Kore Yapımı En Güzel 23 Doktor Dizisi / İMDb Puanına Göre Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Doktor Dizisi Sevenler İçin Kore Yapımı 23 Özel Dizi Tavsiyesi!

Kore-Yapımı-En-Güzel-23-Doktor-Dizisi

Kore Yapımı En Güzel 23 Doktor Dizisi

Medikal türündeki diziler yani doktor dizileri hemen her ülkede büyük ilgi görüyor. Kore yapımı doktor dizileri de bunlardan birisi. Ülkemizde de tıp dizileri yoğun ilgi görüyor. Uzun yıllar önce Show TV’de yayınlanan Doktorlar dizisinin final yapmasından sonra uzun yıllar boyunca izlenme rekorları kırması hiç de tesadüf değil. Geçtiğimiz ay Fox TV’de yayınlanan Kore yapımı Good Doctor’un Türkçe uyarlaması Mucize Doktor‘un rekor kırması nedeniyle Film Dizi Haber olarak Kore Yapımı En Güzel 23 Doktor Dizisi Listesini sizler için araştırmaya karar verdik. İşte İMDb puanına göre, 2012- 2013 – 2014- 2015- 2016 – 2017 – 2018 ve 2019 yıllarında yayınlanan ve arasından seçim yapamayacağınız en güzel doktor dizileri ile doktor konulu Kore Dizilerini sizler için hazırladık.

İzlenmesi Tavsiye Edilen Kore Konulu Doktor Dizileri

Medikal konulu dizi seviyorsanız ve bu dizilerin konuları oyuncuları ve tanıtımları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız yazımız tam da size göre, işte bir solukta izleyebileceğiniz Kore medikal dizleri.

23 – Hospital Ship – İMDb Puanı 4.8

IMDb’de 4.8’lik puana sahip olan dizi Romantik tıp dizilerinden birisidir. Hospital Ship Kore doktor dizisi, 30 Ağustos 2017 ile 2 Kasım 2017 tarihleri arasında MBC televizyon kanalında yayınlanmıştır. Toplam 40 bölümden oluşmaktadır.

hospital-ship-kore-doktor-dizisi-konusu

Senaryosu Yoon Sun-Joo tarafından yazılan Hospital Skip’in oyuncu kadrosunda;

Ha Ji-Won (Song Eun-Jae), Kang Min-Hyuk (Kwak Hyun), Lee Seo-Won (Kim Jae-Gul), Min A yer alıyor.

Hospital Ship’in konusu;

Hastane olarak kullanılan bir gemideki doktorların yaşadıkları anlatılmaktadır. Doktorlar gemi ile çevre adaları dolaşarak oradaki insanlara tıbbi destek vermektedirler.

Hospital Ship Tanıtım Fragmanı


22 – Doctor Detective – İMDb Puanı 5.4

Medikal Dram türünde olan Doctor Detective aynı zamanda 2019 yapımı Kore Dizilerinden birisi. 17 Temmuz – 5 Eylül 2019 tarihleri arasında SBS televizyonunda yayınlanan Doctor Detective Kore dizisi toplam 32 bölümden oluşuyor. Doctor Detective İMDb’de 5.4’lik puana sahip.

doktor-detective-kore-doktor-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Doctor Detective Oyuncu Kadrosunda; Park Jin-Hee (Do Jung-Eun), Lee Ki-Woo (Choi Tae-Young) yer alıyor.

Doctor Detective Konusu ise; Endüstriyel kazalar sonucu gün yüzüne farklı hastalıklar çıkmaktadır. Doctor Do Jung -Eun endüstriyel tesislerde meydana gelen diğer olayları araştırmaya başlar.

Doctor Detective Tanıtım Fragmanı


21 – A Poem A Day – İMDb Puanı 6.4

Romantik Medikal türünde olan A Poem A Day Kore yapımı doktor dizisi, 26 Mart 2018 ile 15 Mayıs 2018 tarihlerinde tvN Güney Kore Televizyon kanalında gösterilmiştir. Toplam 16 bölümden oluşmaktadır.

a-poem-a-day-kore-doktor-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

A Poem A Day Oyuncu Kadrosu;

Lee Yoo-Bi (Woo Bo-Young), Lee Jun-Hyuk (Ye Jae-Wook), Jang Dong-Yoon (Shin Min-Ho), Shin Jae-Ha (Kim Nam-Woo).

