Kuruluş Osman'a Yeni Girecek ve Katılan Oyuncular (2. Sezon - Güncel) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kuruluş Osman’a Yeni Oyuncular Geliyor!

Kuruluş-Osman'a-Yeni-Girecek-ve-Katılan-Oyuncular

Kuruluş Osman’a Yeni Girecek ve Katılan Oyuncular Kimler Olacak?

ATV’nin izlenme rekoru kıran dizisi Kuruluş Osman hikayesi ve oyuncu kadrosuna katılan yeni oyuncularla 2020 – 21 yeni sezonda da izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek. Her geçen gün oyuncu kadrosu güçlenen Kuruluş Osman dizisine 2. Sezonda pek çok yeni oyuncu dahil olacak. Yazımızda sizlere 2020 – 2021 sezonunda (2. Sezon) Kuruluş Osman Dizisine Yeni Gelen / Dahil Olan Oyuncular kimler? İle Kuruluş Osman’a Yeni Girecek ve Katılan Oyuncular ile ilgili güncel ve detaylı bilgiyi sunacağız.

Kuruluş Osman Dizisine Yeni Gelen Oyuncular ve Oynayacağı Karakterler

Baş rollerinde; Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek), Ragıp Savaş (Dündar Bey), İsmail Hakkı Ürün (Samsa), Emre Basalak (Gündüz Bey) gibi isimlerin yer aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman, Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş hikayesini anlatıyor. Tarihi türde yer alan Kuruluş Osman’da hikayenin akışı nedeniyle birçok karakter diziden ayrılırken birçok karakter de dizinin kadrosuna dahil oluyor. İşte Kuruluş Osman Dizisine yeni giren oyuncular ve rolleri.

Kuruluş Osman Yeni Sezonda da Diziye Pek Çok Oyuncu Girecek

kuruluş-osman-yeni-oyuncular

Yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören Kuruluş Osman dizisinin 1. Sezon finalinde Osman’ın Kulucahisar Kalesini fethetmesi ve Sofya’yı öldürmesinden sonra hikaye farklı bir boyuta taşınıyor. Diziden ölerek çıkan oyuncuların yerine ise, yeni oyuncular dahil olmaya başladı. İşte flash isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman 2. Sezon Oyuncu Kadrosu ve detaylar.

Kuruluş Osman Yeni Oyuncular ve Rolleri

Seray Kaya / Kuruluş Osman Lena

Seray Kaya Kuruluş Osman’da Hangi Karakter?

Kuruluş Osman 2. Sezon oyuncuları arasına katılan Seray Kaya, dizide Lena karakterine hayat veriyor.

kuruluş-osman-lena---seray-kaya-kimdir

Kuruluş Osman Dizinde … Karakterini Oynayan Seray Kaya Kimdir?

İstanbul 1991 doğumlu olan Seray Kaya, Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk dersi almıştır. İlk oyunculuk kariyerini Kocamın Ailesi dizisinde yapan ve bu dizi ile akıllarda yer eden Kaya, Huzur Sokağı ve Kadın dizilerinde de rol almıştır.

Kanbolat Görkem Aslan – Kuruluş Osman

Kanbolat Görkem Aslan Kuruluş Osman’da Hangi Karakter?

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan Kanbolat Görken Aslan’ın hangi karaktere hayat vereceği henüz belli değil. Bilgiler geldikçe yazımız güncellenecektir.

kanbolat-görkem-aslan-kuruluş-osman

Kuruluş Osman Dizinde … Karakterini Oynayan Kanbolay Görkem Aslan Kimdir?

Kanbolat Görkem Aslan, 4 Kasım 1980 Düzce doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü mezunu olan Aslan, ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Kanal D’de yayınlanan Çemberimde Gül Oya Dizisi ile yapmıştır. Daha sonra Hatırla Sevgili, Asi, Ezel, Yer Gök Aşk, Poyraz Karayel ve Servet dizilerinde oynamıştır. Kanbolat Görkem Aslan, en son Bir Deli Rüzgar Dizisiyle ekranlarda olmuştur.

Ahmet Yenilmez / Kuruluş Osman

Ahmet Yenilmez Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakter?

Yeni Sezonda Kuruluş Osman kadrosunda rol alacak olan Ahmet Yenilmez’in hangi karakteri canlandıracağı merak konusu.

ahmet-yenilmez-kuruluş-osman-kadrosunda

Kuruluş Osman Dizinde … Karakterini Oynayan Ahmet Yenilmez Kimdir?

