Behzat Ç Nereden Nasıl İzlenir? Blu TV Üyelik Ücreti ve Bedava İzleme Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Behzat Ç. Yeni Sezon Başlıyor! Peki Nereden İzleyeceğiz?

Behzat-Ç-Nereden-Nasıl-İzlenir

Behzat Ç Nereden Nasıl İzlenir?

Fenomen Ankara Polisiye dizisi Behzat Ç. Ne Zaman Başlayacak’de başlıyor. Yeni bölümleriyle ve iddialı hikayesiyle 25 Temmuz Perşembe günü sevenleriyle buluşacak olan Behzat Ç. dizisinin nasıl izleneceği şimdiden merak konusu oldu. Yeni sezonu Dijital platform BluTV’de web dizisi olarak yayınlanacak olan dizinin çekimleri geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Peki, Behzat Ç Nereden, nasıl izlenir? İşte izleme linki ile BluTV üyelik şartları, ücreti, fiyatları, Blutv bedava üyelik 2019 ve bedava hesaplar ile ilgili tüm detaylar.

BluTV Nedir?

BluTV zaman ve mekan sınırı olmadan istediğiniz zaman, istediğiniz yerde; birbirinden farklı film, dizi ve canlı yayınları reklam olmadan izlemenize olanak sağlan dijital bir dizi film izleme platformudur. Doğan Holding çatısı altında kurulan dijital bir televizyon olan BluTV, İnternet bağlantısı olan; bilgisayar, tablet, akıllı televizyon ve mobil cihazlardan (İos ve Adroid cep telefonu) ulaşılabilir. BluTV’nin her ay güncellenen içeriği ile yerli dizileri, yabancı dizileri, yabancı filmleri, yaşama dair programları, spor programlarını ve canlı TV’yi kolayca izleyebilirsiniz. BluTV üyeliği için herhangi bir kurulum ve taahhüt bedeli alınmamaktadır. Üyelik istenilen zamanda iptal edilebilir.

Behzat Ç’yi BluTV’ye Üye Olarak İzleyebilirsiz!

Behzat-Ç-BluTV nasıl izlenir

Teknolojinin gelişmesi günümüzde pek çok alanda olduğu gibi dizi sektöründe de yeni oluşumlara neden oldu. Bu oluşumlar doğrultusunda seyirciler dizileri belli bir zamana bağlı kalmadan istedikleri zaman istedikleri yerde İnternet üzerinden izleyebiliyorlar. Daha önce televizyon dizisi olarak karşımıza çıkan Behzat Ç.’de artık İnternet dizilerinden birisi oldu. 25 Temmuz 2019 tarihinde yeni sezonuyla seyirciyle buluşacak olan Behzat Ç. dizisini BluTV’ye üye olarak izleyebilirsiniz. Peki, BluTV’ye nasıl üye olunur? Aylık üyelik ücretleri kaç paradır? Bir abonelikle en fazla kaç kişi izleyebilir? Üyelik iptal edilebilir mi?

Dizi ve Filmleri Blu TV’ye Üye Olmadan da İzleyebilirsiniz

blu-tv-üye-olmadan-izle

Dijital dizi izleme platformu Blu TV, kullanıcılara üye olmadan da dizi ve film izleme olanağı sunuyor. Üye olmadan seyredilebilecek dizi ve filmler, Blu TV Özel yapımı Behzat Ç, Pavyon, Bozkır, Masum S1 F1R B1R, Dudullu Postası gibi Türk dizileri ve izlenme rekorları kıran The Young Pope, Victoria gibi yabancı diziler yer alıyor.

BLU TV ÜYE OLMADAN DİZİ VE FİLM İZLE

Behzat Ç. Yeni Sezon Başladı!

BluTV’yi Tek Bir Hesaptan Kaç Kişi İzleyebilir?

