Yeni Başlayacak Türk Dizileri 2023 ATV Show Star Fox Kanal D TRT Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2023’ün Yeni Başlayacak Dizileri ve Kanalları Netleşti

Yeni-Başlayacak-Diziler-2023

Yeni Başlayacak Türk Dizileri 2023 Tam ve Güncel Listesi Netleşti

Yazımızdan Başlıklar gizle
1 Yeni Başlayacak Türk Dizileri 2023 Tam ve Güncel Listesi Netleşti

Televizyon Dünyasında 2022 Yaz Sezonu bitip kış sezonuna girdiğimiz bugünlerde 2023 Yeni Başlayacak Diziler hangileri büyük merak konusu oldu. 2021 – 2022 sezonunda olduğu gibi bu sezonda çok sayıda ses getirecek diziler ekranlarda yerini alacak. Peki, 2023’de hangi diziler çıkacak? 2022 de hangi diziler başlıyor? Bu sezon birbirinden iddialı dizilerin izleyici karşısına çıkacağı 2022 – 2023 sezonunda yeni çıkacak Türk dizileri listesi, Kanal D, Fox TV, Star TV, Show TV, TRT, TV8 ve Kanal 7 yeni dizileri, Yeni Başlayacak Türk Dizileri 2023 güncel listesi ve Netflix, Puhu TV, BluTV, Exxen, Gain, Apple TV, Amazon Prime gibi online kanalların özel yapım dizi listelerine yer verdik.

2022 – 2023 Kış Sezonunda ATV’de Başlayacak Türk Yeni Dizileri

2022 – 2023 yılında ATV televizyon kanalında yeni çıkacak diziler izleyici karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor. 2022 Yaz Dizileri finale yaklaşırken yeni diziler için yeşil ışık yanmaya başladı. Geçtiğimiz sezon final yapan diziler yeni sezon startlarını vermeye başladılar. Başlığımızda ATV’nin 2023 kış sezonunda ekranlara getirmeyi planladığı yeni dizileri listeledik.

Ateş Kuşları Dizisi

ateş-kuşları-atv-de-başlayacak-yeni-dizi

ATV’de kısa bir süre içerisinde başlayacak yeni dizisi Ateş Kuşlarının sezonun en çok konuşulacak dizileri arasında yer alacağı iddia ediliyor. Kısa bir süre önce yeni tanıtımı yayınlanan dizi sosyal medyada gündem oldu. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’e ait olan Ateş Kuşları dizisinin başrollerimde; İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan üstleniyorken dizi kadrosunda ayrıca Erdem Şanlı ve Emir Çubukçu gibi başarılı isimler yer alıyor.

Aldatmak Dizisi

Yakında ATV’de izleyici karşısına çıkacak olan Aldatmak dizisi yayınlanan ilk tanıtımıyla adından söz ettirdi. Mutlu bir yuvaya sahip ve saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide’nin hayatındaki olayları ele alan Aldatmak dizisinin konusu ise şöyle;

atv-de-başlayacak-diziler-aldatmak-konusu

Güzide, birçok evliliği yıkılmaktan kurtarmış, pek çok çocuğun hak ettiği sevgiyi görmesini sağlamış ve daima adaletin yanında olan, prensipli ve dürüst bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla beraber mutlu bir ailesi olan Güzide, onurlu bir hayat yaşadıklarını, örnek bir aile olduklarını ve evliliklerinin de daima böyle devam edeceğini sanmaktadır. Fakat bir gün kendisinin neden olduğu ve sonrasında tesadüfen gelişen olayların ardından örnek ve mutlu sandığı ailesinin kumdan bir kaleye dönüştüğünü görecektir. Başrollerinde Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu ve Vahide Perçin gibi başarılı isimlerin yer aldığı Aldatma dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Aldatmak Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Aldatmak Dizisi 1. Bölümüyle 22 Perşembe saat 20.00’de ATV’de başlıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam

ATV’nin yayınlanması büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam farklı hikayesiyle ekranlara gelecek. Tarihsel konulara yer verecek olan dizinin çekimleri Türk Cumhuriyetleri ve İstanbul’da gerçekleşecek. Başrolünde; Oktay Kaynarca’nın (Cezayir)rol aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner, Hakan Karahan, Ragıp Savaş ve Kerem Kupacı rol alıyor.

ben-bu-cihana-sığmazsam-dizisi-atv-de
Ben Bu Cihana Sığmazam Konusu

Eylül 2022 de ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ise şöyle; köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk’ün intikamı öne çıkıyor devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Ancak bu durumdan ne yeni ailesinin ne de eski ailesinin haberi vardır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

ilk bölüm tanıtımıyla ilgi odağı olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 20 Eylül Salı saat 20.00’de 1. Bölümüyle ATV’de başlıyor.

Bir Küçük Gün Işığı Dizisi

atv-yeni-sezon-dizisi-bir-küçük-gün-ışığı-oyuncuları

Başrollerini Seray Kaya ve Berk Oktay’ın paylaşacağı ATV’nin yeni sezon dizisi Bir Küçük Gün Işığı dizisi NGM Medya tarafından seyirci karşısına çıkacak. Bir Küçük Gün Işığı ne zaman? Tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alan Yürekleri ısıtan anlatımı ve kalplere dokunan hikayesi ile “Bir Küçük Gün Işığı” 5 Eylül Pazartesi 1. Bölümüyle ekranlarda yerini aldı.

FOX TV Dizileri

Türkiye’nin önce gelen televizyon kanallarından birisi olan FOX TV her sezon olduğu gibi bu sezon da yeni diziler ile izleyicilere keyifli anlar geçirtmeye hazırlanıyor.

Yalnız Kalpler

fox-tv-yeni-türk-dizileri-2023-yalnız-kalpler

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kalpler dizisinin hikayesi, Kapadokya’da geçirdikleri büyülü bir akşamdan sonra birbirlerinin izini kaybeden Ayda ve Teoman, üç yıl sonra Ankara’da yeniden karşılaşmasıyla başlar. Ancak artık Ayda, Teoman’ın kuzeni Mehmet ile beraberdir. Annesinin baskıları altında ezilen Ayda ve ailesiyle aşkı arasında kalan Teoman için zorlu bir dönem başlar. Başrollerini; Sena Şahin, Taygun Sungar, Elif Gülhan, Furkan Kapsız’ın oynadığı 9 Ocak 2023’den beri FOX TV’de izleyiciyle buluşuyor.

İçimdeki Yabancı

içimdeki-yabancı-dizisi-oyuncuları

FOX TV’nin 2023 sezonunda ekrana getirmeyi planladığı 10 diziden birisi de İçimdeki Yabancı dizisi olacak. Başrollerini; Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaşacağı dizi, çoklu kişilik bozukluğu olan bir adamın etkileyici hikâyesi anlatılacak. Senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı dizinin bir yaz dizisi olması bekleniyor.

Dokuz Oğuz

dokuz-oğuz-dizisi-oyuncuları

Askeri kahramanlık dizisi sevenlerin tutkunu olacağını tahmin ettiğimiz Dokuz Oğuz dizisi FOX TV’nin heyecanla beklenen yeni dizileri arasında yer alıyor. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ve Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin çekimleri de son hızla devam ediyor.

Dokuz Oğuz Dizisinin Konusu

Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak “Oğuz Timi”nin hikayesini anlatan dizide Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdale Timi“ni kurmak için titizlikle çalışmalarını sürdürmüş ve en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan bu birlik, dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir. Tim komutanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve en cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık ve onun isteğiyle “Oğuz Timi”ne kabul edilen Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz yemin ederek göreve başlarlar. Oğuz Timi’nin göreve başlamasıyla artık dünyada hiçbir Türk kimsesiz değildi.

