2022'de Çıkacak En İyi Yabancı Diziler Sıralaması ile Yeni Sezonları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bu Yıl Gelecek En İyi Diziler ve Tarihleri Netleşti!

2022'de-Çıkacak-En-İyi-Yabancı-Diziler

2022’de Çıkacak En İyi Yabancı Diziler ve Tarihleri Belli Oldu!

Televizyon kanallarının tahtını yerinden eden online dizi platformlarında bu yıl da birbirinden iddialı diziler seyirciyle buluşacak. Her geçen gün geniş izleyici kitlesine sahip platformlarda yayınlanan dizilerin gelecek yeni sezonları ve bunların yayınlanma tarihleri büyük merak konusu oluyor. Peki, Bu yıl hangi diziler çıkacak? İste, 2022’de Çıkacak En İyi Yabancı Diziler Sıralaması ile Netflix, Prime Video, HBO, Hulu ve bir çok platformda yayınlanan yabancı dizilerin yeni sezonlarının yayın tarihleri. Ve yeni gelecek dizilerin listesi ve yayınlanma tarihleri.

THE RİGHTEOUS GEMSTONES 2. Sezon | HBO – 9 Nisan Pazar 2022

Bir HBO yapımı olan The Righteous Gemstones dizisi, Danny McBride tarafından hayata geçirilen ve ilk sezonu 18 Ağustos 2019’da yayınlanan bir Amerikan kara komedi televizyon dizisidir. The Righteous Gemstones, Yüce İsa adı altında bağış toplayan ve televizyon aracılığıyla misyonerlik yapan Gemstone ailesinin hikayesini anlatır. Dünya çapında ün kazanan ailenin komedi dolu maceralarının konu edildiği dizide, ailenin güçlü lideri Eli’yi John Goodman canlandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; McBride, John Goodman, Edi Patterson, Adam DeVine, Cassidy Freeman, Tony Cavalero, Tim Baltz, Skyler Gisondo ve Walton Goggins’i yer alıyor. The Righteous Gemstones 2. Sezonu ne zaman? Sevilen dizinin ilk gösterimi 9 Ocak 2022’de gerçekleşti.

The Righteous Gemstones 2. Sezon Tanıtımı

SUPERMAN AND LOUİS 2. Sezon | CW – 11 Ocak Salı 2022

Superman and Lois, Jerry Siegel ve Joe Shuster tarafından oluşturulan DC Comics karakterleri Superman ve Lois Lane’in hikayesine dayanıyor. Todd Helbing ve Greg Berlanti tarafından The CW için geliştirilen Amerikan süper kahraman dizisi Superman and Lois” 2. Sezon 2022 yılının Ocak ayında seyirci ile buluştu. Alışıla gelmiş Süpermen filmlerinden daha bir farklı hikayeyle karşımıza çıkan dizi de Clark Kent ve Lois Lane sadece meslektaş değil aynı zamanda evli bir çifttir. Çalışan ebeveyn olmanın tüm stres ve baskısı ile boğuşan Clark ve Louis, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır. Çocukları için daha basit bir yaşam kurmak isteyen çift bu yüzden Smallville’e geri döner.

PEACEMAKER | HBO Max – 13 Ocak Perşembe 2022

HBO Max Dizileri arasında yer alan DC Comics karakteri Peacemaker’a dayanan dizi, DC’nin ilk geliştirilmiş evren televizyon dizisi olarak tanımlanıyor. 2022’de çıkan en iyi yabancı diziler arasında yer alan Peacemaker, kendini dünya barışına adamış çılgın bir kahramanın hikayesini konu alıyor. Barışçıl olarak da bilinen Christopher “Chris” Smith, bu süreçte ne pahasına olursa olsun barışı sağlamaya inanan şiddet yanlısı bir kanunsuzdur. Corto Maltese’ye bir görev için gönderilen ikinci Görev Gücü X saldırı ekibinin de bir üyesi olan Chris, ekiple bir yakınlık kurar. HBO Max üyelikle izleyebileceğiniz Peacemaker 1. Sezon 13 Ocak Perşembe 2022’de seyirciyle buluştu. Dizi 36 – 49 dakikalık toplam 5 bölümden oluşuyor.

