Luo Zheng Dizileri: Oynadığı Eski Yeni En İyi Romantik Aşk Çin Dizi Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ünlü Çinli Oyuncu Luo Zheng’in En İyi Dizileri

en-iyi-Luo-Zheng-Dizileri-burada

Eski Yeni Romantik ve Aşk Kokan Luo Zheng Dizileri

Son olarak oynadığı 2022 yapımı Nothing But You, Oh My Lord ve Time to Fall İn adlı Çin Dizileri ile dikkatleri üzerine çeken Çinli genç oyuncu Luo Zheng’in oynadığı diziler çokça merak edilmeye başladı. 2018 yılında Çin Televizyonunda düzenlenen bir eğlence programına katılmasıyla Show dünyasına atılan Luo Zheng, aynı yıl içerisinde hızla ünlenmiş ve oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Peki, Luo Zheng hangi dizilerde oynadı? İşte Luo Zheng’in oynadığı Çin dizileri listesinin yer aldığı yazımız ile Luo Zheng dizileri eski yeni romantik aşk türündeki en iyi Çin Dizileri listesini yazımızda hazırladık.

Lou Zheng (罗正) Kimdir?

Çinli bir şarkıcı ve oyuncu olan Luo Zheng, 23 Ocak 1995 tarihinde Çin’in Guizhou Eyaletinde doğmuştur. Şarkıcı ve aktör olan Zheng’in asıl tanınması 2018’de Çin televizyonlarında yayınlanan iQIYI varyete (eğlence) programı ‘Idol Trainee’de yarışmaya katılmasıyla olmuştur. Söz konusu programdan sonra şöhret basamaklarını hızla tırmanan yakışıklı oyuncu, aynı yıl MR-X grubu ile ilk single’ı “U&I” nin yayınlanmasıyla resmi olarak çıkış yaparken “Unbelievable” Sunny adlı Çin dizisiyle de oyunculuğa ilk olarak adım atmıştır.

Yeni Dizileri ve Yılları

Kısa süre önce adım attığı TV dünyasına çok sayıda dizi sığdıran Luo Zheng, 2022 yılında 4 yeni dizide oynamıştır. Son olarak rol aldığı Heartbeat dizisi henüz yayınlanmasa da oyuncunun hayranları tarafından heyecanla beklenmektedir.

You Are From The Future (2023)
luo-zheng-yeni-dizileri-you-are-from-the-future-konusu

Yılın ortalarına geldiğimiz şu günlerde Ünlü oyuncu Lou Zheng’ in 2023 yapımı yeni bir dizisi daha ekranlara geldi. ilk bölümü 4 Ağustos 2023′ te yayınlanan dizi, You Are From The Future (Gelecekten Gelen Sen) toplam 24 bölümden oluşuyor. Dizinin başrollerinde; Luo Zheng (Shen Jun Yao), Ji Mei Han (Xia Mo) (Make My Heart Smile dizisinden), Yang Ze (Xing Guang), Chen Si Che (Tang Jin Xuan) rol alıyor.

You Are From The Future Çin Dizisi Konusu

Yazar Jin Yi You’nun “Gelecekten Gelen Sen adlı romanından ekranlara uyarlanan You Are From The Future dizisinin hikayesi ise şöyle;

Üniversiteden yeni mezun olan Xİa Mo’nun hayalinde popüler bir blog yazarı olmak vardır. Ancak ailesine ait bir kıyı evi bilimsel ekipman kuran bir şirket tarafından zapt edilmiştir. Bu evi geri almaya karar veren Xia Mo, şirketin CEO’su Shen Jun Yao ile görüşemeye gider. Evde oturan mevcut kiracı görüşme sonunda Shen Jun Yao ile evi paylaşma fikrini kabul eder. Birlikte yaşarken ilk etapta birbirlerini sinir bozucu bulan ikilinin “Starlight” adlı akıllı bir robotun sayesinde sevimli özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar.

Dilerseniz Luo Zheng Dizilerini Qiyi kanalından üye olarak izleyebilirsiniz.