Dokuz Oğuz Dizisi Oyuncuları

Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik’in yer alıyor.

Dokuz Oğuz Dizisi Ne Zaman

Mehmetçik’in iki bin yılı aşan efsanesinde, ulaşılan yeni bir zirvenin destansı öyküsüyle seyirci karşısına çıkacak Dokuz Oğuz dizisi çok yakında FOX ekranlarında olacak.

Erkeğe Güven Olmaz / EGO

erkeğe-güven-olmaz-dizisi-oyuncuları-ve-konusu

FOX TV’nin 2023’e bomba dizilerle damga vurmayı planladığı dizilerden birisi de Erkeğe Güven Olmaz dizisi olacak. Başrollerini, Melisa Pamuk ve Alperen Duymaz’ın paylaşacağı dizinin çekimleri geçtiğimiz Aralık ayında başladı. Erkeğe Güven Olmaz dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu olurken konusu da hayli dikkat çekiyor. Nişanlı çift Elif ile Erhan’ın mutlu ilişkileri hayatlarını kaosa sürükleyecek haberle yerle bir olur. Söz konusu haber Elif ile Erhan’ın beraber gittikleri iş gezisinde ortaya çıkar. Erhan aldatılmış ve büyük bir borç batağına girmiştir.

Taçsız Prenses

fox-tv-de-yeni-başlayacak-taçsız-prenses-dizisi-oyuncuları

FOX TV’nin 2023’ün günlerinde ekranlara getireceği Taçsız Prense dizisinin yayın tarihi belli oldu. Taçsız Prenses Ne Zaman Yayınlanacak? 10 Ocak 2023 Salı tarihinde izleyici karşısına çıkacak olan Taçsız Prenses, Hayatı boyunca hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve alabildiğine yırtıcı, hırçın, her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşme hikayesini konu alıyor. Taçsız Prenses oyuncu kadrosunda; İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen yer alıyor.

Gülcemal

fox-tv-yeni-dizi-gülcemal-oyuncuları

Birbiri ardına final yapan dizileriyle tanınan FOX TV’den yeni yılda yeni bir dizi müjdesi daha geldi. Başrollerinde; Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in paylaşacağı Gülcemal dizisini MF Yapım hayata geçirecek.

Gülcemal Dizisi Konusu

Hikayesi Bursa’da geçen FOX TV’nin yeni Türk dizisi Gülcemal; annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva’nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alır. Gülcemal’in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?

Tetikçinin Oğlu

yeni-dizi-tetikçinin-oğlu-oyuncuları

FOX TV’nin yeni dizilerinden olan Tetikçinin Oğlu dizisinin yapımcılığını Q3 Medya yapıyor. Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı Tetikçinin Oğlu dizisinin başrolünde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh yer alacak. Çekimleri Bodrum’da başlayacağı öğrenilen dizinin diğer oyuncuları ve konusuyla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

Asiye Dizisi

asiye-dizisi-oyuncuları

FOX TV’nin yaz dizisi Tozlu Yaka’nın yapımcısı NTC Medya tarafından hayata geçirilecek olan Asiye dizisinin başrolünde Selin Şekerci rol alacak. Bir Karadeniz dizisi olarak karşımıza çıkacağı belirtilen Asiye dizisinin cast çalışmalarının devam diyor.

Hayatımın Şansı

hayatımın-şansı-dizisi-oyuncuları

FOX TV’de 2023 yılında ekranlarda olması belenen başka bir yeni dizi de Hayatımın Şansı dizisi olacak. Başrollerinde; Alican Yücesoy, Şifanur Gül, İlker Kızmaz ve Musa Uzunlar gibi oyuncuların yer alacağı dizinin yönetmenliğini Cemal Şan yapacak. Yapımcılığını NTC Medyanın üstlendiği dizi, hasta kızı için büyük mücadele veren bir annenin hikâyesini konu alacak.

Hayatımın Şansı dizisi ne zaman yayınlanacak? Hayatımın Şansı dizisi 22 Aralık 2022 tarihinden itibaren yayınlanmaya başladı.

Gelecek Uzun Sürer Dizisi / Darmaduman

beverley-hils-uyarlaması-gelecek-uzun-sürer-oyuncuları

Uyarlama dizileri ekranlara taşıyan kanaların başında gelen FOX TV Amerikan Beverly Hils 90210 dizisinin uyarlamasını izleyici karşısına çıkarmak için hazırlıklara başladı. Gelecek Uzun Sürer ismiyle yayınlanacak olan Ay Yapım imzalı dizinin başrollerinde; Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ve Necip Memili yer alıyor.

darmaduman-dizisi-oyuncular

Darmaduman Dizisi Oyuncuları

Yılın sonlarına yaklaştığımız bugünlerde FOX TV yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini; Mert Yazıoğlu, Hafzanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora’nın Darmaduman dizisi, ailevi sebeplerle Eskişehir’den İstanbul’a taşınan Servet Ailesinin hikayesini konu alıyor. Darmaduman dizisi aynı zamanda Beverly Hills 90210 adlı Amerikan dizisinden uyarlama olarak karşımıza çıkıyor.

Gelecek Uzun Sürer /Darmaduman dizisi ne zaman?

Aşk ve dram türündeki yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Darmaduman dizisi 27 Ekim 2022’de seyirci karşısına çıktı.

Benim Adım Farah Dizisi

benim-adım-farah-dizisi-ne-zaman

HBO kanalında yayınlanan The Clean Lady dizisinde uyarlama olarak karşımıza gelecek olan bir dizi de Benim Adım Farah dizisi olacak. Yapımcılığını Q3 Medyanın üstlendiği dizi bir doktor dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Başrolünde; Aslı Enver ve Fırat Tanış’ın paylaştığı Benim Adım Farah dizisi, oğlunun ameliyat parasını toplamak için mafyanın temizliğini yapan bir doktorun hikayesi anlatılacak. Benim Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

fox-tv-yeni-dizisi-benim-adım-farah-dizisi-oyuncuları

Benim Adım Farah Dizisi Güncelleme: Benim Adım Farah dizisinde oynayacağı duyurulan Aslı Enver hamile olması nedeniyle dizinin kadrosundan ayrıldı. Ünlü oyuncunun yerine Demet Özdemir gelirken Özdemir’e Engin Akyürek’in eşlik edeceği bilgiler arasında. Aynı zamanda FOX TV’nin En Yüksek maliyetli dizisi olarak karşımıza çıkan Benim Adım Farah dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli ve Fırat Tanış yer alacak.

Kusursuz Kiracı Dizisi

yeni-başlayaak-diziler-kusursuz-kiracı

FOX TV’nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı 2022’nin yaz sezonun sonlarına geldiğimiz bu günlerde ekranlara geldi. 30 Ağustos Salı günü 1. Bölümüyle ekranlara gelen Kusursuz Kiracı dizisinin başrolünde Dilan Çiçek Deniz rol alıyor. Yazar Nermin Yıldırım’a ait “Ev” romanındaki “Evi Yak” öyküsünden hareketle kaleme alınan Kusursuz Kiracı dizisinin oyuncu kadrosunda; Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar yer alıyor.

Zengin Kız Dizisi / Bir Peri Masalı

zengin-kız-dizisi-oyuncuları

2022 2023 sezonunda FOX TV’de yayınlanacak olan Zengin Kız dizisinin başrolünde; Alina Boz, Tarık Emir Tekin ve Nazan Kesal yer alacak. Yönetmenliğini Merve Girgin’in yapacağı dizinin senaryosunu Deniz Akçay yazacak. Zengin Kız dizisi, maddi imkansızlıklarından dolayı bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalan ve zengin olma hayali kuran Zeynep’in yüklü bir miktar para bulması ile hayatının değişmesinin hikayesini anlatılacak.

