Ufak Tefek Cinayetlerde Kim Ölecek? Merak Ediliyor... Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Ufak Tefek Cinayetlerde Kim Ölecek?

UFAK TEFEK CİNAYETLERDE KİM ÖLECEK?

Star TV’nin entrikalarla dolu dizisi Ufak Tefek Cinayetler Finale yaklaşırken dizinin başından beri  kim öldü, kim ölecek sorusuna yanıt aranmaya devam ediyor. Salı akşamlarında fırtınalar estiren, karmaşık konusuyla izleyiciyi ekran başına kilitleyen Ufak Tefek Cinayetlerde kim ölecek? Sorusu henüz yanıt bulamazken, ünlü televizyon programcısı Mesut Yar, dizide dikkat ettiği bir detay doğrultusunda bu sorunun cevabının aslında başından beri belli olduğunu ima etti.

BU SORUNUN CEVABI FİNALE DOĞRU BELLİ OLACAK

Star TV’nin entrikalarla dolu dizisi Ufak Tefek Cinayetler finale doğru yaklaşırken dizinin ana konusu olan cinayet ile ilgili bilinmezlik hala devam ediyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren her bölümü büyük bir heyecanla izlenen Ufak Tefek Cinayetler de kimin öleceği merak konusu olmuştu. Dizi finale doğru giderken izleyicinin merak ettiği sorunun cevabı sır gibi saklanırken, söz konusu sorunun cevabının en son verileceği ya da dizinin sezon finali yaparak yeni sezona saklanacağı yapılan tahminler arasında yer alıyor.

ufak tefek cinayetler de kim öldü

MESUT YAR ŞAŞIRTICI DETAYI FARK ETTİ 

Ufak Tefek Cinayetler de kimin öleceğiyle ilgili bilinmezlik devam ederken, ünlü televizyon programcısı ve Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, akıllardaki soruya cevap olacak ayrıntıya dikkat çekti. Yar’ın dikkat ettiği ayrıntıya köşesine yer verdiği yazı ise şöyle;

ASLINDA HER ŞEY BAŞINDAN BELLİ Mİ

POSTA gazetesi yazarı Mesut Yar köşesinde dikkat çektiği detayla izleyiciyi çok şaşırttı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim ölecek? sorusunun yanıtı aslında başından beri belli mi? İşte Mesut Yar’ın tüm sorulara yanıt olacak yazısı; ”Yoksa cinayet belli mi? Ufak Tefek Cinayetler (Star TV) sıradan bir bölümle karşımızdaydı. Her hafta olağanüstülük beklemek imkansız. Ben Merve’nin fantezilerine bayıldım. Bir de gençliğiyle hesaplaşmasına… Ama bölümün en can alıcı yeri Mehmet’in kehanetiydi sanırım. Serhan’a Merve’yi kastederek; ”Bir gün Oya ile birlikte pencereden aşağı atılıp kendinizi Merve’nin çiçekleri üstünde cansız yatarken bulacaksınız” gibilerinden bir şey söyledi… ‘Kim kimi öldürdü?’ sorusunun yanıtı bu olmasın sakın? Yüksek ihtimal hedef şaşırtmaydı ama duyunca da şaşırttı, yalan yok!”  

HER KARAKTERE AYRI CİNAYET SAHNESİ ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yer alan bir habere göre, dizide kimin öleceği sır gibi saklanırken, çekilen görüntülerin basına sızması durumunda her karakter için ayrı ayrı cinayet sahnesi çekildiği iddia edildi.   Ufak Tefek Cinayetlerde Kim Öldü? Her şey açığa çıkıyor.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nehir Erdoğan Benim Adım Melek’ten Ayırılıyor mu?

Sevilen Dizilerin Başlama Tarihi Açıklandı

Entrikalarıyla Ağızları Açık Bırakan Dizi Karakterleri

Bir Cevap Yazın