Sadece BluTV'den İzleyebileğiniz Türk - Yabancı En İyi BluTV Dizileri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Sadece BluTV’den İzleyebileğiniz Türk Yabancı BluTV Dizileri

Türk---Yabancı-En-İyi-BluTV-Dizileri

Türk – Yabancı En İyi BluTV Dizileri

Teknolojinin gelişmesi ve İnternetin hayatımıza dahil olmasıyla dizi izleme alışkanlıkları da değişti. Daha önceleri televizyon kanallarının belli gün ve saatinde izlenen diziler yerini İnternet dizi izleme platformları üzerinden serbest zamanda ve mekanda seyredilen web dizilerine bıraktı. BluTV dizileri de bunlardan birisi. Ülkemizde oldukça meşhur olan BluTV, kullanıcılara ücretsiz, aylık belli bir ücret üyeliği / aboneliği ve üye olmadan dizi izleme imkanı sunuyor. Yeni özgün projelerinde yer aldığı BluTV platformu üzerinden izleyebileceğiniz yerli ve yabancı diziler ile Türk – Yabancı En İyi BluTV Dizileri güncel listesini Film Dizi Haber olarak sizler için hazırladık.

Mutlaka Seyredilmesi Gereken Türk Yapımı BluTV Dizileri

Dijital dizi izleme platformlarımın hayatımıza girmesiyle ilk zamanlar yabancı dizi seyretme seçenekleri karşımıza çıkarken zamanla yerli yapım Türk dizileri de bu platformlara özel yapımlar olarak karşımıza çıkmaya başladı. Yayınlandığı günden itibaren büyük beğeni toplayan mutlaka seyretmenizi önerdiğimiz Türk yapımı BluTV dizilerini olarak sizler için derledik.

AYNEN AYNEN – 2 Sezon

Kadın – Erkek ilişkilerini mizahi yönden anlatırken bir yandan da bu ilişkilerin gerçekçi yanını oraya koyan Aynen Aynen dizisi, Emir ile Nil’in eğlence dolu ilişki serüvenini ekranlara taşıyor. Bol bol gülerken ilişkinizi de sorgulayacağımız Aynen Aynen 2. Sezon geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 2019 yapımı komedi türündeki Aynen Aynen dizisi İMDb’de 7.8’lik bir puana sahip.

aynen-aynen--blu-tv-des-eyredilecek--türk-dizileri

Aynen Aynen Dizisi Oyuncuları:

Nilperi Şahinkaya, Uraz Kargılaroğlu baş rolde karşımıza çıkıyor.

Aynen Aynen 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

BluTV’nin 2019 yılında seyirciyle buluşturduğu Aynen Aynen komedi dizisinin 3. Sezonu 16 Ocak 2020’den itibaren BluTV’de olacak.

Aynen Aynen Dizisi Tanıtım Fragmanı

BEHZAT Ç. YENİ SEZON (4. SEZON) 1 Sezon

Yıllar önce Star TV ekranlarında “Bir Ankara Polisiyesi” olarak ekranlara gelen, farklı içeriği ve tarzıyla fenomen olan Behzat Ç. Ne Zaman Başlayacak’de yeniden seyirci karşısına İnternet dizisi olarak çıktı. “Amirim Geliyo La!” sloganıyla ekranlara gelen, 4. Sezon 9 Bölüm olarak yayınlanan Behzat Ç. 5. Sezon çekimleri yaşanan anlaşmazlık nedeniyle iptal edildi. Behzat Ç. Cinayet Büro Behzat Amiri (Erdal Beşikçioğlu) ile ekibinin Ankara’da sürdürdüğü cinayet soruşturmaları ile Behzat’ın karanlık ve iç ürpertici hayat hikayesini konu alır.