Perfect Mismatch / A Cat A Fish

Daha önce A Cat and a Fish adıyla duyurulan ve 2022 yılında ekranlara gelmesi beklenen Luo Zeng dizisi, Perfect adıyla yayınlandı. 2023 QIYI Çin Dizileri listesinde yer alan dizi, 9.5’lik puanla aynı zamanda yükselen dramalar kategorisinde yer alıyor. Toplam 24 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda; Lv Xiao, Luo Zheng, Stella, Didy ve Darrien rol alıyor.

Perfect Mismatch Dizisi Konusu

Shi Huahua, kırsal kesimden gelen vahşi bir kızdır ve dövüş sanatlarında yeteneklidir. Eğitimi için yalnız başına dağlara giderken, ustasına “98 iyi davranış” yapma sözü verirmiştir. Büyük şehre ilk adımını attığında, yanlışlıkla bir şirketin sözcüsü olur ve iki yüzlü patron Zhou Zhifei’yi kurtarır. Patron, ailevi bir anlaşmazlığın içine çekilir ve onun içsel travması nüksetmesine neden olur. Görünüşte tesadüfi gibi görünen bu karşılaşma aslında kader dolu bir hikayeye kapı açar. Bu iki karakterin zıt yetiştirilme tarzları, tutumları ve yaşam biçimleri bir araya gelir ve ikisi de birbirlerinden şifa bulurlar. Aile, dostluk ve aşkın etrafını sardığı bu süreçte, sonunda her ikisi de yaşamın gerçek amacını fark eder ve birbirlerine en uygun olan güzel bir aşkı yaşarlar.

Heartbeat (TBA) / Skip a Beat (Kalp Atışı (2022 – 2023 )

Luo Zheng’in 2022 yeni dizileri arasında yer alan Çin Dizisi Hearthbeat, romantik türünde bir web dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Henüz yayınlanmayan Hearthbeat dizisi 20 bölümden oluşuyor.

luo-zheng-2022-dizileri-nothing-but-you
Skip a Beat Çin Dizisi Konusu

Romantizmin iliklerinize kadar işleyeceği Skip a Beat dizisi, aşka inanmayan asi, güçlü, sert ve mutsuz bir adam olan Gu Yi (Lou Zheng) ile zayıf bir kişilik gibi görünmesine karşın aslında cesur ve becerikli Qiao Jing’in (O Rui Xian) aşk hikayesini konu alıyor.

Lou Zheng’in Yeni Dizisi Skip a Beat Yayınlanmaya Başladı

Ünlü Çinli oyuncu Lou Zheng’in heycanla beklenen dizisi Skip a Beat 15 Haziran 2023 tarihiden iQIYI Youtube kanalında yayınlanmaya başladı. Daha önce Heartbeat olarak duyurulan dizinin ismi değişti. Dizinin tüm bölümlerini aşağıda linkini verdiğimiz iQIYI uygulamasından ya da İQIYI Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Skip a Beat Çin Dizisi Tüm Bölümleri İzle

Eski Dizileri ve Yılları

Ünlü Çinli aktör Luo Zheng’in oynadığı en çok sevilen dizilerin türlerinin başında şüphesiz romantik aşk türündeki diziler geliyor. Özellikle yakışıklı bir o kadarda soğuk şirket CEO’sunu canlandırdığı diziler seyirciyi derinden etkiliyor. Daha çok aşık olduğu kıza sonsuza kadar bağlı tutkulu bir cheabool karakterini oynadığı bu diziler büyük bir beğeniyle izleniyor. Başlığımızda söz konusu diziler başta olmak üzere Luo Zheng’in oynadığı eski Çin Dizilerine ve diziler hakkındaki detaylara yer verdik.

