2022'nin En Yeni Türk Filmleri Geliyor! İşte Vizyona Girecekler Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2022’nin En İddialı Türk Filmleri Geliyor!

2022'nin-En-İddialı-Türk-Filmleri

2022’nin En Yeni Türk Filmleri Yakında Geliyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden iddialı sinema filmleri geliyor. Geçtiğimiz yıl Biyografik filmlerin gişede rekor kırmasından sonra bu yıl biyografik filmler vizyona girecek iddialı filmler arasında yer alıyor. Romantizmin aşkın ve dramın ön plana çıktığı sinema filmleri de 2022’nin seyircinin beğenisine sunulacak filmler arasında yer alıyor. Aksiyon Komedi ve Tarihi türde filmlerin de listeye eklendiği 2022’nin En Yeni Türk Filmleri listemiz yazımızda.

Romantik – Komedi – Aşk Türk Sinema Filmleri

2022’nin En Yeni Türk Filmleri listesinde Romantik komedi ve aşk filmleri şüphesiz vizyon tarihinin en popüler türlerinden birisi olarak gösteriliyor. Söz konusu türde izlenme rekorları kırmaya aday filmler 2022 yılında da gelmeye devam ediyor. İşte 2022’nin vizyona girecek romantik aşk kokan Türk Filmleri listesi ve vizyona çıkış tarihleri.

SONSUZ AŞK FİLMİ

Bu yıl beyaz perdede yer alacak en yeni Türk filmleri listesinde romantik filmlerden birisi Sonsuz Aşk filmi var. Çekimleri Mersin’de gerçekleştirilen sinema filminin vizyon tarihi henüz netleşmedi. Başrollerinde; Ece Uslu, Ruhi Sarı, Yonca Şahinbaş, Hakan Bilgin, Açelya Elmas gibi oyuncuların yer aldığı Sonsuz Aşk filmi; yolsuzluk dosyasını araştıran bir kadın ve bir üniversite öğrencisinin yollarının kesişme hikayesi anlatılacak.

AYÇA AYŞİN TURAN- EKİN KOÇ SİNEMA FİLMİ (İSMİ BELLİ OLUNCA YAZILACAK)

Çekimlerine Temmuz 2022’de başlanması beklenen 2022’de vizyona girecek Türk Filmlerinden birisi de başrollerini; Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un paylaşacağı sinema filmi olacak. Etkileyici bir aşk hikayesini konu alacak olan filmin ismi, oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi ile ilgili detaylar geldikçe yazımızda olacak.

Biyografik Filmler

Kişinin hayat hikayesini konu alan Biyografik filmler, ülkemizde olduğu gibi dünyada da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu yıl arabesk şarkıcısı Bergen’in acı dolu hazin hikâyesini konu alan Bergen Filmin gişede rekor üstüne rekor kırmasının ardından yeni Biyografik filmler gelmeye hazırlanıyor. İşte 2022’nin En Yeni Türk Filmleri listesinde vizyona girecek Biyografik Türk Filmler listesi.

KALBİM YARALI FİLMİNDE MURAT GÖEĞEBAKAN’IN HAYATI ANLATILACAK

murat-göğebakan-hayatı-film-olacak

Biyografi filmlerine 2014 yılında kanserden kaybettiğimiz ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın hayatı ekleniyor. Kalbim Yaralı adıyla seyirciyle buluşması planlanan filmin yönetmenliğini Ali Akyıldız yapacak. Peki, Kalbim Yaralı filmi ne zaman çıkacak? 17 Şubat 2023’te vizyona çıkması beklenen Kalbim Yaralı filminin senaryosunu Sezgin Irmak, Lütfi Albayrak kaleme alacak. Filmin başrol oyuncuları ise, Burak Sevinç ve Hande Soral olacak.

Murat Göğebakan Kimdir?

