Melek Ölecek mi? Nehir Erdoğan Benim Adım Melek'ten Ayrılıyor mu? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Melek Ölecek mi? Nehir Erdoğan Benim Adım Melek’ten Ayrılıyor mu?

melek-ölecek-mi-nehir-erdoğan-benim-adım-melekten-ayrılıyor-mu

Benim Adım Melek Dizisinde Melek Ölecek mi?

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde heyecan dorukta. 2021 Kış Sezonuna hızlı başlayan dizi de olaylar hız kesmeden devam ediyor. Kanser hastalığına yakalandığını öğrendikten sonra çocuklarını ailesine emanet etmek için Almanya’dan dönen gurbetçi Meleğin hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni bölümünde Melek için tüm tedavi umutları tükeniyor. Peki, Melek ölecek mi? Yoksa dizi de Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan Benim Adım Melek’ten ayrılıyor mu? İşte detaylar.

Nehir Erdoğan Benim Adım Melek’ten Ayrılacak mı?

nehir-erdoğan-benim-adım-melekten-ayrılacak-mı

Çarşamba akşamlarının severek seyredilen dizilerinden birisi olan Benim Adım Melek dizisi sezona etkileyici sahnelerle başladı. Bir yanlış anlaşılma sonucunda büyük bir aşkın heba olduğunun anlaşıldığı Benim Adım Melek dizisinin yeni sezonunun ilk bölümde Halil ile Melek’in aşk dolu sahnelerine tanık olduk. Benim Adım Melek 2. Sezon ilk bölümde Meleğin pişmanlıklarına şahit olurken, aynı zamanda onun hastalığı için uygulanan tedavinin de başarısız olduğunu öğrendik.

Ancak Melek İçin Umutlar Daha Tükenmemişti!

Meleğin hastalığının son evresine girmesi ve tedavinin başarısız olması Halil ve herkesi derinden üzse de hala denenecek bir tedavi daha vardı. Meleğe her zaman destek olan Halil, oldukça pahalı olan bu tedavinin tüm masraflarını karşılamış ve Melek tedavinin ilk dozunu almıştı. Yaşanan tüm hengame arasında güzel şeylerde oluyordu. Seyit Ali ile Cumali arasındaki buzlar erimeye başlamıştı. Küçük Seyit Ali’nin sünnetinde Cumali’nin kirve olması iki eski dostu geçmiş güzel anılarına götürmüştü.

Benim Adım Melek 33. Bölüm 2. Fragmanı Herkesi Şaşırttı!

halil-meleği-kaybedecek-mi

Benim Adım Melek 32. Bölüm sonunda Karadağlar tarafından yaşadıklarının hesabını sormak için Alpay’ın Han’ı yakması içeride Cumali’nin mahsur kalmasına neden olmuştu. 33. Bölüm fragmanında Cumali’yi yangından Seyit Ali kurtarırken Meleğin doktorunun Halil’e son yapılan tedavinin de başarısız olduğunu söylemesi ve “Maalesef sonuçlar umduğumuz gibi değil! Her şeye hazırlıklı olun” cümlesi bölüme damga vuracak sahnelerin başında geliyor.

Melek-ölecek-mi

Peki, Melek’e Ne Olacak?

Meleğin tüm çabalara rağmen hastalığının ilerlemesi, bununla birlikte yapılan tedavinin sonuçsuz kalması, izleyici tarafından Melek ölecek mi? soruları yanında dizide Melek karakterine hayat veren başarılı oyuncu Nehir Erdoğan’ın diziden ayrılabileceği ihtimalini getirdi.

Şu An Paylaşılan Bir Bilgi Yok!

Benim Adım Melek dizisinin ana karakteri ve diziye adını veren Meleğin Ölmesi veya Nehir Erdoğan’ın Benim Adım Melek dizisinden ayrılması ile ilgili şu an kesinleşmiş bir bilgi paylaşılmadı. Naif ve sevecen karakteri ile izleyicinin gönlüne taht kuran Melek için senaristlerin ters köşe yapması ihtimalini bir kenarda bırakıyoruz.

Melek İçin Yeni Bir Tedavi Denenecek

Benim Adım Melek’in 28 Ekim’de yayınlancak bölümünde Halil, Seyit Ali, Mithat ve Mahmut Meleği yaşatmak için bir yol ararken, Halil içlerinden birinin donör olabileceklerini söyler. Bu umut karşısında herkes kollarını sıvar. Ancak aileden kimsenin kanı Melek’e dönor olmak için uymaz.

