Depremde Yakını Olan Ünlüler Son Dakika Gelişmeleri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Depremde Yakını Olan Ünlülerden Son Dakika Gelişmeleri

Depremde-Yakını-Olan-Ünlüler

Depremde Yakını Olan Ünlüler Kimler? İşte Son Dakika Gelişmeleri

Ülke olarak en büyük acıyı yaşıyoruz. Hemen hepimizin bir yakını olduğu bölgelerden gelen kayıp haberleri içimizi dağlıyor. Bu amansız afette ünlü ünsüz herkes çok sayıda yakını kaybetti, Ya da henüz haber alamıyor. Tüm Türkiye tanımadığı insanların haberleri yanı sıra ünlü isimlerin yakınlarından gelecek haberleri de merak içerisinde bekliyor. Peki, Hangi ünlülerin yakınları depremde öldüler? Ünlüler depremde kaybolan yakınlarından haber aldılar mı? Kimlerin yakınları öldü? Hangi ünlülerin yakınları yaşıyor? Yazımızda yakınlarında haber alamayan ve yakınlarını kaybeden ünlü isimler ile Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa Depreminde Yakınlarını Kaybeden Ünlü isimleri ve Depremde Yakını Olan Ünlüler Son Dakika Gelişmelerini sizler için derledik.

Yakınları Kaybolduğuna Dair Haber Paylaşan Ünlüler

Türkiye’nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu bölgeleri, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Deprem sonrası aileleri ve yakınları enkaz altında kalan ünlü isimler sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımla yardım istedi. Yüzyılın en büyük depremi 6 Eylül 2023 sabah saat 04.19 sularında meydana geldi. AFAD’ dan alınan bilgiye göre, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde; Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adana, Şanlıurfa başta olmak üzere toplam 10 ilimize büyük bir yıkım yaşandı.

Uğur Aslan’ın Yakınlarından Haber Alınamadığını Duyurdu

Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Eren komiser karakterini canlandıran Uğur Aslan da ailesinin büyük bölümünün Hatay’da enkaz altında olduğunu duyurdu ve yetkililerden yardım istedi.

CZN Burak Hatay’daki Depremde Yakınları Olduğunu Açıkladı

czn-burak-depremde-yakını-olan-ünlülerden

Şef, Lokantacı ve İnternet fenomeni 1996 yılında Hatay’da dünyaya gelen CZN Burak, deprem sonrası memleketinin halini görünce ağlayarak sosyal medya hesabından yardım istedi. Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açan Hatay-Yayladağ doğumlu CZN Burak gözyaşları içinde paylaşım yaptı. Kahramanmaraş ve 10 ili yıkan depremden sonra hemen yardım hazırlıklarına başlayan fenomen “Lütfen herkes elinden geleni yapsın” dedi.

Melisa Aslı Pamuk

melisa--pamuk-un-yakını-enkaz-altında-kaldı

Melisa Aslı Pamuk, yaşanan depremde anneannesi ve teyzesinin binada mahsur kaldığını söyledi. Sosyal medya hesabından yetkililere yardım çağsında bulunan Pamuk, “Anneannem yürüyemiyor, hasta… Teyzem ile binada mahsur kaldılar. Apartman ne durumda bilmiyoruz, bölgede yardımcı olabilecekler var mı?” dedi. Ünlü oyuncunun yakın çevresinden saatler sonra son dakika haberi geldi. Pamuk, “Anneannem de teyzem de kurtuldu. Çok şükür. Allah ülkemize yardımcı olsun” ifadelerini kullandı.

Melisa Pamuk’ın Anneannesi ve Teyzesi Kurtarıldı

Ünlü oyuncu Aslı Pamuk, yakın çevresinden saatler sonra haber geldi. Pamuk, “Anneannem de teyzem de kurtuldu. Çok şükür. Allah ülkemize yardımcı olsun” ifadelerini kullandı.

