2020 - 21 Dizileri Ne Zaman Başlayacak? (Eski ve Yeni Diziler) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yeni Sezon Dizileri Başlıyor!

2020---21-Dizileri-Ne-Zaman-Başlayacak

2020 – 21 Dizileri Ne Zaman Başlayacak? Belli Oluyor!

Yaz aylarının ortalarına geldiğimiz bu dönemlerde 2020 sezonunda final yapan ve 2021 yeni sezonunda başlayacak yeni dizilerin başlama tarihleri merak konusu olmaya başladı bile. 2020 kış sezonunun Covid 19 salgını nedeniyle erken kapanması ve televizyon dizilerinin bir çoğunun yayınlanan son bölümleriyle final kararı almaları seyircileri daha fazla sabırsızlandırdı. Peki, 2020 – 21 Dizileri Ne Zaman Başlayacak? 2020 – 21 Yeni Dizilerin Başlama Tarihi Belli olmaya başladı. İşte çekimleri başlayan diziler ve detaylar.

Yeni Dizilerin Başlama Tarihleri Belli Oldu!

Her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden ilgi çekici yeni diziler ekranlara gelmek için gün sayıyor. Covid 19 salgını önlemleri doğrultusunda başlayan çekimler sonrasında dizilerin ilk tanıtım fragmanları gelmeye başlarken bazı dizilerin ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. İşte Televizyon kanalları ve yeni başlayacak dizileri.

ATV Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Akıncı

akıncı-dizisi-oyuncuları

Başrollerinde; Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin oynadığı Atv’nin yeni dizisi Akıncı’nın başlama tarihi ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmazken, dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Akıncı Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Akıncı dizisinin yeni sezonun başlama tarihi olan Eylül 2020’de başlaması tahmin ediliyor.

Beni Bırakma

beni-bırakma-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Eylül ayına yaklaştığımız bugünlerde dizilerin ne zaman başlayacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu dizilerden bir tanesi de ATV’nin fenomen arkası yarın dizisi Beni Bırakma oldu. 3 sezondan beri ekranlarda olan baş rollerinde Emrah Akduman, Sude Doğar, Berkay Veli ve Sıla Özlem Önemli’nin yer aldığı Beni Bırakma dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki, Beni Bırakma yeni sezon (4. Sezon) ne zaman başlayacak? Televizyon kanaları Eylül ayında yeni sezona başlıyor. Bu nedenle Beni Bırakma yeni sezon 2 Eylül Çarşamba gününden itibaren ekranlarda olmaya başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova

bir-zamanlar-çukurova-ne-zaman-başlayacak

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Melike İpek, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın rol aldığı Atv’nin 2 sezondan bu yana ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 2020 -21 yeni sezonda da seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezon ne zaman başlayacak?

Kadrosuna Furkan Palalı’nın katıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başlama tarihi belli oldu. Baş rolünde; Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Vahide Gördüm, Melike İpek Yalova ‘nın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova 17 Eylül Perşembe ATV’de olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

eşkıya-dünyaya-hükümndar-olmaz-ne-zaman-başlıyor

ATV’nin 5 sezondan bu yana ekranlarda olan ve her sezonu izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman başlayacağı dizinin merak ettikleri konuların en başında geliyor. Yeni sezonun başlamasıyla diziler ardı sıra start verirken EDHO bu dizilerden biraz daha geride kalıyor. Bu sene de tanıtım fragmanlarını ağırdan alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. Sezon 6 Ekim 2020 Salı akşamı başlayacak.

Hercai

hercai-3-sezon-ne-zaman-başlayacak

ATV’nin başlaması sabırsızlıkla beklenen bir dizisi de Hercai dizisi, bu sezon 3. Sezonuyla ekranlara gelecek olan Hercai dizisinin çekimlerine geçtiğimiz ay başlanmıştı. Hercai dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken beklenen haber kanaldan geldi. Hercai 3. Sezon ilk bölümü 18 Eylül 2020 Cuma aklamı ekranlara gelecek.

