2022'de Evlenen Ünlüler ile Evlenmesi Beklenen Yeni Nişanlı Çiftler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

İşte 2022’nin Yeni Evlenen Ünlü İsimleri ve Düğünlerinden Kareler

2022'de-Evlenen-Ünlüler

2022’de Evlenen Ünlüler Kimler?

Yazımızdan Başlıklar gizle
1 2022’de Evlenen Ünlüler Kimler?

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2022’de Evlenen Ünlüler ile ilgili haberler senenin ilk aylarından itibaren gelmeye başladı. Müzik ve sanat camiasının ünlü isimlerini de bir araya getiren birbirinden iddialı düğünler hemen herkesin ilgi odağı oluyor. Peki, 2022 yılında hangi ünlü sanatçılar evlendi? İşte yeni evlenen ünlüler listesi ile uzun süren aşklarını nikah masasına taşıyan oyuncu, müzisyen ve tanınmış isimlerin yer aldığı güncel düğün listesi.

Yeni Evlenenler

Yılın ilk aylarında dünya evine giren ünlülerin listenin başını çektiği 2022’nin en yeni evlenen tanınmış isimleri başlığımızda listeledik.

Ebru Gündeş & Rassan Khoshnaw

ebru-gündeş-evlen-di-mi

Geçtiğimiz yıl İş İnsanı Reza Zarraf’tan olaylı bir şekilde boşanan Türk Müziği sanatçısı Ebru Gündeş’in İranlı İş İnsanı Rassan Khoshnaw ile evlendiği iddia edildi. Konuyla ilgili detaylar kısa bir süre önce çıkarken Rassan Khoshnaw’ın Ebru Gündeş’e evelenme teklif ederken 2 milyon dolar para harcadığı belirtildi. Posta’da yer alan habere göre, Dubai’deki ‘Burj El Arab Oteli’nin kral dairesindeki teklif için Rassan, 1.8 milyon dolarlık tektaş yüzük dahil 2 milyon dolar harcadı. Gündeş, Dubai’ye helikopterle getirilen dünyaca ünlü İtalyan piyanistin melodileri eşliğinde sevgilisine “Evet” dedi. Daha önce; Rıza Sarraf (e. 2010–2021), Ömer Durak (e. 2002–2003), Hamdi Vardar (1990 – 1990) ile 3 evlilik yapan Ebru Gündeş’in Reza Zarraf’tan bir kız çocuğu bulunuyor.

Umut Kurt & Melisa İnci

umut-kurt-melisa-inci-evlendiler

Geçtiğimiz yıl sanat yönetmeni sevgilisi Melisa İnci ile nişanlanan Umut Kurt, 2022 yılında evlene ünlü isimler arasında oldu. Beynelmilel filmi ve Hatırla Sevgili dizisiyle tanınan oyuncu Umut Kurt ile Melisa İnci’nin Sarıyer’de gerçekleşen kır düğününe ünlü isimler de akın etti. Sanat ve televizyon dünyasının ünlü simaları bu özel günde mutlu çifti yalnız bırakmazken ünlü popçu Zeynep Batık da düğünde sahne aldı.

Nihat Doğan & Arzu Doğan

nihat-doğan-2022-yeni-evlenen-ünlüler-arasında

Ünlü Türk Müziği sanatçısı Nihat Doğan, 11 Ağustos 2022’de İranlı hayranı Arezu Doğan ile sessiz sedasız evlendi. Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu belirtilen çiftin aile arasında kıyılan bir nikah töreniyle dünya evine girdikleri belirtilirken Arzu Doğan’ın üç aylık hamile olduğu gelen bilgiler arasında.

Tuğba Kalçık & Mustafa Üstündağ

mustafa-üstündağ-tuba-kalçık-ile-evlendi

2022’nin son çeyreğine girdiğimiz bu günlerde bir evlilik haberi de ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ’dan geldi. Mustafa Üstündağ, 2010 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Ecem Özkaya’dan 2019 yılında anlaşmalı olarak boşanan Mustafa Üstündağ, Günaydın gazetesinin yazarı Tuba Kalçık ile evlendi. Bir süredir birlikte olduğu belirtilen çifti aileleri ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

Petek Dinçöz & Nida Büyükbayrakdar

petek-dinçöz-evlendi

Ünlü pop müziği sanatçısı Petek Dinçöz yeni evlenen ünlü isimler arasında yer aldı. Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Aslan’ın babası Serkan Kodaloğlu’ndan boşanan Dinçöz geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından nişanlandığını duyurmuştu. Eski aşkı Nida Büyükbayrakdar ile geçtiğimiz günlerde evlenene Petek Dinçöz’ün kısa bir süre içerisinde evlenmesinin nedeninin hamile olduğu için gerçekleştiği iddia edildi.