Behzat Ç. Oyuncuları;

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Canan Ergüder, Seda Bakan, Nejat İşler, Sezin Akbaşoğulları, Engin Öztürk, Ege Aydan, Hakan Hatipoğlu, Berke Üzrek, Fatih Artman, Ahu Türkpençe, İlkyaz Arslan, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli.

Behzat Ç. Tüm Sezonları BluTV’den İzleyebilirsiniz

Behzat Ç. Tüm sezonlarını BluTV‘den üye olarak ya da üye olmadan izle seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Behzat Ç Tamamen Bitti mi?

Behzat Ç. Yeni Sezon Tanıtımı

BOZKIR – 1 SEZON

Koca bir bozkırda Mesleğinde deneyimli Başkomiser Seyfi (Yiğit Özşener) ile deli dolu ve çaylak polis memuru Nuri Pamir’in (Ekin Koç) tek sezon 10 bölümden oluşan hikayesini konu alıyor. Bozkır’ın yüksek izlenme oranları Türk seyircisinin yerli polisiye dizilerine olan ilgisini bir kez daha ortaya koyarken, dizi Cem Adrian’ın şarkılarıyla seyirciyi adeta ters köşe yaptıran bir finale imza atıyor. 2018 yapımı Suç, Polisiye, Dram türünde olan Bozkır İMdb’de 8.2’lik puana sahip.

Bozkır Dizisi Konusu;

Çocukları hedef alan bir seri katilin peşine düşen kahramanlarımız koca bir bozkırda hummalı cinayet soruşturmasının tam ortasına düşerler. Peşini sürdükleri ipuçları balinanın izlerini ortaya çıkarır. İşte o an kovalamaca başlar.

Bozkır Dizisi Oyuncuları

Altan Erkekli, Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Merve Çağıran.

Bozkır Dizisi Tanıtım Fragmanı

MASUM – 1 SEZON

Türkiye’nin ilk yerli İnternet dizisi olma özelliğini taşıyan Masum dizisi BluTV’ye özel bir yapımdır. Oldukça fazla seyirci kitlesine ulaşmıştır. Dizinin finalinde yaşanan mantık hataları olumsuz yorumlara neden olsa da yine de ilkleri yaşatmasından dolayı izlenmesi tavsiye edilen BluTV dizileri arasında yer alır. Emekli Polis anne baba ile iki kardeşin hikayesini konu alan Drama, Suç, Polisiye türünde olan 2017 yapımı Masum 1 Sezon 9 bölümden oluşur. Berkun Oya’nın “Bayrak” adlı oyunundan uyarlanan Masum, İMDb’de 8.6’lık puana sahiptir.

Masum-blu-tv-de-izlenecek-türk-dizileri

Masum Dizisi Oyuncuları

Nur Sürer, Tülin Özen, Haluk Bilginer, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Bartu Küçükçağlayan, Ali Atay.

Masum Tanıtım Fragmanı

SIFIR BİR ‘BİR ZAMANLAR ADANA’DA’ – 6 SEZON

Çekimleri Adana’da yapılan bir dönemin sadece Youtube’da yayınlanan Sıfır Bir dizisinin kısa bir süre sonra fenomen haline gelmesiyle BluTV’de seyirci karşısına çıkmaya başlamıştır. Bir grup gencin haksızlıklara ve uyuşturucuya karşı mücadeleyi konu alan Sıfır Bir, kendi adaletini kendi elleriyle sağlayanların ibretlik öyküsünü ekrana taşıyor. Adana’nın ezgilerini dizinin her karesinde gözünüze çarpan 2016 yapımı 6. Sezonu yayınlanan Suç ve Polisiye türündeki Sıfır Bir ‘Bir Zamanlar Adana’da’ İMdb’de 8.3’lük bir puana sahiptir.