Mert Fırat

mert-fırat-deprem-paylaşımı

Hataylı olan oyuncu Mert Fırat’ ta yaptığı paylaşımda yakınlarının enkaz altında olduğunu bildirdi. Mert Fırat paylaşımında; ‘Benim de akrabalarım göçük altında ve bizler de buradaki herkesle birlikte mücadele veriyoruz’ dedi. Fırat; ‘Koordinasyon ve operasyon yaparken, yardımın doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlamak hedefindeyiz. Lütfen destek ve gönüllü çalışmalarınızı esirgemeyin. Sizler bizim enerji kaynağımızsınız. Her birinizin derdi bizim de derdimiz. Gücümüz ve kuvvetimiz hiç tükenmesin’ ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya

erkan-petekkayanın-yakını-depremde-kayıp

Türkiye’de meydana gelen depremle ilgili yürütülen arama kurtarma çalışmalarını yakından takip ederken bir kötü haberde oyuncu Erkan Petekkaya’ dan geldi. Erkan Petekkaya, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Sevgili eşim Didem Petekkaya’ nın yakın akrabaları enkaz altındadır. Ulaşamıyoruz lütfen yardım edin.’ dedi.

Didem Petekkaya Acı Haberi Paylaştı

Deprem nedeniyle kayıplarımız her geçen dakika artarken, oyuncu Erkan Petekkaya, eşinin akrabalarının isimlerini paylaşıp yardım talebinde bulunmuştu. Didem Petekkaya acı haberi paylaştı ve yakınlarını kaybettiğini “Olmadı, Allah herkesin yardımcısı olsun” mesajıyla paylaştı.

Orhan Aydın Kızından Haber Alamıyor

orhan-aydın-ın-kızı-enkazdan-çıkarıldı-mı

Ünlü oyuncu Orhan Aydın’ da Depremde yakını olan ünlüler arasında. Eski eşi ve kızının enkaz altında kaldığını açıklayan usta tiyatrocu Orhan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hatay’da meydana gelen deprem sonrasında kızına ve eski eşine ulaşamadığını söyleyerek yardım istedi. Evlerinin yıkıldığını ve kızıyla eski eşinin enkaz altında olduğunu söyleyen Aydın, ‘İmdat’ diyerek adres bilgilerini paylaştı. Oyuncunun eski eşi enkazdan sağ çıkarıldığı ancak kızını kurtarma çalışmaları devam ettiği alınan bilgiler arasında. Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın’a halen ulaşılamayan tiyatrocu Orhan Aydın, “Ben 50 yıldır bu ülkeye sanat üretiyorum, ben kızımı almadan oradan gitmem. Eylem yaparım, gerekirse valiliğe yalnız başıma yürürüm!” dedi.

Orhan Aydın Kızını Kaybetti

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın’ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. 36 saat süren çalışmaların ardından Eylem Şafak Aydın’ın cansız bedenine ulaşıldığı belirtilirken, Orhan Aydın’ın kızının cenazesini özel bir cenaze aracıyla Adana’ya getirdiği ifade edildi.

İlayda Şeker Kuzeninden Haber Alamıyor

ilayda-şeker-enkaz-altında-kalan-yakını-için-yardım-istedi

Survivor eski yarışmacısı İsmail Balaban ile evli olan İlayda Şeker’de depremde Adıyaman’daki kuzeninden haber alamadığını açıkladı. İlayda Şeker Adıyaman’daki kuzeninden haber alamayınca sosyal medyadan yardım istedi. Şeker yaptığı paylaşımda; ‘Kuzenim Aykut Bulut Adıyaman isias oteldeki rehber grubu ile konaklıyordu gruptan veya kuzenimden haber alamıyorum’ ifadelerini kullandı.