Hercai 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Kuruluş Osman

kuruluş-osman-dizisi-ne-zaman-başlıyor

ATV’de geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş hikayesini konu alan Kuruluş Osman dizisi aynı zamanda daha önce TRT 1 de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde. Baş rolünde; Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Nurettin Sözen gibi oyuncuların yer aldığı Kuruluş Osman’a 2. sezon oyuncu kadrosuna Yeşilçam’ın usta ismi Cüneyt Arkın da katıldı. Peki, Kuruluş Osman 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Ekran serüvenine 20 Kasım 2019 tarihinde başlayan Kuruluş Osman’ın yeni sezon tarihi belli oldu. #KuruluşOsman yeni sezon bölümleri 7 Ekim Çarşamba akşamından itibaren ATV ekranlarında olacak.

Maraşlı

maraşlı-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ATV’nin yeni dizi Maraşlı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Maraşlı Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Başrolünde Burak Deniz ve Alina Boz’un rol alacağı Maraşlı dizisinin yakın zamanda çekimlerine başlanacağı belirtilirken, Maraşlı’nın yayın tarihi ile ilgili henüz bir bilginin yok.

maraşlı-çekimleri-başladı

Maraşlı Dizisinin Çekimleri Başladı

Yapımcılığını TIMS&B Productions’ın üstlendiği Maraşlı dizisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. ATV’nin yeni sezon iddialı dizileri arasında yer alan Maraşlı’nın senaryosunu Ethem Özışık , yönetmenliğini ise, Kudret Sabancı yapıyor. Dizide Burak Deniz, ‘Maraşlı’, Alina Boz ‘Mahur’ karakterine hayat verirken, Maraşlı’nın oyuncu kadrosunda; Kerem Atabeyoğlu, Ahmet Varlı, Rojda Demirer, Abdül Süsler, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar yer alıyor.

.

Maria ile Mustafa

atv-dzileri-maria-ve-mustafa

Yapımcılığını NTC Medyanın üstlendiği, baş rollerini Jassica May ve Hilmicem İntepe’nin paylaştığı Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın büyüleyici aşk hikayesini konu alan Maria ile Mustafa dizisinin başlama tarihi belli oldu.

Maria ile Mustafa ne zaman başlayacak?

ATV’nin yeni dizilerinden birisi olarak ekranlara gelecek olan Maria ile Mustafa dizisinin ilk bölümü 6 Eylül Pazar günü izleyici karşısına çıkacak.

Maria ile Mustafa Dizisi Tanıtım Fragmanı

Fox Tv Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Baraj

baraj-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions’un üstlendiği, baş rollerinde Burak Yörük, Damla Biran Yılmaz ve Feyyaz Duman’ın paylaştığı Baraj dizisinin başlama tarihi belli oldu. Yapımcı şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Baraj 2. sezon 1 Eylül 2020 Salı akşamı ekranlarda olacak.

Baraj 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Öğretmen

ogretmen-dizisi-ne-zaman-başlıyor

FOX’un geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören uyarlama dizilerinden birisi olan Öğretmen dizisi başlama tarihi belli oldu. 11 Ekim Pazar akşamı seyirci karşısına çıkacak olan baş rolünde; İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı Öğretmen dizisinin final tarihi de açıklandı.

Öğretmen Dizisi Erken Final Yapacak!

Yapımcısı Fatih Aksoy katıldığı bir panelde diziyi 36. Bölüme kadar sürdürmeyi planladıklarını her şey yolunda giderse 36. Bölümde dizinin final yapacağını belirtse de dizinin geçtiğimiz sezondaki başarısını sürdürememesi ve düşük reytingler nedeniyle yayınlanacak 9. Bölümüyle erken final yapmasına karar verildi.