Bir Peri Masalı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

FOX TV’nin izleyiciyle buluşmak için gün sayan dizisi Bir Peri Masalı 21 Eylül 2022 Çarşamba akşamı 1. Bölümüyle seyirciyle buluşacak.

O Kız Dizisi

o-kız-dizisi-kanal-d-yeni-diziler

Yapımcılığını Content House’un üstleneceği etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla daha ilk güden adından söz ettiren Kanal D’nin yeni dizisi O Kız yayın için gün sayıyor! O Kız Dizisi ne zaman başlıyor? Tanıtım filmleriyle ilgi çeken O Kız Dizisi 21 Eylül Çarşamba FOX TV’de 1. Bölümüyle başlayacak.

O Kız Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yönetmenliğini Özlem Gülhan’ın üstlendiği senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı O Kız dizisinin Oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

Kanal D de Başlayacak Yeni Diziler

Türk Televizyon kanallarının Top 5’i arasında ilk sıralarda yer alan Kanal D bu sezonda da ilgi çekici dizileri ekranlara getirmeyi planlıyor. Peki, 2022 – 2023’de Kanal D’de hangi diziler var?

Kraliçe

kanal-d-de-yeni-başlayacak-diziler-kraliçe

Kanal D, 2023’in ilk aylarında yeni bir dizi haberi ile daha seyirci karşısına çıkıyor. Başrollerini; Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın paylaşacağı Kraliçe dizisi yakında Kanal D ekranlarında olacak. İlk tanıtım filmi geçtiğimiz günlerde yayınlanan dünyaca ünlü Queen Sugar dizisinden uyarlanacak. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği Kraliçe dizisi, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu alacak.

Queen Sugar Uyarlaması Kraliçe

queen-sugar-uyarlması-dizisi-oyuncuları

FOX TV’nin dizi atağı devam ederken yeni bir dizi haberi de Qween Sugar dizisinden geldi. Ünlü Amerikan dizisinden uyarlanarak ekranlarda olacak olan yeni dizinin yapımcılığını Medyapım üstlenecek. Oprah Winfrey’in başyapımcı olarak görev aldığı Amerikan yapımı dizinin yerli uyarlamasının yönetmeni Neslihan Yeşilyurt oldu. Amerikalı yazar Natalie Baszile’nin aynı adlı romanından yola çıkılarak ekrana uyarlanan dizide babalarının vefatı üzerine ailenin şeker kamışı tarlasını yönetmek için bir araya gelen kardeşlerin hikâyesi anlatılıyor. Diğer oyuncu kadrosunda; Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer gibi oyuncuların yer aldığı dizinin başrol oyuncuları için Ekin Mert Daymaz ve Selin Yeninci ile görüşülmüştü.

Veda Mektubu / Mektup

YENİ-DİZİ-veda-mektubu-oyuncuları

Yapımcılığını Most Yapımın üstleneceği 2023’te Kanal D’de ekranlara gelecek olan Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım yer alıyor. Yeni yılın 2. Haftası sete çıkması planlanan dizinin hikayesi Deniz Akçay’a ait.

Aşk ve Umut

aşk-ve-umut-dizisi-kanal-d-yeni-sezon-dizileir

Kanal D’nin arkası yarın dizisi Aşk ve Umut hafta içi her gün ekranlarda olacak. Aşk ve Umut dizisinin oyuncu kadrosunda; Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül),Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet), Duygu Keser (Yıldız) yer alıyor. Aşk ve Umut dizisi Eylül ayı içerisinde Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Hayallerim Babam ve Sen Kanal D’ de Başlayacak

Kanal D’nin yeni sezonda ekranlara getireceği yeni dizisi Hayallerim, Babam ve Sen oyuncu kadrosunda; Ozan Dolunay, Berrak Tüzünataç, Tansel Öngel ve Hazar Motan rol alıyor. Çekimlerine Mayıs ayında başlanan Hayallerim, Babam ve Sen dizisi Eylül 2022′ de Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

Kanal 7’de Başlayacak Yeni Diziler (Hint / Türk)

Türk dizileri yanı sıra Uzakdoğu ve Hint dizilerini de Türkçe dublajlı olarak yayınlayan Kanal 7’de 2023 sezonunda da pek çok dizi ekranlara gelecek. İşte Kanal 7’de başlayacak yeni diziler.

Fedakar

Kanal 7’den Süreç Yapım imzalı yeni bir günlük dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosu belli olan dizinin hikayesinin çok etkileyici olacağı gelen bilgiler arasında. Başlıca rolleri; Berkay Veli, Aybüke Yılmaz, Doğaç Meriçliler, Mihriban Er ve Kahraman Sivri’nin paylaşacağı Fedakar dizisi, annesini çocuk yaşta kaybeden kardeşleri Sefer ve Narin’e kol kanat geren fedakar bir ablanın hikayesini konu alıyor.

Üvey Baba

gökberk-demirci-üvey-baba-dizisi oyuncuları

Kanal 7’nin 2023 sezonunda ekranlara getirmeyi planladığı yeni bir dizi de Üvey baba dizisi olacak. Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstleneceği Türkiye ile aynı anda 5 farklı ülke de de yayınlanacak olan dizinin başrolünde Gökberk Demirci rol alacak. Dizinin yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgili gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

Esaret

Kanal 7’nin yeni dizisi Esaret 21 Kasım 2022’den itibaren seyirciyle buluşuyor. Hafta içi her gün saat 19.00’da ekranlara gelen dizinin ünlü oyuncu Cenk Torun ve güzelliğiyle dikkatleri çeken Mahassine Merabet’in paylaşıyor. Kanal 7 izleyicilerini ekrana kilitlemeye aday olan Esaret, Kardeşinin intikamını almak isteyen Orhun ve vicdanının esiri olan Hira’nın öyküsünü konu alıyor.

Esir Kalpler

Türk televizyonlarında ilk olarak yayınlanacak olan Tayland yapımı Esir Kalpler dizisi Game Payabaht dizisinin Türkçe dublajlı olarak karşımıza çıkıyor. 14 Bölümden oluşan mini dizi, İntikamın gölgesinde yaşanan bir aşk hikayesini konu alıyor. Şimdilik bir ilk olan Tayland dizilerinin devamını gelmesi bekleniyor. Gelişmeler için Kanal 7’de yayınlanacak Tayland Dizileri yazımızı takip edebilirsiniz.

Kan Çiçekleri

Kanal 7’de 5 Aralık 2022’den itibaren ekranlarda olacak olan yeni arkası yarın dizisi Kan Çiçekleri dizisi, bir kan davasının gölgesinde yapılan zoraki evliliğin hikayesini anlatacak. Kardeşini töreye kurban vermek istemeyen Baran ve tüm hayallerini bir kenara koyup hiç tanımadığı biriyle evlenen Dilan’ın kanla yoğurulan zoraki evlilikleri Kan Çiçekleri daha şimdiden herkesi etkisi altına almaya aday. Kan Çiçekleri 05 Aralık’tan itibaren hafta içi her gün 16:15’de Kanal 7’de!

Düşman Başına

Kanal 7’de yayınlanan yeni Hint Dizilerinden birisi olan Düşman Başına dizisi, karşıt görüşlerin savaşı olarak karşımıza çıkıyor. Yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar estiren Mere Angne Mein adlı dizinin Türkçe dublajlı adı “Düşman Başına” Kanal 7’de izleyici karşısına çıkıyor. 10 Haziran 2022’den bu yana Kanal 7’de yayınlanan Düşman Başına ile her gün 00:30’da Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor. Düşman Başına geleneklerle ailesini bir arada tutmak isteyen Shanti ve özgürlüğü savunan Riya’nın savaşını konu alıyor.

