Bir Garip Aşk Konusu ve Oyuncuları ile izleyiciyi etkisi altına alıyor Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bir Garip Aşk Konusu İle Dikkatleri Çekiyor!

Bir-Garip-Aşk-Konusu-ve-oyuncuları

Bir Garip Aşk Konusu Nedir?

Bir garip aşk, birbirine zıt karakterde iki farklı insanın tesadüfler sonucu oluşan tutkulu aşklarını konu almaktadır. Hint yapımı olan dizi dünyada pek çok ülkede gösterime girmiştir. Bir Garip Aşk Konusu ve  Oyuncuları ile gösterildiği ülkelerde büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Türkiye’de hafta içi her gün saat 16.00 da Kanal 7 ekranlarında gösterilen dizinin final yapmasından sonra izleyicilerde gelen yoğun talep üzerine 2 defa yeninden yayınlanmaya başlamıştır. Sevilen dizi bu kez haftanın her günü saat 21.00 de izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 

BİR GARİP AŞK ARNAV VE KHUSHİ’NİN DİLLERE DESTAN AŞKINI ANLATIR!

Bazen katlanamadığımız kişi onsuz yaşayamayacağımız tek kişidir. Bir arada olamayan, fakat ayrı kalmayı da başaramayan Arnav ve Kushi’nin hikayesi… yayınlandığı ülkelerde farklı isimlerde yer alan Bir garip Aşk dünyada Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon, Mounam Sammatham, İdhu Kadhala gibi isimlerle izleyici karşısına çıkmaktadır.

arnav-khushi

Khushi: İstediğim halde senden neden uzak duramıyorum?
Arnav: Belki de kalbim seni çağırıyordur.
Khushi: Ama gözlerinde nefret görüyorum.
Arnav: Çünkü aşk onlara acı veriyor.
Khushi: Keşke senden nefret edebilseydim.
Arnav: Keşke seni sevebilseydim.

BİR GARİP AŞK’IN GENEL HİKAYESİ

Bir Garip Aşk, ünlü iş adamı Arnav ve geleneklerine ve inançlarına kökten bağlı Khushi’nin gelgitler dolu tutuklu aşk hikayesini anlatır. Khushi (Sorthi) ve Arnav (Ashvin) taban tabana zıt ideolojilere sahiptirler. Khushi iyi niyete inanıyor olsa da, Arnav sadece sonuca inanır. Khushi için duygular çok değerlidir, Arnav içinse duyguların hiçbir değeri yoktur. Khushinin insanlarla ilişkileri hayatta en önem verdiği şeylerle örülü olmasına karşın, Arnav her insanın bir fiyatı olduğuna ve insanların çıkarları için her şeyi yapabileceğine inanmaktadır.

arnav-khushi-bir-garip-aşk

İki Zıt Karakter Tutku Dolu Aşkın Çemberinde Savrulur!

Bir Garip Aşk Konusu şöyle ilerler. Khushi kendi halinde, aile değerlerine bağlı, belli manevi ilkelerle hareket eden, 18 yaşında Lucknowlu bir kızdır. İnandığı şeylerin arkasında durur, ona aşılanan değerlerden asla ödün vermez. İnsanların yüzeysel beklentilerine uymak için kendini değiştirmez. Onun tam zıttı olan Arnav, kendi kendine bir yerlere gelmiş, acımasız, pahasına olursa olsun kazanma prensibine sahip, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan 28 yaşında bir adamdır. İnsan ilişkilerini hiç umursamaz, istediğini elde temek için insanları piyon olarak kullanmaktan hiçbir rahatsızlık duymaz. İki zıt karakter kaderin çemberinde tutku dolu bir aşk yaşarlar.

Bir Garip Aşk konusu ve Oyuncuları

HİKAYE İLERLEDİKÇE ARNAV VE KUSHİ’NİN TUTULU AŞKI GÜN YÜZÜNE ÇIKAR

Bir Garip Aşk Konusu ve hikaye ilerledikçe, aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde bir sürü sürtüşme yaşarlar. Arnav kendisine herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