Time To Fall İn Love (2022) / Aşık Olma Zamanı

Luo Zheng’in 2022 yılı dizileri arasında yer alan Time To Fall İn Love Çin dizisi, Ming Yue Xi’nin (明月西) “Zong Cai Wu Chong Ti Shen Tian Qi” (总裁误宠替身甜妻) adlı web romanından televizyona uyarlanmıştır.

time-to-fall-in-love-luo-zheng-2022-dizisi

Romantik Komedi türündeki dizi 24 bölümden oluşmaktadır. Kısa Çin dizileri izlemekten hoşlananlar için tavsiyemiz olan dizi, ikiz kız kardeşinin yerine geçmek zorunda kalan Su Yan Xi ile büyükannesini mutlu etmek için anlaşmalı nişanlılık yapan zengin başkan (CEO) Gu Xi Cheng’in aşk hikayesini konu alır. Su Yan Xi’nin güneşli ve iyimser kişiliği, Gu Xi Cheng’in buzlu dış kabuğunu eriterek sıcak ve yumuşak bir kalbi ortaya çıkarırken aşkın neşesi, gerçek kimliğini ondan saklanan yalanlarının acısı tarafından hırpalanır.

Oh My Lord (2022)

Oh My Lord Çin dizisi ilk bölümüyle 14 Şubat 2022 tarihinde yayınlandı. 15 bölümden oluşan dizi, romantik komedi ve tarih türünde karşımıza çıkıyor.

oh-my-lord-luo-zheng-oynadığı-çin-dizileri

Başrollerinde; Ji Mei Han (Chen You You) ile Luo Zheng (Bai Li / Lord Qian Sui)’nin paylaştığı Luo Zheng Dizileri arasında yer alan Oh My Lord, öngörülemeyen Lord QianSui Bai Li ile evlenmeye zorlanan akıllı ve neşeli kız Chen You You’nun aşk hikayesini anlatıyor.



Nothing But You (2022) / Senden Başka Hiçbir Şey

Lou Zgeng’in en romantik ve karizmatik bir CEO’yu canlandırdığı dizilerden birisi olan Nothing But You (Senden Başka Hiçbir Şey) dizisi aktörün en iyi dizileri arasında yer alıyor.

2022-dizileri-nothing-but-you

Aynı zamanda 2022 Çin Dizileri arasında da yer alan dizi, 24 bölümden oluşan romantik komedi türünde yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Rain Wang, Luo Zheng, Ding Jia Wen, Su Xiao Ding, Wang Yi Tian ve Yumiko Cheng gibi isimlerin rol adlığı dizi aynı zamanda My Eyes Are Full of You adıyla da biliniyor.

Nothing But You Çİn Dizisi Konusu ve Kısa Özeti

Nothing But You, bir kaza nedeniyle ikiz kız kardeşinin yerine geçmek zorunda kalan Jiang Li Li (Rain Wang) ile çocukluk aşkını hiç beklemediği anda karşısında bulan müzmin yakışıklı bekar şirket sahibi Lai Zheng Yi’nin (Lou Zheng) aşk hikayesini konu alır.

A Cat and a Fish (2022) / Bir Kedi ve Bir Balık /

Lou Zheng’in en sevdiğimiz karakterlerinden birisi olan huysuz ve soğuk bir CEO olduğu dizilerden birisi de 2022 yapımı A Cat And Fish Çin dizisi. Zong Cai Qing Bi Zui , 總裁請閉嘴 adla da bilinen dizi 45 dakikalık 25 bölümden oluşuyor.

rol-aldığı-çin-dizileri-a-cat-and-a-fish-konusu

Romantik ve aşk dizilerinden hoşlananların mutlaka izlemesi gereken Çin dizilerin birisi olan A Cat and A Fish, Çin tıbbı okuyan ve dövüş sanatlarında harika birisi olan Shi Hua Hua ile otoriter, zorba bir CEO olan Zhou Zhi Fei’nin yanlış anlaşılmalardan ve nefretten doğan bir aşkın hikayesini konu alır.

A Cat and A Fish dizisi kısa Özeti

Shi Huahua (Rain Lu) , Geleneksel Çin Tıbbı okuyan bir tıp öğrencisidir ve evlilik sanatında uzmanlaşmıştır. Bir gün, yanlışlıkla baskın CEO olan Zhou Zhifei’ye ( Lou Zheng) çarpar ve zarar verir. Bazı tartışmalardan ve yanlış anlaşılmalardan sonra ikisi sonunda birbirlerine aşık olurlar. Mayıs 2022 tarihinde seyirci karşısına çıkan A Cat and A fish dizisinin başrollerinde; Luo Zheng, Rain Lu, Lin Yan Rou adlı Çinli oyuncular rol alıyor.

