Tayvan - Tayland Dizilerini Ücretsiz İzleyebileceğiniz En İyi 14 Online Site Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Asya Dizilerini İzleyebileceğiniz En İyi 14 Site

tayland-Tayvan--Asya-Dizilerini-İzleyebileceğiniz-14-ücretsiz-site

Tayvan – Tayland Dizilerini Ücretsiz İzleyebileceğiniz En İyi 14 Online Site

Dünyada çok sevilen dizilerden birisi de Uzakdoğu ya da diğer bir adıyla Asya dizileridir. Güney Kore Dizileri, Tayland Dizileri, Tayvan Dizileri, Çin Dizileri ve Japon Dizileri genel olarak Asya / Uzakdoğu dizileri olarak adlandırılır. Kendi ülkesindeki televizyon kanallarında yayınlan Asya dizilerini, Türkiye’den Türkçe Altyazı ve dublajlı izlemek çok meşakkatli bir iştir. Bu nedenle pek çok kişi söz konusu dizileri kaçak izleme sitelerini araştırır. Peki, hikayesi ve oyuncuları ile bizi bizden alan Asya dizilerini nereden nasıl izleyebiliriz? Yazımızda internetten ücretsiz / bedava ya da diğer bir değişle kaçak izleme siteleri ile Uzak Doğu Dizileri: Nereden İzlenir, Nasıl Takip Edilir? Sorularının cevabını Film Dizi Haber olarak araştırdık. İşte Tayvan – Tayland Dizilerini Ücretsiz İzleyebileceğiniz En İyi 14 Online Site.

1 – Rakuten Viki Ücretsiz Tayland Dizleri izleme

Bedava / Ücretsiz Tayland, Japon, Çin – Tayvan ve Kore Dizileri izleme programları arasında en güvenli siteler içerisinde ilk sırada yer alan Rakuten Viki, aynı zamanda online yasal bir dizi izleme platformudur. Rakunten Viki platformunda sadece Tayland Dizileri değil, Kore, Çin ve Tayvan dizilerini de Türkçe izlemek mümkün. Altyazılar için kullanıcılardan kurulan bir ekiple çalışan Rakuten Viki’in kütüphanesinde yer alan diziler, İngilizce başta olmak üzere, Türkçe’nin de dahil olduğu pek çok farklı dilde altyazılı olarak yer alıyor.

ücretsiz-tayland-dizisi-izlenecek-güvenli-internet-sitesi-rakuten-viki

Rakuten Viki’den Tayland Dizileri Nasıl İzlenir?

Play Store’dan mobil uygulaması bulunan Rakuten Viki sitesinde izlenme rekorları kıran eski ve yeni Asya / Uzak Doğu dizilerini izleme imkânına sahipsiniz. 2022’nin en son çıkan en yeni dizileri Viki’den ücretli veya ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Programı ücretsiz olarak kullanmayı tercih ederseniz bölümler içerisinde çıkan reklamlara göz yummak zorundasınız. Şayet bu durum hoşunuza gitmiyorsa aylık olarak ödeyeceğiniz 4,99 dolar ile bu reklamlardan tamamen kurtulabilmeniz mümkün. Rakuten Viki sitesinden Asya dizileri izlemek için aşağıdaki linkten mobil uygulamayı indirip üye olmanız gerekiyor.

2 – My Drama List Sitesinden Bedava Tayland Dizisi İzleme

ücretsiz-tayvan-ve-tayland-dizileri-izle-my-drama-list

Tayland dizilerini internetten hiç bir ücret ödemeden seyredebileceğiniz bir diğer site de My Drama List platformu. 2011 yılından bu yana yayın hayatına devam eden site aynı zamanda popüler Asya dizileri ve filmleri için IMDb benzeri bir dizi bilgi arşivi sunuyor. Dizlerin yayın tarihleri, oyuncuları, konusu ve fragmanları gibi detaylı bilgileri de bünyesinde barındıran site, kendinize özel bir profil ve izleme listeleri oluşturmanız da mevcut. Eski yeni Asya dizileri ve filmleri ile ilgili detaylı bilginin mevcut olduğu sitenin mobil uygulaması bulunuyor. My Drama List sitesinden Tayland dizileri izlemek için aşağıdaki linkten uygulamayı indirip üye olmanız gerekiyor.

MY Drama List İphone, İpad, Mac, İOs App İndir

MY Drama List Sitesinden Tayvan – Tayland Dizileri Nasıl İzlerim?