A Poem A Day Kore Doktor Dizisi Konusu;

Bir hastanede çalışan bir grup fizik tedavi uzmanı, hemşire ve radyolojik teknoloji uzmanı ve stajyerlerin aralarında geçen sıradan ve romantik olayları konu alır.

A Poem A Day Tanıtım Fragmanı


20 – Medical Top Team – İMDb Puanı 6.9

Romantik Medical Kore dizileri arasında yer alan Medical Top Team, 2 Ekim 2013 ile 12 Aralık 2013 tarihinde MCB kanalında yayınlanmıştır. Toplam 20 bölümden oluşan dizinin senaryosunu Yoon Kyung-Ah yazmıştır.

medical-top-team-kore-doktor-dizisinin-konusu-ve-oyuncuları

Medical Top Team Kore Dizisi Oyuncuları;

Kwon Sang-Woo ( Tae-Shin), Jung Ryeo-Won (Joo-Young), Ju Ji-Hoon (Seung-Jae), Oh Yeon-Seo (A-Jin), Minho (Sung-Woo).

Medical Top Team Kore Dizisi Konusu;

Medical Top Team, kendi alanlarının en iyisi olan doktorlardan oluşan bir ekibin hastaları tedavi etme sürecinde yaşadıkları olayları konu alır.

Medical Top Team Doktor Dizisi Tanıtım Fragmanı

19 – D- Day – İMDb Puanı 7.0

Romantik, Dram, Aksiyon, Medical türünde dizi sevenler için tavsiye edilen Kore Yapımı Doktor dizilerinden birisi olan D-Day dizisi, 18 Eylül 2015 ile 21 Kasım 2015 tarihleri arasında Güney Kore’nin JTBC televizyon kanalında yayınlanmıştır. Toplam 20 bölümden oluşan dizi, İMDb’de 7.0 puana sahip.

d-day-doktor-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

D-Day Kore Dizisi Oyuncuları;

Kim Young-Kwang (Lee Hae-Sung), Jung So-Min (Jung Ddol-Mi), Ha Suk-Jin (Han Woo-Jin), Lee Kyoung-Young ( Park Gun), Kim Jung-Hwa (Eun So-Yool), Lee Sung-Yeol (An Dae-Gil).

D-Day Kore Dizisi Konusu;

Seul şehrini vuran büyük bir deprem sonrasında tüm şehir adeta felç olur. Pek çok yaralanma olayının yaşandığı afet sonrasında doktorlar ve acil servis personeli insanları kurtarmak için insan üstü bir çaba sarf etmek zorundadırlar.

D- Day Kore Dizisi Tanıtım Fragmanı


18 – Hearth Surgeons – İMDb Puanı 7.0

Dram Medical türündeki doktor dizileri arasında yer alan Hearth Surgeons Kore dizisi, 27 Eylül 2018 ile 25 Kasım 2018 tarihleri arasında SBS televizyonunda yayınlanmıştır. 35 Dakikalık toplam 32 bölümden oluşmaktadır.

hearth-surgeons-kore-doktor-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Hearth Surgeons Kore Dizisi Oyuncuları

Ko Soo (Park Tae-Soo), Uhm Ki-Joon (Choi Seok-Han), Seo Ji-Hye (Yoon Soo-Yeon), Kim Ye-Won (An Ji-Na)

Hearth Surgeons Kore Dizisi Konusu;

Yaşam ile ölüm arasında kalan bir grup kalp cerrahının hikayesini konu alan Hearth Surgeouns, bu doktorların hem kariyerlerinde hem de özel yaşantıları arasında yaşadıkları ikilemleri ekran taşır.

Hearth Surgeons Tanıtım Fragmanı


17 – Risky Romance – İMDb Puanı 7.0

Romatik Medikal türünde doktor dizisi arayanlara önerebileceğimiz dizilerden birisi olan Risky Romance Kore Dizisi, 28 Temmuz 2018 ile 18 Eylül 2018 tarihleri arasında MBC televizyonunda yayınlanmıştır. Toplam 35 dakikadan oluşan 32 bölümden oluşur.

risky-romance-kore-doktor-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Risky Romance Kore Dizisi Oyuncuları;

Ji Hyun-Woo (Han Seung-Joo), Lee Si-Young (Joo In-A).