HOW I MET YOUR FATHER | Hulu 18 Ocak Salı 2022

2022’de gelecek en iyi yabancı dizileri arasında gösterilen How I Met Your Father ünlü kanal Hulu’da yayınlanıyor, İlk Gösterimi 18 Ocak 2022 Salı günü yayınlanan How I Met Your Father, Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger’ tarafından hayata geçen ve ilk kez 18 Ocak 2022’de yayımlanan Amerikan yapımı bir sitcomdur. How I Met Your Mother dizisinin bağımsız bir devamı olarak karşımıza çıkan dizinin başrollerinde; Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran ve Kim Cattrall oynamaktadır. How I Met Your Father’ın konusu; New York’ta kendilerini keşfetmeye çalışan Sophie ve yakın arkadaş grubunun, hayattan ne istediklerini ve flört uygulamaları çağında nasıl aşık olacaklarını bulmaya çalışmalarını anlatıyor.

How I Met Your Father Tanıtım

OZARK 4. Sezon | NETFLİX – 21 Ocak Cuma 2022

Netflix’in 2022’de çıkacak en iyi dizilerinden birisi olarak gösterilen Ozark, Bill Dubuque ve Mark Williams tarafından Netflix için hayata geçirilmiştir. Amerikan suç drama televizyon dizisi olarak karşımıza çıkan Ozark dizisinin başrol oyuncuları; Jason Bateman ve Laura Linney. İkili ailesiyle kara para aklamak için Ozark Gölü’ne taşınan evli bir çifti oynuyor. Aynı zamanda Netfix’in yeni sezonu gelecek dizileri arasında yer alan Ozark 4. Sezon Prömiyerleri (İlk Gösterimi) 21 Ocak Cuma günü seyirci karşısına çıktı. 7 yeni bölümden oluşan Ozark’ın 4. Sezon hikayesinde; Marty ve Wendy Meksika ziyaretinin ardından sersemlemiştir. Bu sezon da sırlarını gizli ve ailelerini güvende tutmanın yollarını aramaya devam eden Darlane için aklımızdaki en büyük soru: Darlene bundan sonra hangi çılgın şeyi çekecek? Olacak.

Ozark 4. Sezon 1. Kısım Fragmanı.

THE GİLDED AGE | HBO – 24 Ocak Pazartesi 2022

HBO’nun 2022 yılında sunduğu yabancı yapım dizilerden olan The Gilded Age dizisinin konusu, 1880’lerin New York şehrinin patlama yılları olan Gilded Age (Yaldızlı Çağ) sırasında Amerika Birleşik Devletleri’nde geçiyor. Julian Fellowes tarafından hayata geçirilen tarihi drama dizisinin ilk gösterimi 24 Ocak 2022 Pazartesi günü gerçekleşti. Başrollerinde; Christine Baranski, Cynthia Nixon, Carrie Rakun’un rol aldığı dizi özellikle tarihi / dönem dizisi sevenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ettiğimiz yabancı diziler arasında yer alıyor. The Gilged Age dizisini Türkiye’den izlemek için HBO Max’a üye olmanız gerekiyor.

Gilded Age Resmi Tanıtım Fragmanı

PAM & TOMMY | Hulu – 2 Şubat Çarşamba 2022

Dijital dizi izleme platformu Hulu’nun 2022 yeni dizilerinden birisi olan Pam & Tommy dizisi yılın en çok beklenen şovlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Amerikan biyografik drama mini dizisi Pam & Tommy’nin hikayesi, Mötley Crüe adlı Amerikan heavy metal grubunun davulcusu Tommy Lee ve aktris Pamela Anderson’ın ses getiren evliliklerine dayanıyor. Birbirlerini henüz 96 saattir tanırken evlenen ve sonrasında çalkantılı bir ilişki yaşayan Pamela Anderson-Tommy Lee çiftini dizide, Lily James ve Sebastian Stan canlandırırken, projenin yönetici yapımcılığını üstlenen Seth Rogen, kaseti çalıp dağıtımını yapan Rand Gauthier’ye hayat veriyor. Pam & Tommy ne zaman gösterime giriyor? Heyecanla beklenen dizinin ilk gösterimi 2 Şubat 2022 Çarşamba Hulu’da yayınlanacak.