BİR GARİP AŞK’IN ORİJİNALİ 398 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Bir Garip Aşk Dizisi kaç bölüm? Kanal 7 de yayınlanan birleştirilmiş 4 bölümle yaklaşık olarak 120 bölüm sürdü. Dizinin orijinali (Iss Pyar Ko Kya Naam Doon) ise 398 bölümden oluşmakta olup,  her bölüm ortalama 24 dakika uzunluğunda. Kanal 7 ekranlarında Bir garip Aşk adıyla yayımlanan dizi ortalama 4 bölümün birleştirilmesi sonucunda ortalama 1 saatin üzerinde gösteriliyor.

bir-garip-aşk-oyuncuları

8 BÖLÜMLÜK İNTERNET TANITIMI ÇEKİLDİ

Sevilen dizinin başrol oyuncularının ayrılmak istemelerinden dolayı dizi final yapmadan bitmesi hayranlarını üzmüştü. Bunun üzerine yapıl şirketi aynı hikayeyi farklı başrol oyuncuları ile ‘Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir’ adı altında ikinci sezon olarak devam etmiştir.

Yeni oyuncularının Arnav ve Khushi ikilisinin izleyiciye verdiği duyguları verememesine rağmen dizi güzel bir finalle bitiyor. Yani yarıda kalma gibi bir durum olmadığı için izleyicinin gönül rahatlığı ile izlenebileceği diziler arasında yer alıyor. 1. Sezon da final yapamayan şirket izleyicilerin yoğun istekleri üzerine Arnav ve Khushi’nin 3 yıl sonraki hallerini anlatan özel bir bölüm çekmişlerdir. 

arnav khushi holi

BİR GARİP AŞK NEDEN ERKEN FİNAL YAPTI

Bir garip aşk’ın final yapmadan 398. Bölümde final yapmadan bitmesi ile ilgili çeşitli yorumlar yapılmıştı. Facebook sayfası Bir Garip Aşk Replikleri‘nin yapmış olduğu habere göre dizinin final yapmasının sebebini Barun Sobti’nin yapmış olduğu röportaj ile açıkladı. Dizinin Arnav’ı Barun Sobti’nin konu ile ilgili yapmış olduğu açıklama şöyle;

Diziden ayrılmana nasıl bakıyorsun? (Nasıl değerlendiriyorsun?)
BS :Diziyi kolay bir şekilde bıraktım çünkü ara vermek istedim. Biraz kendime ayırabileceğim bir zaman olsun istedim. Ama bu farklı bir şekilde yansıtıldı. Son zamanlarda tüm vaktimi ailemle geçiriyorum. Ailem onlarla son birkaç yıldır vakit geçiremememden dolayı son derece üzgünlerdi.

arnav khushi evlilik teklifi

-Diziden ayrıldıktan sonraki geri dönütler nasıl oldu?

BS :Aslında geçenlerde birkaç arkadaşla buluştuk ve herkes aynı şeyi tartışıyordu.Kimsenin benim ne istediğimi tam olarak bilmediğini fark ettim.Sürekli açıklamaya çalıştım, sözlerim yanlış anlaşıldı.Çok fazla çalıştığımdan dolayı kendime vakit ayırmak istediğimi, tek sebebin bu olduğunu söyleyip durdum. Önümüzdeki 5 ay boyunca boşum ama insanlar hâla bir filmde rol almak için ayrıldığımı düşünüyorlar. Sanırım beni sadece eşim anlıyor.

-Seni üzen bir söylem…

BS :Kimseden bir şey beklemiyorum. Basit biriyim ama yansıtılma şeklim çok farklı. Kendimi yargılamak zorunda olduğumu düşünmüyorum. Çalışmaya devam etmek zorunda olduğumdan aldırmamaya karar verdim. Bu hissi hayranlarıma sevgi ve desteklerinden dolayı teşekkür olarak fazlasıyla ortaya çıkardım. Ne kadar minnettar olduğumu anlatmaya kelimeler yetmez.

BİR GARİP AŞK KÜNYESİ

Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? (Bu Aşka Ne Ad Vermeli)
Türü: Dram, Romantik
Bölüm Sayısı: 120
Süre: 20 dakika
Yayınlandığı Kanal: Kanal 7 Televizyonu
Çekildiği Yer: Hindistan
Yayın Dönemi: 2015-2016
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Yapımcı: 4 Lions Filmler
Orijinal Dil: Hintce
Orijinal Kanalı : HotStar
Senaristler: Aakash Pandey, Ved Raj, Sudhir Kumar, Gautam Hegde, Janaki V, Hitesh Kewalya, Jainesh Ejardar
Bir Garip Aşk Başrol Oyuncuları: Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra.
Bir Gaip Aşk Müzikleri: Rabba Vee, Teri Meri, Teri Galliyan, Hay Haye.