Risky Romance Kore Dizisi Konusu;

Risky Romance, Hormonlar konusunda oldukça takıntısı olan endokrinoloji uzmanı Lee Si-Young ile konu kazanmak olduğunda hırslı bir yapıya sahip olan Ji Hyun Woo arasında yaşanan romantik ilişkiyi konu almaktadır.

Risky Romance Dizisi Tanıtım Fragmanı


16 – Blood – İMDb Puanı 7.1

Kore dizileri içerisinde en bilinen ve en iyi doktor dizilerinden birisi olarak tanımlanan Blood dizisi Fantastik, Dram, Romantik, Medikal türünde dizi sevenlerin izlemesi tavsiye edilen dizilerden birisi. 16 Şubat 2015 ile 21 Nisan 2015 tarihleri arasında KBS2 televizyonunda gösterilen Blood dizisi, toplam 20 bölümden oluşuyor.

blood-kore-yapımı-doktor-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Blood Kore Dizisi Oyuncuları

Ahn Jae-Hyeon ( Park Ji-Sang), Ku Hye-Sun (Yoo Ri-Ta), Ji Jin-Hee ( Lee Jae-Wook), Jung Hae-In (Joo Hyun-Woo).

Blood Kore Dizisi Konusu;

Ülkenin en iyi Kanser Hastanesinde çalışan doktor Park Ji-Sang aslında bir vampirdir. Park Ji-Sang için hayat oldukça zordur. Zira hastanede çalışırken kana susamışlığını bastırması gerekmektedir. Park Ji-Sang dışarıdan bakıldığında soğuk ve umursamaz biri olarak görünse de aslında insani bir dokunuşun özlemiyle acı çeken birisidir. Doğal bir şifacı yetenekleri olan Park Ji-Sang’ın insanlara kıyasla atletik, zeki ve mükemmel bir görüntüsü vardır. Dizi genel olarak iyi ve kötü arasında kalmış ölümsüz bir aşkın savaşını anlatmaktadır.

Blood Tanıtım Fragmanı


15 – Life – İMDb Puanı 7.4

2018 APAN Star Ödülleri En İyi Senaryo ödülü (Lee Soo-Yeon) alan Medical Dram türünde doktor dizisi olan Life Dizisi, 23 Temmuz 2018 ile 11 Eylül 2018 tarihleri arasında Güney Kore JTBC televizyon kanalında toplam 16 bölüm olarak gösterilmiştir.

life-doktor-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Life Kore Dizisi Oyuncuları

Lee Dong-Wook (Ye Jin-Woo), Cho Seung-Woo (Koo Seung-Hyo), Won Jin-A
(Lee No-Eul), Moon So-Ri (Oh Se-Hwa).

Life Kore Dizisi Konusu;

Sangkook Üniversite Hastanesinde yaşanan güç savaşlarını konu alır.

Life Dizisi Tanıtım Fragmanı


14 – Cross – İMDb Puanı 7.5

Dram Gizem Medikal türünde doktor dizilerini sevenler için önerilen bir diğer kore dizisi de Cross. İMDb’de 7.5’lik bir puana sahip olan Cross 20 Ocak 2018 ile 21 Mart 2018 tarihleri arasında tvN televizyonunda toplam 16 bölüm olarak gösterilmiştir.

cross-kore-doktor-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Cross Kore Dizisi Oyuncuları;

Go Kyung-Pyo (Kang In-Kyu), Cho Jae-Hyun (Go Jung-Hoon), Jeon So-Min (Go Ji-In), Kim Ji-Han (Lee Joo-Hyeok), Yang Jin-Sung (Son Yeon-Hee).

Cross Kore Dizisi Konusu;

Cross, vahşi bir cinayete kurban giden babasının intikamını almak için tıbbi teknikleri kullanan bir doktorun (Kang In-Kyu) hikayesini konu almaktadır. Kang In-Kyu, daha 15 yaşındayken babası acımasızca öldürülmüştür. Babasının ölümünden sorumlu olanlardan intikam almak için doktor olan Kang In-Kyu, babasının ölümüne sebep olanların tutulduğu cezaevine gönüllü doktor olarak girer.