Çağrı Çıtanak’ın Annesi Enkaz Altında

çağrı-çıtanak-depremde-yakını-olan-ünlüler-arasında

Depremde yakını olan ünlüler arasında oyuncu Çağrı Çıtanak’da yer alıyor. Edinilen bilgilere göre, Çağrı Çıtak’ın annesi enkaz altında kaldı. Hatay Antakya’da yıkılan binada annesinin de yaşadığını belirten oyuncu paylaştığı tweet ile yetkililere yardım çağrısı yaptı. Çıtanak, ‘Hatay/Antakya/Sümerler mahallesi harbiye cad. yıkılan bina A/3 blok doğup büyüdüğüm apartmandır. Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin’. dedi. Çıtanak’ın annesiyle ilgili son durum hakkında oyuncunu eşi Başak Gümülcinelioğlu paylaşımında şu ana kadar kayınvalidesinden haber alamadıklarını belirtti.

Çağrı Çıtanak Annesini Kaybetti

Oyuncu Çağrı Çıtanak ve Başak Gümülcinelioğlu da Hatay’daki anneleri Nevber Yurdal Çıtanak’tan iyi bir haber alabilmek için günlerdir umutla bekliyordu. Fakat Başak Gümülcinelioğlu, depremin 9’uncu gününde acı haberi duyurdu. Çağrı Çıtanak’ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak hayatını kaybetti.

Volkan Demirel / Zeynep Demirel Yardım Çağrısında Bulundu

volkan-demirel-zeynep-demirel-deprem-için-yardım-istedi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel de depremin ilk yaşandığı andan itibaren yardım çağrısında bulunan ünlülerden. Demirel, sosyal medya hesabından ağlayarak yaptığı paylaşımda; ‘Burada durumlar çok kötü. Arkadaşlarımız enkaz altından çıktılar, hala enkaz altında olan tanıdıklarımız var. Hatay geneli felaket vaziyette. Yeterli hastane, ambulans vs. hiçbir şekilde yeterli yardım yok. Bir an önce buraya yardım gelmesi lazım. Çünkü her şey çok kötü. Bir şeyler yapılması lazım, lütfen bir şey yapın” dedi.

Volkan Yıldırım ve eşinin yardım istediği Rönesans Rezidans dahil olmak üzere Hatay’da pek çok insan hayatını kaybetti.

Yeliz Yeşilmen Yakınları İçin Yardım Çağrısında Bulundu

yeliz-yeşilmen-deprem-yardım-çağrısı

Adana doğumlu oyuncu Yeliz Yeşilmen yaşanan elim deprem sonrasında gözyaşları içinde Antakya’daki yakınları için yardım istedi. Antakya’da bulunan çok yakın akrabasının kızının enkaz altında olduğunu ifade eden Yeliz Yeşilmen, yaptığı paylaşımda gözyaşları içerisinde yetkililerden yardım istedi.

Başak Gümülcinelioğlu

Depremden etkilenen ve enkaz altında kaybolan isimlerden biri de oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’ nun kayınvalidesi oldu. Hatay’da meydana gelen deprem sonrasında eşi Çağrı Çıtanak’ ın annesine ulaşamadıklarını belirten başarılı oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yetkililerden yardım istedi.

Youtuber Fırat Yayla Göçük Altında

Depremde yakınları olan ünlüler kadar enkaz altında kalan ünlülerde bulunuyor. Ünlü Youtuber Fırat Yayla’nın da göçük altında kaldığına dair sosyal medyadan yardım çığlıkları yürekleri dağlamıştı. Kısa bir süre önce yayıncı ve YouTuber Fırat “CharmQuell” işe ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Fırat Yayla’dan sevindiren haber geldi. CharmQuell enkazın altından çıktığını ve durumunun iyi olduğunu açıkladı. Yayla attığı tweetlerden birisinde; ‘Enkazdan Çıktım, Kimse Yardıma Gelmedi’ dedi.

depremde-enkaz-altında-kalan-fırat-yayla-nın-son-durumu

Yakınlarını Kaybeden Ünlüler

6 Eylül’de yaşanan depremde enkaz altında kalanlardan üzücü haberler gelmeye başladı. Umudun bittiği bu zamanlarda yakınlarını kaybeden ünlüler paylaşımlar yapacak acı haberleri vermeye başladılar.

