Bir Garip Aşk Kaç Bölüm? Ipkknd Finalde Neler Olacak? İşte Detaylar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bir Garip Aşk’ın Finalinde Neler Yaşanacak?

Bir-Gaip-aşk-kaç-bölüm

Bir Garip Aşk Kaç Bölüm Yayınlanacak? Merak Ediliyor

Geçtiğimiz aylarda Kanal 7 ekranlarında üçüncü kez gösterilmeye başlayan ünlü Hint dizisi Bir Garip Aşk ilgiyle izlenmeye devam diyor. Her bölümü heyecanla izlenen ve hiç bitmesin istenen dizinin finalinde de Khushi bölüme damga vuruyor. Peki, Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlamasından bu yana fırtınalar estiren Bir Garip Aşk kaç bölüm yayınlanacak? IPKKND / Bir Garip Aşk finalinde neler yaşanacak? İşte detaylar.

Bir Garip Aşk Orijinalinde Bölüm Sayısı Daha Fazla

Dünyaca ünlü Hint Dizisi Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon’un Kanal 7’de gösterilen Türkçe dublajlı adıyla Bir Garip aşk dizisinin orijinali 398 bölümden oluşuyor. 1 Sezon olarak çekilen IPKKND dizisi başrol oyucusu Barun Sobti’nin diziden ayrılmasından sonra yayınlanan 398. Bölümüyle final yapmadan bitmek zorunda kalıyor. Bir Gaip Aşk’ın orijinal bölümlerinin 20 dakikadan oluşmasından dolayı Kanal 7’de 4 bölüm birleştirilerek her gün toplam 1 saatlik bölüm gösteriliyor. Bu nedenle de dizinin orijinal bölüm sayısı Türkiye gösteriminden daha fazla oluyor.

Bir Garip Aşk Tutkusuna 8 Özel İnternet Bölümü Çekilmesine Neden Oluyor!

Dizinin tutkunlarının yoğun isteği üzerine farklı bir oyuncu kadrosu ile 2. Sezonu ve 3. Sezonu çekilen dizi ilki kadar beklenileni karşılamayınca da yapımcı Gül Khan Arnav (Barun Sobti) ve Khuşhi (Sanaya İrani) ile 8 bölümden oluşan İnternet özel bölümü çekiyor. Böylece dizinin toplam bölüm sayısı 406 oluyor.

Bu özel bölüm Arnav ve Khushş

Bir Garip Aşk Türkiye’de 102 Bölüm Gösterilecek!

Bir Garip Aşk’ın 20 dakikadan oluşan bölümleri 4 bölüm olarak birleştirilerek 1 saat olarak gösterilmesi nedeniyle Türkiye’de gösterilecek olan toplam bölüm sayısı 102 oluyor. Diğer bir değişle Bir Garip Aşk 102. Bölümde bitecek.

Bir Garip Aşk Ne Zaman Hangi Tarihte Bitecek?

Kanal 7’de her akşam gösterilen Bir Garip Aşk dizisinin 02 Aralık 2020 itibariyle 33. Bölümü yayınlanıyor. Dizinin toplam Türkiye’de yayınlanacak toplam bölüm sayısı 120 olduğu için söz konusu tarih itibarıyla yayınlanacak bölüm sayısı 120 – 33 = 87 bölüm kalıyor. Bu hesaba göre, Bir Garip Aşk’ın bitiş tarihi 27 Mart 2021 tarihine denk geliyor.

Khushi ve Arnav’ın Hikayesi Herkesi Deriden Etkiliyor

İki zıt karakterin yanlış anlaşılmalarla dolu hikayesinde Arnav ve Khushi’nin tutkulu aşkı pek çok sınavdan geçiyor. İkilinin yaşadığı olumsuzluklar karşısındaki güçlü aşk hikayesi herkesi derinden etkiliyor. Bir küs bir barışık olan çift, tüm olumsuzluklara karşın evleniyorlar. Ancak Khushi, Arnav’ın arasındaki tatlı zıtlaşmalar yine devam ediyor. İkilinin bir tartışması sırasında Khushi (Kuşi) kendisini Arnav’ın karşısında çaresiz hissediyor. Kafası karışık olduğu bir gün gazetede gördüğü Miss İndia yarışmasına katılmaya karar veriyor. Khushi eğer bu yarışmayı kazanırsa Arnav karşısında büyük bir zafer kazanacaktır. Ancak herkesten gizlice yarışmaya başvuran Khushi’yi büyük bir sürpriz bekliyor.