Cross Dizisi Tanıtım Fragmanı


13 – Doctor Stranger İMDb Puanı 7.5

Romantik Dram türünde doktor dizilerinden olan Doctor Stranger, 2 Mayıs 2014 ile 8 Temmuz 2014 yılında SBS televizyonunda yayınlanmıştır. İMDb’de 7.5’luk puana sahip olan Doktor Stranger dizisi toplam 20 bölümden oluşmaktadır.

doctor-stranger-doktor-konulu-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Doctor Stranger Kore Dizisi Oyuncuları Kimler?

Lee Jong-Suk (Park Hoon), Park Hae-Jin (Han Jae-Joon), Kang So-Ra (Oh Soo-Hyun), Jin Se-Yeon (Song Jae-Hee), Han Seung-Hee (Cheon Ho-Jin), Başbakan
(Jang Seok-Joo)

Doctor Stranger Kore Dizisi Konusu Ne?

Park Hoon ve doktor olan babası Kuzey Kore tarafından kaçırılır. Burada babası tarafından doktor olması için eğitilen Park Soon, göğüs cerrahı alanında bir deha olur. Ve yıllar önce kaçırıldıkları Güney Kore’ye geri kaçar. Güney Kore’nin en iyi hastanesi olan Dongwoo Üniversitesi Hastanesi’nde çalışmaya başlayan Park Hoon orada kendisini tam bir yabancı gibi hisseder. Kuzey Kore’de bıraktığı sevdiği kadını yanına getirmek için para kazanmaya ve her şeyi yapmaya hazırdır.

Doctor Stranger Tanıtım Fragmanı


12 – Emergency Man and Woman İMDb Puanı 7.6

Romantik Komedi türünde doktor dizileri sevenler için en iyi doktor dizilerinden birisi olarak gösterilen Emergency Man and Woman Kore dizisi, 24 Ocak 2014 ile 5 Nisan 2014 tarihleri arasında tvN televizyonunda 21 bölüm olarak yayınlanmıştır.

emergency-man-and-woman-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Emergency Man and Woman Kore Dizisi Oyuncuları

Choi Jin-Hyuk (Oh Chang-Min), Song Ji-Hyo (Oh Jin-Hee), Lee Pil-Mo (Kook Cheon-Soo), Choi Yeo-Jin (Sim Ji-Hye), Clara (Han A-Reum).

Emergency Man and Woman Kore Dizisi Konusu

Emergency Man and Woman dizisi, boşandıktan sonra bir hastanenin acil servisinde hayatları kesişen bir çiftin hikayesini konu alır. Jin Hee ile Chang Min ailenin karşı çıkmasına karşın evlenirler. Ancak bu evlilik uzun sürmez. Bir tıp öğrencisi olan Chang Min tıp stajından vazgeçip ilaç satıcılığı yapmaya başlamıştır. Ailesinin Jin-Hee’yi hor görmeleri ile büyük değişim yaşayan Chang Min, Jin Hee’den nefret etmeye başlar. Mutsuz giden evlilikleri boşanmayla sonuçlanır.

Boşanma sonrasında diyetisyen olan Jin Hee, tıp öğrencisi olup bir yerde stajyer olarak çalışmaya başlarken, Chang Min de mezun olup stajyer olarak çalışmaya başlamıştır. Birbirinden habersiz aynı hastanede çalışmaya başlayan ikili bir gün hastanenin acil servisinde karşılaşırlar.

Dizi, boşandıktan sonra aşkın gerçek anlamını fark eden bir çiftin hikayesini anlatmaktadır.

Emergency Man and Woman Tanıtım Fragmanı


11 – Young-Pal İMDb Puanı 7.6

Dram, Aksiyon, Romantik doktor dizilerinden olan Youn Pal Kore dizisi, 5 Ağustos 2015 ile 1 Ekim 2015 tarihleri arasında SBS kanalında toplam 18 bölüm olarak yayınlanmıştır. Young Pal, gösterildiği 2015 yılında Grime Ödülerinden büyük ödül ve en iyi yönetmen ödülleri ile 2015 8. Kore Drama Ödüllerinde en iyi senarist ödülünü almıştır.

yong-pal-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Young Pal Oyuncuları

Joo Won (Kim Tae-Hyun), Kim Tae-Hee (Han Yeo-Jin), Jo Hyun-Jae (Han Do-Joon), Chae Jung-An (Lee Chae-Young), Jung Woong-In (Baş Cerrah Lee), Stephanie Lee (Shin Sa-A).

