciyle buluşacak yeni dizi Bahardan Önce, Kore yapımı bir diziden uyarlama olarak karşımıza çıkacak. Senaryosunu Ayça Üzüm’ün yazdığı dizi, Netflix’te yayınlanan Doctor Cha adlı Kore dizisinin Türkiye Uyarlaması olacak. Oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken Bahardan Önce oyuncuları arasında; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Ecem Özkaya gibi isimler yer alacak. Bahardan Önce dizisinin yayın tarihi ile ilgili detaylar henüz netleşmese de dizinin 2024 yılının ilk aylarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Doctor Cha Kore Dizisi Konusu

Netflix özel yapımı Doctor Cha dizisinin konusu, Tıp kariyerini yarıda bırakan bir ev hanımının yirmi yıl sonra yeniden stajer doktor olarak hastaneye dönmesini anlatıyor. Cha Jung Sook (Uhm Jun Hwa), bir ev hanımıdır. 20 yıl sonra doktor olmak üzere yola çıkar. Beklenmedik bir krizden kurtulan genç kadın ailesi için kariyerinden vazgeçmiştir.

Deha Show TV –
aras-bulut-iynemli-ye-dizisi-deha-dizisi-başlayacak-2024-dizileri

Dijital platformda yayınlanan Atatürk dizisinden sonra gündeme gelen Aras Bulut İynemli, Show TV’de yayınlanacak Deha adlı diziyle ekranlara dönüyor. Yapımcılığını Ay Yapımın üstelendiği Deha dizisinin senaryosunu Damla Serim yazacak. Deha dizisinin Oyuncu kadrosu için; Ayşin Ayça Turan ve Burak Dadak’ın isimleri geçiyor. Deha dizisi ne zaman yayınlanacak? Şu an için cast aşamasında olan diziyle ilgili gelişmeleri Film Dizi Haber sitemizden ve yazımızdan takip edebilirsiniz.

Star TV’nin Yeni Dizileri

Star TV dizileri diğer kanalların dizileri kadar büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz sezon büyük ses getiren dizilere imza atan Star TV’de 2024 sezonunda hangi diziler yayınlanacak? İşte Star TV’de Yeni Başlayacak Diziler 2024 dizileri listesi.

Kırmızı Pelerin Dizisi
kırmızı pelerin dizisi ne zaman başlayacak

Ünlü Psikiyatsit yazar Gülserem Budayıcıoğlu’nun bir kitabı daha dizi uyarlaması olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ ın üstlendiği dizi, Budayıcıoğlu’nun geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan ve çok satan romanı Kırmızı Pelerin’ den uyarlanacak. Kırmızı Pelerin ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Gerilim ve dram dolu bir hikayenin ele alınacağı Kırmızı Pelerin dizisinin 2024 yılı yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi bekleniyor. Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizinin hazırlık çalışmalarının başladığı şu sıralar hikaye ve senaryo yazımının ve cast çalışmalarının devam ettiği edinilen bilgiler arasında.


Saplantı Star TV –
saplantı dizisi ne zaman

Star TV yeni dizilerinden birisi olan Saplantı, OGM Pictures tarafından hayata geçirilecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Saplantı dizisinin oyuncu kadrosunda; Onur Seyit Yaran, Nilsu Berfin Aktaş, Erkan Petekkaya ve Hülya Darcan gibi isimler yer alıyor. Çekimleri ertelenen dizi, kalabalık bir ailede büyüyen ve evli ve bir çocuk babası olan Babür’ün hayat hikayesini anlatacak. Saplantı dizisi ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Çekimlerinin yönetmen değişikliği nedeniyle ertelendiği dizinin yayın tarihi belli olduğunda yazımızda olacak.


Yan Oda 
aras-bulut-iynemli-ye-dizisi-deha-dizisi-başlayacak-2024-dizileri

Psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden yola çıkılarak 2024’de Star TV’de yeni başlayacak diziler arasında Yan Oda’ da yer alıyor. Senaryosu Mehmet Barış Gülger tarafından yazılan dizinin oyuncu kadrosunda; Melek Baykal (Cevale), Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk( Fikret), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden, Tarhan Karagöz, Samet Kaan Kuyucu, Nilsu Yılmaz yer alıyor. Yan Oda, ünlü bir TV sunucusu ile ünlü bir iş insanının sürpriz evliliğinin ardından aileleriyle aynı evde yaşama süreçlerini ve ardından yaşanan olayları konu alacak.