RAİSED BY WOLVES 2. Sezon | HBO Max – 3 Şubat Perşembe 2022

İlk sezonu 3 Eylül 2020’de yayınlanan HBO’nun bilim kurgu dizisi Raised by Wolves’in 2. Sezonu geliyor. 1. Sezonu 10 bölümden oluşan ve çok sevilen dizi, Dünya’nın yok edilmesinden sonra gizemli bir gezegende yaşayan ve insanların çocuklarını yetiştirmekle görevlendirilen iki android olan Anne ve Baba’nın maceralarını konu alıyor. Aaron Guzikowski tarafında hayata geçirilen Raised by Wolves’ın ikinci sezonunda; Kepler-22b’ye geri dönüyor. İlk olarak uzak bir gezegende insan çocukları için yeni bir hayata başlayan iki android hakkında olan dizi, hızla dini bağlılığın tehlikelerinin, İnsan olmanın ne anlama geldiğinin ve Tanrı’nın kökenlerinin araştırılmasına dönüşüyor. Raised by Wolves’in 2. Sezon tarihi 3 Şubat 2022 Perşembe olarak belirtildi.

REACHER | Prime Video – 4 Şubat Cuma 2022

Hikayesi yazar Lee Child’ın uluslararası en çok satan romanı Jack Reacher kitap serisine dayanan Amerikan Suç ve Gerilim dizisi Reacher dizisi, 8 Bölümlük 1. Sezonuyla Amazon Prime Videoda 4 Şubat 2022 Cuma gösterime girecek. Dizi, Cinayetle suçlanan emekli Askeri Polis Memuru olan Jack Reacher’ın, Georgia, Margrave’e seyahat etmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Jack Reacher, işlemediği bir cinayetten dolayı tutuklandığında kendini karanlık iş adamları ve entrikacı politikacılarla dolu ölümcül bir komplonun ortasında bulur. Orada neler olduğunu anlamasıyla bu kasabayı ortadan kaldırmak için kendisine yemin eder.

BEL-AİR | Peacock – 13 Şubat Pazar 2022

2022’nin en iyi yabancı dizileri listesine yerini alan Bel-Air dizisi 13 Şubat Pazar günü Peacock’da yayınlanacak. Dizi, Will Smith’in 90’larda 6 sezon boyunca başrolünü oynadığı The Fresh Prince of Bel-Air adlı sitcom’un drama versiyonu olarak karşımıza çıkacak. İlk sezonu birer saatlik 6 bölümden oluşacak olan Bel-Air’in, ilk üç bölümü 13 Şubat’ta yayınlandıktan sonra kalan bölümleri haftalık olarak ekranlara gelecek.

THE MARVELOUS MRS. MAİSEL 4. Sezon | Prime Video 18 Şubat Cuma 2022

Amazon Prime Video en iyi yabancı dizileri listesinde ilk sıralarda yer alan The Marvelous Mrs. Maisel’in 4. sezonu 18 Şubat Cuma günü izleyiciyle buluşacak. 1958’lerin New York’unda kocası ve çocuklarıyla mutlu mesut bir hayat süren Midge Maisel’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin 4. Sezonunda; Midge, açılış sahnelerini bitirir ve kendi şovlarına manşet olma misyonunu üstlenir. Ancak ilişkileri söz konusu olduğunda hırsı tekneyi sallayabilir. Hayranların favorisi olan 4. Sezon için geri dönen karakterlerin yanı sıra Kelly Bishop , Milo Ventimiglia ve Jason Alexander gibi yeni yüzleri de sabırsızlıkla bekleyebiliriz.

