Netflix'te Yeni Sezonu Gelecek Türk Dizileri Belli Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Netflix’e Yeni Sezonu Gelecek Dizileri Derledik!

mezarlık-2-sezon-gelecek-mi

Netflix’te Yeni Sezonu Gelecek Türk Dizileri

Türk dizileri hangi platformda olursa olsun büyük ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü dijital platform Netflix, Türk dizilerini yayınlamaya başlamasıyla Türk izleyicisinin olduğu kadar yabancı izleyicileri de derinden etkiledi. Birbirinden iddialı yapımların ardı sıra yayınladığı dizilerin yeni sezonları sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Peki, hangi Türk dizilerinin yeni sezonu gelecek? ya da Netflix Türk Dizilerinin yeni sezonları ne zaman gelecek? Yazımızda orijinal yapımların Netflix’te yeni sezonu beklenen Türk Dizileri listesi ile yeni sezonu gelecek dizileri listeledik.

2. Sezonları Onaylanan Netflix Dizileri

Netflix’te yayınlanan diziler dijital platformların prosedürleri gereği sezon ve kısa bölüm sayılarından oluşuyor. Bu doğrultuda yayınlanan diziler televizyon dizilerine nazaran daha kısa ömürlü oluyor. Diğer bir değişle pek çok dizi yeni sezon onayı almadan sadece 1 sezonluk yayınlanıyor. İlk sezonları yayınlanan dizilerin ilgi çekmesi ve izleyiciler tarafından rağbet görmesiyle de dizilerin 2. Sezonlarının hatta 3. Sezonlarının bile onayı geliyor. İşte yeni sezon onayı alan diziler ve yayın tarihleri.

Kulüp Dizisi Yeni Sezon Yayınlanacak

Netflix’in 2. Sezonunda sonra 3. Sezon onayı alan en popüler Türk dizilerinden birisi Kulüp dizisi oldu. 1950’lerin kozmopolit İstanbul’unda eski mahkum olan Matilda’nın aftan yaralanarak hapisten çıkmasıyla gelişen olaylar yakın tarihimizde yaşanan olaylara da sahne oluyor. Türkiye’de bulunan Yahudi cemaatinin farklı bir bakış açısından ele alındığı dizi, tarihin alışılagelmiş kurallarını yıkarak büyük bir çıkış yakalamıştı.

kulüp-dizisi-3 sezon netflixe ne zaman gelcek
Külüp 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Kısa bir süre sonra 3. Sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kulüp dizisinin 3. Sezonunun çekimlerine Temmuz ayında başlandığı duyuruldu. Çekimlerinin 3 ay sürmesi öngörülen dizinin yeni sezon tarihinin Ekim – Kasım 2022 olması bekleniyor.

Mezarlık Yeni Sezon İçin Onay Aldı

Netflix’in polise türündeki Türk dizisi Mezarlık ilgi çekici hikayesiyle yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi görüyor. Başrollerini; Birce Akalay ve Olgun Toker’in paylaştığı dizi 4 bölümden oluşuyor. 1. Sezonunda kadın cinayetlerine dikkat çeken dizinin faili meçhul cinayetleri aydınlatmak için Komiser Önem önderliğinde kurulan ekibi o kadar çok sevildi ki sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

mezarlık-2-sezon-gelecek-mi
Mezarlık 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Aksiyon, polisiye ve gerilim türündeki Netflix Türkiye orijinal yapımı 17 Haziran’da seyircisiyle buluşan Mezarlık’ın 2. Sezon ne zaman sorusu şu an cevap bulamasa da çekimler ile ilgili gelişmeler geldikçe yazımızda olacak.

Erşan Kuneri Yeni Sezon İçin Geri Sayım Başladı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri serisinin ilk günden itibaren izlenme rekoru kırmasından kısa bir süre sonra 2. Sezonun geleceği belirtildi. Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı dizi, birinci sezonuyla ilk üç haftada Netflix Türkiye Top 10 listesinde zirvede yer almış ve yedi hafta boyunca ilk beşteki yerini hiç kaybetmemişti.

erşan-kuneri -ne-zaman
Erşan Kuneri 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı Erşan Kuneri’nin 2 sezonu olup olmayacağı merak edilen konular arasında. Yapılan açıklamada 2. Sezonun olacağı belirtilirken yayın tarih ile ilgili detaylar paylaşıldı. Netflix’in Türkiye’de en çok izlenen yerli içeriği olan Erşan Kuneri’nin 2. Sezonu 2023’te Netflix’te olacak.

