Aşk-ı Memnu Bihter Filmi Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! Kimler Yeniden Var? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Aşk ı Memnu Filminin Oyuncu Kadrosu Netleşiyor!

Aşk-ı-Memnu-Bihter-Filmi-oyuncuları-kinler

Aşk-ı Memnu Bihter Filmi Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Türk televizyon tarihine damga vuran dizilerden birisi olan Aşk-ı Memnu dizisinin filmi çekiliyor. Ünlü yazar Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan dizi, yayınlandığı dönemde fırtınalar estirmişti. 4 Eylül 2008 tarihinde Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Aşk-ı Memnu, 2 sezon sürmüş 24 Haziran 2010’da final yapmıştı. Aradan geçen 13 seneye rağmen izleyici dizinin ana karakteri Bihter’i hiç unutmamış hatta her yıl ölüm yıldönümünü anmıştı. Hal böyle olunca yapım şirketi dizinin bir de sinema versiyonunu çekmeye karar verdi. Aşk-ı Memnu filminde kimler oynayacak? Eski Oyuncular kadroda olacak mı? En çok merak edilenler arasında yer aldı. Aşk-ı Memnu Bihter Filmi Oyuncu Kadrosu belli oldu. Kimler Yeniden Var? Oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başlayan filmle ilgili detayları sizler için araştırdık.

aşkı-memnu-bihter-oyuncuları-kimler

Aşk-ı Memnu Dönem Filmi Olacak!

Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem’ in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi, 2008 yılının en popüler ve en çok izlenen drama dizilerinden biri olmuştur. Dizi, final bölümüyle de Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak tarihe geçmiştir. Kerem Çatay tarafından hayata geçirilen dizi İstanbul’da aynı evde yaşayan iki insanın yasak aşkını ve etraflarındaki hayatı konu almaktadır. Yayınlandığı günden bu yana ilgisini hiç kaybetmeyen dizi için film kararı alınması herkes tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Dönem filmi olarak karşımıza çıkacak filmde rol alacak oyuncu kadrosu şekillenirken Bihter, Behlül, Nihal, Firdevs ve Adnan karakterini kimlerin oynayacağı büyük merak konusu oldu. İşte Aşk-ı Memnu filminin yeni oyuncuları.

Bihter Filmi Dijital Platformda Yayınlanacak?

Aşk- Memnu’un sinema haberi çıkmasından sonra herkes ne zaman vizyonda olacağını merak eder oldu. Film, dizi uyarlamasında olduğu gibi günümüzde değil kitabın yayınlandığı dönem olan 1900’lerde geçecek. Aşk-ı Memnu Bihter filmin senaryosunu Merve Göntem yazacak. Film vizyonda olmayacağı kısa bir süre önce hayatımıza giren Disney Plus dijital platformda olacağı iddia ediliyor.

Aşkı Memnu Bihter Filminin Yeni Oyuncu Kadrosu

Bir döneme damgasını vuran Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinin yeni versiyonu olarak görülen Aşk-ı Memnu Bihter Filmi, dönem filmi olarak ekrana getirilecek. Filmde Bihter, Nihal, Behlül ve Firdevs karakterlerini canlandıracak ünlü isimler belli oldu. İşte Aşk-ı Memnu filminin yeni oyuncuları.

Bihter Yöreoğlu Ziyagil / Farah Zeynep Abdullah

aşkı-memnu-bihteri-kim-oynayacak

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri “Aşk-ı Memnu”nun “Bihter” adıyla sinemaya uyarlanacağı iddia edilen filmde gözler Bihter karakterini kimin oynayacağı idi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, filmde Bihter karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat verecek.

Behlül Haznedar / Boram Kuzum

aşkı-memnu-filminde-behlülü-kim-oynayacak

Aşk-ı Memnu Bihter Filminde Behlül’ü karakterini kimin oynayacağı merak konusu olurken daha önce başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat verdiği Behlül karakteri için Boran Kuzum ile anlaşıldığı alınan bilgiler arasında.

Nihal Ziyagil / Helin Kandemir

aşkı-memnu-bihter-filmi-naihali-kim-oynayacak

Aşk-ı Memnu Bihter Filmi haberleri gelmeye devam ederken filmde oynayacak oyuncularla anlaşma sağlanmaya başlandı. Bu doğrultuda dizi de daha önce Hazal Kaya’nın canlandırdığı Nihal karakterinin filmde Helin Kandemir tarafından canlandırılacağı belirtildi.

Firdevs Yöreoğlu / Hande Ataizi

aşkı-memnu-bihter-filminde-firvesi-kim-oynayacak

Basında bomba kadroyla seyirci karşısına çıkmasıyla yer alan Aşk-ı Memnu Bihter Filminde dizinin en çok merak edilen karakteri Firdevs Yöreoğlu’na Hande Ataizi’nin hayat vereceği belirtildi. Daha önce Nebahat Çehrenin canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteri özellikle replikleriyle dizinin en sevilen karakterleri arasında ilk sırada yer alıyordu.

Aşk -ı Memnu OyuncularıKarakterler
Beren SaatBihter Yöreoğlu Ziyagil
Selçuk Yöntem Adnan Ziyagil
Kıvanç TatlıtuğBehlül Haznedar
Hazal KayaNihal Ziyagil
Batuhan KaracakayaBülent Ziyagil
Nebahat ÇehreFirdevs Yöreoğlu
Nur FettahoğluPeyker Yöreoğlu
Gülsen Tuncer Arsen Hanım
Zerrin TekindorMatmazel
Rana CabbarSüleyman Efendi
Fatma KaranfilŞayeste
Pelin Ermiş Cemile
Evren DuyalNesrin
Baran Akbulut Beşir
Ufuk KaplanKatya
Recep Aktuğ Hilmi
Zerrin NişancıAynur
İlker KızmazNihat
Eda ÖzerkanElif Behlül’ün eski Sevgilisi
Gülizar Irmak Firdes’in yakın Arkadaşı Sevil
Alay CihanNesrin’in evleneceği balıkçı
Burçin OraloğluÇetin Özder
Zerrin AkbaşFirdevs ve Çetin’in arkadaşı

BU YAZILARIMIZ DA İLGİMİZİ ÇEKEBİLİR

Beren ile Kıvanç Aynı Filmde Oynayacak

İşte 2019’un En Çok İzlenen Filmleri

Beren Saat’in Yeni Dizisi Başladı!

2022’nin En İyi Türk Filmleri

Bir Cevap Yazın