Behzat ç 5 Sezon Çekimleri Neden İptal Edildi? Bitti mi? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Behzat Ç’den Üzücü Haber ‘Tamamen Bitti mi?’

Behzat-ç-5-Sezon-Çekimleri-Neden-İptal-Edildi

Behzat Ç 5 Sezon Çekimleri Neden İptal Edildi?

Behzat ç 5 Sezon Çekimleri Neden İptal Edildi? Sorusu kısa zaman önce yapımcı şirketin İnstagram hesabından yapmış olduğu duyuru ile sorulmaya başladı. “Saçma sapan konuşma laa” repliğiyle hafızalarımıza yer eden, altı yıl aradan sonra online dizi izleme platformu BluTv’de yeniden yayınlanmaya başlayan fenomen dizi Details Behzat Ç. BluTV’den Nasıl Seyrederiz? nin iptal edildiği haberi dizinin sevenlerini üzdü. Peki, Behzat Ç bitti mi? 2019’da Behzat ç 5. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Behzat Ç. Kanal mı değiştirecek? İşte detaylar.

Behzat Ç’nin Yapımcısı BluTV ile Anlaşamadı!

behzat-ç-blu-tv

Behzat Ç. yeni sezon ile ilgili edinilen bilgilere göre, dizinin yapımcısı ile BluTV’nin anlaşamadığı bu nedenle de 5. Sezon çekimlerinin başlamadığı iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda 4. Sezon 9 bölüm yayınlandıktan sonra final yapmıştı. Final sonrasında da kısa bir süre sonra 5. Sezonun geleceğini hatta yeni bölümlerin 60 dakika olacağı müjdesi verilmişti.

Ege Aydan’dan Açıklama Geldi!

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ege Aydan, İnanç Korukçu ve Canan Ergüder’in paylaştığı Behzat Ç. 4. Sezon çekimlerinin durması ile ilgili ilk açıklama oyuncu Ege Aydan’dan gelmişti. Behzat’ın abisi Şevket karakterine hayat veren Aydan, konuyla ilgili İnstagram hesabından yapmış olduğu açıklamada “Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar” ifadelerini kullandı. Gelen tepkilere karşında Aydan mesajını kısa bir süre sonra sildi.

İnanç Konukçu “Behzat Ç. Defteri Kapandı!”

behzat-ç-neden-bitti

Oyuncu Ege Aydan’ın konuyla ilgili yaptığı açılmanın ardından Behzat Ç.’de hayalet karakterine hayat veren İnanç Konukçu’da Aralık’ta çekilmesi planlanan 2. Sezon çekimlerinin devam edeceği yönündeki söylentilere inanılmaması gerektiğini, Behzat Ç defterinin tamamen kapandığını ifade etti. Konukçu facebook hesabından yaptığı açıklamada Behzat Ç.’nin artık başlamayacağını “aralıkta çekilmesi planlanan 2. sezon çekimleri iptal edildi. çekileceğine dair yapılan söylemlere itibar etmeyin. behzat ç. defteri artık kapandı. sevgi ile kalın!” Sözleri ile ifade etti.

Behzat Ç. Çekimlerinin İptal Edilmesinin Asıl Nedeni Erdal Beşikçioğlu mu?

behzat-c-bitti-mi-blu-tv

Behzat Ç.’nin çekimlerinin durmasından sonra bir İnternet sitesi Behzat Ç bitti. Site yazdığı yazıda Behzat Ç çekimlerinin iptal edilmesinin nedeni altında dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikcioğlu’nu (Behzat) göstermişti. Sitenin yaptığı iddiaya göre; Behzat Ç.’nin çekimlerinin iptal edilmesindeki en büyük neden oyuncuların talep ettiği maddi konular.

Behzat Ç’nin Tamamen Bittiğine Dair BluTV’den Henüz Bir Açıklama Gelmedi!

behzat-ç-bitti-mi blu tv açıklama

Behzat Ç dizisinin tamamen rafa kaldırıldığı ile ilgili sosyal ve dijital medyada dedikodu kazanları kaynarken, dizinin yayınlandığı dijital platform BluTv’den konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. BluTV yetkililerinden @dyalcin1 A. Doğan Yalçındağ, haberi yapan internet sitesini yalanlayarak ” bu haber yanlış sona erdiği yok. Keşke bize ulaşsanız reis bu tür haberler yapmadan” ifadelerine yer vermişti.

Behzat Ç. 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Altı yıldan sonra yeniden sevenleri karşısına çıkan Bahzat Ç.’nin 5. Sezonunun ne zaman yayınlananacağı ile ilgili halen bir açıklama yapılmış değil. Umarız BLuTV ile taraflar arasındaki sorunlar en kısa sürede çözülür. Biz de o tadı damağımızda kalan efsane Behzat sahnelerine ve diyaloglarına kavuşuruz. Behzat Ç. 5. Sezon ile ilgili gelişmeleri Film Dizi Haber sitemizden ve yazımızdan takip edebilirsiniz.

Behzat Ç. Yeni Sezonda Neler Yaşandı?

behzat-c-ne-zaman-başlayacak

2010’lu yıllarda 3 sezon ve iki televizyon filmi olarak çekilen ve Bir Ankara Polisiyesi olarak hayatımıza giren Behzat Ç. alışılagelmiş polisiye dizilerinden oldukça farklı karakterleri ve replikleri ile 7’den 70’e hemen herkesin gönlüne taht kurmuştu. Hayaletinden Akbabasına, Harununundan Savcısına kadar şahsına münhasır karakterler diziye ayrı bir renk kattı. Dizide ki en beğenilen replik Behzat’ın hep söylediği “Saçma Sapan Konuşma La” oldu.

6 Yıl Aradan Sonra Yeniden Sevenleri İle Buluştu

blutv-den-behzat-c-aciklamasi-yeni-sezon-

3. Sezon sonrası final yapan dizi 6 yıl aradan sonra tekrar seyirci karşısına çıkmıştı. Bu sefer bir farkla televizyon ekranı değil, günümüzün gözde online dizi izleme dijital platformunda. İlk bölümü büyük bir heyecanla beklenen dizinin ana karakterlerin bazılarının yer almaması izleyiciyi hayal kırıklığına uğratsa da kısa süre içerisinde eski karakterler tek tek yuvaya dönmeye başladı. Diziye renk katan Harun karakterinin 4. Sezonda olmaması dizinin eski tadını vermediği yorumlarını gündeme getirirken, yapımcı şirketten 5. Sezonda Harun’un döneceği müjdesi geldi.

Dizinin Süresi En Çok Dile Getirilen Konu Oldu!

Behzat Ç.’nin yeni sezonunda dizinin karakterlerinden sonra en çok dile getirilen konu dizinin süresinin azlığı oldu. En az 1 bıuçuk saatlik tv dizisi izlemeye alışık olan Türk Halkı Behzat Ç’nin ortalama 20 dakikalık bölümlerinden çok keyif alamadı. Seyircinin görüşlerini dikkate alan BluTV, sürprizle gelecek 5. Sezonda bölüm sürelerinin 60 dakika olacağını açıkladı.

Bu yazılarımız ilgimizi çekebilir

Behzat Ç. 2. Sezon Nereden İzlenir?

Behzat Ç. Yeni Sezon Başlıyor

Behzat Ç. Yeni Sezon İçin Müjdeli Haber

Behzat Ç. Hangi Kanalda?

Blu TV’den Seyredebileceğimiz Diziler

Bir Cevap Yazın