TRT 1 ‘de Yeni Başlayacak Diziler

Ağlayan Gelin / Bir Sevdadır
trt-başlayacak-diziler-ağlayan-gelin-oyuncuları

2024 yeni sezonda TRT 1’de bir iddialı dizi daha ekranlara gelemeye hazırlanıyor. Adını Ağlayan Gelin çiçeğinden alan dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem alıyor. Oyuncu kadrosunda; Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Uslu, Doğukan Polat, Noyan Uzer ve Sidar Tublek gibi isimlerin yer aldığı diziye Yalı Çapkını dizisinden ayrılan Polat Yıldız’da katıldı. Ünlü oyuncu, dizinin kötü adamı Ünal’ı canlandıracağı belirtildi.


TRT’den Fatih İsminde Bir Tarihi Dizi Daha Geliyor / Mehmet Fetihler Sultanı
trt-de-başlayacak-fatih-dizisi-oyuncuları-kimler

Birbirinden iddialı yapımlarıyla her izleme zevkine hitap eden TRT’den yeni bir proje daha geliyor. 2024 Yeni sezona sıkı bir hazırlık yapan TRT, senaryosunu Fatih Güler, Ozan Bodur, Cihan Bozkaya ve Enes Şengönül’ün yazacağı Fatih dizisini ekrana getirecek. Fatih dizisinin oyuncu kadrosunda; Serkan Çayoğlu, Tuba Ünsal, Fikret Kuşkan, Sinan Albayrak ve Ayşegül Günay gibi isimler yer alacak. Fatih dizisi ne zaman başlayacak? Fatih Sultan Mehmet dönemini anlatacak olan dönem dizisi Fatih’ in 2024’ün ilk aylarda ekranlarda olması bekleniyor.

Kara Ağaç 
kara-ağaç-dizisi-oyuncuları

TRT’nin yeni yayın dönemi dizilerinden olacak olan Kara Ağaç dizisinin çekimlerinin Kayseri ve Kapadokya’da yapılacağı öğrenildi. Başrolünü; Emre Kıvılcım ve Meltem Akçöl paylaşacağı Motto Yapım imzalı Kara Ağaç dizisi etkili bir toprak hikayesini anlatacak. Projenin Celal Ağa’sı Olgun Şimşek olurken Celal Ağa’nın oğlu Ömer’e ise, Emre Kıvılcım hayat verecek. Kısa bir süre önce Ömer’in de ilerleyen bölümlerde partneri olacak başrol kadın oyuncu da belli oldu. Çekimleri ay sonunda başlayacak olan dizinin Sultan karakterine Meltem Akçöl hayat verecek. Kara Ağaç ne zaman başlayacak? Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtilen dizinin yayın tarihi ile ilgili gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

Kül Masalı Dizisi İçin Geri Sayım Başladı!
kül-masalı-dizisi-ne-zaman-başlayacak

TRT 1’nin 2024 yayın döneminde izleyiciyle buluşturmayı planladığı Kül Masalı dizisi için geri sayım başladı. Başrollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun paylaştığı dizi, oldukça merak konusu oldu. Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği dizi Giraylı ailesinin veliahttı Arat ile yoksul ve mütevazi bir geçmişten gelen Özge’nin ilk görüşte aşık olup evlenmesiyle gelişecek olayı ele alıyor.

FOX TV’de Yeni Başlayacak Diziler

Her yıl olduğu gibi FOX TV 2024 yılında da adından söz ettirecek dizilere imza atacak. Bu dizilerden bazıları ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un uzun yıllar sonra ekranlara döneceği Gaddar dizisi olurken ilk tanıtım fragmanından bu yana her bölümü dikkat çeken Kızıl Goncalar dizileri olacak.

