Barun Sobti'nin Dizisi The Missing Stone Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Barun Sobti’nin Yeni Dizisi The Missing Stone Yayında!

Barun-Sobti'nin-Dizisi-The-Missing-Stone-

Barun Sobti’nin İnternet Dizisi The Missing Stone Konusu İle Etkisi Altına Alacak

Ünlü Hintli oyuncu Barun Sobti‘nin 2020’nin son günlerinde yayınlanmaya başlayan yeni dizisi The Missing Stone heyecan uyandırmaya devam ediyor. 21 Aralık 2020 tarihinde MX Player isimli video platformunda ilk gösterimini yapan The Missing Stone / Kayıp Taş İnternet dizisi, gerilim türünde seyircinin karşısına çıkıyor. MX Original dizisi olarak 5 bölümden oluşan Hint Web Mini Dizisi The Missing Stone, MX Player dijital platformu üzerinden ücretsiz olarak seyredilebiliyor. Peki, Barun Sobti’nin İnternet Dizisi The Missing Stone konusu ne? The Missing Stone oyuncuları kimler? The Missing Stone nereden nasıl izlenir? Türkçe altyazı çevirisi var mı? İşte detaylar.

The Missing Stone İnternet Dizisi Genel Konusu

Hint yapımı mini diziler arasında yer alan The Missing Stone 5 bölümden oluşan internet dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Sadece İnternet üzerinden seyredebilecek olan dizi, mutlu hayat yaşayan Dhwani (Bidita Bag) ve Sahir’in (Barun Sobti) çiftin ummadıkları anda kabusa dönen hikayesini konu alıyor.

barun-sobtinin-dizisi-missing-stone-konusu-ne

The Missing Stone / Kayıp Taş Hikayesi

Doğum günü yaklaşan Dhwani, her yıl onun için özel bir şeyler planlayan kız kardeşi Payal’den bu yılda bir sürpriz beklemektedir. Payal, ablasının umudunu boşa çıkarmaz. Payal’in ablası için bu yıl ki doğum günü sürprizi ormanın ortasında bulunan Taş Ev The Stone House’da açıklanacaktır. Dhwali ile Sahir’in çık mutlu bir evlilikleri vardır. Ya da dışarıdan bakan herhangi birisi bunun böyle olduğunu söylebilir. Payal, tüm hazırlıkları tamamlamak için Dhwali’nin doğum gününden birkaç gün önce erkek arkadaşıyla birlikte ormandaki taş eve gider. Herkes Payal’in bu yıl yaptığı sürprizi dört gözler beklemektedir.

Doğum Günü Yaklaşırken Payal’le Tüm İletişim Kesilir

Herkesin heyecanla bekledikleri özel gün yaklaşırken Payal aileyle olan iletişimini keser. Tüm aramalara ve mesajlara rağmen kimse ondan bir haber alamaz. Dhwali bu durumdan dolayı endişeli olsa da Sahir, bunun sadece bir doğum günü şakası olduğuna dair ona güvence verir. Ancak Taş Ev’e vardıklarında onları büyük bir şok beklemektedir. Payal sandıkları gibi orada değildir ve günlerdir oraya gitmemiştir. Gözler onunla oraya giden erkek arkadaşıma çevrilir. Ancak onun da tek söylediği şey aralarında çıkan büyük bir kavga sonrasında Payal’i evde tek başına bırakıp gittiğidir.

Dhwali Yeniden Kız Kardeşiyle Karşılaşabilecek midir?

Erkek arkadaşının sözlerinden sonra herkes Payal gibi bir genç kızın ormanda nerede kaybolduğunu merak etmeye başlar. Evdeki hizmetçilerin şüpheli davranışları olayı daha bir gizemli hale getirir. Dhwali ile Sahir, Payal’in bu gizemli ortadan kayboluşunu araştırmaya başlayınca şok eden bir gerçek de ortaya çıkar. Bulmaca gibi gerçekler çifti bir sırdan diğer bir sırra götür. Bulmacanın tüm parçaları bir araya getirilmesinden sonra hangi gerçek ortaya çıkacaktır. Payal, tekrar kardeşini görebilecek midir?

The Missing Stone Dizi İle İlgili Genel Bilgiler

The Missing Stone Hint İnernet dizisi 11 Aralık 2020’den itibaren MX Player video yayınlama kanalından yayına hazırdır. Ücretsiz olarak yayınlanan diziyi ulaşım izni olan bölgelerden izleyebilirsiniz.

The-Missing-Stone-oyuncuları-kimler
  • Orijinal Adı: The Missing Stone / Türkçe çevrilmiş adı Kayıp Taş
  • Mevcut Oynatıcı site: MX Player
  • Toplam Bölüm Sayısı: 5
  • Gösterime Çıkış Tarihi: 25 Aralık 2020
  • Altyazı Dili: İngilizce
  • Türkçe Çevirisi Var mı?: Şu an için dizi İngilizce altyazılı olarak seyredilebiliyor.
  • Ülkesi: Hindistan
  • The Missing Stone Nereden Nasıl İzlenir? Hint dijital video platformu MX Player’ın orijinal yapımı olan The Missing Stone dizisini MX Player İnternet adresinden ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

The Missing Stone Oyuncu Kadrosunda Hangi Oyuncular Var?