9 Ekim 1968 Adana doğumlu olan Murat Göğebakan, anne babasının Almanya’da çalışmasından dolayı 7 yaşına kadar Türkiye Almaya arasında gidip gelmiştir. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’na giren sanatçı mezun olduktan sonra bir süre Çukurova Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yer almıştır. 1995 yılına kadar Adana’da yaşayan Göğebakan 1995 yılında İstanbul’a gelmiş, Hilmi Topaloğlu’nun sahibi olduğu Prestij Müzik’ten albüm teklifi almıştır. Bu şirketten 1997 yılında Ben Sana Aşık Oldum isimli albümünü çıkarmıştır. Bu albümle Kral TV ödüllerinde çok sayıda dalda aday gösterilmiş ve En İyi Çıkış yapan sanatçı ödülünü almıştır. Pek çok albüm ve şarkıya imza atan Murat Göğebakan 2012 yılında Kan Kanseri hastalığına yakalanmıştır. Uzun süre kanser (lösemi) tedavisi gören Göğebakan, 24 Temmuz 2014 tarihinde rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 31 Temmuz 2014 tarihinde vefat etmiştir. Göğebakan’ın cenazesi Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Adana’nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’na defnedilmiştir.

SERDAR ORTAÇ’IN HAYATI FİLM OLACAK

serdar-ortaç'ın-hayatı-film-olacak

Müslüm, Bergen ve Dilber Ay gibi pek çok ünlülünün hayat hikayelerini konu alan sinema filmlerinin yoğun ilgi görmesiyle biyografik filmlere her geçen yenileri ekleniyor. Ünlü pop müziği sanatçısı Serdar Ortaç geçtiğimiz aylarda muhabirlerin sorularını yanıtlarken hayatını anlatan bir film çekileceği haberini verdi. “Önüme bir senaryo geldi. Bayıldım ama filmde ben oynamayacağım” diyen Ortaç, muhabirlerin “Sizi kimin oynamasını istersiniz?” sorusuna ise, “Japon’a benzeyen biri oynasın. Hiç bir dizi ve filmi izlemiyorum ki kimseyi tanıyayım” cevabını verdi.

Sedar Ortaç’ın Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Henüz proje aşamasında olan Serdar Ortaç filmi için çalışmalar başladığında yazımızda ve Film Dizi Haber sitemizde olacak.

GARİP BÜLBÜL NEŞET ERTAŞ FİLMİ

neset-ertas-filmi-ne-zaman-çıkacak

2012 yılında kaybettiğimiz ünlü Türk Ozan Neşet Ertaş’ın hayatını konu alacak olan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi 2022’de gösterime girmek için hazırlanıyor. Çekimleri ailesinin açtığı dava nedeniyle ertelenen filmin bu yıl sonuna doğru izleyiciyle buluşması bekleniyor. Daha önce yazılan kitaptan yola çıkılarak hayata geçirilecek olan filmde usta sanatçının gençlik ve yaşlılık yıllarını canlandıracak oyucuların isimleri de belli oldu. Abdal Geleneğinin de işleneceği filmde Neşet Ertaş’ın gençlik yıllarını Bektaş Dolu üstelenirken ilerleyen yaşlarını ise, Ramazan Bağgü oynayacak.

BARIŞ AKARSU “Merhaba” FİLMİ

barış-akarsu-filmi ne zaman çıkacak

Türkiye’de Rock Müziğin sevilen isimlerinden birisi olan 2007 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Yapımcılığını Aytaç Medya tarafından üstlenilecek olan filmimde Barış Akarsu’yu ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Filmin oyuncu kadrosunda; İsmail Ege Şaşmaz, Almida Ada, Şafak Pakdemir, Ebru Nil Aydın, Hüseyin Avni Danyal, Metin Coşkun, Aslıhan Kaplanşahin ve Burak Satıbol yer alıyor. Barış Akarsu Filminin vizyona çıkış tarihi ile ilgili detaylar gelince yazımızda olacak.

Barış Akarsu Kimdir? Nasıl Ünlü Oldu?

1979 yılında Amasra’da doğan Barış Akarsu, 2004 yılında “Akademi Türkiye” isimli şarkı yarışmasıyla tanınmıştır. “Yalancı Yarim” dizisiyle şöhretini pekiştiren ünlü sanatçı, 04 Temmuz 2007 tarihinde film çekimleri için gittiği Bodrum’da geçirdiği elim bir Trafik kazası sonrasında hayatını kaybetmiştir.

Barış Akarsu filmi ne zaman vizyona girecek?