LAW & ORDER 21. Sezon | NBC 24 Şubat Perşembe 2022

NBC televizyon kanalının 13 Eylül 1990’dan beri seyirciyle buluşturduğu Law & Order”ın 2022’in ilk aylarında 21. Sezon yayınlanacak. İlk gösterimi 24 Şubat 2022 Perşembe günü NBC’de hayranlarıyla buluşacak Amerikan yapımı suç ve gerilim dizisi Law & Order, New York kentinde yaşayan bir grup savcı ve polis görevlilerinin meslek yaşamlarını konu almaktadır.

VİKİNGS VALHALLA | NETFLİX 25 Şubat Cuma 2022

Netflix’te 2022’de gösterilecek yabancı dizilerin en dikkat çekenlerinden birisi de “Vikings: Valhalla” dizisi olacak. Tarihi dizi Vikings’ten uyarlama olacak olan Vikings: Valhalla’nın 1. Sezonu 25 Şubat Cuma günü Netflix’te yayınlanacak. Konusu orijinal diziden yaklaşık 200 yıl sonra geçecek olan dizi efsanevi Viking savaşçılarının bir sonraki çağının maceralarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde; Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter ve Harald Hardrada. Dizinin fragmanı; destansı kara ve deniz savaşları, harika kadın savaşçıları, politik entrikaları ve geldikleri gibi kök salacak hırçın kahramanlarıyla şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor.

BRİDGERTON 2. Sezon | NETFLİX 25 Mart Cuma 2022

Netflx’te yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran dönem dizisi Bridgerton 2. Sezon gösterimi tarihi açıklandı. İlk kadar seyircinin ilgisini çekecek olan dizinin ilk gösterimi 25 Mart 2022 Cuma günü Netflix’te yayınlanacak. 2021’de yılın en çok izlenen dizilerinden biri olma statüsünü elinde tutan Bridgerton, yazar Julia Quinn’in 8 kitaptan oluşan ve en beğenilen Bridgerton Serisinden uyarlama olarak karşımıza çıkıyor. Diz Bridgerton ailesinden birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeşin, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu aramasını konu alıyor. Biraz kurgu biraz da gerçek Kraliyet ailesinden esinlenen dizi, Julie Andrews’un (dedikodu gazetesinin gizemli yazarı Lady Whistledown) seslendirmesiyle daha çok ilgi çekici bir hal alır.

brigerton-2022-de-netflixte-çıkacak-diziler

Briggerton 2. Sezonda Neler Olacak?

Bridgerton 2. Sezon Konusu yazarın ikinci kitabının hikayesi olacak. The Viscount Who Loved Me adlı kitaba dayanacak olan dizinin 2. sezonu, Jonathan Bailey’nin canlandırdığı ailenin büyük oğlu Anthony Bridgerton’ın, ailesinin adını devam ettirmek için yüksek standartlarını karşılayabilecek uygun bir eş arayışını konu edecek.

MOON KNİGHT | Disney Plus 30 Mart Çarşamba 2022

Disney Plus’ta 30 Mart Çarşamba günü ilk gösterimiyle izleyici karşına çıkacak olan “Moon Knight” ( Ay Şövalyesi) Marvel tarafından yaratılan bir çizgi karakterin ekrana uyarlamasıdır. Dizi, Mısır tanrısı Khonshu tarafından şiddetli geçmişinin kefaretini ödemek için diriltilen, birden fazla kişiliğe sahip eski bir paralı asker olan Marc Spector’ı konu alıyor. Macera ve dram sevenlerin kaçırmaması gereken Moon Knight dizisinde; Dissosiyatif kimlik bozukluğu ile mücadele eden eski bir ABD Deniz Piyadesi ‘ne bir Mısır ay tanrısının yetkileri verilir. Ancak çok geçmeden bu yeni güçlerin sıkıntılı hayatı için hem bir lütuf hem de bir lanet olabileceğini öğrenir.