Tayvan, Kore, Çin, Japon ve Tayland dizilerini ücretsiz güvenli bir şekilde izleyebileceğiniz online dizi izleme platformu My Drama List’te dizi seyredebilmek için öncelikle sitenin mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Siteye üye olduktan sonra arşive yer alan tüm dizileri görebiliyorsunuz. Sitede Türkçe altyazı çevirisi bulunan dizilerin yer alması Türk izleyicileri için büyük bir avantaj. My Deama List sitesi üyelik ve uygulamanın kullanımıyla ilgili detaylı açıklamayı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

MY Drama List’ten Dizileri Nasıl İzlerim?

3 – Asyalog

Asya yapımı Taylan – Tayvan Dizileri İzleme Siteleri arasında son dönemlerde en popüler olan dizi izleme sitelerinden birisi de Asyalog sitesi. 2022 – 2021 En Güncel Asya Dizileri Çevirileri burada, Tayland Dizileri, Tayvan Dizileri, Çin Dizileri, Japon Dizileri sloganıyla hizmet veren Asyalog sitesinin kütüphanesinde; 2022’nin en yeni Tayvan – Tayland dizileri yanı sıra eski ve popüler diziler de yer alıyor. Türkçe altyazılı seçeneğiyle izleyebileceğiniz dizileri site üzerinde izleyebileceğiniz gibi dilerseniz, OK:RU, STREAMBS ve VİDMOLY seçenekleriyle de olanağına sahipsiniz.

ücretsiz-taylan-dizileri-izleme-siteleri-asyalog
Asyalog Sitesinden Asya – Taylan – Tayvan Dizilerini Nasıl İzlerim?

Uzakdoğu dizileri Çin, Japon, Kore dizilerini de serebileceğiniz sitede Tayvan – Tayland dizileri izlemek çok kolay. Tek yapmanız gereken Asyalog Tayvan – Taylan Dizileri İzle linkini tıklamak. Sitede en popüler dizileri ile şu an büyük ilgi gören Kore Yapımı başrolünü Lee Min Ho’nun oynadığı Boys Over Flovers dizisinin Tayland versiyonu F4 Tayland: Boys Over Flowers Türkçe çevirileri de mevcut.

4 – Asian Viki

Asian Wiki, isminden de az çok anlaşılacağı gibi, Asya yapımları için oluşturulmuş Wikipedia benzeri bir internet sitesi. Diğer dizi sitelerine oranla kullanımının basit olması dikkat çekiyor.

5 – Heartbeat- Asia

Asya dizileri, Tayland ve Tayvan dizileri yanında Pakistan, İran, Filipin ve Hint dizilerini ücretsiz ve Türkçe çevrilmiş altyazılı olarak izleme imkanı sunan diğer bir sitede Heartbeat Asia sitesi. Tayland dizilerini Türkçe altyazılı izlemek için çok aranan sitelerden birisi olan sitede en son çıkmış güncel diziler yanında eski dizileri de seyredebiliyorsunuz.

ücretsiz-bedava-asya-dizileri-izleme-internet-heartbeat-asia
Heartbeat – Asia Sitesinde Nasıl Dizi İzlerim?

Tamamen ücretsiz Tayvan ve Tayland dizisi izleme imkanı sunan Heartbeat – Asia sitesinde dizi ve film izlemek için özel bir şey yapmanız gerekmiyor. Üyelik sitemi bulunan sitede üye olarak ya da üye olmadan tüm dizileri izleyebiliyorsunuz.

6 – Best Dizi

en-iyi-tayland-tavyan-dizileri-izleme-best-dizi

Türkçe altyazılı 2022’nin en yeni Tayland ve Tayvan dizilerini seyredebileceğiniz Online platform Best Dizi sitesinde; Uzakdoğu (Asya) dizileri (Çin, Kore, Japon) yanında Hint Dizilerini de izleyebilirsiniz. Üye olup ya da Üye olmadan dizi izleme imkanı sunan sitede pek çok diziyi bulmanız mümkün.

7 – DiziFon

Çin, Japon, Kore, Tayland ve Anime diziler yanında Hint Dizileri Türkçe Altyazılı izleme imkanı sunan DiziFon internet sitesi sizi bunaltan reklamlar olmadan dizi izleme imkanı sunuyor. Ayrıca sitede OK.RU üzerinden dizi izleme imkanına sahipsiniz. Üye olmadan da dizi izleyebileceğiniz DiziFon sitesinde dilerseniz üyelik de oluşturabiliyorsunuz.

8 – Asya Dizileri

asyadizileri.net internet sitesi Romantik, Fantastik, Macera, Komedi, Belgesel, Bilim Kurgu türündeki Tayland dizileri yanında; Çin, Endonezya ve Filipinler dizilerini de arşivinde bulunduruyor. Sitenin en büyük dezavantajı bolca reklam olması bu nedenle Tayland dizilerini izlemek için oldukça çaba sarf etmeniz gerekiyor.