Herkesin heyecanla beklediği Mert Dikmen’in yönetip senaryosunu Can Anar ile birlikte yazdığı, başrollerini İsmail Ege Şaşmaz ve Almila Ada’nın paylaştığı Fikri Harika Production ve Aytaç Medya imzalı Barış Akarsu ‘Merhaba’ filmi 18 Kasım 2022 tarihinde vizyona girecek.

CEM KARACA FİLMİ

cem-karaca-filmi-oyuncuları

Bu yıl bir Biyografi filmi de 8 Şubat 2004’te hayatını kaybeden Türk Rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu ve Anadolu rock türünün kurucusu Cem Karaca Filmi olacak. Hazırlıklarına başlanan sinema filminin 2023 yılında vizyona çıkması bekleniyor. Senaryosunu ünlü oyuncu Timuçin Esen’in yazacağı Cam Karaca filminde Cem Karaca’ya yine Timuçin Esen hayat verecek.

EMİNE ADALET FEE: KARA KAKÜLLÜ KIZ FİLMİ

2022-de-çıkacak-türk-filmleri

Yapımcılığını Orchestra Content’in üstlendiği Emine Adalet Fee’nin hayatını konu alacak olan Emine Adalet Fee: Kara Kaküllü Kız filmi 2022 yılının sonunda izleyiciyle buluşacak. Türkiye’nin ilk oryantalinin hayat hikayesini anlatacak olan film Şaziye Karzıklı’nın Emine Adalet Fee: Kara Kaküllü Kız romanından sinemaya uyarlanacak.

Dram Türünde Türk Filmleri

BUĞDAY TANESİ

buğday-tanesi-filmi-ne-zaman

Aralık 2022’de vizyona girecek filmlerden olan Buğday Tanesi, yaşadığı haksızlıklara ve ötekileştirilmeye karşın mücadele eden milletvekili Serkan Bayram’ın hayatından esinleniyor. 2 Aralık 2022’de sinemalarda seyirci karşısına çıkacak olan Buğday Tanesi filmini, Doğan Ümit Karaca yönetirken senaryosunu Volkan Kapkın yazıyor.

Buğday Tanesi Filmi Konusu

Oyuncu Kadrosunda; Kutsi, Yeliz Akkaya, Deniz Arna’nın yer aldığı film, Serkan Bayram, henüz küçük bir bebekken buğday tarlasında çıkan elim yangında, ellerini kaybeder. Büyük mücadeleler vererek hayata tutunmayı başaran Serkan Bayram, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin Milletvekili, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun üyeliğini yapmış başarılı bir avukat, örnek bir eş ve aile babasıdır. O, haksızlıklara ve ötekileştirilmeye karşı verdiği mücadele ile engelli insanlara umut olma hikayesini konu alıyor.

ZEVCAT FİLMİ

zevcat-sinema-filmi-2022

Ekim 2022’de Türkiye, Kasım 2022’de de Amerika’da vizyona girecek olan Zevcat Filmi, Bahar’ın imam nikahıyla evlendiği Kemal’in, karısının ve kızının bulunduğu evde birlikte yaşaması anlatılacak. Birbirine düşman iki kadının hikayesinin anlatılacağı Zevcat filmin oyuncu kadrosunda; Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün ve Ebrar Alya Demirbilek gibi isimler yer alıyor.

KÜL FİLMİ

kül-filmi-oyuncu-kadrosu

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği Netflix işbirliğiyle seyirci karşısına çıkacak olan Kül Filmi, Kül isminde bir kitap tekstinin yayın evine gönderilmesi ile başlayacak. Film erkek başrol oyuncusu Alperen Durmaz olurken Durmaz, filmde bir marangoza hayat verecek. Kül filminde Alperen Durmaz’a Fulya Eryiğit eşlik edecek. Filmin vizyona çıkış tarihi ilerleyen zamanlarda netleşecek.

OBSESEYON FİLMİ

Oyuncu kadrosunda; Ekim Mert Daymaz, Ege Kökenli, Sarp Can Köroğlu ve Burcu Karakaya’nın yer aldığı Obsesyon (Takıntı) Filmi 2022’nin sonunda vizyona çıkması bekleniyor.

obsesyon-filmi-ne-zaman

Filmin konusu ise şöyle; başarılı bir iş insanı olan ve çevresi tarafından çok sevilen Mert, aynı zamanda düzen takıntısı olan obsesif bir adamdır. Beren’ e aşık olduktan sonra onu elde edebilmek için yaptığı kusursuz planlar çerçevesinde neler olabileceğini ve Beren’ in gizli sırlarını kimse tahmin bile edemez.