THE BOYS 3. Sezon| Prime Video 3 Haziran Cuma 2022

Amazon Prime Video’nun en çok izlenen yabancı dizilerinden “The Boys” 3. Sezonuyla 3 Haziran 2022 Cuma günü gösterime girecek. ABD yapımı süper kahraman temalı bir internet dizisi olan The Boys, Garth Ennis ile Darick Robertson’ın aynı isimli çizgi romanından diziye uyarlanmıştır. The Boys, güçlerini suiistimal eden süper kahramanlara karşı savaşan The Boys isimli bir ekibi konu almaktadır.

The Boys Resmi Tanıtımı

THE LORD OF THE RİNGS: THE RİNGS OF POWER | 2 Eylül Amazon Prime Video

Amazon Prime Video için geliştirilen Türkçeye çevrilmiş adıyla Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri “The Lord of the Rings: The Rings of Power” J. R. R. Tolkien’in The Hobbit ve The Lord of the Rings kitaplarındaki olaylardan binlerce yıl öncesini anlatıyor. Orta Dünya’nın İkinci Çağında geçen yılın en iyi dizilerinden birisi olarak gösterilen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Lord of the Rings: The Rings of Power) 2 Eylül 2022 Cuma günü Prime Video’da seyirciyle buluşacak.

The Lord of the Rings: The Rings of Power Resmi Tanıtım

HOUSE OF THE DRAGON | HBO 2022 İlk Gösterimi Bekleniyor

Ünlü yapım kanalı HBO’nun en iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen House Of The Drogon, George R. R. Martin ve Ryan Condal tarafından HBO için yaratılan Amerikan fantastik drama dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Martin’in Ateş ve Kan adlı romanına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savaşa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor. Başrollerini; Olivia Cooke , Patty Considine , Rhys Ifans olmak üzere pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı House Of The Drogon dizisinin yayın tarihi ile ilgili şu an net bir bilgi bulunmamaktadır.

House Of The Drogon Orijinal Tanıtım

THE MANDALORİAN 3. Sezon | Disney Plus 2022 İlk Gösterimi Bekleniyor

Yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenen The Madalorian dizisinin 1. Sezonu 12 Kasım 2019’da Disney+’ta yayımlanmaya başlamıştır. Uzay Western’i tarzında bir internet dizisi olan The Madalorian, Yıldız Savaşları evreninde geçiyor. Jedi’ın Dönüşü döneminden beş yıl sonra başlar ve Yeni Cumhuriyet’in ulaşamayacağı yerlerde bir Mandaloryalı ödül avcısını izler. 3. Sezonun ayrıntılar oldukça az olsa da şimdilik büyük bir hikayenin sona erdiği tahmin edilebiliyor. Yeni sezonda Mandalore’a bir görev mi? Bo-Katan Kryze ile bir takım mı? ya da Moff Gideon ile hesaplaşma mı? bekliyor. Çekimleri 13 Ekim 2021’de başlayan dizinin 3. Sezon tarihi ile ilgili bir gelişme bulunmuyor.

THE SANDMAN | Netflix’te 2022’de İlk Gösterimi Bekleniyor

Netflifx’te 2022’de çıkacak en iyi dizilerden birisi olan The Sandman, Neil Gaiman tarafından yazılan ve DC Comics tarafından yayınlanan 1989–1996 çizgi romanına dayanıyor. Yakın zamanda Netflix kütüphanesinde olması beklenen dizi, bir Amerikan fantezi dizisi olarak karşımıza çıkıyor. The Sandman, Sandman adlı Dream’in (Yedi Sonsuz , tanrılardan daha yaşlı ve daha büyük akıl almaz derecede güçlü varlıklardan biri olan Rüya) hikayesini anlatıyor. The Sandman’ın filme uyarlama çabaları 1991 yılında başlayarak 30 yıllık bir geliştirme çabası sonrasında sonrasında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. The Sandma’ın Netflix, dizinin yapımı için Haziran 2019’da bir anlaşma imzaladı ve çekimler Ekim 2020’den Ağustos 2021’e kadar sürdü. Fantastik dizilerden hoşlananlar için tavsiyemiz olan The Sandman yayın tarihi ile ilgili bir açıklama gelmedi.