9 – İndiasia.Boards

Türkçe altyazılı Tayland dizilerini seyredebileceğiniz bir diğer ücretsiz sitede indiasia.boards internet sitesi. Forum niteliğinde olan sitede diziler çevirisi devam eden Tayland Dizileri ve çevirisi tamamlanmamış Tayland dizileri olarak ikiye ana kategoriye ayrılıyor.

İndiasia.Boards Sitesinden Tayvan – Tayland Dizilerini Nasıl İzlerim?

Forum formanda kullanıcılarına hizmet veren sitede Tayland dizileri seyretmek için yukarıdaki seçeneklerden birisine tıklamak gerekiyor. Karşınıza çıkan sayfada izlemek istediğiniz dizinin bölümlerini OK.RU üzerinden izleyebileceğimiz linklere tıklamanız gerekiyor. Reklamsız dizi izleme olanağı sunan sitenin tek kötü yanı dizi arşivinin fazla olmaması.

10 – Asya Mekanı

Kore, Çin, Japon, Tayvan, Tayland gibi ülkelerde yayınlanan, doğu Asya ve uzak doğu yapımı dizileri sizlere ulaştıran Asya Mekanı sitesinde, Ücretsiz Türkçe Altyazılı Taylan dizileri seyretmek için yapmanız gereken üye olmanız gerekiyor. Forum formatında hizmet veren site Reklamsız OK.RU üzerinden dizi izleme imkanı sunuyor.

11 – Asya Drama

Bol reklamlı Tayland dizileri izleme sitelerinden birisi olan Asya Drama sitesi, benzer siteler gibi dizi bölümlerini izlemek için bir kaç adım reklam filmini atlamanız gerekiyor. Sitede Tayvan ve Tayland dizileri yanı sıra Aile Dizileri, Aksiyon Dizileri, Arkadaşlık Dizileri, Askeri Dizileri, Belgesel, Kore Dizileri, Japon Dizileri, Çin Dizileri, ve Komedi Dizileri türünde diziler de mevcut.

13 – Film Gezegeni

Asya dizilerini izleyebileceğimiz bir sitede filmgezegeni.org sitesi. Reklamsız Tayland dizisi izlemek isteyenlerin tercih etmelerini tavsiye ettiğimiz sitede 2022, 2021, 2019, 2018 yapımı pek çok yabancı diziyi izleyebilirsiniz.

Tayland Dizilerini Seyredebileceğiniz Ücretli Siteler

Asya dizilerini güvenli reklam kesintisiz HD kalite izlemek istiyorsanız aylık abonelik ücreti alan online platformlarını kullanmanızı öneririz. Tamamen yasal içeriklere sahip olan Tayland dizilerini seyredebileceğimiz ücretli siteleri şu şekilde listeledik.

14 – Netflix

Asya dizi ve filmlerini online ve legal olarak yayınlayan dünyaca ünlü platform Netflix, şimdilik çok fazla Tayland dizileri arşivi çok geniş olmasa da dizi sevenler için en iyi alternatiflerden birisi. Platformda sadece Tayland dizileri değil Çin Dizileri, Kore Dizileri, Japon Dizileri gibi Asya Yapımı Filmler ve Dizilerini izleyebilirsiniz. Türkçe altyazılı Tayvan ve Tayland dizileri arasında tartışmasız en iyisi olan Netflix’i aylık abonelik ücreti ödeyerek edinebilirseniz. Netflix

Kore Dizilerini İzleyebileceğiniz Ücretsiz En İyi İnternet Siteleri

En iyi 20 Tayland Dizisi Önerisi


****Önemli Uyarı: İnternetten ücretsiz dizi izleme sitelerinin pek çoğunda zararlı yazılım ve reklamlar bulunabilmektedir. Bu nedenle yazımızdaki listede yer alan siteler tamamen güvenli değildir. Cihazlarınız zararlı yazılım bulaşması ve bu sebeple oluşabilecek zararlar için sorumluluk tamamen size aittir. Film Dizi Haber sitesi doğacak tüm zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez. Bu nedenle güvenmediğiniz sitelerden dizi izlemeyin ve cihazınızda mutlaka iyi bir virüs programı bulundurduğunuzdan emin olmanızı tavsiye ederiz.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bir Solukta İzleyebileceğiniz Uzakdoğu Dizileri

Ücretsiz Dizi ve Film Seyredebileceğiniz Siteler

Yeni Çin Dizileri Geliyor 2022- 2023 Listesi

Luo Zheng’inn Oynadığı En İyi Romantik Komedi Çin Dizileri

Bir Cevap Yazın