Özge Gürel & Serkan Çayoğlu

serkan-çayoğlu-özge-gürel-düğün-fotoğrafları

Yaklaşık 7 yıl önce rol aldıkları Kiraz Mevsimi dizisinin setinde tanışıp arkadaşlıkları aşka dönüşen ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu mutlu birlikteliklerini nikâh masasına taşıdılar. Temmuz 2022’de Almanya’da hayatlarını birleştiren çift, nikah hediyeleri için Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na bağış yaptı.

Serkan Çayoğlu Özge Gürel Düğünden Özel Görüntüler

Ebru Şahin & Cedi Osman

ebru-şahin-cedi-osman-düğün-fotoğrafları

2022’nin en yeni evli ünlülerinden birisi de NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’ta forma giyen Cedi Osman ve Ebru Şahin oldu. İki yıllık birlikteliklerini nikahla taçlandıran ikili 1 Temmuz 2022′ de Makedonya’da evlenmişlerdi. 7 Temmuz’da Çeşme’de ikinci bir düğün yapan çiftin nikahlarını temsili olarak ünlü TV8’in sahibi Acun Ilıcalı kıydı. Çok sayıda ünlünün katıldığı düğün töreni eğlenceli anlara sahne oldu.

Ebru Şahin & Cedi Osman Düğününden Çok Özel Görüntüler

Hacı Sabancı & Nazlı Kayı

hacı-sabancı-nazlı-kayı-ne-zaman-evlendi

Sabancı Ailesinin tanınan isimlerinden Hacı Sabancı – NAzlı Kayı çifti, 2021 yılının Ekim ayında Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında küçük bir nikah töreni yapmıştı. Pandemi nedeniyle düğün yapamayan ünlü çift Çırağan Sarayında düzenlenen görkemli törenle evlilik tazelediler. Yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olduğu iddia edilen törene iş ve sosyete dünyası akın etti.

Gizem Katmer & Güçlü Aydoğdu

2022-de-nikah-kıyan-ünlüler-gizem-katmer-ve-güçlü-ayddoğdu

TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Masumlar Apartmanı’ adlı dizide canlandırdığı ‘Neriman’ karakteriyle tanıdığımız Gizem Katmer bu yılın en yeni gelinlerinden birisi oldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişanlanan Katmer, dizinin final yapmasından sonra dünya evine girdi.

Müge Anlı & Şinasi Yüzbaşıoğlu

müge-anlı-ve-şinasi-yüzbaşıoğlu-2022-de-evlendi

2022’ye bomba gibi düşen evlilik haberi şüphesiz Müge Anlı ve İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun evlilik haberi oldu. Gazeteci kimliği ve bugüne kadar ki başarıları sayesinde milyonların kalbinde özel bir yer edinmiş olan Müge Anlı’nın canlı yayında evleneceğini açıklaması herkesi şaşırtmıştı. Yapılan bu açıklama sonrasında çift, 25 Haziran 2022 tarihinde aile arasında sade bir düğün töreniyle dünya evine girdi. 1999 yılında Burhan Akdağ ile evlenen Müge Anlı 2008 yılında boşanmıştır. Müge Anlı’nın ilk eşinden Lidya Müge Akdağ isminde bir kızı bulunurken Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun daha önce bir evlilik yaptığı ancak çocuğunun olmadığı iddia ediliyor.

Katre Yırtıcı & Okan Turan

okan-turan-ve-katre-yıtıcı-2022-de-evlenen-türk-ünlüler

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın erkek kardeşi Okan Turan bu yıl evlenen ünlülerden birisi. 10 yıldan bu yana birlikte olduğu Katre Yırtıcı ile 18 Haziran 2022’de görkemli bir düğünle dünya evine giren çiftin düğünü Hünkâr Suyu Korusu’nda yapıldı. Çiftin mutluğuna 500 konuk şahitlik ederken nikâh şahitliğini Mehmet Ağar, Necmettin Karabacak, Mustafa Denizli ve Esat Yontunç üstlendi.