Mucize Doktor

mucize-doktor-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

Geçtiğimiz sezon izlenme rekorları kıran FOX TV’nin Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor dizisinin yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Oyuncu kadrosunda: Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan ve Reha Özcan gibi oyuncuların yer aldığı Mucize Doktor başlama tarihi belli oldu.

Mucize Doktor Başlıyor!

Doktor Ali Vefa’nın hayat mücadelesinin anlatıldığı Mucize Doktor 17 Eylül 2020 Perşembe akşamı başlıyor.

Mucize Doktor 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Savaşçı

savaşçı-ne-zaman-başlayacak

Geçtiğimiz sezonun dizilerinin pandemi nedeniyle erken sezon finaline girmeleri nedeniyle final bölümleri yayınlanmamıştı. Savaşçı ne zaman başlıyor? 2017 yılımda bu yana 3 sezondur FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisi de bunlardan birisi. Çekimlerinin başlama tarihi belli olan Savaşı’nın 4. Sezon yayınlanma tarihi belli oldu.

Savaşçı 4. sezon Ne Zaman Başlayacak?

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Savaşçı 4. Sezonuyla 13 Eylül 2020 Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Yasak Elma

yasak-elma-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

Fox TV’nin yayınlandığı günde bu yana izleme rekorları kıran dizisi Yasak Elma 2020 -21 yeni sezonda da kaldığı yerden sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlanan hemen her bölümü olay olan Yasak Elma dizisinin 75. Bölüm 4. Fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı.

Yasak Elma yeni bölümler ne zaman başlayacak?

Yeni sezonu heyecanla beklenen Yasak Elma 7 Eylül Pazartesi akşamı seyircisiyle buluşacak.

Yasak Elma 75. Bölüm Yeni Sezon Fragmanı

Zümrüdüanka

zümrüdüanka-yeni-sezon-ne-zaman-başlıyor

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru başlayan senaryosunu Can Sinan’ın yazdığı yönetmenliğini Cemal Şan’ın yaptığı baş rollerini Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın paylaştığı Zümrüdüanka dizisi yayınlandığı günden bu yana ilgi odağı olmayı başarmıştı. Coronavirüs tedbirleri kapsamında çekimleri 9. Bölümde kalan Zümrüdüanka dizisinin 10. Bölümünün yayın tarihi belli oldu. Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Çekimleri geçtiğimiz ay başlanan diziden müjdeli haber geldi.

Zümrüdüanka 2. Sezon Başlıyor!

Kanal tarafından yapılan açıklamaya göre, Zümrüdüanka yeni bölüm 12 Eylül 2020 Cumartesi tarihinden itibaren sevenleriyle buluşacak.

Zümrüdüanka Yeni Sezon (10. Bölüm) Tanıtım

Kanal D Dizileri Ne Zaman Başlayacak? Eski ve Yeni Diziler

Arka Sokaklar

arka-sokaklar-yeni-sezon-ne-zaman-başlıyor

Kanal d’nin 14 sezondan bu yana devam eden dizisi Arka Sokaklar 2021 yeni sezonda da televizyon ekranlarında olmaya devam edecekç Peki, Arka Sokaklar 15. Sezon ne zaman başlıyor? Büyük beğeniyle takip edilen tekrar bölümleri gün içerisinde yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm çekimlerinin başlama tarihi belli oldu.

Arka Sokaklar 15. Sezon Başlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar dizisinin 557 bölüm çekimleri hızla devam ederken fenomen dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Aksiyon ve maceranın tam gaz devam ettiği Arka Sokaklar 15. Sezon 18 Eylül Cuma akşamı seyirci karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar 15. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

https://www.youtube.com/watch?v=_1olFbHvL3o

Hekimoğlu

hekimoğlu-yeni-sezon-ne-zaman-başlayacak

Kanal D’nin yabancı dizilerden uyarlama dizisi Hekimoğlu dizisi, dünyada yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Dr. Houses M.D. dizisinin başarılı bir uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören Hekimoğlu, Doktor Ateş Hekimoğlu’nun sıra dışı hikayesini konu alıyor.

Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman başlıyor?

Geçtiğimiz günlerde yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlanan Hekimoğlu bu sezonda da ilgi çekici hikayesiyle ekranlara geliyor. Hekimoğlu yeni bölümüyle 1 Eylül Salı akşamında itibaren ekranlarda olacak.

Hekimoğlu 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

İyi Aile Babası

iyi-aile-babası-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Kanal D başlayacak yeni dizilerden birisi olan İyi Aile Babası dizisi, komedi türünde bir aile dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Baş rollerini Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozuklu’nun paylaşacağı dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Daha önce Tatlım Tatlım filminde bir araya gelen oyuncular dizide karı kocayı canlandıracaklar.

İyi Aile Babası dizisi ne zaman başlayacak?

Dizinin başlama tarihi ile ilgili bir bilgi paylaşılmazken gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

Sadakatsiz / Doctor Foster

sadakatsiz-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Kanal D de bu sezon yeni bir uyarlama dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dünyaca ünlü Doktor Foster dizisinin uyarlaması olacak olan yeni dizinin adı Sadakatsiz olacak. Baş rollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer alacağı Sadakatsiz dizisi, işinde ve evinde mutlu bir hayat süren Doktor Foster’ın eşini kendisini aldattığından kuşkulanmasıyla değişen hayatını anlatacak.

Sadakatsiz dizisi ne zaman başlayacak?

Oyuncu kadrosunun netleşmeye başladığı Sadakatsiz dizisi 7 Ekim 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Yabancı Uyarlaması Doctor Foster Konusu ve detaylar için tıklayın.

Yeni Hayat

yeni-hayat-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Geçtiğimiz sezon Mart ayında ilk bölümü yayınlanması planlanan Yeni Hayat dizisinin ilk bölümü koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Yeni sezonda tanıtımları devam eden Yeni Hayat dizisinin yayınlanacağı tarihte belli oldu.

Yeni Hayat ne zaman yayınlanacak?

Yeni sezonun başlamasıyla pek çok dizi gibi Yeni Hayat dizisi de 3 Eylül 2020 Perşembe akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle Kanal D’de başlayacak.

Yeni Hayat 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=_paZnqD60yY

Kanal 7 Dizilerinin Yeni Bölümleri Ne Zaman Başlayacak?

Bir Garip Aşk

Kanal 7’de 2015 yılında yayınlanan ünlü Hint Dizisi Bir Garip Aşk yeniden ekranlara gelmek için hazırlanıyor. Yayınlanmasından uzun bir süre geçmesine karşın, seyirci üzerindeki etkisini ilk günkü gibi taze tutan dizinin tekrar yayınlanması için kanala izleyiciden yoğun istek gelmişti. Kanal 7 seyircinin bu isteğini göz ardı etmeyerek Bir Garip Aşk Dizisini yeniden yayınlama kararı aldı.

bir-garip-ask-ne-zaman-başlayacak-2020

Bir Garip Aşk Ne Zaman Başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘Özlenen aşk hikayesi geri dönüyor’ sloganıyla dizinin yayınlayacağını duyuran Kanal 7 Bir Garip Aşk’ın yayın tarihini henüz açıklamadı.

Tatlı Bela

Kanal 7’de yene sezonda tekrarı yayınlanacak Hint Dizilerinden bir tanesi de Tatlı Bela dizisi olacak. Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak oyuncu kadrosu değiştirilerek çekilen Tatlı Bela dizisi 1. Sezonu kadar sevildi. Kanal 7 izleyicinin isteği üzerine Tatlı Bela dizisini 3. Defa yayınlayacak.