The Sandman Netflix Resmi Tanıtımı

THE LASSO 3. Sezon | 2022’de Apple TV Plus’ta İlk Gösterimi Bekleniyor

Apple TV PLus’ta çıkacak en iyi yabancı dizilerden birisi olan The Lasso, yapımcı Ted Lasso’ya verilen yedi Emmy ödülü üçüncü sezon siparişini beraberinde getirdi. The Lasso, bir Amerikan futbol takımını yönetmek için işe alınan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımına koçluk yapmak için işe alınır. Ancak Lasso’nun futbol antrenörü deneyimi yoktur. Ted Lossu, koçluk deneyimi olmamasına rağmen takımın başarılı olması için elinden geleni yapar. Apple TV+ ‘da yayınlanan The Lassso 3. Sezon tarihi henüz bekleniyor.

PEAKY BLİNDERS 6. Sezon | 2022’de BBC One ve Netflix’te İlk Gösterimi Bekleniyor

BBC One ve Netflix’in en beğenilen yabancı dizilerinden birisi olan Peak Blinder’ın 6. Sezonu heyecanla bekleniyor. Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham, İngiltere’de faaliyet gösteren “Peaky Blinders” adlı çeteyi anlatan suç-drama dizisi olan Peaky Blinder, genel olarak, Cillian Murphy tarafından canlandırılan, Tommy Shelby rolündeki çete lideri ve yeni görevlendirilen bir dedektif arasındaki olayları konu alır.

Peaky Blinder BBC 6. Sezon Resmi Fragmanı

“Ms. Marvel” | 2022’de Disney Plus’ta Prömiyeri Beklenen Dizi

G. Willow Wilson tarafından yönetilen keyifli çizgi romana dayanan bu altı bölümlük dizi, Jersey City’den Bayan Marvel olan 16 yaşındaki Müslüman kız Kamala Khan’ı takip ediyor. Karakterin evrensel çekiciliği, yeni nesil çizgi roman hayranlarını kazandı ve yeni gelen Iman Vellani tarafından oynanacak . Dizi ayrıca , Vellani’nin Marvel Sinema Evreni’nin gerçek bir üyesi olmak için Teyonah Parris’e (diğer adıyla Monica Rambeau) katılacağı 2023’teki The Marvels’i kuracak.

HALO | 2022’de Paramount Plus Paramount + 25 Mart 2022

Xbox Game Studios tarafından yayımlanan ve 343 Industries tarafından geliştirilip yönetilen bir Amerikan askeri bilimkurgu serisi olan Halo oyunu şimdi de dizi orak kaşımıza çıkıyor. Bilindiği üzere, PC pazarına da adım atan bilim-kurgu temalı oyun, Paramount Plus platformu aracılığıyla seyirciyle buluşacak olan Halo dizisi tanıtım videosunun sonunda yayın tarihi paylaşıldı. 24 Mart 2022’de yayınlanması planlanan Halo, insanlık ile Covenant olarak bilinen bir uzaylı tehdidi arasındaki 26. yüzyıl destansı çatışmasında geçen yeni hikayeleri keşfedecek.

Halo Dizisi (2022) İlk Tanıtım | Paramount+

STRANGER THİNGS 4. Sezon | 2022’de Netflix’te Bekleniyor

Netflix’in popüler dizisi Stranger Things’in 4. Sezonu için geri sayım devam ediyor. ABD yapımı bilimkurgu-korku, doğaüstü türündeki internet dizisi Stranger Things’in 1. Sezonu 15 Temmuz 2016 gösterime girmiştir. O günden itibaren yoğun izleyici kitlesine sahip olan dizinin hikayesi, 1980’lerde Indiana eyaletinin Hawkins adındaki kurgusal kasabada geçiyor. İlk sezonda genç bir çocuğun kasabada meydana gelen doğaüstü olayların ortasında kaybolması ve kaybolan arkadaşlarını arayan üç çocuğa yardım eden, psikokinetik güçlere sahip bir kızın ortaya çıkışı üzerine yapılan araştırmaları anlatıyor. Stranger Things 4. Sezon tarihi ile ilgili gelişme olduğunda film dizi haber sitemizde ve yazımızda olacak.