Young Pal Kore Dizisi Konusu

Kim Tae-Hyun (Joo Won) çok başarılı bir cerrah olmasına karşın börek diyaliz hastası olan kız kardeşinin masrafları nedeniyle çok fazla borcu vardır. Bu yüzden alacaklılar tarafından sürekli tehdit edilen Kim Tae Hyun, daha çok para kazanmak için yüksek para karşılığında özel hastaları tedavi eder. Hastalar parasını ödediği sürece onların özel hayatlarında ne oldukları onun için önemli değildir. Bir gün hastanede bir dizi kazadan sonra kendisini toparlayamamış büyük bir şirketin varisi Yeo Jin ile tanışır.

Young Pal Tanıtım Fragmanı


10 – Partners For Justice 1- 2 – İMDb Puanı 7.6 – 8.1

Gizem, Aksiyon, Hukuk türündeki doktor dizilerinden olan Partners for Justice Kore dizisinin 1. Sezonun büyük ilgi görmesiyle 2. Sezonu çekilmiştir. Partners for Justice’ın 1. Sezonu 14 Mayıs 2018 ile 17 Temmuz 2018 tarihleri arasında yayınlanan 35 dakikalık toplam 32 bölümden oluşmaktadır. Partners for Justice’ın 2. Sezonu ise, 3 Haziran 2019 ile 29 Temmuz 2019 tarihlerinde 35 dakikalık 32 bölüm olarak MBC televizyonunda yayınlanmıştır. Partners for Justice’ın 2. Sezonu ilkine oranla İMDb’de 8.1 lik puanla daha çok beğenilmiştir.

partners-for-justice-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Partners for Justice Oyuncuları

Jung Jae-Young (Baek-Beom), Jung Yoo-Mi (Eun-Sol), Lee Yi-Kyung (Cha Soo-Ho)

Partners for Justice Kore Dizisi Konusu

Partners for Justice, bir kadın savcı (Eun Sol) ile başarılı yöntemler kullanan bir adli tıp doktorunun (Baek-Beom) etrafında döner. Bu mükemmel ikili gizemli cinayet davalarını çözmek için iş birliği yaparlar.

Partners for Justice Tanıtım Fragmanı


9 – Doctors – İMDb Puanı 7.7

Romantik dram türündeki medikal dizilerden olan Doctors Kore dizisi, 20 Haziran 2016 ile 23 Ağustos 2016 tarihlerinde SBS televizyon kanalında gösterilmiştir. Toplam 20 bölümden oluşmaktadır.

doctors-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Doctors Kore Dizisi Oyuncuları

Park Shin-Hye (Hye-Jung), Kim Rae-Won (Hong Ji-Hong), Yoon Gyun-Sang (Jung Yoon-Do), Lee Sung-Kyung (Jin Seo-Woo).

Doctors Kore Dizisi Konusu

Pek çok zorluğu üstesinden gelerek doktor olmayı başaran Hye-Jung’ın hikayesi konu alan Doktors dizisinde, Hye-Jung lisede sert bir kabadayı halleriyle ön plana çıkar. Gençlik hayatını çok zor şartlarda geçirir. Kendi hayatı ile mücadeleye giren Hye Jung çok sıkı çalışarak akıllı ve çalışkan bir doktor olur.

Doctors Tanıtım Fragmanı


8 – Doctor Prisoner – İMDB Puanı 7.8

Dram, gizem ve gerilim türünde medikal dizi sevenler için şiddetle önerebileceğimiz dizilerden birisi olan Doctor Prisoner Kore dizisi, 2019 da tamamlanmış kore dizileri arasında yer alıyor. 20 Mart 2019 ile 15 Mayıs 2019 tarihleri arasında KBS2 kanalında yayınlanan Doctor Prisoner 35 dakikalık toplam 32 bölümden oluşuyor.

doctor-prisoner-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Doctor Prisoner Kore Dizisi Oyuncuları

Namkoong Min (Na Yi-Je), Nara (Han So-Geum), Kim Byung-Chul (Sun Min-Sik), Choi Won-Young (Lee Jae-Joon).