Tatlı-bela-konusu-ve-oyuncuları

Tatlı Bela Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Sevilen dizinin yeniden yayınlanacağını sosyal medya hesabından duyuran Kanal 7 yayın tarihi ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Yemin

yemin-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Yemin dizisinin 8 Mayıs’ta sezon finali yapmasından sonra sözleşmesi biten Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız Yemin dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılmıştı. Yağız’ın diziden ayrılış nedeni olarak sosyal medyada pek çok haber paylaşılsa da dizide karı koca rolünü oynayan Gökberk Demirci ile Özge Yağız’ın gerçek hayatta aşk yaşamaları gösterildi. Özge Yağız bu sezon Star TV’de yayınlanacak Sol Yanım dizisiyle anlaşırken, Reyhan karakterinin yerine yeni oyuncu diziye girecek.

Yemin ne zaman başlayacak? ,

Geçtiğimiz gün 3. Sezon tanıtım fragmanı yayınlanan Yemin dizisi bir değişiklik olmazsa 7 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Özge Yağız’ın Yeni Dizisi Sol Yanım İlgili detaylar için TIKLAYINIZ!!

Yemin 3. Sezon Fragmanı

Star Tv Dizileri Ne Zaman Başlayacak? Eski ve Yeni Dizilerin Başlama Tarihi

Babil

babil-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Star TV’nin geçtiğimiz sezon başlayan ilgi çekici dizisi Babil’de Korona virüs salgını nedeniyle çekimleri ertelenen dizilerden birisi. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan Babil dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Ozan Güven, hakkında açılan kadına şiddet davası nedeniyle kadrodan çıktı. Yerine Onur Saylak geldi.

Babil dizisi ne zaman başlıyor?

Çekimlerine Mart ayından bu yana ara verilen Babil dizisi yeni sezon başlama tarihi belli oldu. Yeni hikayesi ve 2. Sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan Babil dizisinin ilk bölümünde Egemen ile İrfan’ın yüzleşmesine neden olacak. Babil yeni sezonu 11 Eylül Cuma günü ekranlarda olacak.

Babil 2. Sezon Tanıtım

Güvercin

güvercin-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Star TV’nin Pazar akşamları yayınlanan dizisi Güvercin’in yeni sezon bölümlerinin başlama tarihi heyecanla bekleniyor. Zülüf ile Kenan’ın imkansızlıklar arasında yeşeren aşkını konu alan Güvercin dizisi sezon finali yapamamıştı.

Güvercin yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı sevilen dizi için sevindiren haber kısa süre önce geldi. Buna göre, Güvercin 13 Eylül Pazar akşamı ekranlarda olması bekleniyor.

İyi Günde Kötü Günde

iyi-günde-kötü-günde-ne-zaman-başlayacak

Baş rollerinde; Ozan Dolunay, Elçin Sangu ve Yasemin Allen’in erol alacağı Star TV’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde dizisi romantik komedi türünde izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan düğün organizatörü Leyla’nın hikayesini anlatan İyi Günde Kötü Günde dizisinin ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. İyi Günde Kötü Günde dizisinin belli oldu.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Başlıyor!

İlgi çekici tanıtım filmleri ile büyük merak uyandıran İyi Günde Kötü Günde dizisi 11 Eylül Cumartesi akşamı seyirci karşısına çıkıyor.

İyi Günde Kötü Günde Tanıtım Fragmanı

Kazara Aşk

kazara-aşk-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Star TV’nin yeni dizilerinden birisi olan Kazara Aşk dizisi ilgi çekmeye devam ediyor. Yapımcılığını Koliba Filmin üstleneceği Kazara Aşk dizisinin baş rolünde Gökçe Akyıldız olacak. Romantik Komedi türünde izleyicinin karşısına çıkacak olan Kazara Aşk dizisinin genel konusu, birbirini tanımayan iki gencin kazara karşılaşmaları ve birbirlerine aşık olmalarını olacak.

Kazara Aşk Ne Zaman Başlayacak?

Cast çalışmaları devam eden Kazara Aşk dizisinin başlama tarihi henüz belli değil.