Stranger Things 4. Sezon Resmi Tanıtımı

SHE-HULK | Disney Plus’ta 2022’de Gösterime Girmesi Bekleniyor

Disney Plus’ın bu yıl piyasaya sürülmeye hazırlandığı Marvel dizisi She-Hulk, 2022’in İzleme Listelerine şimdiden girdi. 1. Sezonu 10 bölümden oluşan She-Hulk dizisi, aynı adı taşıyan Marvel Comics karakterine dayanıyor. She-Hulk 2022’de vizyona girmesi planlanırken dizi aynı zamanda MCU’nun Dördüncü Evresinin bir parçası olacak. Marvel’ın yeşil kahramanı Hulk’ın dişi versiyonu olan karakter aslında Bruce Banner’ın da kuzeni Jennifer Walters olarak karşımıza çıkıyor. Ve Jennifer Walters, Hulk benzeri özellikler kazanıyor. She-Hulk yayın tarihi henüz belli değil.

OBİ-WAN KENOBİ | 2022’de Disney Plus’ta İlk Gösterimi Beklenen Dizi

Disney Plus’ın seyirciye sunmak için gün saydığı Obi-Wan Kenobi , aynı adı taşıyan Star Wars karakterini içeriyor. Sith’in İntikamı (2005)olaylarından on yıl sonra geçen dizi, Joby Harold tarafından yazılıyor ve Deborah Chow tarafından yönetiliyor. Çekimleri 2021 Mayıs ayında Los Angeles’ta StageCraft video duvar teknolojisi kullanılarak başlayan dizi 1. Sezon 6 bölümden oluşuyor. Star Wars Bölüm III olaylarından on yıl sonra geçen hikaye, Obi-Wan’ın genç Luke Skywalker’ı izlerken Tatooine’deki zamanına odaklanıyor. Obi-Wan Kenobi’nin 2022’de vizyona girmesi planlanıyor.

OBI-WAN KENOBI Resmi Tanıtımı | Disney+

THE CROWN 5. Sezon | Kasım 2022’de Netflix Gösterimi

Netflix’in 2021 Emmy Ödülleri’nde Olağanüstü Drama Dizisi ödülü dahil pek çok ödül alam döenm dizisi The Crown’un 5. Sezonu heyecanla bekleniyor. Kraliçe II. Elizabeth’in saltanatı hakkında yayınlanan ve esas olarak Peter Morgan tarafından yazılan ve Netflix için Left Bank Pictures ve Sony Pictures Television tarafından üretilen tarihi bir drama dizisi The Crown’un yeni bir sezon için kraliyet kadrosuna yeni eklenenler arasında QEII olarak Imelda Staunton ve Elizabeth Debicki ve Dominic West yer alıyor. The Crown 5. Sezon tarihi olarak 2022 Kasım ayı açıklandı.

The Crown | 5. Sezon | Imelda Staunton’dan Mesajınız Var | Netflix

AMERİCAN HORROR STORY 11. Sezon | 2022’de FX’te Prömiyeri Bekleniyor

BU yıl 11. Sezonu gösterime girecek Amerikan yapımı korku drama ve Antoloji serisi olarak da tanımlanan American Horror Story dizisinin her sezonu, bir dizi farklı karaktere, mekâna ve “başı, ortası ve sonu” olan bir öyküye sahip olan bağımsız bir mini diziden oluşuyor. 11 Sezon dönüşü için beklentilerin yüksek olduğu dizinin gelecek yeni sezonun teması ve oyuncu kadrosu ile ilgili henüz bir açıklama gelemese de internet spekülasyonlarla Kara Veba, şehir efsanesi Bloody Mary gibi tahminlerle dolu. American Horror Story 11. Sezon yayın tarihi ile ilgili henüz bir gelişme bulunmuyor.