Melis Sütşurup & Mustafa Sandal

mustafa-sandal-ve-melis-sütşurup-evlendi

Ünlü pop müzik sanatçısı Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup İtalya’nın başkenti Roma’da evlendi. 2018 yılında evlendiği Emina Jahovic’ten geçtiğimiz yıllarda boşanan şarkıcı Mustafa Sandal, ikinci kez nikah masana oturdu. Çift, 11 Haziran’da Marmaris’te gerçekleştirilen düğün sonrasında Bodrum’a balayına çıktılar.

Seda Sayan & Çağlar Ökten

seda-sayan-çağlar-ökten-ne-zaman-evlendi

2022’nin en yeni evlenen Türk ünlülerinden olan Seda Sayan & Çağlar Ökten evliliği basında geniş yer bulan evliliklerden birisi oldu. Daha önce 6 defa evlenen Seda Sayan, 7. Kez nikah masasına oturdu. 7 Mayıs’ta Prag’da müzisyen Çağlar Ökten ile dünya evine girmesi planlanan çiftin vizede çıkan sorunlar nedeniyle İstanbul Beşiktaş’ta bulunan lüks bir otelde nikahları kıyıldı. Sayan’ın şahidi Safiye Soyman ve Esra Özmen olurken, Ökten’in şahitleri ise, Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu.

2022 Yılının Başlarında Düğün Yapan Ünlüler

Demet Evgar & Levent Babataş

demet-evgar-levent-babataş-yeni-evli-çiftler

Bu yılın başlarında sürpriz evlilik kararı alan bir diğer ünlü de Demet Evgar – Levent Babataş çifti oldu. 2016 yılından bu yana birlikte aşk yaşadığı sevgilisi Levent Babataş ile 17 Mart 2022’de nikah masasına oturan çift aile arasında sade bir törenle evlendi. Çiftin yaz aylarında yakın dostları ve çevresinde katılacağı bir düğün yapacağı edinilen bilgiler arasında.

Gökçe Bahadır & Emir Ersoy

gökçe-bahadır-emir-ersoy-bu-yıl-evlenen-ünlüler-2022

Daha önce Ali Sunal 8 ay evli kalan Gökçe Bahadır, piyanist aranjör, yapımcı Emir Ersoy ile 25 Şubat 2022 tarihinde Alaçatı’daki bir otelde dünya evine girdi. İkilinin aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldı davette pandemi nedeniyle misafir sayısı 60 kişiyle sınırlandırıldı.

Dila Tarkan & Dağhan Doğruer

dila-tarkan-dağhan-doğruer-evlendi

Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan uzun zamandan bu yana birlikte olduğu Dağhan Doğruer evlendi. Bu özel günde dostlarının yalnız bırakmadığı çiftin düğünü 3 gün 3 gece sürdü.

Hadise & Mehmet Dinçerler

HADİSE-MEHMET-DİNÇERLER-EVLENDİ-Mİ

Ünlü şarkıcı Hadise’nin bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlendiği iddia edildi. 15 Mart 2022’de Dinçerler ailesinin Hadise’yi ailesinden istemesiyle devam eden sürecin nikah masasında bittiği iddia edildi. Yapılan iddialara göre, ünlü çift Çırağan Sarayında aile arasında yapılan sade bir törenle evlendiler. Çiftin medyada nikaha ait fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulunduğu bu yüzden de nikah törenine ait herhangi bir fotoğraf paylaşılmadığı iddialar arasında.

Burcu Öztektaş & Selim Yuhay

Burcu-Öztektaş-&-Selim-Yuhay-EVLENDİ

Sunuculuğunu yaptığı ‘Evim Şahane’ ve ‘Güle güle oturun’ programlarıyla tanınan ünlü mimar Selim Yuhay, 2022’de Evlenen Ünlüler arasında. İkinci defa nikah masasına oturan Yuhay 2005–2015 yılları arasında Evlin Avidor ile evlilik yapmıştı. Sevgilisi Burcu Öztaş ile evlenen Selim Yuhay güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Lara Tümer & Selahattin Paşalı

Lara-Tümer-&-Selahattin-Paşalı-evlendi

Aşk 101, Leke, Babil, Pera Palas’ta Gece Yarısı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Selahattin Paşalı iki yıldan beri birlikte olduğu 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile evlendi. Bebek bekleyen çift mutlu anlarını sosyal medyada paylaşırlarken sade bir törenle nikah masasına oturdular.