Kara Sevdam

Kanal 7’nin her gün yayınladığı bir diğer Hint dizisi de Kara Sevdam oldu. Yayınlandığı dönemde milyonlarca insanın kalbine taht kuran ve zengin kız ile fakir erkeğin aşkını anlatan Meri Aashiqui Tum Se Hi Hint dizisi Türkçe dublajlı olarak Kara Sevdam adıyla Kanal 7 izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Aşkın ve gurur karşısındaki gücünü gün yüzüne çıkaran dizi, zengin kız İshaani’ye aşık olan fakir delikanlı Ranvir’in aşkını ekranlara getiriyor. Kara Sevdam 19 Kasım 2022’den itibaren Kanal 7’de hafta içi 15:30, hafta sonu saat 16.00’da ekranlara geliyor.

Seninle Yeniden

Orijinal adı Mehndi Hai Rachne Waali Türkçe’ye çevriliş adı Seninle Yeniden olan yeni Hint dizisi Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Seninle Yeniden, aşka küskün iki kalbi buluşturuyor. Pallavi Deshmukh ile Raghav Rao’nun öyküsünün anlatıldığı dizide aşkın ve nefretin dansı izleyici karşısına çıkıyor. Seninle Yeniden 22 Eylül 2022’den itibaren Kanal 7’de her gün yayınlanıyor.

Star TV’de Başlayacak Yeni Dizler

Star TV her yıl olduğu gibi bu yılda adında çok söz ettirecek dizilerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2022 2023 kış sezonunda Star TV’de başlayacak yeni diziler.

Ab-ı Hayat / Yüz Yıllık Mucize

star-tv-yeni-dizisi-abı-hayat-konusu

2023’te Star TV’de başlaması beklenen yeni dizi Ab-ı Hayat dizisi olacak. Başrollerini; Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in paylaşacağı dizi, fantastik türde karşımıza çıkacak. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit yazacak. Dizinin konusu; gerçekte 117 yaşında olmasına rağmen hep 30 yaşında görünen Kemal’in etkileyici hikayesini anlatacak. Laboratuvarda çeşitli araştırmalar yapan Kemal (Birkan Sokullu) yaptığı araştırmalarla dikkatlerini üzerine toplayacak. Ab-ı Hayat / Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman başlayacak? 23 Mart 2023 tarihinde Star Tv’de seyirci karşısına çıkan Yüzyıllık Mucize dizisi, farklı senaryosuyla seyircinin ilgisini çekmeyi başardı.

Ömer

star-tv-yeni-başlayacak-diziler-ömer-oyuncuları

2023’ün ilk aylarında ekranlara gelmesi beklenen Ömer dizisinin başrollerinde; Barış Falay, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır gibi birbirinden önemli oyuncular yer alıyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu, senaryosunu Gülizar Irmak’ın yazdığı ‘Ömer’ dizisi, Müslüman bir ailede yetişen Ömer’in içsel çatışmasını konu alıyor.

Yalı Çapkını (Antepli)

yalı-çapkını-dizisi-yeni-başlayacak-diziler

Star TV’nin 2023 sezonunda ekranlara getireceği yeni dizilerden birisi başrolünde Afra Saraçoğlu’nun rol alacağı Yalı Çapkını (Antepli) dizisi olacak. Yapımcılığını OGM Pictures’in üsteleneceği Yalı Çapkını dizisi, Antepli güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmeleriyle yaşanan olayların konu alacak. Dizide Afra Saraçolu’na Mert Ramazan Demir partnerlik yapacak. Yalı Çapkını dizisi ne zaman başlayacak? Çekimlerinin bir bölümü Gaziantep’te yapılan Yalı Çapkını dizisi 23 Eylül Cuma saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

Gecenin Ucunda Yeni Sezonda Star TV’de

Uzun bir aradan sonra ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrolünü paylaştıkları Star TV’nin yeni sezona damga vuracak dizisi Gecenin Ucunda için geri sayım başladı. İlk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizi oldukça merak uyandırdı. Yapımcılığını TMC Filmin ve Alim Yapım’ın üstlendiği Gecenin Ucunda dizisi ünlü yazar Peride Celal’in aynı adlı romanından ekranlara uyarlanacak.

gecenin-ucunda-oyuncuları-star-tv-yeni-dizileri
Gecenin Ucunda Dizisinin Konusu

Farklı bir hikayeyle karşımızda olacak dizide otuzlu yaşlarına gelmiş ama geçmişe dönüp baktığında hayatını aslında yaşayamamış biri olduğunu fark eden Macide’nin hikayesini izleyeceğiz. Peride Celal’in yazdım en güzel Aşk Romanı dediği eserde aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’nin etkileyici öyküsü konu ediliyor.

Gecenin Ucunda Ne Zaman Başlıyor?

Fatih Harbiye dizinde tanışıp birlikteliklerini evlilikle tamamlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu uzun yıllar sonra yeniden aynı dizide rol aldıkları Gecenin Ucunda yayın tarihi hakkında net bir açıklama yapılmazken Eylül – Ekim 2022 tarihinde seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Kral Kaybederse Dizisi

kral-kaybederse-dizisi-oyuncuları

Uyarlama dizilerin büyük ilgi gördüğü günümüzde yeni yayın döneminde bir uyarlama dizi daha ekranlara gelecek. Ünlü psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse kitabından ekrana uyarlanacak olan Kral Kaybederse dizisi Star TV’de yayınlanacak. Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Belçim Bilgin, Mert Altınışık gibi oyuncuların paylaşacağı Kral Kaybederse dizisi, gerçek kişilerin yaşadığı psikolojik sorunların ele alıyor. Kral Kaybederse kitabı, ilişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken bir roman olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin adı değişerek Aile ismiyle yayınşanmaya başladı.

Kral Kaybederse Romanı Konusu ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Çöp Adam Dizisi

çöp-adam-dizisi-oyuncuları

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstleneceği Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam’ın başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu rol alıyor. 2023 sezonun en çok beklenen dizilerinden birisi olarak gösterilen Çöp Adam dizisi, yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından ekranlara uyarlanan dizi, saplantılı bir adamın etkileyici aşk hikayesini konu alıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Çöp Adam dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Hülya Şen, Elçin Afacan ve Büşra Çam yer alıyor.

Çöp Adam Dizisi Ne Zaman

sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikâyesini konu alan Çöp Adam Dizisinin ilk bölümü 23 Kasım Çarşamba Star TV’de yayınlanacak.

Lavanta Konağı

lavanta-konağı-dizisi-oyuncuları

OGM Pictures’in yapımcılığını üstleneceği Star TV’nin yeni dizilerinden birisi Lavanta Konağı dizisi olacak. Etkileyici bir kadın draması olarak karşımıza çıkması beklenen Lavanta Konağı dizisini usta yönetmen Hilal Saral yönetecek. Başrol oyuncusu olarak Birkan Sokullu’nun adının geçtiği Lavanta Konağı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili gelişmeler oldukça yazımızda olacak. Dizinin ismi değişerek Yüz Yıllık Mucize oldu.

2022 – 2023’de Başlayacak Show TV Dizileri

Show TV 2022 – 2023 sezonunda heyecanla beklenen dizileriyle izleyici karşısına çıkacak. Medikal türünde yeni bir doktor dizisiyle karşımıza çıkacak olan Show TV’nin işte diğer yeni dizileri.