Arnav Khushi’nin Başvurduğu Yarışmanın Sponsorudur

Khushi’nin herkesten sakladığı bu yarışmanın sponsoru Arnav’ın şirketidir. Aynı zamanda yarışmanın Jüri üyeleri arasında da yer alan Arnav, elemeler sırasında Khushi’yi karşısında gördüğünde büyük bir şok yaşar. Öncelikle onun böyle bir yarışmada olmasına karşı çıkan Arnav, evdekilerin Khushi’ye olan desteği karşısında durumu kabullenmek zorunda kalır. Karısının yarışmacı olduğu yarışmada Jüri olmayı adil görmeyen Arnav, Juri üyeliğinden çekilir. Ancak elemeleri geçen Khushi’nin kimliğini açıklamaz. Khushi artık her konuda tek başınadır. Bu durum Arnav için oldukça zor bir durumdur. Hele ki Khushi’yi her fırsatta eleştiren yarışmanın koreografisi karşısında.

bir-garip-aşk-finalde-ne-olacak

Bir Garip Aşk Finalinde Neler Yaşanacak?

Diziyi daha önce izleyen ya da ilk defa izleyen herkesin merak ettiği konu şüphesiz Bir Garip Aşk’ın Final bölümde bekler yaşanacağıdır. Khushi yarışma süresince forma girmek için sıkı bir egzersiz ve diyet programına girer. Arnav’da bu süreçte boş durmaz. Khush’nin bu süreçte yarışmadan çekilmesi için ona türlü zorluklar çıkarır. Onların atışmaları ekran karşısındakilere keyifli anlar yaşatır.

Kushi Bir Garip Aşk’ın Son Bölümüne Damga Vurur

Son bölümüne Khushi’nin damga vurduğu Bir Garip Aşk final sahnesinde nefesler tutulmuştur. Khushi, zorlu yarışma etaplarını Arnav’ın hiçbir desteği olmadan hatta tüm engellenme çabalarına rağmen geçer. Yarışmanın final etabında evdekilerden birisi ona sahnede eşlik edecektir. Herkes o gece Khushi ile sahnede olmak isteyince Khushi, seçim yapmakta zorlanır. Aralrında kimi seçerse seçsin diğerleri üzülecektir. Arnav’dan da bu konuda destek göremeyen Khushi, kimseyi kırmamak adına bir karar alır.

Khushi Hindistan’ın En Güzel Kızı Seçilir

Miss İndia Yarışmasının son etabında rakiplerini alçak gönüllüğü ve samimiyetiyle bir bir eleyen Kuşhi’yi son bir adım beklemektedir. Ailesinin her üyesini birbirinden habersiz yarışamaya davet eden Khushi, onlar ile ilgili duygularını anlatan hüzünlü bir konuşma yapar. Jüri üyeleri ve yarışmacılar onun bu konuşmasından çok etkilenirler. Bu konuşma Khushi’ye birincilik getirir. Ve Hindistan’ın en güzel kızı seçilir.

Bir Garip Aşk Mutlu Sonla Biter

Khushi’nin Miss İndia seçilmesiyle Arnav başta olmak üzere tüm aile büyük bir mutluluk yaşar. Akaş ve Payal şirketin Amerika’ya giderler. Shyam (Şiyam)ve Sheetle başta olmak üzere tüm kötülükleri geride bırakan Raizda ailesi için artık huzur ve mutluluk hakim olurken, Arnav’la Khushi’nin önünde yaşanacak mutlu günler vardır.

bir-garip-aşk-kaç-bölüm

Bir Garip Aşk İle İlgili Genel Bilgiler

Türkiye’de olduğu kadar dünyada gösterildiği ülkelerde de büyük yankı uyandıran Ipkknd / Bir Garip Aşk dizisi, ilk olarak 2011 yılında Hindistan Star Plus televizyon kanalında yayınlanmıştır. Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon, Mounam Sammatham, İdhu Kadhala adlarında da yayınlanan dizi, Bollywood’un iki büyük yıldızı Barun Sobti ve Sanaya Iran’yi bir araya getirmiştir. Dizde Barun Sobti, duyguların insanları zayıflattığına inanan, sert kural tanımaz Arnav Singh Raizada karakterine hayat verirken, Sanaya İrani, iyi yürekli, temiz kalpli, neşe dolu Khushi Kumari Gupta karakterini canlandırmaktadır. Dizi birbirine adeta taban tabana zıt iki karakterin tesadüflerle kesişen hayatlarını anlatmaktadır.