Kuş Uçuşu 2. Sezon Var Mı? Merak Konusu Oldu!

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Netflix’in Türk Dizisi Kuş Uçuşu, yayınlandıktan hemen sonra büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in paylaştığı Kuş Uçusu dizisi, Z ve Y kuşağı arasındaki çatışmayı konu alıyor. İlk sezonu 8 bölümden oluşan neredeyse bir solukta izlenen diziyle ilgili en çok merak edilen konu Kuş Uçuşu’ nun 2. Sezonu gelecek mi? oldu.

kus-ucusu yeni sezon gelecek mi
Kuş Uçuşu 2. Sezon Gelecek mi?

Kuş Uçuşu 2. sezon var mı, ne zaman yayınlanacak? Soruları ardı sıra sorulurken 1. Sezonu çok beğenilen Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu ile ilgili yapımcı şirketten ve Netflix’ten henüz bir açıklama gelmedi. Yeni sezonun olması umut edilen dizilerden birisi olan Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili gelişmeler oldukça yazımızda ve film dizi haber sitemizde olacak.

Pera Palas’ta Gece Yarısı

Netflix’in bir diğer büyük ilgi çeken orijinal yapım Türk dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi oldu. Mart 2022’de ilk sezonu yayınlanan dizinin 2. Sezonun geleceği açıklanmıştı. Başrollerini; Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı fantastik türündeki dizi, tarihi Pera Palas Oteli ile ilgili bir yazı yazmaya giden gazeteci Esra’nın esrarengiz bir şekilde zamanda yolculuk yapmasını konu alıyor.

mezarlık-2-sezon-gelecek-mi
Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon Ne Zaman Gelecek?

Yayınlanalı daha beş gün olmasına karşın Netflix Türkiye izlenme listesinde ilk sıraya yerleşen Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi bir süredir beklenen yapımlardan biriydi. 2. Sezonun geleceği haberi daha İlk sezon finalinde az çok belliydi. Zira dizinin son bölümde Esra’nın geçmişine giden bir kapının açılması 2. Sezonun geleceği ile ilgili küçük bir tüyo olsa da çıkış zamanı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Konuyla ilgili detaylar geldikçe yazımızda olacak.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Konusu

Rise Of Empires: Ottoman

Netflix’in ilk orijinal Türk yapımı dizilerinden birisi olan Rice Of Ottoman aynı zamanda Osmanlı İmparatorluğu’nun İstanbul’un Fethini konu alan belgesel türünde bir dizi. 2020 Ocak ayında ilk bölümüyle ekranlara gelen Rise Of Empires Ottoman dizisinin 2. Sezonun geleceği daha önceden açıklanmıştı.

rise-of-empires-ottoman-netflixe-ne-zaman-gelecek
Rise Of Empires: Ottoman 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Dizide Sırp despotu Đurađ Branković’in kızı, Osmanlı padişahı II. Murad’ın eşi Mara Hatun’u canlandıran Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda çekimleri tamamlanan ve merakla beklenen Rise of Empires: Ottoman’ın ikinci sezonuyla ilgili yakında Netflix izleyicilerinle buluşacağını belirterek dizinin 2022 yılı içerisinde yayınlanacağının müjdesini verdi.

Henüz Yeni Sezonu Onaylanmamış Heyecanla Beklenen Netflix Orijinal Türk Dizileri

  • Yakamoz
  • Bir Başkadır
  • Fatma
  • 50 M2
  • Uysallar

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Sezonları En Fazla Beklenen Diziler

Erkenci Kuş Ne Yok Merak Konusu Oldu!

Mart Ayı Netflix Takviminde Neler Var?

Haziran’da Netflix’e Yeni Kore Dizileri Geliyor!

Ünlü Hintli Oyuncu Vivian Dsena Türkiye’ye Gelecek mi?

Bir Cevap Yazın