Gaddar
fox-de-başlayacak-yeni-diziler-Gaddar-dizisi

FOX TV’nin 2024 yeni sezonunda ekranlara getirmeyi planladığı büyük sen getiren dizisi Gaddar dizisinden ilk görüntüler kısa bir süre önce geldi. Uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy’un dönüş yapacağı Gaddar dizisi, FOX TV’nin heyecanla beklenen dizileri arasında yer alıyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı Gaddar dizisinin oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimler yer alıyor.

Gaddar Dizisinin Konusu

Uzun süren askerlik görevinden sonra evine dönen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise, karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alan dizinin dizinin yayın tarihi henüz bilinmiyor.

Kızıl Goncalar
kızıl Goncalar-dizisi-ne-zaman-başlayacak

FOX TV’ de bu sezon yayınlanacak farklı konusuyla dikkatleri üzerine çeken bir dizi de Kızıl Goncalar oldu. Başrollerini; Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı ve Hazal Türesan’ın paylaşacağı Kızıl Goncalar’ın ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, dizi aynı zamanda inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen ‘evlat’ söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor. Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlayacak? İkinci tanıtımı kısa bir süre önce Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık 2023 Pazartesi saat: 20:00′ de FOX TV ekranlarında olacak.

Kopuk 
fox-tv-yeni-dizisi-kopuk-oyuncuları

Yapımcılığını Medyapı’ın üstleneceği FOX TV’nin yeni dizisi Kopuk, yeni sezonda izleyiciyle buluşacak. Başrollerini; Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz ve Kaan Yıldırım’ın paylaşacağı Kopuk dizisi, bir mahallede geçen modern Robin Hood hikayesini anlatacak. Geçtiğimiz günlerde okuma provası yapılan dizinin çekimlerinin başladığı edinilen bilgiler arasında. Dizinin oyuncu kadrosunda; Kaan Yıldırım (Ferhan), Biran Damla Yılmaz (Sera), Seray Kaya (Müjde), Mustafa Açılan (Tan), Sarp Akkaya (Faruk), Engin Alkan (Bumin), Kadir Çermik (Ziya), Melisa Doğu, (Perihan), Evliya Alkan (Damat Erdem), Sahra Şaş (Nihal), Merve Çağıran (Gonca), Edip Tepeli (Bili), Cem Söküt (Cüneyt), Umut Kaya (Erdal), Hakan Çelebi (Nazif), Hakan Yufkacıgil (Lastik Muarrem), Güneş Hayat (Naciye) ve Cansu Tuman (Yasemin) yer alıyor. Kopuk dizisinin ne zaman başlayacağı henüz netleşmedi.


Korkma Ben Yanındayım 
korkma_ben_yanindayim-dizisi-oyuncuları

FOX TV’nin yeni yılda başlayacak dizilerinden birisi de Korkma Ben Yanındayım olacak. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un yeni dizisi olarak karşımıza çıkan Korkma Ben Yanındayım dizisinin yapımcılığını Medyapım üstlenecek. İlk adı Küçük Anne olan daha sonra da adı değişen Korkma Ben Yanındayım dizisinin yönetmenliğini Fikret Reyhan yapacak. Nihat rolüne hayat verecek olan Şevket Çoruh, aynı zamanda İnci’nin (Gökçe Güneş Doğruöz) babası olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizinin cast çalışmaları devam etmesi nedeniyle diğer oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, başrollerini Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Eren Ören, Murat Aygen ve Didem Balçın’ın paylaştığı ‘Korkma Ben Yanındayım’ dizisinden ilk kare geldi.


Çirkin Dizisi İçin Hazırlıklar Sürüyor
fox-tv-yeni-dizisi-çirkin-oyuncuları-kimler

FOX TV’nin yeni dizilerinden Çirkin dizisinin teaser afişi geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Yapımcılığını MedYapım’ ın üstleneceği dizi, Adana’ da çekilecek. Çirkin dizisinde kimler oynayacak? Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan ‘Çirkin’ bir genç kızın yaşadığı etkileyici değişimi konu alıyor.