Menajerimi Ara

menajerimi-ara-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Uyarlama dizilerin büyük ilgi gördüğü ülkemizde yeni bir uyarlama dizisi daha Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dünyaca ünlü Fransız yapımı komedi dizisi Call My Agent‘ın uyarlaması olan Menajerimi Ara dizisi ünlüler ve menajerinin dünyasını ekrana taşıyor.

Menajerimi Ara ne zaman başlıyor?

Çekimlerine Temmuz ayında başlanan Menajerimi Ara dizisinin ilk bölümü 25 Ağustos Salı günü saat 20.00’de başladı.

Manejlerimi Ara Tanıtım Fragmanı

Sefirin Kızı

sefirin-kızı-ne-zaman-başlıyor

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in paylaştığı Sefirin Kızı dizisinin ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Sancar ve Nare’nin hüzün yüklü aşk hikayesini konu alan Sefirin Kızı dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Sefirin Kızı Yeni Sezon Başlıyor!

Yapımcılığını Q3 Medya ve NGM Pictures’in yaptığı, geçtiğimiz günlerde ikinci tanıtım fragmanı yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin yeni sezon tarihi 7 Eylül Pazartesi olarak açıklandı. Buna göre, Sefirin Kızı Yeni Sezon ilk bölüm 7 Eylül Pazartesi saat 20.00’de Star TV’de başlayacak.

Sefirin Kızı 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Seni Çok Bekledim

seni-çok-bekledim-dizisi-oyuncuları

Aşk dizisi sevenlerin ilgiyle izleyeceği Star TV’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Yapımcılığını Skala Medya’nın yapacağı baş rollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaşacağı Seni Çok Bekledim dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

Sol Yanım

sol-yanım-dizisi-oyuncu-kadrosu

Star TV’nin yeni sezonda seyirci karşısına çıkarmayı planladığı dizilerden birisi olan Sol Yanım dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Başrollerinde; Cansel Elçin, Özge Yağız, Defne Samyeli ve Emre Bey’in rol alacağı dizinin konusu ilerideki zamanlarda netleşecek.

Sol Yanım Ne Zaman Başlayacak?

Şu an Sol Yanım dizisinin başlama tarihi ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Bilgiler geldikçe yazımız güncellenecektir.

Show TV Dizileri Ne Zaman Başlayacak? İşte YayınTarihleri

Alevlerin Ardından / ALev Alev

alevlerin-ardından-dizisi-oyuncuları

Ay Yapımın yeni dizileri arasında yer alan Alevlerin Ardından dizisi Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan Alevlerin Ardından dizisinin oyuncuları arasında: Berker Güven, Dilan Çiçek Deniz, Demet Evgar, Bahar Şahin, Hazar Ergüçlü, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel, Sema Keçik, Fatih Çetintaş, Cihangir Ceylan ve Ergün Metin yer alıyor.

alev-alev-dizisinin-oyuncuları

Alevlerin Ardından Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Oyuncu kadrosu geçtiğimiz aylarda netleşen Alevlerin Ardından dizisinin başlama tarihi henüz belli değil. Show TV’nin iddialı dizilerinden birisi olan Alev Alev dizisinin yayın tarihi belli oldu. Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlama olan üç kadının bir yangınla hayatlarının sonsuza dek değiştiğini konu alan Alev Alev dizisi 5 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle Show TV ekranlarında olacak.

Alev Alev Dizisi 1. Bölüm Tanıtımı

Arıza

Show TV’nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Arıza dizisi yayınlanan ilk fragmanla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Baş rollerinde; Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı Arıza dizisi, İnternete özel ilk tanıtımına alınan olumlu tepki nedeniyle bu sene çok konuşulacağa benziyor.

arıza-dizisinin-konusu-ne


Arıza Dizisi Ne Zaman Başlıyor?
Çekimleri halen devam eden Arıza dizisi aynı zamanda sosyal medyanın en çok konuşulan dizileri arasında yer alıyor. Hayatları bir anda birbirinin içine karışan Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile Halide’nin aşk dolu hikayesini anlatan Arıza dizisinin yayın tarihi belli oldu. Arıza ilk bölümüyle 13 Eylül Pazar saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Çukur

