Bir Garip Aşk - İss Pyaar Ko Kya Naam Doon 3 Geri Dönüyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bir Garip Aşk – İss Pyaar Ko Kya Naam Doon Geri Dönüyor!

Bir-Garip-Aşk---İss-Pyaar-Ko-Kya-Naam-Doon-3-geri-dönüyor

BİR GARİP AŞK – İSS PYAAR KO KYA NAAM DOOM GERİ DÖNÜYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan efsane Hint Dizisi Bir Garip Aşk orijinal adı ile İss Pyaar Ko Kya Naam Doom dizisi 3. Sezonuyla geri dönüyor. Daha önce baş rollerinde Sanaya İrani ve Barun Sobti’nin paylaştığı dizinin 7 yıl aradan sonra 3. Sezonu çekiliyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ülkelerde izlenme rekoru kıran dizinin 3. Sezonunda Barun Sobti’ye Bollywood’un başarılı kadın oyuncularından Shivani Tomar eşlik edecek. Bir Garip Aşk 1. Sezonda Arnav Sİng Raizada’yı canlandıran Barun Sonbti Bir Garip Aşk 3. Sezonda Advay Sing Raizada karakterine hayat verecek.

Bir Garip Aşk Yeniden Çekilecek mi? Sorularına Cevap Oldu!

3. Sezon haberi dizinin tutkunlarının uzun zamandır sordukları “2017’de Bir Garip Aşk Yeniden Çekilecek mi? sorularına da cevap olmuş oldu. Kısa bir süre sonra Hindistan’ın Star Plus televizyon kanalında yayınlanacak olan Bir Garip Aşk Tanıtım Fragmanı da yayınlandı. Sevilen dizinin 3. Sezonun Türkiye’de yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili henüz belli değil.

Bir Garip Aşk – İspkknd 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Geçtiğimiz günlerde 3. Sezonu çekileceği açıklanan Bir Garip Aşk dizisinin ilk tanıtım fragmanı (Treaser) yayınlandı. Yeni sezonda Advay Sing Raizada karakterini canlandıracak olan Barun Sobti’nin yer aldığı fragman gizemli içeriğiyle izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. 19 Mayıs itibarı ile Star Plus Youtube kanalından “The wait is over… Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon, Coming Soon, Only on STAR PLUS.”  “Beklemek sona eriyor… Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon, (Bir Garip Aşk) yakında, sadece STAR PLUS’da.”  mesajıyla paylaşıldı.

Bir Garip Aşk – İss Pyaar Ko Kye Naam Doon Ne Zaman Başlayacak?

barun-shivani- bir garip aşk 3. sezon

İspkknd 3. Sezonun Konusu Sır Gibi Saklanıyor !

Arnav ve Khushi’nin inişli çıkışlı tutkulu aşkını konu alan Bir Garip Aşk’in  3. Sezonun konusunun ne olacağı adeta sır gibi saklanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Barun Sobti’nin yer alacağı bilinirken diğer oyuncu kadrosunda 1. Sezon oyuncuları da yer alacak mı? bu  merak edilen konular arasında. Basında çıkan haberlere göre, dizi çok farklı bir konu ile karşımıza çıkacak.

BARUN SOBTİ’NİN YENİ DİZİSİ BİR GARİP AŞK 3. SEZON

BARUN SOBTİ’NİN YENİ DİZİSİ BİR GARİP AŞK 3. SEZON

İzleyicinin yoğun İsteği Bir Garip Aşk – İspkknd’un Yeni Sezonun Çekimini Tekrar Gündeme Getirdi

barun-sobti-bir-garip-aşk-3-sezonu

Bir Garip Aşk’ın Arnav ve Khushi’sinin ironik aşkı herkes tarafından çok sevildi. Barun Sobti’nin diziden ayrılmasının ardından dizi 1. sezon finali yapmadan bitti. İzleyicinin yoğun talebi üzerinde Bir Garip Aşk 2. Sezon baş rolde Avinash Sachdev ve Shrenu Parekh başrol oyuncuları ile Tatlı Bela olarak ekranlara geldi. İzleyicinin  Barun Sobti ve Sanaya İrani’yi bir arada görme talebi üzerine, Star Plus’ın online potalında Sanaya ve Barun’la birlikte kısa bir gösterim serisi çekildi. Bununla yetinmeyen izleyiciler  daha fazlasını istediler. Ve izleyicinin duası kabul oldu ve ‘Iss Pyaar …’ sezon 3’ü sezon başrol oyuncusu değişikliğiyle çekilmeye başlandı.

Dilerseniz Bir Göz Atın: Bir Garip Aşk Hint Dizisinin Konusu

BİR GARİP AŞK 3 SEZON FRAGMANI – İSS PYAAR KO KYA NAAM DOOM TEASER

BİR GARİP AŞK 3. SEZON 2. FRAGMAN

Güncelleme:

Bir Garip Aşk 3. Sezon Erken Final Yaptı!

shivani-tomar-ispkknd-3

Dünyada efsane olan Bir Garip Aşk / İspkknd dizisinin 3. Sezonun çekileceği ilk anda seyirciyi heyecanladırsa da dizide Barun Sobti’nin partnerinin Shivani Tomar olması dizinin tutkunlarının büyük tepkisini çekti. Zira İspkknd’un efsane olmasında büyük etkisi olan Barun Sanaya uyumunu yeniden görmek isteyen fanlar, BArun ve Shivani uyumunu reddederek sosyal medya da karalama çalışmaları başlattılar. Hal böyle olunca İspkknd 3. Sezon istenilen izlenme oranlarına ulaşamadı. Ve İspkknd 3. Sezon 37. Bölümde final yaptı.

Bir Cevap Yazın