Sıfır Bir “Bir Zamanlar Adana’da” Oyuncuları

Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Burak Şahin, Özgür Meriç, Onur Akbay

Sıfır Bir 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

PAVYON – 1 SEZON

Pavyon belgeseli, Ankara’da eğlence sektörünün yüzde 80’ini karşılamasına karşın efsaneleşmiş klişelerin yarattığı söylemler nedeniyle toplum tarafından farklı bir gözle bakılan, pavyonların hiç bilinmeyen yanlarını ortaya koyuyor. Hemen hepimizin sıkça duyduğu ama çok yabancı olduğu; konsomatrisleri, müdavimleri, yalnızları, alemcileri, işletmecilerı, bolca neon ışıklarını, kabarık hesapların tüm gerçekleri karşımıza çıkarıyor. Belgeselde ülkemizde tabu olarak kabul gören pavyon kültürünü bu dizide etraflıca görebilirsiniz. 2019 Yapımı Pavyon belgeseli İMDb’de 7.7’lik puana sahip.

BluTV Pavyon Belgeseli Tanıtım Fragmanı

SAHİPLİ – 1 SEZON

İlk yerli korku dizi olan “Sahipli” Siccin, Musallat gibi korku filmlerinin yönetmeni ve senaristi Alper Mestçi tarafından hayata geçirilmiş. Özellikle korku dizisi sevenlerin izlemesini önerdiğimiz aşkın tarifini bir lanet üzerinden yapan dizi, iki yaralı gencin öyküsünü konu alıyor. Sahipli, bu ilişki çevresinde şekillenen tuhaflıkları alışık olduğumuzun dışında izleyiciye sunuyor. Sahipli dizisi İMDb’de 8.4 puana sahip.

BluTV Dizisi Sahipli Oyuncuları

Sait Genay, Erdoğan Sıcak, Ferit Kaya, Seda Türkmen, Baran Akbulut, Funda Güray, Nevin Efe, Koray Şahinbaş.

Sahipli Korku Dizisi Tanıtım Fragmanı

YAŞAMAYANLAR – 1 SEZON

Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar, yabancı yapımı örnekleri gibi seyirci tarafından çok fazla ilgi görmese de vampir dizisi sevenlerin seyretmelerini tavsiye ediyoruz. Yaşamayanlar konusu; Mia (Elçin Sangu) kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi (Kerem Bursin) öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Ancak İstanbul’un Mia için başka bir planı vardır. Mia bir anda kendini, iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirine dönüştüğü bir masalın tam ortasında bulur. 2018 yapımı Yaşamayanlar dizisinin İMDb puanı; 5.6.

Yaşamayanlar Oyuncuları;

Kerem Bürsin (Dmitry) , Elçin Sangu (Mia), Selma Ergeç (Karmen), Hazal Türesan (Yisa), Birkan Sokullu (Numel), Türkü Turan (Zehra), Nilperi Şahinkaya (Melisa), Edip Tepeli (Şişman), Efecan Şenolsun (Sercan), Oral Özer (Yavuz), Erdeniz Kurucan (Turgut), İpek Tenolcay (Mari), Selahattin Ergün (Selo), Elit İşcan (Ayşe).

BluTV Vampir Dizisi Yaşamayanlar’ın Tanıtım Fragmanı

7 YÜZ – 1 SEZON

Drama, Romantik, Komedi türünde olan 7 Yüz dizisi birbirinden farklı 7 farklı hikayeden meydana geliyor. En karanlık yönleriyle yüzleşen karakterler, bu yüzlerinin farkına vardıklarında hayatlarında nasıl bir değişiklik yaşayacaklar. Ünlü Amerikan dizisi Black Mirror’un yerli benzetmesi yaşanan 7 Yüz dizisi, BluTV’nin en çok konuşulan yapımlarından birisi oldu. 2017 yapımı yedi yüz dizisi İMDb’de 7.8’lik bir puana sahip.

7-yüz-blu-tv-de-mutlaka-seyredilmesi-gereken-türk-dizileri

7 Yüz Oyuncu Kadrosu

Tilbe Saran, Genco Erkal, Melisa Sözen, Cem Davran, Damla Sönmez, Belçim Bilgin.

