Bir Garip Aşk Yeni Sezonda Kanal 7'de Başlıyor! Ne Zaman Yayınlanacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

‘Bir Garip Aşk’ Yeni Sezonda Kanal 7’de başlıyor!

Bir-garip-aşk-yeniden-başlıyor

BiR GARİP AŞK EYLÜL’DE YENİDEN BAŞLIYOR!

Bir Garip Aşk Eylül ayında sevenleri ile buluşacak. Kanal 7 ekranlarında 2015 yılda yayınlanan arkası yarın dizisi Bir Garip Aşk yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.  Yayınlandığı dönemde izlenme rekoru kıran dizinin tekrar bölümleri yeni sezonda Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran dünyaca ünlü Bollywood dizisi Bir Garip Aşk tekrar bölümleri ile yeniden ekranlara geliyor. Gururu uğruna herkesi ve her şeyi yakıp yıkan Arnav ile inançlarına ve geleneklerine bağlı olan Khushi’nin inişli çıkışlı aşk hikayesinin anlatıldığı arkası yarın dizisi izleyicinin gönlünde taht kurmuştu. Yeni yayın döneminde Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizinin sevenleri dizinin yayınlanacağı tarihi iple çekiyorlar.

Kanal 7 2020 Yılında da Bir Garip Aşk Hint Dizisini Yeniden Ekranlara Getirmeye Hazırlanıyor!

Hinsitan’ın ünlü Hint Dizilerini ekranlara getirmeye devam eden Kanal 7, 2020 – 21 Yeni sezonunda daha önce 2 defa yayınladığı Bir Garip Aşk Hint dizisini yeniden ekranlara getirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı haberler Bir Garip Aşk sevenleri mutlu etti.

bir-garip-ask-ne-zaman-başlayacak-2020

Bir Garip Aşk Ne Zaman Başlayacak?

Bir dönem Kanal 7’de fırtınalar estiren ve pek çok kişinin ilgi odağı olan Iss Pyaar Key Naam Doon / Bir Garip Aşk dizisi kısa bir süre sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İzleyicilerin yeniden başlaması için kanala attığı mesajların gündeme alınmasıyla yeniden ekranlarda olacak.

Bir Garip Aşk’ın Başlama Tarihi Belli Oldu!

Bir Garip Aşk’ın başlama tarihi açıklandı. İki aşığın dillere destan aşkını anlatan Bir Garip Aşk 26 Ekim 2016’da tekrar bölümlerinin yayınlanmasından sonra geçen sürede diziye olan ilginin ilk gün gibi devam etmesi üzerine 2022 – 2023 sezonu Kanal 7 Bir Garip Aşk’ı yeniden yayınlama kararı aldı. Bu karar doğrultusunda 5 Eylül 2022 Pazartesi akşamından itibaren saat 23.30’da Cumartesi – Pazar akşamları seyirciyle buluşacak.

* Önemli Not: Bir Garip Aşk dizisinin yayın saati ve günü Kanal 7 tarafından değiştirilebilmektedir. Bu nedenle dizinin kesin yayın saati ve günü ile ilgili takibi Kanal 7 yayın akışı linkinden takip edebilirsiniz.

Kanal 7 Özlenen Aşk Hikayesini Yeniden Yayınlayacak

Dizinin uzun yıllar önce gösterilmesine rağmen seyirci tarafından ilk günkü gibi ilgi gören Aşk Hikayesinin tekrar yayınlanacağı şu ifadelerle sevenlerine duyuruldu.

“Çok sevdiğiniz, özlediğiniz Kuşi ve Arnav’ın aşkı yeniden sizlerle buluşuyor.

Efsane Hint dizisi Kuşi ve Arnav’ın destansı aşkının anlatıldığı “Bir Garip Aşk” çok yakında Kanal 7 ekranlarında

kanal 7

BİR GARİP AŞK ARNAV VE KHUSHİ’NİN UNUTULMAZ AŞK ÖYKÜSÜNÜ ANLATIR

Hint dizilerinin  vazgeçilmezi ve büyük ilgi ile izlenen Arnav ve Khushi’nin unutulmayan aşk öyküsü Bir Garip Aşk yeni sezonda tekrar bölümleri ile yeniden ekranlarda olacak. Hindistan’da “Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon”  adıyla yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen dizinin baş rollerinde Bollywood Yıldızları Barun Sobti, Sanaya İrani, Daljeet Kaur Bhanot ve Abhaas Mehta’yı bir araya getiriyor.

Bir Garip Aşk Kanal 7 Tanıtım Fragmanı

BiR GARİP AŞK’IN ÜNÜ DÜNYAYI SARDI

Hindistan’ın Star Plus televizyonunda günlük dizi olarak yayınlanan dizinin orijinal ismi Iss Pyar Ko Kya Naam Doon. 2011-2012 yılları arasında yayınlanan dizi gösterildiği ülkelerde izlenme rekorları kırdı. Ünü dünyayı saran Bir Garip Aşk’ın başrol oyuncuları Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin hayran kitlesi de bu dizi sayesinde oldukça fazla arttı.

İlk Defa 2015 Yılında Yayınlanmıştı

İlk defa 2015 yılında Kanal 7 ekranlarında arkası yarın dizisi olarak yayınlanan Bir Garip Aşk dizinin konusu geniş izleyici kitlesi tarafından tam not aldı. Dizinin fanlarının yoğun isteği üzerine Arnav karakterini canlandıran Barun Sobti Kanal 7’nin davetlisi olarak Türkiye’ye geldi. Star Plus televizyonu ve Kanal 7 işbirliği ile bir dizi programa katılan Barun Sobti Türklerin misafirperverliğinden çok mutlu olduğunu dile getirdi.

EYLÜL AYINDA YENİDEN KANAL 7 EKRANLARINDA OLACAK

Kanal 7’nin hint dizileri furyasını başlatan ilk arkası yarın dizisi olan Bir Garip Aşk yeniden sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Eylül ayı içerisinde yayınlanması planlanan dizi 7’den 70’e herkes tarafından büyük bir sabırsızlık ile bekleniyor.

BİR GARİP AŞK HAFTA İÇİ HER GÜN İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

Bir Garip Aşk Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bazen katlanabileceğimiz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ 3 Aralık Perşembe gününden itibaren Kanal 7 ekranlarında yayımlanmaya başladı. Hindistan ekranlarının sevilen dizisi (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doom) ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak.

bir-garip-aşk-arnav-khushi--

İki Zıt Karakterin Aşkla Olan İntikamı Herkesi Etkiliyor!

Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Khushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır.

İki Zıt Karakter Karşı Konulamaz Bir Aşkın Peşinde Sürüklenir

İki zıt karakterlere sahip Khushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushi’nin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışır. Diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır. İki zıt karakterin karşı konulmaz bir aşkın peşinde sürüklenmesi izleyiciyi tam kalbinden vurur.

Künye:
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan

Oyuncular:

Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra
Yapımcı: 4 Lions Films Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİR GARİP AŞK ÖYKÜSÜ İÇİN TIKLAYIN

BİR GARİP AŞK FİNALDE NELER OLACAK?

Star TV’de Yeni Sezon Dizileri Başlıyor!

Kanal 7 Yeni Sezonda Hangi Diziler Var?

Bir Garip Aşk’ın Uyarlaması Olacak

Bir Garip Aşk Konusu Derinden Etkiliyor!

Bir Garip Aşk Yeniden Ekranlarda