çukur-4-sezon-ne-zaman-başlıyor

Ay Yapımın fenomen dizisi Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin 4. Sezonu yine heyecanla bekleniyor. Baş rollerinde; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Necip Memilli, Erkan Kolçak Köstendil ve Öner Erkan gibi başarı oyuncuların rol aldığı kısa bir süre önce 2. Tanıtım fragmanı yayınlanan Çukur dizisi ne zaman başlıyor? Çukur yeni sezon başlama tarihi açıklandı. Çukur 4. Sezonuyla 7 Eylül Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıktı.

Çukur 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk

kuzey-yıldızı-ilk-aşk-ne-zaman-başlayacak

Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği Show TV ekranlarda yayınlanan Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezonda da izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Ne Zaman Başlayacak?

İki kara sevdalı Kuzey ve Yıldız’ın bir küs bir barışık aşk hikayesini konu alan Romantik Komedi türündeki Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Sezon ilk bölüm 5 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de olacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı

Ramo

ramo-dizisi-ne-zaman-başlıyor

İlk sezon çekimleri Adana çekilen, Korona Virüs salgını nedeniyle 2. Sezon setinin İstanbul’a taşındığı Ramo dizisi, yeni sürprizlerle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını BKM Filmin yaptığı baş rollerini; Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in paylaştığı Ramo dizisinin 2. Sezonun ilk tanıtım fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Ramo 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Hikayesi ve set yerleriyle tamamen farklı bir görüntüyle karşımıza çıkacak olan Ramo dizisi günü değişerek 18 Eylül 2020 Cuma akşamı başlayacak.

Ramo Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı

Şeref Sözü

şeref-sözü-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Show TV’nin yeni sezonda ekranlara getirmeyi planladığı iddialı dizisi Şeref Sözü için hazırlıklar devam ediyor. Başrolünde ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın rol aldığı Şeref Sözü dizisi aynı zamanda Show TV’nin en yüksek bütçeli dizilerinden birisi olacak. Sayışman’a Sude Zülal Güler partnerlik yaparken Şeref Sözü oyuncu kadrosunda; Hülya Şen, Hülya Darcan gibi isimler yer alacak.

Şeref Sözü Ne Zaman Başlayacak?

Yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanan Şeref Sözü dizisinin yayın tarihi belli oldu. Verilen ‘Şeref Sözü’ geride kalan her şeyin yıkımına ve çok büyük acılarla sınanacak destansı bir aşkın doğumuna sebep olacaktır! Şeref Sözü dizisi 14 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacak ilk bölümüyle Show TV’de seyircileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor!

Şeref Sözü 1. Bölüm Fragmanı

TRT 1 Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Benim Adım Melek

benim-adım-melek-2-sezon-ne-zaman-başlıyor

Geçtiğimiz sezon TRT’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Benim Adım Melek dizisinin çekimlerine geçtiğimiz ay başlanmıştı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yayınlanan son bölümüyle sezon finaline girmek zorunda kalan Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümleri çok merak edilmişti. Geçtiğimiz ay Gaziantep’te çekimleri başlayan Benim Adım Melek dizisinin kısa bir süre önce 2. Sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Halil ile Melek arasındaki aşkın gün yüzüne çıktığı fragman büyük gösterim rakamına ulaştı.

Benim Adım Melek Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylar için tıklayın.

Benim Adım Melek 2. Sezon Başlama Tarihi Belli Oldu!