7 Yüz Dizisi Tanıtım Fragmanı

Mutlaka İzlenmesi Tavsiye Edilen Yabancı Yapımı BluTV Dizileri

Türkiye’de İntenet üzerinden hizmet veren hizmet sağlayıcısı dijital sinema ve televizyon platformu olan BluTV, Türkiye’nin yerli İnternet dizilerini de bünyesinde barındırmaktadır. Bunun yanı sıra dünyada büyük ilgi görmüş birçok yabancı dizi de Türkçe altyazı dil desteğiyle BluTV çatısı altında bulunuyor. Dünyaca ünlü yapımların tüm sezonlarını izleyebileceğimiz platformda mutlaka seyretmeniz gereken yabancı BluTV dizilerini sizler için derledik.

EL MARJİNAL – 3 SEZON

Aksiyon, Polisiye, Suç ve Dram türünde yabancı dizi sevenlerin izlemekten keyif alacağını düşündüğümüz 2016 yapımı El Marjinal dizisi 3 Sezon 29 bölümden oluşuyor. Dizi, Arjantinli bir polis memuru olan Miguel’in bir hakimin kızını kaçıran adamı bulmak için hapishaneye mahkum olarak gitmesiyle başlar. Adını Pastor Pena olarak değiştiren Miguel, mahkumların güvenini kazanarak hayatta kalmaya çalışır. El Marginal’in İMDb puanı 8.3.

El Marjinal Oyuncuları

Juan Minujín (Miguel), Martina Gusman (Ema), Gerardo Romano (Antin), Claudio Rissi (Borges), Nicolás Furtado (Diosito)

El Marjinal 1. Sezon Ön İzleme

GET SHORTY – 2 SEZON

Yabancı BluTV dizileri arasında kendisini kanıtlamış yapımlardan birisi olarak karşımıza çıkan Get Shorty, polisiye komedi türü sevenler için biçilmiş kaftan. 2017 yapımı dizinin 2. Sezonu da çekildi. Shameless’in yapımcılarından Davey Holmes’in senaryosunu yazdığı bu kara komedi, Nevadelı bir kiralık katil olan Miles Daly’in suçlarla dolu geçmişini geride bırakarak, Hollywood’da bir film yapıcısı olmasını konu alıyor. Get Shorty İMDb’de 8.2’lik bir puana sahip.

get-shorty--blu-tv-de-seyredilecek-yabancı-diziler

Get Shorty Oyuncuları

Chris O’Dowd (Miles Daly), Carolyn Dodd (Emma Daly), Goya Robles (Yago)

Get Shorty 1. Sezon Tanıtım

LUCİFER – 3 SEZON

BluTV yabancı diziler grubunda en çok seyredilen dizileri arasında ilk sıralarda yer alan Lucifer, DC Comics çizgi romanından ekrana uyarlama olarak karşımıza çıkıyor. Fantastik, Bilimkurgu türünde 2016 yapımı 3 Sezon 57 bölümden oluşan Lucifer, cehennem efendiliğinden usanan Lucifer’in hikayesini konu alıyor. Los Angeles’ın ihtişamlı hayatı uğruna, hakimiyetini sürdüğü cehennemi bırakıp bu şehirde Lux adında bir mekan açarak fani bir yaşam sürmeyi istemesiyle başlar. Ancak melek kardeşi ve babası onu rahat bırakmaz. Lucifer, yardımcısı olan Maze ile beraber geldiği Dünya’da Dedektif Chloe ile tanışır. Onun suçluları yakalamasına yardım ederken aynı zamanda duygusal bir de ilişki kurar. Lucifer’in 4. Sezonu 8 Mayıs 2019’da yayınlandı ancak BluTV arşivlerinde mevcut değil. Şu an sadece Netflix’ten izlenebiliyor. İMDb puanı: 8.2

lucifer-blu-tv-de-seyredilecek-yabancı-diziler

Lucifer Oyuncuları:

Tom Ellis (Lucifer), Lauren German (Chloe Decker), Kevin Alejandro Dan), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen).

