Kanal 7 Yeni Sezon 2016 Kasım Ayında Başlıyor! İşte Ayrıntılar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7 Yeni Sezon Başlıyor!

kanal-7-yeni-sezon-dizileri

Televizyon ekranlarının Hint dizisi kanalı Kanal 7 de yeni sezon Kasım ayında başlıyor. Geçtiğimiz yıl Hint arkası yayın dizilerini yayınlamasından sonra geniş izleyici kitlesine ulaşan Kanal 7 yeni sezon yayınında bu yılda birbirinden iddialı Hint dizilerini ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Bollywood ‘un efsane olmuş yapımlarını Türk izleyicisi ile buluşturan Kanal 7 yeni yayın döneminde 4 yeni arkası yarın Hint dizisini ekranlara getirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz eylül ayında yeni sezon tanıtım fragmanını yayınlayan Kanal 7’nin bu yılda iddialı dizileri ekranlara getireceği görülüyor.

Efsane Bir Garip Aşk Dizisiyle Başladı!

 2015 yılında yayınlamaya başladığı Bir Garip Aşk dizisi ile birbirinden iddialı Boolwood dizilerinin kanalı olarak anılan kanal bu yayın dönemde; Bir Garip Aşk (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) tekrar bölümleri ile ekranlara gelecek olurken kanal 7 yeni hint sezon dizileri arasında dört yeni Hint dizisi de yıl içerisinde ardı ardına yayımlanacak. İzleyicide  alışkanlık yaratacak yeni diziler ise şöyle; Tatlı Bela (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir), İki yabancı (Saraswatichandra) ve Zor Sevda (Qubool Hai )ve Ah kalbim ( Kum Kum Bhayya).

KANAL 7 YENİ SEZON DİZİLERİ KASIM DA BAŞLIYOR

Televizyon kanallarının Ekim ayında bir bir yeni sezona girmelerine rağmen Kanal 7’nin yeni sezona başlamaması izleyicide sabırsızlanma yaramaya başlamıştı. Özellikle yeni sezonda tekrar bölümleri yayımlanacağı duyurulan Bir Garip Aşk (İss Pyaar ko Kya Naam Doon) başlama tarihinin belli olmaması herkesi meraklandırken beklenen cevap kısa bir süre önce geldi. Kanal 7’nin magazin programı izle 7’nin ilk bölümünde yapılan açıklanmaya göre Bir Garip Aşk’ın tekrar bölümleri 21 Kasım pazartesi günü başlayacak.

YALANCI BAHAR SONA ERİYOR

Kanal 7’nin Bir Garip Aşk dizisinden sonra en çok beğenilen Hint dizilerinden birisi olan Yalancı Bahar 2. Sezon (Madhubala Ek Ishq Ek Junoon) 2o Kasım’da bitecek olup, sevilen dizinin yerine hafta için her gün saat 21.30 da Bir Garip Aşk ekranlara gelecek.

4 YENİ HİNT DİZİSİ GELİYOR

Kanal 7 yeni sezonda 4 yeni hint dizisi daha ekranlara gelecek. Yayınlandığı dönemlerde Boollywood’un en çok ses getiren hint dizileri arasında yer alıyorlar.

DELİ DİVANE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz sezon “Sensiz Olmaz” dizisinin final yapmasından sonra ekranlara gelen Hint dizisi “Deli Divane” – Sapna Babul Ka Bidaai yeni sezonda da devam ediyor. Bollywood’un seçkin örneklerinden biri olan Bidaai adlı dizi Deli Divane adı ile Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşmaya devam edecek. Yeni sezon tanıtım fragmanından yayınlanan diziler izleyiciden tam not alırken dizilerin yayın tarihleri de bir o kadar merak edildi. Kanal 7’nin ekranlara getirmeyi planladığı diziler şöyle;

Zor Sevda – Qubool Hai Uzun Soluklu Hint Dizilerinden Biri

zor-sevda-dizisi-Qubool-Hai

Kanal 7’nin yeni sezon Hint dizilerinden birisi arasında yer alan Qubool Hai, Türkçe ismiyle Zor Sevda’dır. Zor Sevda; uzun soluklu En iyi Hint Dizileri nden birisidir. Dizinin başrol oyuncuları; Surbhi Jyoti, Karan Singh Grover, Raqesh Vashisth, Mohit Sehgal, Ketki Kadam dır. Oldukça yakışıklı bir oyuncu kadrosu olan dizi, dünya genelinde en çok izlenen ve sevilen Hint dizileri arasında yer alıyor. Dizinin diğer bir ilgi çekici bir yanı ise, “Bir Garip Aşk” dizisinin Khushi’si Sanaya Irani’nin eşi olan Mohit Sengal’in de bu dizide rol alıyor olması.