Cry Me A River of Stars (2021) / Ağla Bana Yıldızların Nehri

Çinli oyuncu Luo Zheng’in oynadığı ilk tarihi Çin dizisi olan Cry Me A River of Stars Çin Dizisi, 31 Ağustos 2021 tarihinde Baidu’da yayınlandı.

lou-zheng-dizileri-cry-me-a-river-of-stras

Yakışıklı oyuncuyu bu defa bir yargıç karakterinde izleyeceğimiz dizi, 45 dakikalık 24 bölümden oluşuyor. Cry Me A River of Stars dizisinin başrolünde Luo Zheng (Tao Jun Ran), Huang Ri Ying (A Fan) oynuyor.

Cry Me River Of Stars Dizisi Konusu ve Kısa Özeti

Yakışıklı Yargıç Tao (Lou Zheng), eski bir dava için bir mavna ziyareti planlayarak “İmparatorluk Ailesinin Arka Bahçesi” olarak adlandırılan Biyun İlçesine gelir. Kendisine yardım etmekten mutluluk duyan sadık, dürüst ve ilginç mavna sahibi A Fan (Huang Ri Ying) ile tanışır. İkili, her gün birbirleriyle alay ederek bir aşk-nefret ilişkisi geliştirir. Tao Jun Ran ve A Fan, bir dizi garip ve yaşamı değiştiren olaya katlanır ve bu süreçte daha da yakınlaşırlar.

Make My Heart Smile (2021) / Sen Benim En Sevdiğim Sürprizimsin

2021 yılında çıkan yeni bir Çin romantik draması olarak karşımıza çıkan Make My Heart Smile dizisi, Gu Yan Luo’nun kız arkadaşı gibi davranmak zorunda olan bir kızın hikayesini konu alıyor.

rol adlığı Make_My_Heart_Smile-dizisi-konusu

Sevginin kalbi ile kabusu unutmaya benzer romantik bir hikaye olan dizide Luo Zheng hikayenin kahramanını oynamak için geliyor. Luo Zheng’in ikiz kız kardeşlerle olan dramı bu dizide de karşımıza çıkıyor. Karşımıza yine bir sözleşmeli ilişki çıkıyor. Luo Zheng’in bu dizideki karakteri, sevdiğine karşı soğuk ama gizli bir sıcaklığı olan birisi. Başarılı oyuncunun canlandırdığı karakterlerin çoğu benzer olması nedeniyle bu dizide de oldukça iyi bir iş çıkarıyor. My Dramlistte 8.0’lık bir puana sahip olan Make My Heart Smile 40 dakikalık 24 bölümden oluşuyor.

Make My Heart Smile Konusu ve Kısa Özeti

Make My Heart Smile, bazı koşullar nedeniyle ikizi Ye Zheng Han’ın (Ji Mei Han) kılığına giren Ye Wei Mian’ın hikayesini anlatıyor. Ye Wei Mian, kız kardeşi Ye Zheng Han kılığına girerek Gu Yan Luo (Luo Zheng) ile tanışarak romantik bir yolculuğa çıkar. Make My Heart Smile, Gençlik Okul ve Romantizm dizilerinden hoşlananların kaçırmaması gereken dizilerden birisi.

Poisoned Love (2020)

2020 yılı yapımı iş, arkadaşlık ve romantik türde Çin dizilerinden Poisoned Love sizi tam anlamıyla bir aşk üçgeninin içine çekiyor. İMDb’de 9.0’lik bir puana sahip olan dizi, uykuya dalmakta zorlanan Fang Yan’ın uyku sorununu çözmek için zorba bir CEO ile ünlü bir şarkıcının arasında kalma hikayesini konu alır. Arkadaşlık, iş konulu Çin dizileri arasında yer alan Poisoned Love dizisinde yakışıklı oyuncumuz Lou Zheng bu sefer esas oğlan değil de aşkı peşinde koşan ünlü bir şarkıcıyı canlandırıyor.