Fidan Yıldırım & Ufuk Yıldırım

Fidan-Yıldırım-&-Ufuk-Yıldırım-evlendi

90 yıllarda pop müziğine damgasını vuran sanatçılardan birisi olan Ufuk Yıldırım’da 2022’de Evlenen Ünlüler listesinde yer aldı. Bir süredir birlikte olduğu Fidan Yıldırım ile Amerika’da nikah masasına oturan Yıldırım, 4. Evliliğini gerçekleştirdi. Müjdeli haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyuran Ufuk Yıldırım gönderisini “Biz erdik muradımıza, herkes çıksın kerevetine…” notuyla paylaştı.

Evrim Doğan & Yener Özer

evrim-doğan-evlendi

Son olarak yer aldığı FOX TV’nin Sen Çal Kapımı dizisinde Ayfer Yıldız karakteriyle tanıdığımız Evrim Doğan, 5 yıldan beri birlikte olduğu Yener Özer ile hayatını birleştirdi. 16 Mart 2022 tarihinde Sarıyer Evlendirme Dairesinde nikah masasına oturan Evrim Doğan güzel haberi instagram hesabından verdi. Doğan paylaşımını ‘Resmi kocam’ notuyla yaptı.

Ezgi Yavuz & Erman Toroğlu

erman-toroğlu-2022-de-evlendi

FIFA kokartlı eski hakem, köşe yazarı ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, bu yıl nikah masana oturan ünlülerden oldu. İlk eşi ve iki çocuğunun annesi olan Şükran Torunoğlu’ndan 2017 yılında tek celsede boşanan Erman Toroğlu , 4 yıldan bu yana aşk yaşadığı kendisinden 34 yaş küçük avukat Ezgi Yavuz ile Barselona’da evlendi.

Yeşim Erçetin & Fevzi Kardeseci

yeşim-erçetin-fevzi-kardeseci-evlendi

Daha önce Ozan Orhon ve Emre Matraş ile evlenen Yeşim Erçetin bir kez daha mutluluğa evet dedi. 43 yaşında iki çocuk annesi olan eski manken, sunucu ve müzisyen Yeşim Erçetin, İş İnsanı Fevzi Kardeseci ile Amerika’nın Miami kentinde evlendi.

Aslı Akyavaş & Orhan Pamuk

Aslı-Akyavaş-&-Orhan-Pamuk-2022-yeni-evlenen-ünlüler

Nobel Edebiyat Ödüllü 69 yaşındaki Orhan Pamuk 10 yıldır birlikte olduğu 47 yaşındaki sevgilisi Aslı Akyavaş ile Beyoğlu Belediyesinde aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlendi.

Leyla Lidya Tuğutlu & Ceyhun Ergün

ceyhun-engin-leyla-lidya-tuğutlu-evlendi

Uzun zamandır oyuncu Ceyhun Ergün ile aşk yaşayan güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, önceki gün katıldığı bir davette özel hayatı hakkında konuştu. Pandemi öncesi evlilik teklifi aldığını söyleyen oyuncu, “Geçtiğimiz aylarda Almanya’da sınırlı sayıda davetlinin katıldığı bir düğünde evlendik” açıklamasında bulundu. İtalya’da evlilik teklifi aldığını söyleyen Tuğutlu, “Hızlıca hazırlamış, yüzüğü seçmiş çok da beğendim ve hoşuma gitti” diyerek “Bir kutlama da yapacağız ama acelemiz yok, müsait bir zamanda” dedi.

Bu Yıl Evlenmesi Beklenen Yeni Nişanlılar

Bu yıl evlenen ünlüler kadar evlilik için ilk adımı atan ünlüler de oldu. Başlığımızda 2022’de evlenmesi beklenen ünlülerin listesini hazırladık.