Kahtalı Mıçe Yakınlarını Kaybetti

kahtalı-mıçı-depremde-yakınlarını-kaybetti

Depreme Adıyaman’da yakalanan Kahtalı Mıçe’ olarak tanınan Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Aslan’ın ailesinden 25 kişiyi kaybettiği öğrenildi.

Zuhal Topal Kuzeni ve Yakın Arkadaşını Kaybetti

zuhal-topal-depremde-yakınını-kaybetti

Zuhal Topal, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıma neden olan büyük depremlerde dayısı, kuzeni ve yakın arkadaşını kaybetti. Yaşadığı acıyı sosyal medyada paylaşan Topal, “Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun. Bu acının tarifi yok” dedi. Hayatını kaybeden arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları da yayınlayan Zuhal Topal, “Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent’in kaybı yüreğimi dağladı. Allah’ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin” mesajını yazdı.

Mustafa Rahman Tohma Depremde Annesini Kaybetti

mustafa-tohma-depremde-annesini-kaybetti

Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma’nın ailesi de enkaz altında kalan isimlerden. Tohma sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla ailesi için yardım istedi. Sosyal medya hesabından ağlayarak yardım çağrısında bulunan isim, “Hatay’a acilen destek istiyoruz. Ailelerimiz sıkıştı, çıkamıyor” dedi. Tohma, saatler sonra anne ve babasının çıkarıldığını duyurdu. Babasının iyi olduğunu söyleyen Mustafa Tohma’nın annesinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi ünlü sunucu Seren Serengil yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ahmet Eyüp Türkhasan

ahmet-eyüp-türkaslan-derpemde-ölen-ünlüler

Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un kalecisi 29 yaşındaki Ahmet Eyüp Türkaslan da göçük altında kalan ünlülerden birisi. Ünlü kalecinin enkaz altında olmasıyla ilgili Malatyaspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural “Biz İstanbul’daydık zaten. Ben izin vermiştim çocuklara. Üç dört Malatyalı kardeşim döndü otobüsle. Allah’a çok şükür takımın diğer kısmı başka illerdeydi. Dolayısıyla o çocuklardan bir tanesi Ahmet’ti. Nasip onlaraymış, böyle bir şeyle karşılaştık” dedi. Kulübünün ve Spor camiasının umutlu bekleyişi önceki gün gelen acı haberle sona erdi. Depremin büyük yıkıma yol açtığı illerden birisi olan Malatya’da Ahmet Eyüp Türkaslan’ ın önceki gün enkaz altından cansız bedeninin çıkarıldığı belirtildi. Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan ve eşi Kübra Türkaslan enkaz altında kalmıştı. Kübra Türkaslan, enkaz altından kurtarılırken, 28 yaşındaki file bekçisinden henüz haber alınamadı.

Henüz Haber Alınamayan Kayıp Olan Ünlüler

Yaşanan deprem üzerinden günler geçmesine karşın kayıp olanlardan henüz haber alınamıyor.

Taha Duymaz ve Annesinden Haber Yok

fenomen-taha-duymaz-ve-ailesi-derpemde-gocuk-altinda-

Taha’nın Mutfağı önlüğü ile fenomen olan milyonlarca takipçiye ulaşan Taha Duymaz’da depremzedeler arasında yer aldı. Hatay’da ailesi ile birlikte enkaz altında kaldığı ablası tarafından sosyal medyadan yardım istemesi ile duyurulmuştu. Hatay’da akrabalarının evinde enkaz altında kalan genç fenomen Taha Duymaz’ı bulmak için Dilan Polat adeta seferber olduğu öğrenildi. Taha Duymaz enkaz altından çıktı mı? Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu, yaşıyor mu? Polat, Taha’dan hala haber olmadığı öğrenirken bu çalışmalarda arka binadan ise iki kişinin canlı çıktığı müjdesi verildi.

Depremde Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Açıklandı

Depremde hayatını kaybedenlerin isimleri gün geçtikçe netleşmeye başlıyor. Bu isimler arasında ünlüler de yer alıyor.