49 FİLMİ

Gerçek bir hikayeden esinlenilerek beyazperdeye aktarılan 49 Filmi, yakın tarihimizde geçen sarsıcı bir olayı konu alıyor. Oyuncu kadrosunda; İsmail Hacıoğlu, Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık, Doğukan Polat ve Sinan Tuzcu’nun yer aldığı filmin çekimleri Hatay’da gerçekleştiriliyor.

49 Filmi Konusu

49 Filmi; DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alınması olayını anlatıyor. 49 Filmi ne zaman çıkacak? Çekimlerinin yaz aylarında tamamlanması beklenen filmin vizyon tarihinin 2022 sonları ya da 2023 olması bekleniyor.

Tarihi Türk Filmleri

Tarihi türdeki Türk Filmleri her dönem seyircinin ilgiyle izlediği yapımlar arasında ilk sıralarda yer almıştır. Her olduğu gibi vizyona pek çok Tarihi Türk filmleri girecek.

KURULUŞ HATTI FİLMİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarını konu alan filmler her daim büyük ilgiyle takip ediliyor. Kuruluş Hattı filmi de bu filmlerden birisi olmaya aday. Kurtuluş Savaşında başarıya ulaşmamızda önemli bir yer teşkil eden gizli haberleşme ağının hikayesini anlatacak.

2022-viyona-girecek-türk-filmleri

Kurtuluş Hattı filminin oyuncu kadrosunda; Gülsim Ali, Yusuf Aytekin, Emin Gürsoy ve Benian Dönmez yer alıyor. Kuruluş Hattı Filmi, Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkür ettiği telgraf memuru Hamdi Bey’in hayatından esinlenilen Kurtuluş Hattı, Milli Mücadele’nin seyrini değiştiren gizli haberleşme ağının hikayesini konu ediyor. Film 13 Mayıs 2022’den itibaren sinemalarda seyirciyle buluştu.

İLK GÖKTÜRK FİLMİ

Yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstleneceği tarihi filmlerden birisi olan İlk Göktürk Filminin, 2023 yılında vizyona çıkması bekleniyor. Hazırlıkları tüm hızla süren filmin erkek başrol oyuncusu başarılı oyuncu Aytaç Şaşmaz (İstemi Yabgu) olacak.

ilk-göktürk-filmi-ne-zaman-çıkacak

İlk Göktürk Filminin oyuncu kadrosunda Murat Serezli, Tuğba Sungurluoğlu, Hakan Karahan ve Robert Maaser gibi oyuncular da yer alacak. İlk Göktürk filmi Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk filmi olarak karşımıza çıkacak.

2022’de Vizyona Girecek Komedi Filmleri

ÇAKALLARLA DANS 6

çakallarla-dans-6-ne-zaman-çıkacak

2022’nin yeni filmleri arasında Çakallarla Dans serisinin 6. Sı yer alıyor. Başrollerini; Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, İlker Ayrık ve Timur Acar’ın paylaştığı daha önce 5 kez çekilen Çakallarla Dans filmi 6. serisi ile 2022 yılının sonunda beyaz perdede olması bekleniyor. Haziran ayında sete çıkacak olan Çakallarla Dans 6 filminde birçok yeni oyuncu da yer alacak.

Çakallarla Dans 6 Vizyon Tarihi Belli Oldu

2022 yılının sonlarına geldiğimiz bugünlerde vizyonda heyecan devam diyor. Çakallarla Dans serisinin altıncı devam serisi 2 Aralık’ta izleyiciyle buluşuyor. Her seride farklı bir hikaye yaşayan ekip bu defa kendilerini yurt dışında türlü maceraların içinde buluyor.

KİM BU AİLE

ekimde-vizyona-çıkacak-türk-filmleri-kim-bu-aile

Başrollerini; Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı yerli komedi filmi Kim Bu Aile 7 Ekim 2022’de seyirciyle buluştu. Filmin konusu; kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca açığa alınan Başkomiser Adem Haberdar’ın hikayesini anlatıyor. Adem Haberdar, ona destek olan “aile”si ile beraber kendisini bu duruma düşüren çeteyi gizlice takip edebilmek için devraldığı tavuk restoranında istemeden çok başarılı oluyor. Kim Bu Aile filmi 7 Ekim’den itibaren sinemalarda.