Kanal D’de Başlayacak Diziler

İnci Taneleri
kanal-d-yeni-dizisi-inci-taneleri-kimler-oynuyor

Kanal D’nin 2024 sezonunda ekrana getirmeyi planladığı iddialı dizilerden birisi İnci Taneleri olacak. Yılmaz Erdoğan yazdığı ve oynadığı dizi BKM Yapım tarafından hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan bu projeyle aynı zamanda yıllar sonra ekranlara yeniden start vermiş oluyor. İki yıllık bir hazırlık aşamasından sonra ekranlara gelmeye hazırlanan İnci Taneleri dizisi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi anlatıyor. Yılmaz Erdoğan dizide, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücel isimli karaktere hayat veriyor. İnci Taneleri ne zaman başlayacak? Heyecanla İnci Taneleri dizisinden ilk kareler dizinin ve Kanal D’nin Instagram hesaplarında yayınladı. İnci Taneleri 25 Ocak 2024′ de yayınlanmaya başladı.

Başrollerini; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’ nin yayınlanan ikinci fragmanı dikkat çekti.

Ölene Kadar / Senden Önce
sen-önce-dizisi-oyuncuları-belli-oldu

Kanal D’nin 2024 yeni yayın dönemi dizilerinden olan Senden Önce dizisinin başrolünde; Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya yer alacak. Dizide Alp Navruz ‘Hakan’ karakterine, Sinem Ünsal ‘İrem’ karakterine, Nilperi Şahinkaya ise ‘Sahra’ karakterine hayat verecek. Cannes’ te MİPCOM’da dizi için anlaşma yapıldığı öğrenilirken dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı da büyük merak konusu oldu. Senden Önce dizisi ne zaman yayınlanacak? 2024 yılının Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin ilk ismi İbrahim Çelikkol olurken yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturacak.

Taş Kağıt Makas Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!
taş-kağıt-makas-dizisi-kimler-oynuyor-ne-zaman-başlayacak

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlaması beklenen yeni dizilerden birisi de Taş Kağıt Makas dizisi olacak. Başrollerini Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük ve Hande Ataizi’nin paylaştığı dizinin geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı ekranlara geldi. MF Yapım tarafından hayata geçecek olan dizi; haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu, adaletsizliğin sorgulandığı sürükleyici bir hikayeyi seyirciyle buluşacak. Aynı zamanda Kore Dizisi Uyarlaması dizi olacak Taş Kağıt Makas, Kore Dizisi Remember: War Of The Son den uyarlanacak.

Kanal 7’de Başlayacak Diziler

Rüzgarlı Tepe
2024-de-kanal-7-de-başlayacak-yeni-diziler

Kanal 7′ de yeni bir günlük dizi daha başlıyor. Başrollerini; Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaşacağı Rüzgarlı Tepe dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatını konu alıyor. Yaşadığı kasabanın en zengin ailesinin kızı olan Zeynep ve kendini kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil’in bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabının içinde yaşadığı aşk hikayesi 1 Ocak Pazartesi gününden itibaren saat 21. 15’de Kanal 7′ de izleyicisi ile buluşacak.

Rüzgarlı Tepe oyuncu kadrosunda; Gökberk Yıldırım, Cemre Arda, Enes Özdemir, İlkay Güz Bozkurt, Selma Kutluğ, Dilek Aba, Sena Pehlivan ,Zeynep Serpil Bozkurt, İlayda Sumak, Adem Bal, Hilal Kuvvet, Ezgi Dalgıç, Sude Oduncu, Furkan Bozkurt, Serdar Yusuf Şen, Tarık Tiryakioğlu, Gülşah Susam, Ecem Yüceşakar, Arda Şanlı, Benan Yüce Verim ,Eda Demirel, Zeynep Dreyfi Zuhri gibi isimler yer alıyor.

Gelin 
kanal-7-de-başlayacak-gelin-dizisi-oyuncuları

Kanal 7’nin büyük ilgi gören arkası yarın dizileri arasında Gelin dizisi yer almaya hazırlanıyor. Kanal 7 iç yapımlar tarafından hayata geçirilecek olan Gelin dizinin sete çıkması beklenirken oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Dizinin başrol oyuncularından birisi Talya Çelebi olurken Çelebiye eşlik edecek erkek oyuncu Cenay Türksever oldu. Gelin Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Kısa bir süre sonra sete çıkması beklenen Gelin Dizisinin yayın tarihi henüz belli değil.