Yönetmenliğini Vishal Furia veAlok Naik’in yaptığı Hint Web dizisi The Missing Stone (Kayıp Taş) yıldız / ana oyuncu kadrosunda;

Barun Sobti (Sahir),

The-Missing-Stone-oyuncuları-Sahir-gerçek-adı-barun-sobti

Bidita Bag (Dhwani),

bidita-bag-the-missing-stone-dhwani-kimdir-gerçek-adı-ne

Rashi Mal (Payal),

Rasti-Mal-The-missing-stone-payal-kimdir-gerçek-adı-ne

Saqib Ayub,

Sagip-ayub-kimdir-the-missing-stone-payal-ın-erkek-arkadaşı-

Vitthal Kale

the-missing-stone-vithal-kale-kimdir

Pallavi Patil

the-missing-stone-pallavi-patil-kimdir-

Barun Sobti Yeni Dizisi The Missing Stone İle İlgili Çok Özel Açıklamalarda Bulundu!

Yeni WEB dizisi ile ilgili indianexpress internet sitesine özel açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Barun Sobti, ‘The Missing Stone sizi sonuna kadar bağlı tutacak’ dedi. Geçtiğimiz yıl Koronavirüs salgının ortasında çekimleri gerçekleştirilen dizi, gerilim türünde izleyenleri etkisi altına alıyor. İnternet dizilerinde oynamaktan oldukça mutlu olan Barun Sobti, The Missing Stone ile ilgili konuşmadan alıntılar:

the-missing-stone-barun-sobti--yeni-dizisi-hakkında-açıklamalar

Bize Kayıp Taş hakkında daha fazla bilgi verin.

Baun Sonti; Bu bir çılgınlık. Çünkü bu dizinin çekimlerini tam salgın sırasında yaptık. Bu konuda biz örnek teşkil ediyoruz ve ekip çok iyi bir iş çıkardı. Gösteri sizi sonuna kadar bağımlısı yapacak.

2020’de gerilim türünden Asur, Halahal ve The Missing Stone filmlerinde göründünüz. Gerilim filmlerinde bu kadar çekici olan ne?

Barun Sobti; Bu sektörde, insanlar başlangıçta yaptığınız işe göre sizin imajınızı oluşturur. Seni böyle tanıyorlar. Aslında kimse Barun’un gerçek hayatta nasıl olduğunu ya da ne okuyup izlemeyi sevdiğini bilmiyor. Her zaman gerilim dizilerinin hevesli bir hayranı oldum çünkü gerilim filmlerinin yazılması en zor olanı olduğunu düşünüyorum. Gerilim türüne olan bu aşk ve mantıklı olan yazılı söz, gerçekten büyük bir hayranıyım. Bu yüzden gerilim filmleri yapmayı da seviyorum.

Pandemi sırasında The Missing Stone gibi bir şovu çekmeniz gerektiğinde, güvenlik öncelikli olduğunda, bu sizin zanaatınızı kısıtlıyor mu?

Barun Sobti: Söylediğin şey, haydi! Bir aktörün zihninde bir korku var. Bu bakımdan üretim, tüm güvenlik önlemleriyle olağanüstü bir iş çıkardı. Gösterinin tamamını kaldığımız yerde çektik. Yani iyi gitti. Salgının ardından sete geri dönmek büyük bir ayrıcalıktı. Bu gösteriyi yaparken çok güzel zaman geçirdik.

Televizyondan internete, aşk hikayelerinden dramalara ve gerilim filmlerine kadar çeşitli türleri keşfettiniz. Daha tatmin edici olan ne?

Barun Sobti: Tabii ki benim için bir riskti. Dijital alana girip bunu doğru yapmak çok büyük bir görevdi. Setimde mutlu olmak istiyorum, bu benim nihai hedefimdi ve şu anda tam olarak oradayım. Bu yüzden çok mutluyum.

Web bugün TV oyuncuları için bariz bir geçiş haline geldi mi?

Ben öyle düşünüyorum. Filmlerin veya televizyonun web’in sağlayacağı içeriği sağlayacağını sanmıyorum. Benim gibi bir aktör için, tüm parametreleri hesaba kattıktan sonra – yabancı olduğum, TV ile başladım ve iyi şeyler yapmak istedim, web mutlak bir lütuftu. Ayrıca programlama, web’in sahip olduğu en büyük güçtür. Yapımcının kendi hikayesini anlatmasına olanak tanır. Önemli olan, insanların kendi rahatlıklarıyla izlemesi.

Barun Sobti The Missing Stone Röpotrajı Orijinali İçin Linki Tıklayınız.

The Missin Stone Tanıtım Fragmanı

https://indianexpress.com

Bir Cevap Yazın