Ahmet Yenilmez, 20 Aralık 1966 Ordu doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Ahmet Yenilmez, üniversite yıllarında tiyatro ile ilgilenerek oyunculuğa adım atmıştır. Deli Yürek dizisi ile akıllarda yer eden Yenilmez; Ekmek Teknesi, Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi gibi dizilerde rol almıştır.

Emin Gürsoy / Kuruluş Osman

Emin Gürsoy Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakter?

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanında yer alan Emin Gürsoy’un mistik bir karaktere hayat verdiği görülse de şu an hangi karakter olduğu net olarak açıklanmadı.

emin-gürsoy-kuruluş-osman-kadrosu

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon oyuncuları arasında yer alacak olan Emin Gürsoy’un canlandıracağı karakter henüz belli değil.

Kuruluş Osman Dizinde … Karakterini Oynayan Emin Gürsoy Kimdir?

emin-gürsoy-kuruluş-osman

Emin Gürsoy, 12 Mayıs 1968’de Denizli’nin Güney ilçesinde doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Gürsoy, Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Kuşçu karakteri ile tanınmıştır. Üvey Baba, Kış Masalı, Yeşil Deniz, Ustura Kemal ve Bir Yusuf Masalı dizilerinde oynayan Emin Gürsoy en son TRT 1’de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde Muhtar Sefer’i canlandırmıştır.

Cüneyt Arkın – Kuruluş Osman Aksakallıların Reisi

Cüneyt Arkın Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakter?

kuruluş-osman-cüneyt-arkın-kimdir

Yeşilçam aksiyon filmlerinin usta ismi Cüneyt Arkın Kuruluş Osman dizisinin 2. Sezon oyuncu kadrosuna katılan oyunculardan oldu. Yeni hikayede Aksakallıların Reisi olarak karşımıza çıkacak olan Arkın’ın olduğu sahnelerinin yer aldığı ilk fragmanda yayınlandı.

cüneyt-arkın-kuruluş-osman-aksallıların-reisi

Kuruluş Osman Dizisinde Aksakallıların Reisini Oynayan Cüneyt Arkın Kimdir?
Asıl adı Fahrettin Cüreklibatur olan Cüneyt Arkın, 8 Eylül 1937 yılında Eskişehir’de doğmuştur. 1961’de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Arkın, askerlik görevi sırasında yönetmen Halit Refiğ tarafından keşfedilmiştir. 1963 yılında katıldığı yarışmada birinci olan Cüneyt Arkın, aynı yıl Halit Refiğ’in teklifini kabul ederek oyunculuğa adım atmış, iki yıl içerisinde 20’ye yakın filmde oynamıştır. Cüneyt Arkın, Türk Sinemasında canladırdığı; Kara Murat, Malkoçoğlu ve Battal Gazi karakterindeki başarısıyla adını Yeşilçam tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

Cüneyt Arkın Özel Hayatı ile ilgili detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.

Ediz Hun / Kuruluş Osman

Ediz Hun Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakter?

ertuğrul-gaziyi-oyanayacak-ediz-hun-kimdir

Yeşilçam’ın akıllara kazının jönlerinden birisi olan Ediz Hun da Kuruluş Osman kadrosunda yerini aldı. Kuruluş Osman’ın yeni sezonu birbirinden ünlü oyuncuları bünyesinde toplayacak. Geçtiğimiz günlerde Kuruluş Osman’ın yeni sezon afişini yayınlayan yapımcı Mehmet Bozdağ, 2. Sezonda Kuruluş Osman’a katılacak oyuncular hakkında bilgiler verdi. Ünlü oyuncu Ediz Hun’un Ertuğrul Gazi rolünde Engin Altan Düzyatan’ın yerine diziye dahil olacağının açıklanmasından sonra, Turgut ALp’inde diziye gelip gelmeyeceği büyük merak konusu oldu.

Kuruluş Osman Dizisinde Ertuğrul Bey’i Oynayacak Ediz Hun Kimdir?

ediz-hun-kuruluş-osman-ertuğrul-bey

Ediz Hun 20 Kasım 1940 İstanbul doğumludur. Avusturya Lisesini bitirdikten sonra gittiği Norveç’te çevre bilimleri ve biyoloji eğitimi almıştır. 1963 yılında Ses Dergisinin açmış olduğu yarışmada aldığı derece sonrasında Genç Kızlar sinema filmiyle oyunculuğa adım atmıştır. Türk Sinemasında sayısız filme imza atan Ediz Hun, Yeşilçam’ın aranan jönlerinden birisidir. Son Mektup, Azize, Güllü Serisi , Ateşli Çingene, Yaralı Kalp bilinen filmlerin başında gelir. Ediz Hun son larak Arif V 216 filminde rol almıştır.