TV 8 de Başlayacak Yeni Diziler

Aşka Düşman 
aska-dusman-dizisi-oyunculari-kimler.

Mesude Erarslan’ın yönetmenliğini üstlendiği Aşka Düşman dizisi televizyon ekranlarında yayımlanmaya başlayacak. Dizi, aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin Uygar ile yaşadığı imkansız aşk hikayesine odaklanıyor.Başrollerini Nazan Kesal, Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral, Ebru Aykaç
ve Merve Nur Bengi’nin paylaştığı dizinin kadrosunda Bedia Ener, Barış Aytaç, Esra Ruşan, Bihter Dinçel ve Sermet Yeşil yer alıyor.

Henüz Kanalı Belli Olmayan Diziler

Aile Albümü Yayın Kanalı Belli değil –
aile-albümü-dizisi-hangi-kanalda-başlayacak

Yağımcılığını Q3 Medyanın üstlendiği oyuncu Akın Akınözü’nün başrolünü oynayacağı Aile Albümü dizisinin hazırlıklarının tüm hızla devam ettiği biliniyor. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı bilinmeyen dizide Akın Akınözü, Kılıç karakterine hayat verecek. Oyuncu cast çalışmalarının devam ettiği dizide Akınöüzü’nün partnerinin kim olacağı da daha belli değil. Bununla birlikte oyuncu Aslıhan Malbora ile prensipte anlaşıldığı gelen bilgiler arasında. Güçlü bir aşk hikâyesinin etrafında yaşanan olayların etkileyici bir dille ekrana taşınacağı dizinin senaryosunun titizlikle yazıldığı biliniyor. 


Aşk Yarası Belli değil –
aşk-yarası-rosens-dizisi-ne--zaman-hangi-kanalda

MİPCOM için hazırlanan ve aynı zamanda Türk izleyicisiyle de buluşması beklenen günlük dizi Aşk Yarası, uluslararası alıcılarla Roses ismiyle tanıtıma çıkacak. SAGA Productions ve Non Stop Studios iş birliğiyle hazırlanan dizinin prodüksiyonun iki aydır devam ettiği belirtildi. Aşk Yarası dizisi ne zaman yayınlanacak? Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Aşk Yarası, uzun süredir kavgalı olan iki ailenin uzlaşma öyküsünü hem İstanbul hem Adana’yı merkezine alarak işleyecek.


Büyük Umutlar Belli değil –
büyük-umutlar-dizisi-ne-zaman-hangi-kanalda-başlayacak

Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yeni dizi projesi olan Büyük Umutlar ekranlara gelmek için gün sayıyor. Ünlü yazar Charles Dickens‘ın ‘Büyük Umutlar’ (Great Expectation) romanından esinlenerek ekranlara uyarlanacak olan dizinin senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran yazacak. Büyük Umutlar dizisinde kimler oynayacak? Henüz hazırlık aşamasında olan dizinin oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı kanal belli değil.


Kötü Kan Belli değil –
kötü-kan-dizisi-oyuncuları-belli-oluyor

Geçtiğimiz sezon Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki rolüyle dikkatleri üzerine çeken Ertan Saban, yeni bir dizi projesiyle seyirci karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstleneceği Kötü Kan dizisinde oynayacak olan Saban’ın partnerinin kim olacağı henüz belli değil. Gazeteci Birsen Altuntaş’ ın haberine göre, senaryo çalışmaları devam eden dizinin hazırlık çalışmaları 16 Ekim ayında başlaması beklenirken diziyle ilgili flaş karar geldi. Buna göre; merakla beklenen proje eylül ayına ertelendi. Dizinin FOX ’ta yayınlanacağı kulislerde konuşulan konular arasında yer aldı. 