Kurtlar Vadisi Kaos

show-tv-yeni-sezon-dizileri-kurtlar-vadisi-kaos

İlk bölümü 15 Ocak 2003 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisi kısa süre içerisinde çok sevilmiş ve 10 sezon boyunca Türk izleyicisinin karşısında olmuştu. Yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı dizi daha sonra Raci Şaşmaz tarafından devam ettirilmiştir. son bölümü 29 Aralık 2005’te yayınlanan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrolünde yine Necati Şaşmaz’ın yer alacağı aksiyon, dram, istihbarat ve politik türündeki Türk televizyon dizisi Kurtlar Vadisi Kaos’un yayın tarihi belli oldu. Kurtlar Vadisi çalışmaları için ocak ayını işaret eden Şaşmaz, “Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için.” dedi. Dizinin yapımcı şirketi Pana Film’in kısa bir süre önce Youtube kanalından yapılan açıklamaya göre merakla beklenen dizi Şubat ayının sonunda Show TV’de başlayacak. Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihiyle ilgili o açıklama

“Arkadaşlar tekrardan söylüyorum Kurtlar Vadisi Kaos Show TV ‘ de yayınlanacak perşembe günü saat 20 : 00’ de ve tarih ise yine aynı 23 Şubat ‘ ta başlayacak!

Kurtlar Vadisi Oyuncuları Kimler Olacak?

Aile Dizisi

show-tv-nin-yeni-dizisi-aile-oyuncuları

Yapımcılığını Ay Yapımın üstleneceği senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazacağı yeni dizi Aile, Shov TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dünya genelinde ilgiyle izlenen The Sopranos dizisinden uyarlama olacağı belirtilen dizinin Çukur dizisi gibi bir mahallede geçen mafya dizisi olacak. Peki, Aile dizisi ne zaman yayınlanacak? Ekim ayının sonunda yayınlanması beklenen Aile dizisinin oyuncu kadrosunda; Özge Özprinçci, Uğur Yıldıran yer alacak.

aile-dizisi-oyuncuları-kimler

Güncelleme:

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın rol alacağı Aile dizisi için geri sayım başladı. Yeni mafya dizisi olarak tabir edilen ve oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizi, Birsen Altuntaş’ın haberine göre; bir çiftlik evinde yaşayan Soykan ailesinin hikâyesini ekrana taşıyor. Show TV’nin 2023’teki en büyük bombası olarak karşımıza çıkacak dizide Kıvanç Tatlıtuğ ‘Aslan Soykan’a, Serenay Sarıkaya ‘Devin’e, Nur Sürer ‘Hülya Soykan’a, Nejat İşler ‘Cihan Soykan’a, Levent Ülgen ‘İbo”ya, Emel Göksu ‘Seher’e, Canan Ergüder ‘Leyla Soykan’a, Yüsra Geyik ‘Yağmur’a, İpek Çiçek ‘Ceylan’a, Umutcan Ütebay ‘Eko2ya, Ushan Çakır ‘Ati’ye, İpek Tenolcay ‘Neşe2ye, Mert Denizmen ‘Tolga’ya, Ege Yordamlı ‘Can’a hayat verecek.

Sipahi Dizisi

sipahi-dizisi-oyuncuları

Yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstleneceği Sipahi dizisinin başrolünde Kaan Yıldırım yer alacak. Bir istihbaratçı dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizi, İstihbaratçı Korkut Ali Türkoğlu’nun hikayesini anlatacak. Sipahi dizisi diğer oyuncu kadrosunda; Sinan Tuzcu, Özge Gürel, Kerem Alışık, Başak Gümülcinelioğlu ve Selçuk Borak gibi oyuncular yer alıyor. İlk bölümüyle 12 Aralık 2022’de seyirci karşısına çıkan Sipahi dizisinin ekran yolculuğu kısa sürdü. Yayınlanan 8. Bölümüyle final yaparak 30 Ocak 2023’de ekranlara veda etti.

Kızılcık Şerbeti Dizisi

kızılcık-şerbeti-dizisi-oyuncuları

Başrollerinde; Barış Kılıç, Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu’nun paylaşacağı Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin Ekim 2022’de seyirci karşısına çıkması bekleniyor. İki farklı dünya görüşüne sahip ailelerin çocuklarının evlenmesi sonrası dünürlerin hikayesini konu alacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alacak.

Hayat Bugün / Yeni İstanbul Dizisi

yeni-istanbul-hayat-bugün-dizisi-oyuncuları

Show TV’nin yeni doktor dizisi olarak karşımıza gelecek olan Hayat Bugün dizisinin başrolüne geçtiğimiz yıl Barbaroslar dizisinde Hızır Reis karakterini canlandıran Ulaş Tuna Aslantepe yer alacak. Ulaş Tuna Aslantepe dizide başhekim Barış Güvener karakterine hayat verirken dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un yer alıyor. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, NBC Universal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Hayat Bugün dizisinin çekimlerine başlandı.

TRT 1 Yeni Çıkacak Diziler

2021 2022 sezonun en çok izlenen dizilerini bünyesinde barındıran TRT, 2022 – 2023 sezonunda da iddialı dizileri izleyici karşısına çıkarmak için hazırlıklara tam gaz devam ediyor. İşte 2023 Yeni sezonunda TRT 1’de yayınlanacak diziler.

Koyu Beyaz

TRT Dijital ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan bir yeni dizi de Koyu Beyaz olacak. Oyuncu kadrosunda; Nisa Bölükbaşı, Atakan Hoşgören, Atabiq Mohsin ve Ebru Akel yer alacak. RGB Prodüksiyonun yapımcılığını yapacağı diziyi Bülent İşbilen yönetecek.

Al Sancak Dizisi

TRT 1’in 2023’e damgasını vuracak dizisi Alsancak dizisinin yakın zamanda seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Yapımcılığını Bozdağ Film’den Can Emre’nin üstleneceği Al Sancak dizisi daha önce Avcı adıyla tanıtılmıştı. İlk tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda; Uğur Güneş, Gülsüm Ali İlhan ve Esra Bilgiç yer alıyor.

Barbaros Hayrettin: Sultanın Fermanı Dizisi

hayrettin-dizisi-oyuncuları

TRT 1 ekranlarında yeni bir tarihi dizi daha seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Es Filmin üstleneceği Hayrettin Dizisi, geçtiğimiz yıl yayınlanan ve kanalın umduğunu bulamadığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizine bir alternatif olacak. Kısa bir süre içerisinde çekimlerine başlanması beklenen Hayrettin dizisinin başrolünde; Tolgahan Sayışman ve Melisa Döngel rol alacak. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni olarak ise, Berat Özdoğan olacak. Barbaros Hayrettin Sultanın Fermanı dizisi 23 Aralık 2022’de başlayacak.

Akif Dizisi

akif-dizisi-oyuncuları

TRT 1 tarafından seyirciyle buluşacak Akif Dizisi dijital bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. 13 bölüm olarak çekilecek olan dizi ilk olarak TRT dijital platformunda yayınlanacak. Daha sonrada TRT Tabii dijital platformunda izleyiciyle buluşacak. Akif dizisinin oyuncu kadrosunda; Fikret Kuşkan, Özge Borak, Adnan Biricik, Taha Baran Özbek, Gökçe Akyıldız, Ertan Saban ve Emre Bey yer alacak. Dizinin konusu; Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşını yazdığı dönemi anlatacak. Akif dizisinin yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı yer alacak.

Bir Fetih Ülküsü Kızılelma Dizisi

Tekden Film’in TRT Dijital için çekeceği Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkacak. Fatih Sultan Mehmet’in çocukluk yıllarını anlatacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin senaryosunu Ozan Bodur yazacak. Yönetmenliğini Kamil Aydın’ın yapacağı dizi 8 bölüm olarak çekilecek. Ayrıca Fatih Sultan Mehmet’in hocası AK Şemseddin’in de hayatını da konu alacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Detaylar geldikçe yazımızda olacak.