Doctor Prisoner Kore Dizisi Konusu

Doktor Na Yi Je başına gelen talihsiz bir olaydan sonra çalıştığı hastaneden kovulur. Yetenekli bir cerrah olan Na Yi Je, karakter olarak oldukça nazik birisidir ve onun için hastaları her şeyden önce gelir. Bir gün neden olmadı bir tıbbi kaza sonrasında haksız yere suçlanarak işten çıkarılır. Bir hapishanenin başhekimi olarak çalışmaya başlayan Na Yi -je burada farklı olayla karşılaşır.

Doctor Prisoner Tanıtım Fragmanı


7 – Dr. Romantic 1 – 2 – İMDb Puanı 8.0

Romantik, Dram türünde olan Doktor Romantik Kore dizisi, 7 Kasım 2016 ile 17 Ocak 2017 tarihleri arasında SBS ve Netflix’den Ücretsiz Dizi Nasıl İzlenir? kanalında yayınlanmıştır. İMDB’de 8.0 puan sahip olan dizi en çok beğenilen doktor dizileri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. 1. Sezonu büyük ilgi gören dizinin Doctor Romantic 2 olarak 2. Sezonu da çekilme kararı alınmıştır. Doctor Romantik 1, 20 + 1 özel bölümden oluşmaktadır. Doctor Romantik 2’nin ikinci sezonunun 2020 yılının ilk aylarında yayınlanması bekleniyor.

doctor-romantik-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Doctor Romantic Oyuncuları

Han Suk-Kyu (Boo Yong-Joo), Seo Hyun-Jin (Yoon Seo-Jung), Yoo Yeon-Seok (Kang Dong-Joo), Kim Min-Jae (Park Eun-Tak), Yang Se-Jong (Do In-Bum).

Doctor Romantik Konusu

Boo Yong-Joo, ünlü bir cerrahtır. Ancak bir gün ani bir şekilde ortadan kaybolur. Onun neden ortadan kaybolduğunu hiç kimse tam olarak bilmiyordur. Bir süre sonra ortaya Öğretmen Kim adıyla çıkar. Kendisine bir de Romantik Doktor ismini takan Yong Joo, yeni hayatını gözlerden uzak yaşayarak tadını çıkarmaktadır.

Sevilen diziden Kasaba Doktoru adıyla uyarlandı. Türkiye’de TRT 1 de gösterilmeye başlandı. Dr. Romantik Konusu ile ilgili detayları linkten

Doctor Romantic Tanıtım Fragmanı


6 – Beautiful Mind – İMDb Puanı 8.1

Dram, Romantik ve Gizem üçlüsünü içerisinde barındıran Beatiful Mind Kore dizisi, 20 Haziran 2016 ile 2 Ağustos 2016 tarihleri arasında KBS2 televizyonunda yayınlanmıştır. Toplam 14 bölümden oluşan dizi, mini dizi sevenler için adeta biçilmiş kaftan.

beatiful-mind-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Beatiful Mind Kore Dizisi Oyuncuları

Jang Hyuk (Lee Young-O), Park So-Dam (Gye Jin-Sung), Yoon Hyun-Min
(Hyun Suk-Joo), Park Se-Young (Kim Min-Jae).

Beatiful Mind Kore Dizisi Konusu

Merhametsiz bir beyin cerrah olan Jang Hyuk, bir gün tuhaf görünüşlü bir hastanın ölümüne şahit olur. Bu olaydan sonra hastalarının garip bir şekilde ölmeye başlarlar. Tüm bunlar yaşanırken hiç ummadığı bir anda birisine aşık olan Jang Hyuk, daha iyi bir insan olmaya başlar.

Beatiful Mind Tanıtım Fragmanı


5 – Faith – İMDb Puanı 8.1

Tarih, Dram, Romantik bir de üstüne fantastik türde dizi sevenlerin seyretmesini tavsiye ettiğimiz Faith adlı doktor dizisi, ünlü Güney Koreli oyuncu Lee Min Ho‘nun en beğenilen Lee Min Ho dizileri arasında yer alıyor. 30 Ağustos 2012 ile 30 Ekim 2012 tarihleri arasında SBS televizyonunda toplam 24 bölüm olarak yayınlandı.