  • Bir Garip Aşk Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
  • Bir Gairp Aşk Oyuncular: Barun Sobti (Arnav Sing Raisada), Sanaya Irani (Khushi Kumari Gupta Sing Raisada, Vishesh Bansal (Aarav Arnav Singh Raizada), Daljeet Kaur Bhanot (Anjeli Raizada Manohar), Abhaas Mehta (Shyam Manohar), Deepali Pansare (Payal Akash Singh Raizada), Akshay Dogra (Akash Singh Raizada).
  • Yapımcı Şirket: 4 Lions Films
  • Bir Garip Aşk Orijinal Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
  • Ülkesi: Hindistan
  • Yapım Yılı: 2011

Bir Garip Aşk’ın Hikayesi

Ablası Payal’ın düğün hazırlıkları ile ilgilenen Khushi, damasın ailesinin istediği başlık parasından damadı haberdar etmek için damadın kaldığı otele gider. O gece Hindistan’ın en ünlü moda defilerinden birisi düzenlenecektir. Defileyi düzenleyecek olan kişi ünlü moda tasarımcılarından birisi olan Arnav Sing Rizada’dır. Telaşla yanlış otele giden Khushi bir anda kendisini defilenin tam ortasında bulur. Defilenin tam bir fiyasko olmasına neden olan Khushi, böylelikle Arnav’a karşılaşmış olur.

ıpkknd-bir-garip-aşk-ne-zaman-bitecek

Arnav ve Khushi Defalarca Karşılaşır

Büyük fırtına estiren karşılaşma sonrasında Khush ve Arnav çok farklı sebeplerle tekrar tekrar karşılaşırlar. İkilinin her karşılaşması bir öncekinden daha çetin ve kavgalı geçer. Arnav her fırsatta Khushi’yi aşağılasa da o her defasında ayağa kalkmak için bir sebep bulur.

Tesadüfler Arnav ve Khushi’nin Peşini Bırakmaz

Birbirlerine tahammül edemeyen ama yaşadıkları tesadüfler sonucu birbirlerinde de ayrı kalamayan Arnav ve Khushi zamanla birbirlerine duydukları büyük aşkında da farkına varırlar. Ablası Payel ile Arnav’ın kuzeni Akaş’ın evlenmesiyle bir aile olan çiftin karşısına bir çok engel çıkar.

Arna’ın Yanlış Anlaşılması Katlanılamaz Bir Öfkeye Neden Olur

Arnav’ın eniştesi Siyam, Khushi’ye hastalıklı bir aşk beslemektedir. Evli olduğunu saklayarak Khushi ile nişanlanan Siyam’ın yalanı ortaya çıksa da o Khushi’den hiçbir zaman vazgeçmez. Payal ve Akaş’ın düğünlerinde Khushi ile Şiyam’ı bir arada gören Arnav’ın başından aşağı kaynar sular dökülür. Gördüklerini yanlış anlayan Arnav, onların sevgili olduklarını sanır. Öfkeyle intikam planı yapan Arnav, Khushi’yi eğer onla evlenmezse ablasının düğününü ikinci kere bozmakla tehdit eder.

Aşkıyla İntikamı Arasında Kalan Arnav’ı Izdıraplı Günler Bekler

Khushi’ye olan aşkıyla öfkesi arasında kalan Arnav’ı sancılı günler bekler. Khushi’nin suçluğu ve suçsuzluğu arasında gidip geşen Arnav, Khushi ve kendisine adeta cehennem azabı yaşatır. Şiyam’ın gerçek yüzünü gören Arnav, ablasını üzememek için sessiz kalmaktadır. Arnav’ın Khushi ile evlenmesiyle tüm planları altüst olan Şiyam yeni planlar peşindedir.

Arnav’ın Kaçırılması Çift Arasında Büyük Değişiklik Yaşatır

Arnav’ın kaçırılmasından sonra Khushi ile Arnav arasındaki aşk daha da derinleşir. Arnav kaçırıldığı yerde yaşadığı tüm olaylarıdetaylıca düşünür. Tüm gördüklerinin yanlış olduğunu Anlayan Arnav Khushi’ye olan aşkı itiraf eder. Ancak katillerin elinden kurutlması ve ona kavuşması uzun zaman alacaktır. Arnav’ı kaçıran kişinin Şiyam olduğunu ortaya çıkaran Khushi olur. Ancak Şiyam’ın keskin zekası onu kurtarmaları için çok büyük bir çaba sarf etmeleri gerektiğini gösterir.

Khushi Arnav’ı Kurtarmak İçin Şiyam’a Oyun Oynar

Khushi, Şiyam’ın yaptığı plan sonrasında onun yerini bulmanın ancak Şiyam’a yaklaşmak olduğunu görür. Arnav’ı kurtarmak için her yolu deneyecektir. Bu yolda onun en büyük yardımcısı NK(Nanki)’dir.

BİR GARİP AŞK / ISPKKND TÜM KONUSU VE DETAYLAR İçin tıklayın

Bir Garip Aşk’ın Tekrarı Kanal 7’de Yayınlanıyor!