ÇAKALLARLA DANS 6

GÜVEN BANA FİLMİ

2022-de-vizyona-girecek-türk-filmleri-güven-bana-filmi

Başrolünde Cihangir Ceyhan ve Pelin Karahan’ın rol aldığı Güven Bana sinema filminin çekimlerine İstanbul’da başlandı. Güven Bana filmi ne zaman çıkacak? Komedi türünde izleyici karşısına çıkacak olan filmin 2022 sonlarında vizyona girmesi bekleniyor. Güven Bana oyuncu kadrosunda; Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Serap Önder, Zihni Göktay, Onur Gökçek, Kıvanç Baran Aslan, Tuncay Beyazıt, Korhan Herdura yer alıyor.

AH BELİNDA FİLMİ

ah-belinde-filmi-ne-zaman-çıkacak

Daha önce Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı 1986 yapımı Aahh Belinda filmi OGM Pictures tarafından yeniden çekilecek. 2022 yapımı aynı hikaye ve yeni oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkacak olan Ah Belinda filminin konusu, modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusu olan Serap, kadına biçilmiş geleneksel rolü hor görmektedir.

Ah Belinda Filmi Konusu

Dönemin şartlarına göre Avrupai bir yaşam süren Serap’ın hayatı, piyasaya sürülen Belinda isimli şampuan reklamında oynamasıyla tamamen değişir. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği film, Netflix’te yayınlanacak filmin oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu, Beril Pozam ve Necip Memili yer alıyor.

KADIN KAFASI FİLMİ

Yapımcılığını Klan Yapım’ın üstlendiği Kadın Kafası filminin oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan, Belçim Bilgin, Pamir Pekin, Melis Birkan, Ufuk Özkan, Melis Birkan, Türkü Turan, Hande Katipoğlu, Açelya Elmas, Derya Alabora, Hakan Bilgin, Gülçin Hatıhan, İrfan Kangı, Umut Aksoy ve Metin Akpınar yer alıyor. Çekimleri 25 Nisan 2022 de başlayan Kadın Kafası filminin vizyon tarihinin 2022 sonu olması bekleniyor. Kadın Kafasının sinema filminin konusu kadın erkek ilişkilerindeki çekişmeleri konu ediniyor. Filmin komik eleştirel ve herkesin hayatından bir şeyler bulacağı, tanıdık gelen anların komik bir dille anlatılacağı bir film olacağı edinilen bilgiler arasında.

ROMANLARDAN UYARLANAN TÜRK FİLMLERİ

MAHALLEDEN ARKADAŞLAR FİLMİ

2004 yılında yayınlanan Mahalleden Arkadaşlar kitabından sinemaya uyarlanan filmin senaryosunu Selçuk Aydemir kaleme alıyor. Başrollerinde; Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul’un yer aldığı Mahalleden Arkadaşlar 4 Kasım 2022’de vizyona çıkıyor.

mahalleden-arkadaşlar-filmi-vizyona-giriyor

2020 yılında çıkması beklenen film pandemi nedeniyle ertelenmişti. Mahalleden Arkadaşlar filmin hikayesi, Küçükçekmece’de bulunan bir mahallede geçiyor. Selçuk, mahallenin reisi olan İsmet’in gözüne girmek istiyordur. Bunun için de yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Selçuk sırf bunun için iki arkadaşıyla birlikte çete kurar ve mahalleyi birbirine katar.

SAATLERİ AYARLAMA ENSTİTÜSÜ

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın en çok bilinen romanlarından Saatleri Ayarlama Enstitüsü, sinema filmi olarak izleyici karşısına çıkacak. Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstleneceği filmin 2022’nin sonlarında vizyona çıkması bekleniyor.