Poisoned Love Çin Dizisi Konusu ve Kısa Özeti

Poisoned Love dizisinin hikayesi uykuya dalmakta zorlanan ve bir aşk üçgenine giren bir kız olan Fang Yan’ı konu almaktadır. Çocuklukta yaşadığı travmalardan sonra Fang Yan (Ma Mengwei) hayatı boyunca kabuslarla boğuşmuştur. Bir gün Shi Meng (Ao Ruipeng) isimli bir şirket sahibi hayatına girdiğinde, huzur içinde uyuyabilmiştir. Shi Meng, şirket meseleleri söz konusu olduğunda zorba bir CEO olabilirken Fang Yan’a karşı çok nazik ve sıcaktır. Fang Yan bazı yanlış anlamalar sonucu popüler şarkıcı Shi Yi’yi (Luo Zheng) uyku sorununu çözebilecek kişi olarak karıştırır. Bu onu tam bir aşk üçgeninin ortasına düşürür. Ve yanlış yerlerde aşkın peşinden koşmaya başlar.

Count Your Lucky Stars (2020) / Şans Yıldızlarınızı Say

Lou Zheng’in oyunculuk yıllarının başlarında olduğu dizide onu yardımcı rolde görüyoruz. Ağustos 2020’de yayınlanan Count Your Lucky Stars Çin dizisi, 45 dakikalık 34 Bölümden oluşuyor.

oynadığı-diziler-count-your-lucky-stars-konusu

Dizinin başrollerini ise; Shen Yue (Tong Xiao You), Jerry Yan (Lu Xing Cheng) adlı Çinli oyuncular paylaşıyor. Romantik komedi türünde olan dizi, Moda dünyasında ayırt edici özelliği yanında sivri diliyle tanınan Lu Xing Cheng’in kötü şansa sahip Tong Xiao You’la karşılaşmasıyla başına gelen tirajı komik olayları konu alır.

Parallel Love (2020)

Romantik Çin dizisi sevenlerin izlemekten keyif alacakları Paralell Love dizisi aynı zamanda Fantastik bir dizi. Bir kadının bir erkeğin hayatını değiştirmek için zamanda 10 yıl geriye gitmesiyle başlayan dizi, hiç bir şey umulduğu gibi çıkmaz. Toplam 10 bölümden oluşan Paralell Love dizisinde ara rolde çıkan Lou Zheng’i maalesef çokça göremiyoruz.

Parallel Love Çin Dizisi Konusu ve Kısa Özeti

Hongyu Grubu başkanının oğlu olan Jiao Yang, babasından sonra şirketi devralacaktır. Ancak Deneyimsizliği nedeniyle bu duruma karşı çıkan şirket yöneticileri ile bir mücadeleye girer. Bir anda 10 yıl öncesinden gelen Lin Miao, Jiao Yang’ın başkan olması için yardımcı olmak amacıyla zamanda yolculuk yapar. Bunun için sadece 3 ayı vardır. Lin Miao, Jiao Yang’a yardım ederken kendi geçmişiyle de yüzleşirken bulur. İkili başlarda iyi anlaşamasalar da zamanla birbirlerinin iyi yanlarını keşfedip aralarında romantik bir ilişkiye başlarlar.

Girlfriend (2020) / Kız Arkadaş

2020 yapımı Çin Dizisi Girlfriend aktör Lou Zheng’in yine yardımcı oyuncu olarak oynadığı dizilerden birisi. Başrollerini; Lawrence Wong, Xu Hao adlı Çinli oyuncuların paylaştığı Girlfriend dizisi diğer Çin Dizilerine nazaran 36 bölümden oluşuyor. Tam da zengin erkek fakir kadın temalı Çin dizilerine örnek olacak olan Girlfriend dizisi, gerçeğe dönüşen sahte bir romantizmi konu alııyor.

Girlfriend Dizisi Konusu ve Kısa Özeti

Wen Xiao Nuan, geçimini sağlamaya çalışan bir aktristir ve yakışıklı CEO Ye Fei Mo’ya aşıkmış gibi yapması gereken alışılmadık bir iş teklifi alır. Maddi açıdan zor durumda olan Xiao Nuan teklifi kabul eder. Ve karşılaştığı her zorlukta pes etmeden mücadele eder ancak Xiao Nuan’ın hesap etmediği bir şey vardır. Zira oynadığı bu oyun gerçeğe döner. Ye Fei Mo yavaş yavaş Wen Xiao Nuan’a aşık olur.