Aşkın ve Nefretin büyük mücadelesiyle Arnav ve Khushi’nin kesişen hayat hikayesini anlatan Bir Garip Aşk’ın tekrar bölümleri her gün saat 20.00’de Kanal7’de yayınlanıyor.

Barun Sobti Kimdir? (Arnav)

Barun_Sobti_arnav-kimdir
  • Doğum Tarihi ve Yeri: 21 Ağustos 1984 (2020 itibarıyla 36 yaşında), Delhi, Hindistan
  • Boy: 1,78 m
  • Medeni Durumu: Evli
  • Evlilik Tarihi: 12 Aralık 2010
  • Eşinin Adı: Pashmeen Manchanda
  • Çocuğu: 1
  • Anne Babasının Adı / Ebeveynleri: Raj Sobti
  • Oynadığı Dizi ve Filmler: Iss Pyaar Ko Naam Doon 3, Teri Meri Love Stories, Baat Hamari Pakki Hai, Dill Mill Gayye, Shraddha, Asur, Tanhaiyan, Derma, Halahal, Dry Dreams, Main Aur Mr. Riight, Tu Hai Mera Sunday, 22 Yards, Satra Ko Shaadi Hai.
  • Aldığı Ödüller: En İyi Ekran Çifti Dalında Hindistan TV Ödülü

Sanaya Irani kimdir? (Khushi)

sanaya-iranı-khushi-kimdir
  • Doğum Tarihi ve Yeri: 17 Eylül 1983 (2020’de 37 yaşında), Mumbai, Hindistan
  • Boyu: 1,65 m
  • Eğitimi: Sydenham College
  • Medeni Durumu: Evli
  • Eşi, Kocasının Adı: Mohit Sehgal
  • Oynadığı Dizi – Filmler – TV Şovları: Is Pyaar Ko Kya Naam Doon?,Kasamh Se, Radhaa Ki Betiyaan Kuch Kar Dikhayeng, Miley Jab Hum Tum, Kaho Na Yaar Hai, Dill Mill Gayye, Laughter Ke Phatke, Zara Nachke Dikha – Season 2, Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Mann Kee Awaaz Pratigya, Sasural Genda Phool,Chand Chupa Badal Mein,Ek Hazaaron Mein Meri Behna Ha, Pyaar Kii Ye Ek Kahaani, Movers & Shakers Masala Markey, Teri Meri Love Stories, Chhanchhan, ade Achhe Lagte Hain, Bade Achhe Lagte Hain, Rangrasiya, Beintehaa, Meethi Choori No 1, Kasautii Zindagii Kay, Left Right Lieft,Vodka Shots, Zindabad, FanaaDum Dum Dumroo, Pihu, Ghost.
  • Aldığı Ödüller: En İyi Ekran Çifti Dalında Hindistan TV Ödülü
  • Adaylıklar: En İyi Kadın Başrol Oyuncusu Dalında Hindistan TV Ödülü

Dalljiet Kaur Bhanot kimdir? Angeli

Dalljiet_Kaur-anjeli-kimdir
  • Doğum Yeri ve Tarihi: 15 Kasım 1982 Ludhiana, Hindistan
  • Medeni Durumu: Boşanmış. (2009 yılında evlenen Dalliet 2015 yılında aile içi şiddet medemiyle boşanma davası açmıştır.
  • Eski Eşi: Shaleen Bhanot
  • Çocuğu: 1 erkek çocuk
  • Filmler ve TV şovları: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?, Manşaa, Raat Hone Ko Hai, Kaisa Ye Pyar Hai, Kulvaddhu, Chhoona Hai Aasmaan, Kahaniya Vikram Aur Betaal Ki, Dil Se Diya Vachan, Guddan Tumse Na Ho Payega.

Deepali Pansare kimdir? Payal

Deepali-Pansare-payal-kimdir
  • Doğum Yeri ve Yılı: 3 Temmuz 1984 Nashik, Hindistan
  • Medeni Durumu: Evli
  • Kocasının / Eşinin İsmi: Suveer Safaya
  • Evlendiği Tarih: 2014
  • Oynadığı Dizi – Film ve TV Şovları: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

Akshay Dogra kimdir? (Akash)

akshay-dogra-akaş-kimdir
  • Doğum Tarihi ve Yeri: 21 Eylül 1981 Delhi, Hindistan
  • Medeni Durumu: Evli
  • Karısı /Eşinin Adı: Sakshi Dogra
  • Evlendiği Yıl: 2009
  • Oynadığı Dizi – Filmler ve TV Şovları: Is Pyaar Ko Kya Naam Doon?

BİR GARİP AŞK FİNAL FRAGMANI (Orijinal Bölüm)

Bir Garip Aşk 86. Bölüm (Final) Fragmanı

Bir Cevap Yazın