Faith Kore Dizisi Oyuncuları

Lee Min-Ho (Choi Young), Kim Hee-Sun (Yoo Eun-Soo), Yu Oh-Sung (Gi Chul), Sung Hoon (Chun Eum-Ja), Park Se-Young (Prenses Nogoog).

faith-kore-doktor-dizisi-konusu

Faith Kore Dizisi Konusu

Faith, Goryeo döneminde zaman yolculuğu yapan bir doktor ile geçmiş dönemde yaşayan bir savaşçının zaman ve mekan dinlemeyen aşklarını konu alır. Doktor Eun-Soo (Kim Hee-Sun) günümüzde yaşayan genel cerrahide çalışırken daha çok para kazanıp daha az yorulmak için Estetik Cerrahi bölümüne geçen Eun Soo, hayattan çok fazla bir beklentisi olmayan, sürekli uyuyan, kadına ve paraya ilgi duymayan General Choi Young (Lee Min Ho) tarafından Prensesi iyileştirmek için Kore’nin 600 yıl öncesine kaçırılır.

Eun Soo ile General Choi Young Arasında Büyük Aşk Yaşanır!

Doktor Eun ilk zamanlar tanımadığı bir dönemde zorla çalıştırılsa da zamanla kendisini kaçıran Choi Young için farklı duygular hissetmeye başlar. Choi Young sert görünüşle Eun Soo ya uzak gibi dursa da o da Eun Soo ile aynı duyguları paylaşmaktadır. Zaman yolculuğuna çıkmak zorunda olan Eun Soo ve General tekrar aynı boyutta birleşebilecekler mi?

Faith Tanıtım Fragmanı

4 – Good Doctor – İMDb Puanı 8.1

Dram Romantik türünde Kore dizisi Good Doctor dizisi farklı konusuyla ülkesinde büyük dikkat çektikten sonra Japonya ve ABD’de The Good Doctor adıyla uyarlamaları çekildi. Geçtiğimiz ay Türk televizyonu FOX TV 2019 2020 yeni sezonda Mucize Doktor adlı uyarlama olarak yayınlanan dizinin her bölümü izlenme rekorları kırıyor. Good Doctor Kore dizisi, 5 Ağustos 2013 ile 8 Ekim 2013 tarihleri arasında KBS2 ve Netflix kanalarında yayınlanmıştır. 8.2 İMDb puanına sahip olan dizi toplam 20 bölümden oluşmaktadır.

good-doctor-kore-yapımı-dizi

Good Doctor Oyuncuları

Joo Won (Park Shi-On), Moon Chae-Won (Cha Yoon-Seo), Joo Sang-Wook (Kim Do-Han), Cheon Ho-Jin (Choi Woo-Seok), Kwak Do-Won (Kang Hyun-Tae), Kim Young-Kwang (Han Jin-Wook), Yoon Park (Woo Il-Kyu), Wang Ji-Won (Kim Sun-Joo).

Good Doctor Konusu

Park Si on’un çocuk yaşlarda otistik savant olduğu anlaşılır. Normal yaşama uzum sağlayabilmesi için özel bir bakım merkezine gönderilir. Bu merkezde Park Si on’n dahi düzeyinde bir hafızaya ve uzmansal bir beceriye sahip olduğu öğrenilir. Küçük yaşta kaybettiği abisine verdiği söz üzerine doktor olan Park Si on çocuk cerrahisi alanında uzmanlaşmıştır.

Good Doctor Uyarlaması FOX TV’de Başlıyor!

Good Doctor Tanıtım Fragmanı


3 – Live Up To Your Man, Dr. Hero – İMDb Puanı 8.2

Tarihi, Romantik Komedi, Fantastik, Medical türünde olan Live Up To Your Man, Dr. Hero adlı tarihi Kore doktor dizisi, 12 Ağustos 2017 ile 1 Ekim 2017 tarihleri arasında tvN televizyon kanalında gösterilen dizi toplan 16 bölümden oluşmaktadır.

live-up-to-your-name-dr-hero-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Live Up To Your Man, Dr. Hero Oyuncuları

Kim Nam-Gil (Heo Im), Kim A-Joong (Choi Yeon-Kyung).

Live Up To Your Man, Dr. Hero Konusu

Joseon Hanedanlığı döneminde yaşayan bir doktorun Heo Im’in zamanda yolculuk yaparak günümüz Seul’üne gelmesini konu alır. Joseon’un en iyi akapuktur ve ağrı tedavisi doktoru olan Heo Im’i bir cariyeden dünya geldiği için başarısı engellenmektedir.