Cennet’in Çocukları Dizisi / Yürek Çıkmazı

cennetin-çocukları-dizisi-oyuncuları

TRT 1’in yeni sezona iddialı giriş yapmayı planladığı dizilerden birisi olan Cennet’in Çocukları dizisinin başrolünde Alp Navruz yer alacak. Kitaplardan uyarlama diziler arasında yer alacak olan Cennetin Çocukları dizisi Atike Hınçlıer’in ‘Yürek Çıkmazı’ kitabından yola çıkılarak ekranlara gelecek. Cennet’in Çocukları dizisinde kişilik bozukluğu, şiddet ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adamın ve yaşama tutunmaya çalışan bir kadının hayatı anlatılacak. Dizinin diğer oyuncuları arasında Ayça Bingöl, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta olduğu belirtiliyor.

Yürek Çıkmazı Dizisini TRT Genel Müdürü Duyurdu!

TRT’nin yeni Masumlar Apartmanı dizisi olarak tabir edilen Yürek Çıkmazı Dizisinin ilk duyurusunu TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı Twitter hesabından yaptı. İşte o paylaşım;

“Bilseniz ölmem ne uzun sürdü…”

Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak yeni dizimiz “Yürek Çıkmazı” yakında @trt1 ekranlarında sizlerle buluşacak.

Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı romanından uyarlanan dizinin tanıtımı ekrana gelse de yayın tarihi henüz duyurulmadı. Dizinin bu ay bitmeden yayında olması bekleniyor.

Hür Dizisi

hür-dizisi-oyuncuları

TRT Dijital ekranlarında 2023 de yayınlanacak olan bir başka dizi de Hür dizisi olacak. Türk Hava Kuvvetleri ve savaş pilotlarının hikayelerini anlatan Hür adlı proje için başarılı oyuncu Ogün Kaptanoğlu ile anlaştı.

Dört savaş pilotunun hikayesinin anlatılacağı Hür dizisinin oyuncu kadrosunda; Hilmi Cem İntepe, Deniz Çatalbaş, Zeynep Tuğçe Bayat, Batuhan Demir, Gökay Müftüoğlu ve Taner Ertürkler yer alacak. Çekimlerine Eskişehir’de başlanan yapımcılığını Es Film’in üstlendiği ‘Hür’ dizisi çarpıcı hikayesiyle 60’ar dakikalık toplam 10 bölümden oluşacak.

Selma Dizisi / Güzel Günler

selma-dizisi-oyuncuları

TRT 1’in 2022- 2023 yeni sezonunda Eylül ayında ekrana getirmeyi planladığı Selma dizisinin başrol oyuncuları; Zeynep Çamcı ve Olgun Toker olacak. Yapımcılığını TMC Film’in üstleneceği Selma dizisi romantik komedi türünde karşımıza çıkacak. olacak. Dizinin senaryosunu Selin Tunç kaleme alacak. Dizinin adı değişerek Güzel Günler olarak yayınlandı.

Yangın Günleri Independenta Dizisi

Yangın-Günleri-Independenta-Dizisi-oyuncuları-ve-camcı-ali

Yeni sezonda TRT Dijital de yayınlanacak olan dizilerden birisi olan Yangın Günleri Independenta dizisi 8 bölümden oluşacak. Bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizi, İstanbul boğazında kaza yapan bir petrol gemisinin 1 ay boyunca yanması anlatılacak. Dizinin oyuncu kadrosunda; Fikret Kuşkan Camcı Ali karakteri ile yer alacak.

Teşkilat-ı Mahsusa Trablus Dizisi

Teşkilat-ı-Mahsusa-Trablus-Dizisi-oyuncuları

Yine bir TRT dijital dizisi olarak karşımıza çıkan Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisi ünlü istihbaratçı Kuşçubaşı Eşref’in hayat hikayesi anlatılacak. Başrollerinde; Ali Ersan Duru ve Öykü Çelik’in yer alacağı Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisini Şafak Bal ve Oğuz Öztürk yönetecek. Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisinin ismi İttihat ve Terakki Cemiyeti döneminde Enver Paşa’nın kendisine bağlı olarak kurduğu gizli istihbarat teşkilatı Teşkilat-ı Mahsusa Trablus’tan gelmektedir.

Modern Doğu Masalları Dizisi

modern-doğu-masalları-dizisi-oyuncuları

TRT Dijital için çekilecek olan bir yeni dizide Modern Doğu Masalları dizisi olacak. Başrollerinde; Feyyaz Duman, Semih Ertürk ve Mehmet Atay’ın rol aldığı Modern Doğu Masalları dizisi, babalarını kaybeden iki kardeşin yürek burkan hikayesi anlatılacak. Dizisinin çekimleri tamamlansa da yayın tarihi 2023’e kalabileceği iddialar arasında yer alıyor.

Ben Ölmeden Önce / Son Gün

Gold Film’in TRT Dijital için hazırladığı “Ben Ölmeden Önce” dizisi bugün sete çıktı. Ahmet Sönmez’in hem yönetip hem de senaryo yazarlığını yaptığı dizinin ismi değişti. 45’er dakikalık 8 bölümden oluşacak dizinin adı “Son Gün” oldu. Her bölümde ayrı bir karakterin hikâyesinin anlatılacağı “Son Gün” dizisinde öleceğini bilen 8 karakterin etkileyici öyküleri seyirciye aktarılacak.

TRT dijital dizilerinin yayınlanacağı dijital platform Tabii yayın hayatına başladı!

TRT TABİİ İZLEME LİNKİ VE ÜYELİK ŞARTLARI İLE İLGİLİ DETAYLAR

2022 – 2023 TV 8 Dizileri

TV dizilerinden çok yarışma programlarıyla bilinen TV 8 2022 2023 sezonunda iki yeni diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2023′ te TV 8’de yayınlanacak Türk Dizileri.

Kadere Karşı

tv-8-in-yeni-dizisi-kadere-karşı-oyuncuları

TV 8 Ekranlarında kısa bir süre önce seyirciyle buluşan Kadere Karşı dizisi dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan arkası yarın dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Emine Ün, Hakan Eratik, Nur Erkul, Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Gözde Mukavelat, Derin İnce ve Berk Aritan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kadere Karşı dizisinin yapımcılığını Acun Medya yapıyor.

Kadere Karşı Dizisinin Konusu

Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur. Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.

Sıfırıncı Gün

tv-8-in-yeni-dizisi-sıfırıncı-gün-konusu-ve-oyuncuları

TV8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün dizisi 28 Aralık Çarşamba akşamı itibarıyla seyirciyle buluşmaya başladı. Yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir’in üstlendiği Acun Medya imzalı Sıfırıncı Gün dizisinin başrollerinde; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya ve Berk Cankat’ın yer alıyor. Aksiyon, macera ve dram dolu dizinin konusu Emniyet Müdürlüğünde görev alan yedi özel polis ile ekip amiri Kadir’in maceralarını anlatıyor.

Tuzak Dizisi

tuzak-dizisi-oyuncuları

TV8’in yüksek bütçeli dizilerinden biri olarak karşımıza çıkan Tuzak dizisinin senaryosunu Eylem Canpolat yazacak. Ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesini anlatacak olan Tuzak dizisinin oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Onur Durmaz, İlayda Çevik, Yağız Can Konya ve Sıla Türkoğlu rol alacak. Peki, Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Çok yakın zamanda yayın hayatına başlaması planlanan Tuzak dizisinin yayın tarihi hakkında net bir tarih verilmedi.