Tuğçe Tayfur & Burak Kalfa

tuğçe-tayfur-yeni-nişanlanan-ünlülerden-oldu

Yeşilçam’ın usta oyuncusu ve Arabesk Müziğin babası olarak nitelendirilen Ferdi Tayfur ve Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur Burak Kalfa ile nişanlandı. Daha önce Taner Şafak ile evlilik yapan Tuğçe Tayfur 2019 yılında boşanmıştı. Bir oğlu olan Tuğçe Tayfur, bir süredir birlikte olduğu Burak Kalfa’dan evlilik teklifi almıştı. Geçtiğimiz gün aile arasında düzenlenen sade törenle nişanlanan Tuğçe Tayfur nişan fotoğraflarını İnstagram hesabından paylaştı.

Merve Boluğur & Mert Aydın

merve-boluğur-kiminle-evleniyor-işte-yeni-sevgilisi

Magazin dünyasının gündeminde sıkça yer alan oyuncu Merve Bouğur, müzisyen Mert Aydın’dan evlilik teklifi aldı. bir süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Mert Aydın’ın evlilik teklifine ‘evet’ dedi. Ünlü isim tektaşını gösterdiği sosyal medya paylaşımına, “said yes kocam” notunu düştü. Boluğur’un fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı.

Banu Alkan & Kemal Yıldız

banu-alkan-kemal-yıldız-ne-zaman-evlenecek

Türk sinemasının bir devre damga vuran isimlerinden olan Afrodit lakaplı Banu Alkan evleniyor. Geçtiğimiz aylarda kendisinden yaklaşık 20 yaş küçük iş insanı Kemal Yıldız ile birlikteliklerini duyuran ç,ftten yeni bir haber geldi. Yapılan açıklamaya göre, Banu Alkan Kemal Yıldız ile evleneceğini müjdeledi. 44 yaşında olan Kemal Yıldız’ın Hollanda’da yaşadığı biliniyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy & Berk Oktay

yildiz-cagri-atiksoy-berk-oktay-ne-zaman-evlenecek

Oynadıkları Savaşçı dizisinin setinde tanışıp aşklarını evliliğe taşıma kararı alan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftinin 2022’de evlenmesi bekleniyor. Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy ne zaman evleniyor? Bir süredir birlikte olan çiftin evlilik tarihleri ile ilgili beklenen haber kısa bir süre önce geldi. Kuruluş Osman ve Yasak Elma dizilerinde rol alan ünlü oyuncular yoğun çekim takvimleri nedeniyle evlilik tarihlerini ertelemişlerdi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yeni sezonda “Kuruluş Osman” dizisine devam edecek olan Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay 09 Eylül’de Zekeriyaköy’ deki evlerinin bahçesinde aile arasında bir nikah yapacak. Daha sonra 10 Eylül’de de Polonezköy’ de çok yakın dostlarının katıldığı eğlenceli bir düğün yapacaklar.

berk-oktay-ile-yıldız-çağrı-atiksoy-evlendi

Güncelleme: Uzun bir süredir birlikte olan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay 10 Eylül 2022’de dünya evine girdiler. Ünlü akınına uğrayan düğünden çok özel görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Demet Özdemir & Oğuzhan Koç

demet_ozdemir_oguzhan_koc-ne-zaman-evlenecek

Ünlü oyuncular Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanıyorlar. Oğuzhan Koç’un 14 Şubat Sevgililer gününde harika bir organizasyonla Demet Özdemir evlilik teklifi yapmasıyla başlayan süre. nişanla devam etti. Peki, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Ne Zaman Evlenecekler? Geçtiğimiz aylarda görkemli bir nisan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nikah tarihleri netleşti. Şimdilerde farklı bir telaş yaşayan çift, düğün tarihlerini 26 Ağustos 2022 olarak açıkladılar.

demet-özdemir-evlendi-geliniği-olay-oldu

Güncelleme: Ünlü sanatçılar Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendiler. Bir süredir birlikte olan çift, Sarıyer’de bulunan bir otelde nikah masasına oturdu. Düğünün en çok konuşulan detayı Demet Özdemir’in giydiği gelinlik modeli olurken çiftin nikah şahitliğini Gold Film’in sahibi, yapımcı Faruk Turgut ile Acun Ilıcalı yaptı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evlilik Görüntüleri

Emircan Ural & Merve Kaya

Emircan-Ural-&-Merve-Kaya-nişanlandı-mı

Gündüz kuşağı program sunucusu ve oyuncu Hakan Ural ile ünlü şarkıcı Sibel Can’ın oğulları Emircan Ural’ın bu yıl evlenmesi bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda kız arkadaşı Merve Kaya’ya evlilik teklif eden Engincan Ural’ın “EVET” yanıtını aldıktan sonra bir parti ile arkadaşlarıyla kutlaması sosyal medyada geniş yer aldı.