BluTv’yi seçeceğiniz bir cihazdan aynı anda tek 1 kişi (kullanıcı) izleyebiliyor. Yani diğer bir ifadeyle aynı anda telefon, tablet, televizyon, bilgisayar gibi farklı cihazlardan izleyemiyorsunuz

BluTV Üyelik Ücreti Ne Kadar

blutv-aylık-ücreti-2019

BluTV resmi web sitesi üzerinden açıklanan 2019 BluTV üyeliği ücretleri şu şekilde belirtilmiştir.

BluTV üyeliği aylık tüm vergiler dahil: kredi/banka kartı ile 29.90 TL ayrıca 7 GÜN ÜCRETSİZ İzlenebilir.

Apple uygulama içi ödeme

Destek bluTV com tr

BluTV yurt dışı üyeliği aylık 5.90 Euro’dur.

Destek bluTV com tr

Yerli banka ve kredi kartlardan üyelik tarihine ait Merkez Bankası kurlarına göre Türk Lirası karşılığı tahsil edilir.

Destek bluTV com tr

Yabancı banka ve kredi kartlarından abonelik ücreti Euro olarak tahsil edilmektedir. Ülkeye göre ise para birimi değişebilir.

Destek bluTV com tr

BluTV’ye Nasıl Üye Olunur?

blutv üye olma

BluTv’ye üye olmak için öncelikle linki tıklayarak karşınıza çıkan ekranda sizden istenilen bilgileri doldurmanız gerekir. Daha sonra gelen ekranda sizden ödeme yapacağınız kredi kartının bilgilerini isteyecek. Bu bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra BluTV’ye üye olmuş oluyorsunuz.

İlk 1 Hafta – BluTv Bedava Hesaptan Ücretsiz Olarak İzleyebiliyorsunuz

BluTV’ye ilk defa üye olduktan sonra, ilk bir hafta bedava olarak yani ücretsiz olarak izleme hakkına sahip oluyorsunuz. Bu hakkınızın sona ermesinden sonra dilerseniz üyelikten vazgeçip, aboneliğinizi iptal edebiliyorsunuz.

BluTV Üyelik İptali Nasıl Olur?

BluTV üyeliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. BluTV Üyeliği Nasıl İptal Edilir? Bunu yapmak için öncelikle BluTv’ye üyelik girişi yapıp “HESABIM” sayfasında bulunan Ödeme Bilgilerim sekmesini tıklıyorsunuz. Burada bulunan “İptal Et” butonuna tıklayarak üyeliğinizi sonlandırabiliyorsunuz.

Apple – BluTV Üyelik İptali İphone

Apple uygulama içinden satın alınan (in-App purchase) BluTV üyeliğinin iptalini İTunes uygulaması üzerinden yapmanız gerekiyor. Uygulama İçi Ödeme (in-App Purchase) iptali ile ilgili aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Turkcell Mobil Ödeme Üyeliğimi Nasıl İptal Ederim? SMS BluTV Üyelik ve Mobil Ödeme İptali

Şayet Blutv Üyeliğinizi Türkcel Mobil Ödeme şekli ile satın aldıysanız. Blu TV üyeliğinizi iptal ettirmek için şu yolu denemeniz gerekir. Telefonunuzun mesaj yaz bölümüne “IPTAL blutv” yazdıktan sonra 3344‘e gönderebilirsiniz. Daha önceden kalan ödenmemiş ücretin olup olmadığını Hesabım bölümünü ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Behzat Ç. Ne Zaman Başlayacak

SADECE BLUTV’DEN İZLEYEBİLECEĞİNİZ DİZİLER

Behzat Ç. Yeni Sezon BluTV’de İzlemek İçin Tıklayın!

Behzat Ç. 2. Sezon Başlama Tarihi

Behzat Ç Sevenlere Üzücü Haber! Çekimleri İptal Edildi! Behzat Ç Tamamen Bitti mi?

Behzat Ç Başlıyor

Bir Cevap Yazın