Hicran Dizisi

hicran-dizisi-oyuncuları

TV 8’in 2022 2023 yeni sezonunda ekranlara getireceği dizilerden olacak olan Hicran Dizisinin oyuncu kadrosunda; Berk Bakioğlu, Yağmur Çokgenç, Özlem Çınar ve Nisasofiya Aksonguryer alıyor. Yapımcılığını Filmevi Yapımın yapımcılığını üstleneceği Hicran dizisi, Hicran isimli güzeller güzeli bir kızın hikayesini anlatıyor. TV8’de yayınlanması beklenen dizi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı.

Amazon Prime Video Türk Dizileri

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan dijital platform Amazon Prime Video ilk Türk yapımı içeriği duyurdu. Burcu Özberk ve Murat Boz’un paylaşacağı Rüyanda Görürsün filmi ile Türk izleyicinin karşısına çıkacak kanalın Türk yapımı bir diziyi de bünyesine katmayı planladığı edinilen bilgiler arasında.

Blu TV Türk Yapımı Diziler

Dijital platformların önde gelenlerinden birisi olan Blu TV 2022 2023 sezonunda iddialı özel yapımlarını seyirci karşısına çıkarmaya devam ediyor. İşte Blu TV 2023’te çıkacak yeni Türk Dizileri.

Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi

Blue TV’nin yeni sezon dizilerinden belki de en çok heyecanla beleneni Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi olacak. Fenomen dizi Behzat Ç.’nin bir devam dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizinin başrol oyuncuları; Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu ve Burak Dakak olacak. Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi, İstanbul dışına sürgün gönderilen Behzat Ç’nin Ankara’ya yeniden dönerek kaldığı yerden görevine başlama hikayesini anlatacak.

çekiç-gül-behzat-ç-oyuncuları
Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi Dizisinin oyuncu kadrosunda;

Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu), Hayalet (İnanç Konukçu), Akbaba (Berkan Şal), Şevket Ç. (Ege Aydan), Şule (Ayça Eren), Memduh Başgan (Güven Kıraç, Belgin (Gökçe Eyüboğlu), Haluk (Mehmet Ali Nuroğlu), Ferdi (Burak Dakak), Gizem (Esra Ronabar), TBA (Evliya Aykan), TBA (Derin Beşikçioğlu) yer alacak.

Disney Plus Türk Dizileri

Türkiye’de yayın hayatına geçtiğimi Temmuz ayında başlayan ünlü dijital platform Disney Plus, 2022 2023 sezonunda merak uyandıran Türk dizilerini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. İşte 2023 yeni sezonunda Disney + da yayınlanacak yeni Türk dizileri.

Artist Dizisi

Şahsiyet Dizisi

Atatürk Dizisi

disney-plus-atatürk-dizisi-oyuncuları

Disney Plus’ın en büyük projelerinden birisi olacak olan Atatürk dizisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatacak. Başrolünde Aras Bulut İynemli’ nin yer aldığı Atatürk dizi Lanistar Medya tarafından çekilecek. Peki, Atatürk dizisi ne zaman yayınlanacak? Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 29 Ekim 2023’de yayınlanacak olan Atatürk dizisi oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Esra Bilgiç, Sahra Saş, Hamdi Alkan, Emma Watson, Beran Kotan, Bertan Asllani, Darko Periç yer alıyor.

Arayış Dizisi

arayış-dizisi-oyuncuları

Başrolünde Aslı Enver’in rol alacağı Arayış dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenecek. Disney Plus ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak olan Arayış dizisinin yönetmen koltuğuna Emin Alper oturacak. Dizide Aslı Enver’e ünlü oyuncu Kerem Bürsin eşlik edecek. 8 Ağustos’ta sete çıkan dizinin ön çekimlerinin İstanbul’da yapılacağı ancak dizinin devamının İzmir’de süreceği edinilen bilgiler arasında.

Ayten Dizisi / Dünyayı Değiştiren Ayten

ayten-dizisi-oyuncuları

Disney Plus’ın yeni Türk dizilerinden birisi olan Ayten dizisinin kadın başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Tuba Büyüküstün olacak. Yapımcılığını Tims&B Producitons’un üstleneceği Ayten dizisinin senaryosunu Ethem Özışık yazarken yönetmenliğini ise Umur Turagay yapacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunun henüz netleşmediği edinilen bilgiler arasında.

Dünya’yla Benim Aramda Dizisi

disney-plus-yeni-dizisi-dünyayla-benim-aramda-oyuncuları

Disney Plus’ın büyük bir heyecanla beklediği Türk dizilerinden birisi olan Dünya ile Benim Aramda dizisi 14 Eylül 2022’de Disney +’da seyirci karşısına çıktı. Başrollerini; Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in paylaştığı Dünya’yla Benim Aramda dizisi, ilişkisini ayakta tutmaya çalışan bir kadının sosyal medya üzerinden oynadığı tehlikeli oyunları konu alıyor.

Dünyayla Benim Aramda Dizisi Konusu

uzaklaştığı sevgilisiyle ilişkisini ayakta tutmaya çalışan bir kadına odaklanıyor. İçindeki boşluğu aşkla doldurmaya çalışan kadın, zaman geçtikçe sevgilisinden uzaklaşır. İlişkisini ayakta tutmak isteyen kadın, bunun için sevgilisine sosyal medya üzerinden oyunlar oynamaya başlar.

El Turco Dizisi

el-turco-dizisi-oyuncuları

Yeni Başlayacak Diziler 2023 listesinde başrollerini, Can Yaman ve Greta Ferro’nun oynayacağı Disney + yeni Türk dizilerinden birisi El Turco dizisi yer alıyor. El Turco dizisi, 2. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’ya yerleşen Hasan Balaban isimli bir Türkün kahramanlık hikayesi anlatılacak.

Siyaha Bulaşan Kadınlar Dizisi Disney + ta Başlayacak

yeni-başlayacak-diziler-siyaha-bürünen-kadınlar-oyuncuları

Yazar Birsen Cebe’nin aynı adı romanından dijitale uyarlanacak olan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin yapımcılığını Medyapım üstlenecek. Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yapacağı dizinin, başrolünde Cansu Dere ve Biran Damla Yılmaz yer alacak. Peki, Siyaha Bürünen Kadınlar ne zaman yayınlanacak? Türk internet dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Siyaha Bürüne Kadınlar 2023’te Disney+’ta gösterilmesi bekleniyor.

Süper Star Dizisi

süper-star-dizisi-oyuncuları

Ünlü oyuncular Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz’in partner olacağı Süper Star dizisi Disney Plus ekranlarında olacak. Çekimleri 2022 yazında tamamlanması beklenen Süper Star dizisinin yayın tarihi henüz bilinmiyor. Süperstar dizisi, gündüzleri oyunculuk yapan Yasemin’in geceleri seri bir katile dönüşmesini konu alacak. Dizide Yasemin karakterini Pınar Deniz canlandıracak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, Tolga Tekin yer alacak.

RU Dizisi

disney-yeni-dizisi-ru-dizisi-oyuncuları

Yapımcılığını Medyapım’dan Fatih Aksoy’un üstleneceği 2023’ün başlarında seyirciyle buluşması beklenen Ru dizisinin başrolünde Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Çekimleri Urla’da yapılacak olan Ru dizisi, hayallerinin peşinden gidip restoran açan ve eşinin ihanetiyle sarsılan ‘Reyan’ın hikayesini anlatacak. Ru dizisinin oyuncu kadrosunda; Şevval Sam, Emre Karayel, Derya Alabora, Zafer Algöz ve Hira Koyuncuoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Gri Dizisi

gri-dizisi-oyunculari---konusu

Yapımcılığını Taylan Biraderlerin üstleneceği Disney +’ın yeni dizisi Gri’nin başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Alican Yücesoy yer alacak. Çekimleri başlayan suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki Gri dizisinin adı değişebilir. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesini konu alıyor. Fuat, yaşanan olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla hayatı tepetaklak oluyor ve geçmişiyle yüzleşiyor. Peki, Gri dizisi ne zaman yayınlanacak? Gri dizisinin yayın tarihi henüz. açıklanmadı. Ancak tahminlere göre 2022 sonuna doğru platforma eklenecek.