Ertuğrul Bey Kuruluş Osman’a Nasıl Geri Dönecek?

Kuruluş Osman dizisinin ilerleyen bölümlerinde Osman Bey, Konya’da bulunan Ertuğrul Gazi’nin yanına gidecek. Bu şekilde Ertuğrul Gazi diziye dahil olacak. Osmanlı İmparatorluğunun kurulmasına vesile olan ilk fetih ise, (Koyunhisar) 2. Sezonun finalinde gerçekleşecek.

Günceleme; Ertuğrul Beyin yaşlığı için ilk zamanlar Ediz Hun düşünülse de karakter için oyuncu Tamer Yiğit ile anlaşıldı.

Bahtiyar Engin – Kuruluş Osman

Bahtiyar Engin Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakteri Oynayacak?

Henüz konu ile ilgili bilgi bulunmamaktadır.

bahtiyar-engin-kuruluş-osman-kadrosuna-katıldı

Kuruluş Osman Dizisinde … Oynayacak Bahtiyar Engin Kimdir?

Bahtiyar Engin, 13 Ağustos 1065 Ordu doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Bahtiyar Engin, birçok tiyatro oyununda oynamıştır. İlk ekran deneyimi Hanım filmi ile olmuştur. ilk TV deneyimi TRT de yayınlanan İz Peşinde dizisiyle olan Bahtiyar Engin son olarak Jet Sosyete dizisinde Zeki karakteri olarak yer almıştır.

Seçkin Özdemir – Kuruluş Osman Bizans Komutanı Flatyos

Seçkin Özdemir Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakter?

kurulus-osman-da-flatyos--seçkin-özdemir-kimdir

Geçtiğimiz günlerde Kuruluş Osman oyuncu kadrosuna katıldığı haberi çıkan ünlü oyuncu Seçkin Özdemir’in dizide hangi karaktere hayat vereceği belli oldu. Seçkin Özdemir Kuruluş Osman’da Bizans Komutanı Flatyos olarak karşımıza çıkacak. Tarih kitaplarına bakıldığında Bizans komutanları arasında Flatyos adında bir komutan bulunmasa da bu dizide senaryo gereği hayali bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Kuruluş Osman DizisindeFlatyos Karakterini Oynayan Seçkin Özdemir Kimdir?

seçkin-özdemir-kuruluş-osman-oyuncuları

Seçkin Özdemir, 1981 İstanbul doğumludur. Daha önce Antalya ve İstanbul’da DJ’lik yapan Seçkin Özdemir Müjdat Gezen Sanat Merkezinde ve Başkent İletişim Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Yaban Gülü dizisi ile yapmış, daha sonra Al Yazmalım ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynasa da asıl tanınması Bir Aşk Hikayesi dizisi ile olmuştur. Seçkin Özdemir son olarak Kanal D ekranlarında kısa süre yayınlanan Hizmetçiler dizisinde yer almıştır.

Erkan Avcı – Kuruluş Osman Tekfur Aya Nikola

Erkan Avcı Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakter?

kuruluş-osman-erkan-avcı-aya-nikola-kimdir

Kuruluş Osman dizisi 2. Sezon oyuncuları arasında yer alacak olan Erkan Avcı’nın oynayacağı karakter Tekfur Aya Nikola oldu. Daha önce Osman Bey ile Domaniçte çarpışıp bozguna uğrayan İnegöl Tekfuru Aya Nikola, kaçmak zorunda kalmıştır. Osman Beyi öldürmeyi takıntı haline getiren tekfur, onu öldürebilmek için suikast planı hazırlar.


Kuruluş Osman Dizisinde İnegöl Tekfuru Aya Nikola Karakterine Hayat Verecek Erkan Avcı Kimdir?

erkan-avcı-kuruluş-osman-kadrosunda

Erkan Avcı 1 Ocak 1982 Diyarbakır doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi mezunu olan Erkan Avcı’nın oyunculuk kariyerine ilk adım attığı dizi Köprü’dür. Kurtlar Vadisi Pusu, Sakarya Fırat, Cesur ve Güzel, Çukur gibi dizilerde rol alan Avcı’nın asıl tanınması Karadayı dizisinde canlandırdığı Barut Necdet karakteri ile olmuştur. Erkan Avcı son olarak TRT 1 de yayınlanan Şampiyon dizisinde yer almıştır.

Tamer Yiğit – Kuruluş Osman Ertuğrul Beyin Yaşlılığı

Tamer Yiğit Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakter?