bir-garip-aşk

Bir Garip Aşk Dizisinin Oyuncuları

iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-tüm-oyuncular

Barun Sobti , Arnav Singh Raizada rolünde oynuyor.
Sanaya Irani, Khushi Kumari Gupta Singh Raizada rolünde oynuyor.
Vishesh Bansal, Aarav Raizada rolünde oynuyor.
Daljeet Kaur Bhanot, Anjali Jha rolünde oynuyor.
Abhaas Mehta, Shyam Manohar Jha rolünde oynuyor.
Deepali Pansare, Payal Gupta Singh Raizada rolünde oynuyor.
Akshay Dogra, Akash Singh Raizada rolünde oynuyor.
Karan Goddwani, Nanda Kishore rolünde oynuyor.
Sanjay Batra, Shashi Gupta rolünde oynuyor.
Tuhinaa Vohra, Garima Gupta rolünde oynuyor.
Abha Parmar, Madhumati Gupta rolünde oynuyor.
Jayshree, Devyani Raizada rolünde oynuyor.
Utkarsha Naik, Manorama Raizada rolünde oynuyor.
Rajesh Jais, Mahendra Raizada rolünde oynuyor.
Sana khan (Sana Makbul), Lavanya Kashyap rolünde oynuyor.
Swati Chitnis, Subhadra Devi rolünde oynuyor.
Madhura Naik, Sheetal Kapoor rolünde oynuyor.

tatlı bela konusu ve oyuncuları

BİR GARİP AŞK 2. SEZON TATLI BELA İSMİ İLE YAYINLANACAK

Kanal 7 Iss Pyar Ko Kya Naam Doon dizisinin 1 sezonunu Bir Garip Aşk ismiyle Türkçe olarak yayınlamıştı. Dizinin 2.sezonu olan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) yine kanal 7 ekranlarında Hint dizi fanlarıyla buluşacak. Hindistan’da 26 Ağustos 2013 ile 13 Haziran 2015 tarihleri arasında yayınlan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir dizisi, ilk sezon kadar olmasa da oldukça beğeni toplamayı başarmıştır.

TATLI BELA – ISS PYAAR KO KYA NAAM DOON EK BAAR PHİR (IPKKNDEB) :


Tatlı Bela – orijinal ismi ile Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (IPKKNDEB) Türk izleyicisine tanıdık gelecek. Ünlü Hint dizisi Iss Pyar Ko Kya Naam Doon’un Kanal 7 ekranlarında 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Bir Garip Aşk dizinin 2. sezonu olarak çekilmiştir. birinci sezon kadar izleyici tarafından çok sevilmemiştir. Iss Pyar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk) dizisi 398. bölüm yayınlandıktan sonra oyuncuların diziden ayrılma kararı almış ve bundan sonra dizi “Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir” adı altında farklı oyuncularla ikinci sezon olarak devam etmesine rağmen yeni oyuncuların Arnav ve Khushi ikilisinin izleyiciye verdiği duyguları verememiştir. Bu rağmen dizi güzel bitiyor ve 1. sezonu kadar yarıda kalma gibi bir durum olmadığı için rahatlıkla izlenebilecek diziler arasında yer alıyor.

Bir Garip Aşk 2. Sezon Yine Kanal 7’de!

Kanal 7 Iss Pyar Ko Kya Naam Doon dizisinin 1 sezonunu Bir Garip Aşk ismiyle Türkçe olarak yayınlamıştı. Dizinin 2.sezonu olan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir yine kanal 7 ekranlarında Hint dizi fanlarıyla buluşacak. 26 Ağustos 2013 ile 13 Haziran 2015 tarihleri arasında yayınlan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir / Tatlı Bela Hint dizisi, ilk sezon kadar olmasa da oldukça beğeni toplamayı başarmıştır.

BİR GARİP AŞK TANITIM FRAGMANI

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bir Garip Aşk Finalde Neler Olacak?

Tatlı Bela Dizisi Yeniden Başlıyor!

Bir Garip Aşk Uyarlaması Çekilecek

Kanal 7 Yeni Sezon Dizileri

Bir Garip Aşk Yeni Sezonda Kanal 7’de

Bir Garip Aşk Geri Dönüyor!