HBO Max Dizileri

2022 yılında Amazon Prime, Netflix ve Disney +’ın gibi yabancı altyapılı dijital platformların Türkiye’de yayın hayatına başlamasıyla dünyaca ünlü video içerik platformu HBO Max’ın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye geleceği ile ilgili haberler çıkan platform Türkiye’deki çalışmalarını durdurma kararı aldığı açıklamasında bulundu. Firma bu karara bağlı olarak Türkiye merkezli yerel içerik projelerini de sonlandırmış oldu. Şu an için net bir gelişme olmasa da daha önce platforma yayınlanacak Türk dizisi haberi sitelerde yer almıştı.

Kör Noktası

HBO max’ın ilk yerli dizisi olma özelliğine sahip olan Kör Nokta bir polisiye dizi olarak kaşımıza çıkıyor. Gazeteci Sina Koloğlu’nun aktardığı bilgilere göre, “Kör Nokta”nın konusu şöyle: “Kasabasına dönen bir kadın, karşılaştığı cinayeti çözmeye çalışıyor. Aynı zamanda kasabanın da sırları ve geçmişi ortaya çıkıyor.” Dizinin başrolü için de iki isimle görüşüldüğü ve çekimlerin Gökçeada’da yapılacağı belirtildi.

Netflix Dizileri

Yeni Başlayacak Diziler 2023 listesinde Netflix yapımı diziler de yer alıyor. Dijital video içerik üreticilerinin başında gelen Netflix, her yıl bünyesine yeni Türk dizilerini katmaya devam ediyor. Orijinal yapım diziler Netflix’in yabancı dizileri kadar büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İşte 2022 2023 sezonunda Netflix’te yayınlanacak yeni Türk Dizileri.

Çocuk Dizisi

Kasaba Dizisi

Sıcak Kafa Dizisi

netflix-in-yeni-dizisi-sıcak-kafa-konusu-ve-oyuncuları

Türkiye’nin ilk distopik (çoğunlukla ütopik bir toplum anlayışının anti-tezini tanımlamak için kullanılır) dizisi olarak karşımıza çıkan Sıcak Kafa dizisi, 2 Aralık 2022 tarihinde Netflix’te izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Mert Baykal ve Umur Turagay’ın yaptığı, senaryosunu Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker’in yazdığı dizinin başrollerinde; Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh’un yer alıyor.

Sıcak Kafa Dizisinin Konusu

Dünya gizemli bir salgının etkisi altındadır. Dil ve konuşma yoluyla yayılan bu salgından sadece eski bir dil bilimci olan Murat Siyavuş etkilenmez. Salgınla Mücadele Kurumu, hastalıktan kurtulan tek kişi olan Murat’ın peşine düşünce genç adam, saklandığı kurtarılmış bölgeden çıkmak zorunda kalır. Korunaklı alanından çıkan Murat Siyavuş, salgının etkisi altına aldığı İstanbul’un gizemli yerlerinde hastalığın mirası olan “sıcak kafa”sının sırrını ortaya çıkarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Andropoz

Başrollerini; Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş ve Şebnem Hassanisoughi’nin paylaştığı Netflix’in 2022 Türk yapımı dizisi Adropoz, orta yaş bunalımında olan bir adamın hayatını konu alıyor. Evli ve iki çocuk babası olan tuhafiyeci Yusuf, 50’li yaşlarının başında orta yaş bunalımına girer. Bedeninin yaşlanmasını kafasına takan Yusuf, hem dış görünüşünü hem de yaşam tarzını değiştirmek ister. Yusuf’un en büyük hayali ise, Meryem ile evlendiği günden beri oturduğu evden ayrılıp, deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Hayalini gerçekleştirmeye çalışan Yusuf, evi almak için mücadele ederken kendisini beklenmedik durumların içinde bulur. Antropoz dizisini 8 Ekim 2022’den itibaren Netflix’ten izleyebilirsiniz.

Zeytin Ağacı

Netflix’te 18 Temmuz 2022’den bu yan gösterilmeye başlayan yeni dizi Zeytin Ağacı dizisinin başrollerini; Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz paylaşıyor. Üç yakın arkadaşın hayatı arkadaşları Sevgi’ye kanser teşhisi konmasıyla değişir. Tedavi için hastanede yapmak istemeyen Sevgi (Boncuk Yılmaz), arkadaşı Leyla’dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a götürmesini ister. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada (tuba Büyüküstün) ve Leyla’nın (Seda Bakan) da yaşamında beklenmedik olaylara neden olacaktır.

Şahmaran Dizisi

2023-de-çıkacak-diziler-şahmeran-dizisi-oyuncuları

Netflix’in yeni yayın döneminde seyirciyle buluşturmayı planladığı Türk dizilerinden birisi de Şahmaran dizisi olacak. Tims&B Productions imzalı, Pınar Bulut’un senaristliğini ve Umur Turagay’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaşacak. Şahmaran dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu ve Mahir Günşiray’ın yer alacak. Çekimleri Mersin ve Adana’da yapılacak olan dizinin 2 sezon olarak yayınlanacağı edinilen bilgiler arasında.

Şahmaran Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Geçtiğimiz günlerde ilk resmi fragmanı Netflix’te yayınlanan ve büyük bir heyecanla beklenen Şahmaran dizisi 20 Ocak 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Terzi Dizisi

tv-8-yeni-dizileri-terzi-dizisi-oyuncuları

Yapımcılığını OGM Pictures’in üstlendiği yönetmenliğini Cem Karcı’nın yapacağı Tezi dizisinin başrollerini; Şifanur Gül ve Çağatay Ulusoy paylaşacak. Terzi dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Ece Sükan gibi oyuncularda yer alırken dizi, kendisine gelinlik diktirmeye gelen bir kıza aşık olan yakışıklı bir terzinin hikayesi anlatılacak. Terzi dizisi ne zaman? Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Terzi dizisi, 2 Mayıs 2023 tarihinde Netflix’te yayımlanmaya başlayacak.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek hayata geçen dizide ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

Yaratılan Dizisi

netflix-yeni-türk-dizisi-yaratılan-oyuncuları

Netflix’te yeni sezonda yayınlanacak yeni Türk dizisi Yaratılan 8 bölümden oluşan bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncu kadrosunda; Bülent Şakrak, Devrim Yakut, Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Netflix’in Çağan Irmak imzalı yeni dizisi “Yaratılan”, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı! Çekimleri Bursa ve İstanbul’da gerçekleştirilecek olan dizi, sıra dışı bir hikayeyi seyirci karşısına çıkaracak.

Henüz Hangi Kanalda Yayınlanacağı Belli Olmayan Yeni Dizileri

Devlerin Aşkları

Daha önce başrolünde Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ın rol aldığı Devlerin Aşkı filmi dizi oluyor. Yapımcılığını Gold Filmin üstleneceği dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı henüz belli değil.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Yeni Sezonunda Hangi Diziler Yayınlandı?

2021’de Yayınlanan Diziler

2022 Yeni Sezonda Bomba Diziler Yayınlandı!

2022 Yaz Dizileri Nefes Kesti

2020’de Yayına Giren Diziler

2018’de Yayınlanan Türk Dizileri

Yeni Uyarlama Diziler Geliyor!

TRT Tabii Yeni Türk Dizileri Yayınlandı!

2024 sezonunda Yeni Başlayacak Türk Dizileri

Bir Cevap Yazın