Boom! Boom! (2020)

2020 yapımı Boom! Boom dizisi 13 Bölümden oluşuyor. Lou Zheng’in başrol oynadığı dizi, Müzik , Romantizm , Gençlik , Spor türünde karşımıza çıkıyor. Asıl mesleği olan müzisyen kimliğiyle karşımıza çıkan Lou Zheng, Xia Zi Hao karakterini canlandırıyor.

Boom! Boom Çin Dizisi Konusu ve Kısa Özeti

Luo Zheng Dizileri arasında yer alan Boom! Boom dizisi, dört güzel gencin yardımıyla, müzik hayali olan bir boksör bir kızın (Lin Bo He), birçok engeli aşarak bir müzik grubunu yarışma için yönetmesini konu alır.

Rules of Zoovenia (2019)

Lou Zheng’in oyunculuğa adım attığı ilk yıllarda yayınlanan Rules of Zoovenia dizisi, 45 dakikalık 24 bölümden oluşuyor.

rules-of-zoovenia-luo-zheng-in-rol-adlığı-diziler

Aynı zamanda Lou Zheng’in ilk başrol olduğu dizilerden birisi olan okul, gençlik temalı dizide ilk aşk, aşk üçgeni konularına rastlamak kaçınılmaz.

Rules of Zoovenia Çin Dizisi Konusu ve Kısa Özeti

He Xiao Qing, o çocukluğundan beri toplum refah merkezinde yardım ediyor. Şans eseri prestijli bir okulda okuma fırsatı bulur ve derslerinde başarılı olmak için çok çalışır. Aynı zamanda, anne ve babasını endişelendirmemek için okuldan sonra yarı zamanlı olarak çalışmaya devam ediyor. Yolda, kalbini çalan bir adam olan Bi Zhan Lang ile tanışır. Ayrıca Bi Xi Wen (Lou Zheng) ve Dong Fang Yu ile de arkadaş olur.

Fall İn Love (2019) / Aşık Olmak

Genç oyuncu Lou Zheng’in oynadığı ilk TV dizisi Fall İn Love, Romantik ve Fantastik dizilerden birisi. Aralık 2019’da izleyiciyle buluşan dizi, 45 dakikalık 30 bölümden oluşuyor.

Fall İn Love Çin Dizisi Konusu ve Kısa Özeti

Değişen kimliklere sahip gizemli genç bir kadın ve oyuncu ama kibar bir adam, tatlı ve iyileştirici bir romantizmin içine düşer.

Not: Ünlü oyuncu Lou Zheng’in oynayacağı yeni dizileri yazımızda aralıklar güncellenecektir.

Lou Zheng Dizileri Türkçe Altyazılı Olarak Nereden İzlenir?

Ünlü oyuncu Lou Zheng’in oynadığın Çin Dizilerini Türkçe Altyazılı olarak izleyebileceğimiz pek çok internet sitesi bulunuyor. Bunlardan en bilinenlerini aşağıda sıraladık.

* Önemli Uyarı: Söz konusu sitelerin güvenirliği tamamen kanıtlanmadığı için izleme sırasında kaynaklanabilecek sorunlar ya da olası zararlar için sorumluluk tamamen size aittir. Olası herhangi bir zarardan Film Dizi Haber sitemiz sorumlu tutulamaz.

  • Dizifon
  • Asya Mekanı
  • Asya Dizileri Net
  • Best Dizi Net
  • Asya Dizi İzle

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2024’de Yayınlanacak Birbirinden İddialı Tarihi Çin Dizileri

Uzun Dizilerden Sıkılanlar İçin Uzakdoğu Film Önerileri

Romantik Komedi Asya Dizisi Sevenler Buraya Mutlaka Bir Göz Atmalısınız!

Netflix’te Yayınlanan Kore Dizileri

Asya Dizilerini Seyredebileceğiniz Online Siteler




Bir Cevap Yazın