Depremde Ölen Sporcular

Depremde hayatını kaybeden ünlülerden en çoğu sporculardan oluşuyor. Spor müsabakası için şehirlere giden sporcular kaldıkları otelin yıkılması sonucu hayatını kaybettiler.

  • Ahmet Eyüp Türkhasan: Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi enkaz altından çıkarılırken ünlü futbolcu hayatını kaybetti.
  • Christian Atsu: Hatayspor’un yıldız futbolcusu Christian Atsu günlerdir Rönesans Rezidans enkazında kaldı. Atsu’nun akıbeti henüz bilinmiyor.
  • Nilay Aydoğan: ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi’nin milli oyuncusu Nilay Aydoğan vefat etti.
  • Taner Kahrıman, Hakan Doğan, Saruhan Bolat ve Burhanettin Sever: Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklalspor forması giyen futbolcular vefat etti.
  • Betül Çoban Çakır, Bedrettin Çakır: Merinos Voleybol’un 27 yaşındaki smaçörü Betül Çoban Çakır ve voleybolcu eşi Bedrettin Çakır vefat etti.
  • Mehmet Can Ağırbaş, Emincan Kocabaş ve Murat Çiloğulları, ; Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen voleybolcular depremde yaşamını yitirdi.
  • Gizem Harmankaya: Turgutlu Belediyesi Espor oyuncusu Gizem Harmankaya, memleketi Kahramanmaraş’taki depremde yaşamını yitirdi.
  • Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak; TFF, Şanlıurfa Gençlikspor’un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak’ın depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.
  • Yağız Uçurum, Yağmur Uçurum; Türkiye Tenis Federasyonu, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü sporcuları Yağız Uçurum ve Yağmur Uçurum ile babaları Uğur ve anneleri Gökçe Uçurum’un, Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat ettiklerini bildirdi.
  • Eray Şimşek, Mehmet Emin Eskisarılı, Ali Gürsoy, Ahmet Taş ve Aslan Ekiz; Kahramanmaraş BB Güreş Takımı sporcuları hayatlarını kaybettiler.
  • Kentte düzenlenen ortaokullar arası spor müsabakaları için Kuzey Kıbras’tan gelen kız ile erkek takımı kafilesinde, 24 sporcu, 5 öğretmen ve 6 veli olmak üzere toplam 35 kişinin yer aldığı duyurulmuştu.
Depremde Ölen Ünlüler

  • AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş,
  • Emel Atıcı: Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan oyuncu Emel Atıcı depremde hayatını kaybeden kişilerden birisi oldu.
  • Çağdaş Çankaya, Zilan Tigris; Kuruluş Osman dizisinde de yer alan oyuncu Çağdaş Çankaya ile müzisyen eşi Zilan Tigris Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinin Ofis Semti’nde yıkılan 9 katlı Sözel Apartmanı’nın enkazında hayatını kaybetti.
  • Eylem Aydın: Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın, önce sosyal medya hesabından kızına ulaşamadığını duyurdu. Aydın’ın eski eşi sağ kurtulurken, depremden 6 gün sonra kızı Eylem’in cansız bedeni bulundu.
  • Bilal Yılmazlar; Yayıncı Pelin Boyrazoğlu Pqueen’in arkadaşı Bilal Yılmazlar’ı kaybettiğini açıkladı. Hatay’da yaşayan Bilal Yılmazlar, sosyal medyada ‘bilalyilmazlar’ kullanıcı adı ile paylaşımlar yapıyordu. Twitch platformunda oyun videosu içerik üreticisi olarak ‘bilalfa’ adıyla tanınan Yılmazlar, 34.4 bin takipçiye sahipti

Yaşadığımız büyük depremde tüm Türkiye olarak derin üzüntü yaşadığımız bugünlerde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021’de Hayatını Kaybeden Ünlüler

2022’de Kaybettiklerimiz

Yakın Zamanda Hayatını Kaybeden Ünlüler 2023

Koronavirüsten Hayatını Kaybeden Ünlüler

Bir Cevap Yazın