Melek İçin Umut Alpay’da mı?

Melek, halasının kavuşamadığı aşkının ölmesi üzerine aynı kaderi yaşamamak için Halil ile evlenmeye karar verir. Ancak Melek’in yorgun bedeni daha fazla dayanamaz. Kararlarını babalarına açıklarken Melek bayılır. Olaylara tanık olan Alpay, hastanede her şeyi öğrenir. Ve Melek’e donör olmak ister. Alpay’ın kanı Melek’e uyacak mıdır?

Hikaye Melek Üzerinden Yürüdüğü İçin Alpay’ın Bağışıyla İyileşmesi Muhtemel Görünüyor!

Şu an için kesin bir bilgi olmasa da tahminimiz Melek’in ölmeyeceği ve iyileşeceği yönünde.Alpay, Melek için uygun bir donör olacak. Ayrıca dizinin hikayesi Melek üzerinden gittiği için Alpay onun için bu hastalıktan bir kurtuluş olacak.

Melek İyileşiyor! İşte Benim Adım Melek 48. Bölüm Fragmanı

Gelişmeler yazımızda ve film dizi haber sitemizde olacak.

Benim Adım Melek Konusu

benim-adım-melek-konusu-ne

Yıllar önce nişan töreninden Alpay’la birlikte kaçan Melek, ailesinin onu daha sonra kabul etmemesi üzerine Almanya’ya gitmiş ve Berlin’de yaşamaya başlamıştır. Üç çocuk annesi olan Melek yaptığı gençlik hatasıyla Alpay’ı sevdiğine inansa da aslında Alpay’la hiç mutlu olmamıştır. Çocukları için her şeye katlanan Melek, Lenf Kanseri olduğunu ve Alpay’ın onu sahte belgelerle boşadığını aynı günde öğrenir. Yaşadığı ilk şoku atlatan Melek, ölmeden önce çocuklarını emanet edeceği bir yuva bulmak için Türkiye’ye ailesinin yanına döner.

Melek Giderken Arkasında Bir Enkaz Bırakmıştır!

Meleği Türkiye’de büyük bir nefret beklemektedir. Gidişinden sonra herkesin hayatlarına kaldıkları yerden devam edeceklerini düşünen Melek, aslında gerçeğin hiç de düşündüğü gibi olmadığını görür. Gidişiyle ardında bir enkaz bıraktığını öğrenen Melek, iki ailenin birbirine düşman olmasına ve Halil’in bir ömrü yalnız geçirmesine neden olduğunu görür. Tüm kapılar yüzüne kapanan Meleği daha zor günler bekler.

Geçmişin acılarıyla yüzleşen Melek, çocuklarına sıcak bir yuva kurabilecek midir?

Benim Adım Melek Oyuncuları ve detaylar için linke tıklayabilirsiniz.

Benim Adım Melek 33. Bölüm 2. Fragmanı

Benim Adım Melek yeni fragmanda yine heyecan dorukta. Alpay’ın çıkardığı yangında mahsur kalan Cumali’yi can dostu Seyit Ali kurtarır. Cumali’nin durumu ağırdır. Halil hem babasını kaybetmenin hem de Meleği kaybetme ihtimalinin korkusunu yaşamaktadır. Alpay’ın son yaptıkları bardağı taşıran damla olmuş, Kenan ile incelen ipler kopmuştur.

Seyit Ali, oğlu Mithat’ı kaybetmemek adına kız kardeşiyle birlikte Mithat ve Seyhan’ın evine ziyarete gitmişlerdir. Babasının son günlerdeki davranışları ve Kadriye’nin dırdırlarında bunalan Mahmut’sa evden ayrılma kararı almıştır. Meleğin kullandığı ilacı bulan Seyit Ali ise, şüphelerinin cevabını aramaktadır. işte yeni bölüm fragmanı.

Bu Yazılarımız İlginizi Çekebilir

Vivian Dsena Son Dizisinde Ayrıldı

Bu Sezon Dizileri Dikkat Çekiyor

Ufak Tefek Cinayetler’de Heyecan Dorukta

2021 Sezonunda Final Yapacak Diziler

Bir Cevap Yazın