Lucifer 1. Sezon Orijinal Tanıtımı

VİKİNGLER – 4 SEZON

BluTV yabancı dizileri arasında mutlaka izlenmesi önerilen dizilerden birisi de Vikingler (Vikings) dizisi. 2013 yapımı Aksiyon, Macera ve Tarih türünde 4 sezon 49 bölümden oluşan Vikingler, The Tudors’ın senaristi Michale Hirst tarafından hayat geçirilmiştir. Kanada – İrlanda ortak yapımı tarihi dizi Vikings, tarihte barbar bir kavim olarak bilinen Vikingler’in efsanevi savaşlarını ve savaşçılarını konu alıyor. İskandinav mitolojisinin en bilindik kahramanı olan Vikingler’in kralı Ragnar Lothbrok’un hayatıyla başlayan hikaye Vikingler’in fethettikleri yerleri, geleneklerini, ölümle savaşlarını ve yaşayış biçimlerini gerçekçi bir şekilde dille ekrana taşıyor.

Vikingler’in 6. Sezonu Aynı Zamanda Final Sezonu Olacak

vikingler-blu-tvde-izlenecek-diziler

Son dönemin en başarılı yapımları arasında gösterilen History Channel projesi Vikings, 6. Sezonuyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şu sıralar 5. Sezon devam ediyor. 5. Sezonun finali yılbaşında sonra yani 30 Ocak 2020’de gerçekleşecek. Yapılan açıklamaya göre, Vikingler’in 20 bölümden oluşacak olan 6. Sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. Yani artık 7 Sezon gelmeyecek.

Vikingler Oyuncu Kadrosu

Katheryn Winnick, Clive Standen, Alexander Ludwig,Travis Fimmel, Gustaf Skarsgård, Alex Høgh Andersen.

THE FLASH – 5 SEZON

Aksiyon, Macera, Dram türü dizi sevenler için yabancı dizi önerilerimizden birisi de The Flash dizisi. 2014 yapımı 114 bölümden oluşan dizi, geçmişte büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen’ın hikayesini konu alır. Alen, Central City Polis Biriminde çalışan ve suçluların geride bıraktıkları ipuçlarını toplayan adli laboratuvar asistanıdır. Geçirdiği talihsiz bir yıldırım kazasından sonra süper hız gücüne sahip olur. Flash kimliğine bürünen Barry suçluları yakalayarak adalete teslim etmeyi kendine görev bilir. Arrow evreniyle paralel bir hikaye yaratarak, her iki diziyi de birbirine bağlayan The Flash, seyircisini çaktırmadan bağımlısı haline getiren dizilerden birisi. The Flash İMDb’de 7.8’lik puana sahip.

The Flash Oyuncuları

Grant Gustin (Flash, Savit) ,Candice Patton (Irıs West), Danielle Panabaker (Killer Frost)

The Flash Tanıtım Fragmanı

Sadece BluTV’den İzleyebileceğiniz Yabancı Diziler

THE HANDMAİD’S TALE – 3 SEZON

Hakkında pek çok iyi yoruma karşın Türk seyircisinden hak ettiği ilgiyi tam olarak göremeyen sadece BluTV’de bulabileceğiniz The Handmaid’s Tale, Emmy ödüllerine damgasını vurunca ancak yerli seyircinin ilgisini çekmeyi başarabilmiştir. Aynı zamanda En İyi BluTV Dizileri listesinde ilk sıralarda yer alan dizi, 2017’nin en çok ses getiren dizisi olan The Handmaid’s 8 dalda Emmy ve 2 dalda Altın Küre ödülünde layık görüşmüştür.