STAR WARS: ANDOR | 2022’de Disney Plus’ta Gösterimi Yapması Bekleniyor

Tüm Star Wars hayranları gibi ” Obi-Wan Kenobi “nin gösterime girmesi için dakikaları geri sayarken, Star Wars: Rogue One (2016) filminin öncesi niteliğinde olan Andor dizisini de gözden kaçırmamak gerek. Disney+ için Tony Gilroy tarafından hayata geçirilen dizi, Filmde geçen olaylardan beş yıl önce Cassian Andor karakterini takip ediyor. Özgürlük savaşçısı Cassian Andor olarak Diego Luna’ya odaklanan dizi 12 bölümden oluşuyor. Çekimleri Eylül 2021’de tamamlanan Andor dizinin yayın tarihi olarak 2022 ortaları planlanıyor.

STAR WARS: ANDOR Dizisi Resmi Tanıtımı

STAR TREK : Strange New Worlds” | 2022’de Paramount Plus’ta

2022’de Paramount Plus’ta yayınlanması planlanan Star Trek: Strange New Worlds dizisi, Star Trek: The Original Series’in öncesi olarak tanımlanıyor. Uzay Yolu: Garip Yeni Dünyalar adıyla yayınlanacak olan dizi, Kirk’den on yıl öncesini konu alacak ve Kaptan Pike ile Spock’ın maceralarını anlatacak. Strange New Worlds yayın tarihi, 5 Mayıs 2022’de Paramount+’da prömiyer yapacak ve ilk 10 bölümlük sezonu 7 Temmuz’a kadar sürecek. Ocak 2022’de serinin ikinci bir sezonun da geleceği duyuruldu.

Star Trek: Strange New Worlds Tanıtım

THE WİTCHER: Blood Origin 3. Sezon | 2022’de Netflix’te Gösterilmesi Bekleniyor

Netflix’te yeni sezonu çıkması beklenen fantezi drama türündeki dizi THE WİTCHER: Blood Origin 3. Sezon için geri sayım devam ediyor. Senaryosu Lauren Schmidt Hissrich’in yazdığı Netflix’in popüler dizisi The Wicher, Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisine dayanıyor. Dizinin ilk sezonu 20 Aralık 2019, 2. Sezonu ise, 17 Aralık 2021 tarihinde yayımlanmıştır. Netflix’in Eylül 2021’de onayladığı 3. Sezon The Witcher dizisinin öncesini konu edecek ve 6 bölümden oluşacak olan The Witcher: Blood Origin mini-dizisi ise 2022’de yayınlanacaktır.

Witcher-3-sezon-ne-zaman

The Witcher Dizisinin Konusu

Yalnız bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu, güçlü bir büyücüye ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prensese doğru savurur. Şimdi üçü birlikte, gitgide daha dengesiz bir yer hâline gelen Kıta’da yollarını bulmayı öğrenmelidir.

The Witcher: Blood Origin | Jenerik Sonrası Tanıtım Fragmanı | Netflix

SECRET INVASİON | Disney Plus’ta 2022’de Prömiyer Yapması Bekleniyor

Disney +’ta 2022 yılında yayınlanacak Secret İnvaison, aynı adıı taşıyan Marvel Comics hikayesine dayanıyor. Secret İnvasion yayın tarihi ne? Kyle Bradstreet tarafından hayata geçirilen Super Kahraman Bilim Kurgu Dizisi Secret Invasion’ın 2022’nin sonlarında prömiyer yapması bekleniyor. Altı bölümden oluşacak olan mini dizinin konusu, Skrulların form değiştirerek dünyaya sızmasının ardından onları durdurmak için verilen mücadeleyi anlatıyor.

Secret İnvasion Tanıtım

2022’de Yayınlanması En Çok Beklenen Yabancı Dizileri

Bir Cevap Yazın