Nesrin Cevadzade & Gökhan Alkan

gokhan-alkan--nesrin-cavadzade-ye-evlilik-teklifi-etti-ne-zaman-evleniyorlar

Oynadıkları Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp birliktelik yaşayan oyuncu Nestin Cavadzade ile Gökhan Alkan 2022’de evlenecek ünlü çiftler arasında yer alıyor. Çift, Gökhan Alkan’ın Datça’da düzenledikleri aile yemeğinde sevgilisi Nesrin Cavadzade’ye sürpriz bir şekilde evlenme etmesi sonrasında Cavadzade’nin “Evet” cevabıyla evlilik yolunda ilk adımı atmış bulunuyor.

Dizi Setinde Tanışıp Evlenen Ünlüler

Melis Ketenci & Zafer Savaş

Melis-Ketenci-&-Zafer-Savaş-nişanlandı

Merhum oyuncu Zafer Yılmaz ile Perihan Savaş’ın oğlu Zafer Savaş evleniyor. Geçtiğimiz Kasım ayında sevgilisi Melis Ketenci’ye sürpriz bir partiyle evlilik teklifinde bulunan Zafer Savaş, Melis Ketenci 28 Mayıs 2022 tarihinde nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını attılar. Zafer Savaş Melis Ketenci ne zaman evleniyor? Düğün tarihleri ise henüz belli değil.

Gizem Çelik & Ahmet Kural

Gizem-Çelik-&-Ahmet-Kural-evlenecek-mi-ne-zaman

Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde yer alan Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile olan birlikteliğinin üçüncü yılında girdi. Güzel bir birliktelik yaşadıklarını belirten Ahmet Kural, yakın zamanda bu mutluluklarını evlilikle tamamlayacaklarının müjdesini verdi. Düğünün bu yaz mı yoksa daha sonra mı yapılacağı sorulduğunda ise Ahmet Kural, “Nasip, en doğru zamanda yapacağız” derken, Çağla Gizem Çelik “Sus, yasak olmaz… Nazar değdireceksiniz” diyerek sevgilisinin sürprizi bozmamasını istediği alınan bilgiler arasında.

2021’de Evlenen Ünlüler

Geçtiğimiz yıl da bu yıl olduğu gibi çok sayıda ünlü isim aşklarını evlilikle taçlandırıp dünya evine girdiler. Başlığımızda geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan sanat, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimleri listeledik.

  • ASLIŞAH ALKOÇLAR – KAAN DEMİRAĞ
  • BURCU KIRATLI – SİNAN AKÇIL
  • YASEMİN SAKALLIOĞLU – BURAK YIRTAR
  • ERSİN DÜZEN – SEYHAN ŞAŞKO
  • OZAN TUFAN – ROJİN HASPOLAT
  • ORKUN IŞITMAK – MERVE YORGANCILAR
  • ECE ERKEN – ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU
  • TANER ÖLMEZ – ECE ÇEŞMİOĞLU
  • İSMAİL EGE ŞAŞMAZ – HANDE ÜNAL
  • ZEYNEP BASTIK – TOLGA AKIŞ
  • VİLDAN ATASEVER – MEHMET ERDEM
  • ECE SEÇKİN – ÇAĞRI TERLEMEZ
  • ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ – BURAK YAMANTÜRK
  • ARDA TÜRKMEN – MELODİ ELBİRLİLER
  • İDO TATLISES – YASEMİN ŞEFKATLİ

BU YAZILARIMIZ DA İLGİMİZİ ÇEKEBİLİR

2022’nin Hamile Ünlüleri

2021’de Pek Çok Ünlü Baba Oldu!

Bu Yıl Çıkacak En İyi Diziler

Yeni Sezonu Merakla Beklenen Diziler

Bu Yıl Hangi Ünlüler Anne Oldu?

Lee Min Ho Evlendi İddiaları Ortalığı Karıştırdı!

Bir Cevap Yazın