The Handmaid’s Romandan Uyarlanmıştır

Ünlü yazar Margaret Atwood’un ödüllü ve en çok satan “Damızlık Kızın Öyküsü” adlı romanından uyarlanan dizi, Amerika Birleşik Devletlerinin bir parçası olan Gilead distopyasındaki (gerçekte olmayan tasarlanmış bir toplum) totaliter toplum yapısını konu alıyor.

The Handmaid’s Tale Oyuncular

The Handmaid’s Tale 1 Sezon Tanıtımı

VİCTORİA – 2 SEZON

Amcası Kral IV. William’ın ölümüyle bir sabah yataktan Büyük Britanya’nın yeni Kraliçesi olarak uyanan 18 yaşımdaki Kraliçe Victoria’nın aşk, ihtiras ve entrikalarla dolu hayat hikayesine tanık olacağınız dizi, olayları heyecan verici bir tempo ve etkileyici bir görsel dille anlatıyor. 2016 yapımı özellikle Biyografi Tarih türünde dizi sevenlerin mutlaka izlemesini önerdiğimiz Victoria 3 Sezon 25 bölümden oluşuyor. Dizi İMDb’de 8.2’lik bir puana sahip.

EN İYİ BLU TV DİZİLERİ Victoria-blu-tvde-seyredilecek-diziler

Victoria Oyuncuları

Peter Firth, Jenna Coleman (Kraliçe Viktoria) , Tom Hughes (Prince Albert), Paul Rhys, Rufus Sewell (Lord Melbourne).

Victoria Tanıtım Fragmanı

THE PİER – 1 SEZON

En İyi BluTV Dizileri listemizde The Pier dizisi var. Ünlü dizi La Case de Papel’in yaratıcısı Alex Pina’nın yeni dizisi The Pier’in baş rolünde yine La Case de Papel’den profesör rolüyle tanıdığımız Alvaro Morte rol alıyor. The Pier’in konusu ise, kocası Oscar’ın intihar ile sarsılan Alexandra, kocasının ölmeden önce Veronica adlı bir kadınla ilişkisi olduğunu hatta bir de çocuk yaptıklarını öğrenir. Bunun üzerine sahte bir isimle Veronica’ya yaklaşır. Onunla arkadaş olarak kocasıyla olan ilişkisinin ayrıntılarını öğrenmeye çalışır. Acaba, Oscar o gece neden intihar etmiştir. 2019 yapımı The Pier İBDb’de 7.3’lük puana sahip.

the-pier-blu-tv-de-izlenecek-diziler

The Pier Oyuncular: Marta Milans, Eva Martín, Álvaro Morte

The Pier Tanıtım Fragmanı

THE WALKİNG DEAD – 10 SEZON

Robert Kirkman’ın aynı adlı çizgi romanından ekranlara uyarlanan The Walking Dead, Yeşil Yol, Esaretin Bedeli gibi filmlerin senaristi Frank Darabont tarafından geliştirilmiştir. Yayılan bir virüsün ardından sayıları hızla artan zombilerle mücadele eden bir grup insanı konu alan 2010 yılı yapımı Walking Dead dizisi 10 Sezon 139 bölümden oluşuyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenen fantastik, bilim kurgu türündeki dizi İMDb’de 8.2’lik puana sahip.

The Walking Dead Oyuncuları:
Norman Reedus, Chandler Riggs, Steven Yeun, Andrew Lincoln, Lennie James, Lauren Cohan, Melissa McBride, Danai Gurira, Josh McDermitt

The Walking Dead Tanıtım Fragmanı

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Blu TV Dizileri İzlemek İçin tıklayın

Behzat Ç. BluTV’den Nasıl Seyrederiz?

Blu TV En İyi Dizi Önerileri 2020

Yeşilçam Dizisi Konusu

Behzat Ç Yeni Sezon Ne Zaman?

Blu TV Behzat Ç.

Behzat Ç. 5. Sezon Neden Yok

Bir Cevap Yazın