Tatlı Bela – Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (IPKKNDEB) :

Türk izleyicisine tanıdık gelecek olan dizi Iss Pyar Ko Kya Naam Doon’un Kanal 7 ekranlarında Bir Garip Aşk olarak yayınlanan dizinin 2. sezonu olarak çekilmiştir. Birinci sezon kadar izleyici tarafından çok sevilmeyen dizi, Iss Pyar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk) dizisi 398. bölüm olarak yayınlandıktan sonra oyuncuların diziden ayrılma kararı alması üzerine “Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir” adı altında farklı oyuncularla ikinci sezon olarak devam etmiştir. Yeni sezon oyuncularının Arnav ve Khushi ikilisinin izleyiciye verdiği duyguları verememesine rağmen dizi güzel bir finalle bitiyor.

Tatlı Bela Güzel Bir Finalle Bitiyor

Tatlı Bela dizisi güzel bir finalle bitiyor. Yani yarıda kalma gibi bir durum olmadığı için izleyicinin gönül rahatlığı ile izlenebileceği diziler arasında yer alıyor. Kanal 7 Iss Pyar Ko Kya Naam Doon dizisinin 1 sezonunu Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu ismiyle Türkçe olarak yayınlamıştı. Dizinin 2.sezonu olan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir yine kanal 7 ekranlarında Hint dizi fanlarıyla Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) Türkçe dublajlı adıyla buluşacak. Hindistan’da 26 Ağustos 2013 ile 13 Haziran 2015 tarihleri arasında yayınlan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir dizisi, ilk sezon kadar olmasa da oldukça beğeni toplamayı başarmıştır.

Tatlı Bela Finalde Neler Yaşanacak?

Ah Kalbim – Kumkum Bhagya:

“Kumkum Bhagya” dizisi Ah Kalbim Konusu ve Oyuncuları adıyla Türkiye’de yeni sezonda kanal 7 de ekrana gelecek. Hindistan televizyonlarında 15 Nisan 2014 tarihi başlayan ve 22 Temmuz 2016 tarihi itibarı ile 627. bölümü yayınlanan Hint dizisi, dünya genelinde en çok izlenen Hint dizileri arasında yer alıyor. Uzun soluklu ve güzel bir Hint dizisi izlemek isteyenlere hitap edecek olan “Kumkum Bhagya”, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia gibi yetenekli Hintli oyuncuların rol alıyor.

Dizinin yönetmenliğini ise Sameer Kulkarni ve Sharad Pandey yapmıştır. Sriti Jha dizide Pragya Abhishek Mehra rolünde yer almaktadır. Shabbir Ahluwalia dizide Abhishek Prem Mehra diğer bir deyişle Abhi karakterini canlandırmaktadır. Daljeet Soundh dizide Daljeet Mehra(Daadi) rolünde yer almaktadır. Abhi, Aaliya, Aakash ve Raj’ın büyükannesidir.

İki Yabancı – Saraswatichandra:

İki Yabancı Hint Dizisi (Saraswatichandra) Hint Dizisi, Govardhanram Madhavram Tripathi’nin yazdığı popüler roman Saraswatichandra’nın uyarlaması olarak ekranlara taşınmıştır. Saraswatichandra (İki Yabancı) dizisinin başrolleri Jennifer Singh ve Gautam Rode paylaşıyor. Dizinin konusu ise, orta sınıf bir aile olan Gujarati ailesi ve onların iki kızının hikayesi anlatılıyor. Dizi iki geniş ailenin ideolojik çatışmasını tasvir eder.

Dizide inançları ve gelenek/görenekleri ile sınırlandırılmış bakış açıları olan iki aşığın hikayesi anlatılmaktadır. Bu iki kişi, birbirlerine evlenmeleri için önerilirler ve bu sebeple tanıştırılırlar. Ancak yine de aileler arası çıkan çatışmalar nedeniyle evlenmeyi başaramazlar.

Bu Yazılarımız İlginizi Çekebilir

Bir Garip Aşk Hikayesi

Bir Garip Aşk Yeniden TV’de!

Bir Garip Aşk Yeni Sezonda Burada

Tatlı Bela Hint Dizisi Oyuncuları

Seyretmeye Doyamayacağınız En Güzel Hint Dizileri

Saraswatichandra İki Yabancı Konusu ve Oyuncuları

Kanal 7 2018 Yeni Sezonunda Başlayacak Hint Dizileri