Aksiyon Türünde Türk Filmleri

Komutan

yeni-çıkacak-türk-filmleri-komutan

Ekim 2022’de izleyiciyle buluşan aksiyon savaş türünde Türk Filmi Komutan, gerçek bir hikayeden hayata geçilmiştir. Oyuncu Mert Kılıç’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı aksiyon filmi Komutan, Suriye’nin El Bab bölgesinde şehit düşen üç askerin cenazesini vatana geri getirmeye çalışan Binbaşı Tuna Alkan ve üç askerinin hikayesini anlatıyor. Etkileyici filmde operasyon sırasında birçok tehlike atlatan Binbaşı Tuna Alkan ve askerleri, sık sık görevleri ve vicdanları arasında seçim yapmak zorunda kalıyorlar.

Kara Şimşek

kara-simsek-filmi-knight-rider-konusu-ne

Seksenli yılların fenomen dizilerinden Kara Şimşek dizisi Türk yapımcısı tarafından sinema filmi olarak seyirciyle buluşacak. Aynı zamanda dünyada bir ilke de imza atacak olan film de dizinin ana karakteri yapay zekayla donanmış araba Kitt ile dizinin başrol oyuncusunun filmde oynayacak olması.

Kara Şimşek Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Oyuncu kadrosu oluşturulmaya devam eden ve çekimlerine henüz başlanmayan filmle ilgili detaylara aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kara Şimşek Filmi Konusu ve Oyuncuları

Korku Türünde Türk Filmleri

Yasaklı Köy

vizyona-girecek-türk-yapımı-korku-filmi-yasaklı-köy

Ekim 2022’de vizyona giren Türk Filmlerinden olan YAsaklı Köy korku filmi sevenlerin beğenisine sunuluyor. Yönetmenliğini Aziz Özuysal’ın yaptığı 87 dakikalık yerli korku filmi olan Yasaklı Köy, ailesiyle birlikte gittikleri köyün, cinlerin etkisinde olduğunu keşfeden Gaffar ve ailesinin başından geçenleri anlatıyor. Filmin ilerleyen hikayesinde Gaffar’ın yardım aldığı Muhammet Hoca bile bir noktada cinlere karşı güçsüz kalınca, eski hocaları Salih’ten yardım alıyorlar. Yasaklı Köy filmi yakında sinemalarda.

İçimdeki Varlık

yakında-çıkacak-türk-yapımı-korku-filmi-içimdeki-varlık

Bu hafta vizyona girecek (Ekim 7) başka bir korku filmi de İçimdeki Varlık filmi olacak. Senaryosunu İbrahim Yılmaz’ın yazdığı, Mustafa Özer’in yönettiği İçimdeki Varlık filmi, kamp için gittikleri bir yerde keşfettikleri mağarada mahsur kalan bir grup arkadaşın başından geçenleri anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Şevki Özcan, Burcu Genç, Metin Kırmızı ve Funda Yıldız yer alıyor.

Çocuk Aile Türünde Türk Filmleri (Animasyon)

Çocuklar başta olmak üzere çocuk kalan büyüklerin de ilgisini çeken yerli çocuk Türk filmleri de 2022 yılında izleyicisiyle buluşuyor. Başlığımızda bu yıl vizyona girecek Türk yapımı çocuk filmlerini listeledik.

Efsane Takım: Bilim Kahramanlar

türk-yapımı-çocuk-filmi-2022-de-çıkacak-efsane-takım

Senaryosunu Suat Emuce’nin yazdığı ve yönettiği 87 dakikalık yerli animasyon filmi Efsane Takım: Bilim Kahramanları, geliştirdiği biyolojik silahla dünyayı tehdit eden Sutung’a karşı mücadele eden süper kahraman ekibi Efsane Takım’ın hikâyesini anlatıyor. Heyecan dolu konusuyla izleyicinin ilgisini çeken filmin ilerleyen hikayesinde dört kişilik süper kahraman ekibi olan ve fantastik yeteneklere sahip Efsane Takım’ı, dünyayı Sutung’un tehlikeli planlarından kurtarmak için heyecan dolu bir maceraya atılıyorlar. Efsane Takım Bilim Kahramanları 7 Ekim 2022’den itibaren izlenebilecek.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu Dizilerin Yeni Sezonları Büyük Bir Merakla Bekleniyor

2019’un En İyi Türk Filmleri

Yayınlanması En Çok Beklenen 20 Yabancı Dizi

En Çok İzlenen Türk Filmleri

Netflix’te Yayınlanan En İyi Filmler

Bir Cevap Yazın