Sevilen dizinin çekimlerinin başlamasından kısa bir süre sonra dizinin sevenlerini mutlu edecek müjdeli haber kanal tarafından geldi. Tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla birlikte yapılan açıklamayla Benim Adım Melek dizisi 2 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Benim Adım Melek Dizisi 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Benim Adım Melek Başlıyor! İşte 1. Bölüm Fragmanı

Çöp Apartmanı / Masumlar Apartmanı

masumlar-apartmanı-dizisi-ne-zaman-başlıyor

2021 yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında yayınlanması planlana daha önceki adı Çöp Apartmanı olan Masumlar Apartmanı dizisi ünlü yazar Gülseren Budaycıoğlu’nun Madalyonun İç Yüzü adlı romanından ekranlara uyarlanacak. Senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda: Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi oyuncular yer alıyor.

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Başlıyor!

Yapımcılığı OGM Pictures tarafından yapılan geçtiğimiz gün ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi 15 Eylül Salı Günü TRT 1 ekranlarında olacak.

Masumlar Apartmanı Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı

Gönül Dağı

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden birisi olan Gönül Dağı dizisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de başlandı. Baş rollerinde Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Feyza Işıl gibi oyuncular yer alıyor.

gönül-dağı-dizisi-konusu

Gönül Dağı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

TRT ekranlarının romantik komedi türündeki dizisi Gönül Dağı 1. Bölümüyle 17 Ekim Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşacak.

Gönül Dağı 1. Bölüm Fragmanı

Nizamı Alem / Uyanış Büyük Selçuklu

uyanış-büyük-selçuklu-dizisi

TRT 1 de başlayacak yeni dizilerden birisi olan Nizamı Alem / Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, Büyük Selçuklu Devletiyle başlayan daha sonra Anadolu Selçuklu Devletiyle devam eden bir öykünün hikayesini anlatan bir tarihi dizi olarak ekranlara gelecek.

Nizamı Alem / Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi Başlama Tarihi

Çekimlerine Haziran ve Temmuz ayında başlanan Nizamı Alem Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başlama tarihi belli oldu. Kısa bir süre önce yayınlanan fragmanla Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi 28 Eylül 2020 olarak açıklandı.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=nY2-qRm_ToQ

Payitaht Abdülhamit

TRT’nin yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamit yeni sezonu için gün sayıyor.

payitaht-abdülhamit-ne-zaman-başlayacak

Payitaht Abdülhamit Ne Zaman Başlıyor?

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamit’in saltanatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamit dizisinin 5’inci sezonunun ilk bölümü, 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak.

Seksenler

TRT 1’in sevilen dönem dizisi Seksenler yeni sezonda da yine TRT 1 ekranlardan sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Seksenler Ne Zaman Başlıyor?

Yapımcılığını Mint Yapım Birol Güven’in yaptığı 1980’Li yılları anlatan dönem dizisi Seksenlerin ilk bölümü 11 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de yayında olacak. Dizinin ikinci bölümü 14 Ekim Pazartesi yayınlanırken diğer bölümler hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında olacak.

TV 8 Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Doğduğun Ev Kaderindir

TV8’de geçtiğimiz sezon başlayan ünlü yazar Gülseren Budaycıoğlu’nın Camdaki Kız romanından televizyona uyarlanan dizi Doğduğum Ev Kaderindir dizisi 2. Sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in yaptığı başrollerinde; İbrahim Çelikol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayın tarihi henüz netleşmezken dizinin 12. bölümden başlayacak 2. sezonun Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Kırmızı Oda

Netflix Dizileri Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Tarihleri

Atiye 2. Sezon

Aşk 101

Fatma

Son Yaz

BluTV Dizileri Ne Zaman Başlayacak? Sezon Tarihleri

Saygı

Yarım Kalan Aşklar

2021 Yeni Başlayacak Diziler (Kanalı Belli Olmayan)

Yeni sezonda başlayacak dizi haberleri her geçen gün gelmeye devam ediyor. Bunlardan bazılarının hangi kanalda yayınlanacağı belli olurken bazı projelerin henüz yayımlanacağı kanallar belli değil. Bu dizileri şimdilik bu başlık altında listeleyeceğiz . Kanalları belli olduğunda ilgili kanal altına taşıyacağız.

Şahmeran

Bir Cevap Yazın