Türk sinema tarihinin önde gelen oyuncularında birisi olan Tamer Yiğit’in Kuruluş Osman kadrosunda hayat vereceği karakter Ertuğrul Beyin yaşlılığı oldu.

tamer-yiğit-kuruluş-osman

Kuruluş Osman Dizisinde Ertuğrul Beyin Yaşlılığını Oynayan Tamer Yiğit Kimdir?

Asıl İsmi Tamer Özyiğitoğlu olan Tamer Yiğit, 1942 Balıkesir doğumludur. İzmir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinde eğitim gördüğü dönemde Ses Dergisinin açtığı kapak yıldızı yarışmasını birincilikle kazanmış ve böylece sinemaya adım atmıştır. 1973 yılında yapmış olduğu evlilik sonrasında 1979 yılına kadar sinemadan uzak duran Tamer Yiğit, 1987 yılında sonra yeniden kamera karşısına geçmiştir. Çok sayıda sinema filminde rol alan Tamer Yiğit, Çiçek Taksi, Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde yer almıştır.

Umut Karadağ – Kuruluş Osman

Umut Karadağ Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Karakter?

Kuruluş Osman oyuncu kadrosuna yeni katılan Umut Karadağ’ın canlandıracağı karakter henüz açıklanmadı.

Kuruluş Osman Dizisinde … Karakterini Oynayan Umut Karadağ Kimdir?

umut karadağ kuruluş osman kadrosunda

Umut Karadağ, 26 Şubat 1971 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Umut Karadağ, aynı zamanda Ankara Devlet Tiyatrosunda yönetmenlik ve oyunculuk yapmaktadır. İlk dizi deneyimini Bizim Evin Halleri dizisi ile yapan Umut Karadağ; Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Tatar Ramazan, Vatanım Sensin, Halk ve Ya İstiklal Ya ölüm gibi pek çok dizide rol almıştır. Umut Karadağ son olarak Zümrüdüanka dizisinde kamera karşısına geçmiştir.

Kuruluş Osman Oyuncu Kadrosu ve Ana Karakterler

Oyuncunun AdıHangi Karakteri Canlandırıyor
Burak ÖzçivitOsman Bey, Ertuğrul Gazi’nin en küçük oğlu.
Nurettin SönmezBamsı Beyrek, Osman Gazi’nin en yakın silah arkadaşı ve destek vereni.
Ragıp SavaşDündar Bey, Osman Bey’in amcası.
İsmail Hakkı ÜrünSamsa, Osman Bey’in yoldaşı.
Emre BasalakGündüz Bey, Osman Bey’in Ağabeyi, Ertuğrul Gazi’nin en büyük oğlu.
Özge TörerRabi’a Bala Hatun, Şeyh Edebalı’nın kızı, Osman’ın Zevcesi.
Buse Arslan AkdenizAygül Hatun, Dündar Bey’in kızı.
Aslıhan KaralarBurçin Hatun, Bamsı’nın gelini
Açelya ÖzcanGündüz Beyin Eşi
Yiğit Uçan Boran Alp, Osman Bey’in Alp’lerinden birisi.
Emel DedeGonca Hatun, Bala Hatun’un arkadaşı.
Ali Sinan DemirTursun , Şeyh Edebalı’nın müridi.
Seda Yıldız Şeyh Edebalı, Ahilik teşkilatının lideri.
Didem BalçınSelcan Hatun, Osman Beyin Yengesi ve onun en büyük desteklerinden birisi.
Selin DeveciAybüke Hatun, Selcan Hatun’un hizmetçisi.
Celal AlAbdurrahman Gazi, Ertuğrul Gazi’nin Alp’i.
Burak ÇelikKongar / Göktuğ, Eski Moğol Komutanı, Konu’un kardeşi. Osman Gazi’nin Alp’i.
Atilla GüzelAyaz Alp, Osman Gazi’nin Alp’lerinden
Tolga Akkaya Dumrul Alp, Osman Gazi’nin Alp’i.
Hazal AdıyamanAdelfa, Bizans Prensesi Adelfa.
Mete DeranÇetin Alp, Osman Gazi’nin Alp’i.
Sezgin ErdemirSungurtekin Bey, Osman Bey’in Amcası.
Çağkan ÇulhaBahadır, Dündar Beyin Hazal Hatun’dan olan oğlu.
Yeşim Ceren BozoğluHazal Hatun. Dündar Beyin ilk eşi.

Kuruluş Osman Yeni Sezon İlk Tanıtım Filmi

Bir Cevap Yazın