Sev Kardeşim Belli değil –

2024’de Yayınlamaya Başlayacak Türk Dizileri

Başlama TarihiDizinin AdıYayınlanacağı Kanal
1 Ocak 2024 Rüzgarlı Tepe Kanal 7
4 Ocak 2024 Aşka Düşman TV 8
19 Ocak 2024 GaddarFOX TV
25 Ocak 2024 İnci TaneleriKanal D
27 Ocak 2024 KopukFOX TV
31 Ocak 2024Bir SevdadırTRT 1
Bahar Show TV
Kül MasalıTRT 1
Mehmet Fetihler SultanıTRT 1
Senden ÖnceKanal D
Taş Kağıt MakasKanal D

2023 Yılında Başlayan ve Yeni Başlayacak Televizyon Dizileri ve Kanalları

Başlama TarihiAdıBaşlayacağı Kanal
9 Ocak 2023ÖmerStar TV
9 Ocak 2023Yalnız KalplerFOX
10 Ocak 2023Taçsız PrensesFOX
13 Ocak 2023Ateş Kuşlarıatv
19 Ocak 2023Al SancakTRT 1
28 Ocak 2023Dokuz OğuzFOX
5 Şubat 2023EGOFOX
27 Şubat 2023Veda MektubuKanal D
1 Mart 2023Adım FarahFOX
5 Mart 2023Başım Beladaatv
7 Mart 2023AileShow TV
18 Mart 2023FedakarKanal 7
22 Mart 2023KraliçeKanal D
23 Mart 2023Yüz Yıllık MucizeStar TV
6 Nisan 2023GülcemalFOX TV
11 Nisan 2023Tetikçinin OğluFOX TV
12 Haziran 2023Maviye SürgünShow TV, YouTube
16 Haziran 2023KısmetFOX TV
18 Haziran 2023Vermem Seni EllereATV
19 Haziran 2023Üvey AnneATV
21 Haziran 2023Benim Güzel AilemTRT 1
22 Haziran 2023Kendi Düşen AğlamazTRT 1
3 Temmuz 2023Yeşil Vadi’nin KızıShow TV
4 Temmuz 2023DönenceKanal D
6 Temmuz 2023Ya Çok SeversenKanal D
7 Temmuz 2023Hayatımın NeşesiTRT 1
9 Temmuz 2023Yaz ŞarkısıFOX TV
24 Temmuz 2023Ruhun DuymazFOX TV
4 Eylül 2023SafirATV
7 Eylül 2023Dilek TaşıKanal D
11 Eylül 2023Bambaşka BiriFOX TV
12 Eylül 2023YabaniFOX TV
21 Eylül 2023Hudutsuz SevdaFOX TV
24 Eylül 2023Kirli SepetiFOX TV
30 Eylül 2023Kader BağlarıFOX TV
16 Ekim 2023Kader Oyunlarıa2
1 Kasım 2023Şahane HayatımFOX TV
2 Kasım 2023Sakla BeniStar TV
9 Kasım 2023Bir Derdim VarKanal D
12 Kasım 2023Kod Adı KırlangıçTRT 1
13 Kasım 2023Kudüs Fatihi Selahaddin EyyubiTRT 1
Ağlayan GelinTRT 1
Aile AlbümüBelli değil
Altın KafesATV
21 Aralık 2023ArakShow TV
Aşk YarasıBelli değil
Aşka DüşmanTV8
Bahardan ÖnceShow TV
Bodrum HakimiATV
Büyük UmutlarBelli değil
ÇirkinBelli değil
DehaShow TV
GaddarFOX
İnci TaneleriKanal D
Kara AğaçTRT 1
Kırmızı PelerinStar TV
Kızıl GoncalarFOX
KopukFOX
Korkma Ben YanındayımFOX
Kötü KanBelli değil
Ne Gemiler YaktımShow TV
Ölene KadarKanal D
Sandık KokusuShow TV
SaplantıStar TV
Sev KardeşimBelli değil
Yan OdaStar TV –
Yıldızlar Bana UzakATV

BU YAZILARIMIZDA iLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2024 Sezonunda Bitecek Diziler

2020 de Hangi Diziler Başlamıştı?

2023′ de Yayınlanan Yeni Dizileri

2022 Sezonu Yeni Yaz Dizileri

2023’de Yayınlanan Uyarlama Diziler

Bir Cevap Yazın