Live Up To Your Man, Dr. Hero Tanıtım Fragmanı

2 – İt’s Okay, That’s Love – İMDb Puanı 8.3

Romantik Komedi doktor dizileri arasında yer alan İt’s Okay That’s Love Kore dizisi, 23 Temmuz 2014 ile 11 Eylül 2014 tarihlerinde SBS televizyon kanalında gösterilmiştir. Toplam 16 bölümden oluşmaktadır. İMDb’de en yüksek puanlardan birisine sahip olan dizi en sevilen doktor dizileri arasında 2. Sırada yer alıyor.

its-okay-thats-love-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

İt’s Okay, That’s Love Oyuncuları

Jo In-Sung (Jang Jae-Yeol), Gong Hyo-Jin (Ji Hae-Soo), Sung Dong-Il (Jo Dong-Min), Lee Kwang-Soo (Park Soo-Gwang), Do Kyung-Soo (Han Gang-Woo), Lee Sung-Kyung (Oh So-Nyeo).

İt’s Okay, That’s Love Konusu

Jang Jae-Yeol gizemli bir yazar ve radyo DJ’idir. Bir takıntıdan muzdarip olan Jang Jae Yeol, ameliyat yapmak istemedi için psikiyatri alanında uzmanlaşan Ji Hae-Soo ile tanıştığında onun hayatında büyük değişimlere neden olur.

İt’s Okay, That’s Love Tanıtım Fragmanı


1 – Doctor John – İMDb Puanı 8.7

Ünlü Güney Koreli Ji Sung (Jo Min Hyuk)‘un baş rolünde oynadığı Kore yapımı doktor dizisi Doctor John, 19 Temmuz 2019 ve 7 Eylül 2019 tarihleri arasında SBS televizyonunda yayınlanmıştır. Toplam 35 dakikalık 32 bölümden oluşmaktadır. Doctor John İMDb’de aldığı 8.7’lik puanla Güney Kore yapımı en iyi doktor dizileri arasında 1. Sırada yer alıyor.

doctor-john-kore-dizisi-konusu--

Doctor John Oyuncuları

Ji Sung (Cha Yo-Han), Lee Se-Young (Kang Shi-Young)

Doktor John Konusu

Ağrı tedavisi konusunda uzmanlaşmış olan bir grup doktorun etrafında dönen Doctor John dizisinde hastaların çektiği gizemli ağrıların nedeni bulunmaya çalışılır. Cha Yo-Han (Ji Sung) tıp fakültesinin en genç anesteziyoloji profesördür. Hastalara 10 saniyede başarılı teşhisler koyması nedeniyle hastane personeli tarafından “10 Saniye” lakabını takılmıştır.

Doktor John Tanıtım Fragmanı

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Başlayanlar İçin En Popüler Kore Dizileri

Mutlaka İzlenmesi Tavsiye Edilen ve Tarihi Türde Kore Dizileri

2019 da Yayınlanan Kore Dizileri

2021’in En Yeni Tarihi Türde Kore Dizileri

İzlemeye Doyamayacağınız En İyi Hint Dizileri

Asya Dizisi Sevenlere En İyi Romantik Komedi Kore Dizileri Önerisi

Doctor Foster Uyarlaması Sadakatsiz Büyük İlgi Gördü!

2020’de İzlenen En İyi Kore Filmleri

Kore Doktor Dizilerini Nereden İzleyebilirim?

Birbirinden güzel Kore dizilerini izleyebilecek site bulmak çoğu zaman güç. Kimilerinde hayal kırıklığı yaşarken kimilerinde de reklam bombardımanından dolayı bir türlü ağız tadıyla diziyi izleyemeyiz. İşte bu gibi pek çok sıkıntınızı giderecek Kore Dizilerini keyifle ve ücretsiz izleyebileceğiniz site ve uygulamaları sizler için araştırdık. Detaylar için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Kore Dizilerini Ücretsiz İzleyebileceğiniz En İyi Siteler

Sadece Netflixten İzleyebileceğiniz Kore Doktor Dizileri

Son Yılların En Beğenilen Romantik Komedi Kore Dizileri

Bir Cevap Yazın