Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi Yeşilçam BluTV'de Yayınlanacak! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisi Yeşilçam’ın İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı!

Çağatay-Ulusoy'un-Yeni-Dizisi-Yeşilçam

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisi Yeşilçam İle BluTV’de!

Ünlü dijital platform BluTV her geçen gün yenilenen orijinal yapımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye’nin yerli online video platformu BluTV, bu sezon adından çok söz ettirecek özel yapım dönem dizisi Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Afra Saraçloğlu ve Selin Şekerci’nin yer alacağı dizinin çekimlerine geçtiğimiz hafta başladı. Ünlü sanatçı Çağatay Ulusoy’un Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinden sonra yeni bir web dizisi olacak olan Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı dizisinin yönetmenliğini Çağan Irmak yapacak. İşte Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Yeşilçam konusu ne? Blu TV Yeşilçam dizisi konusu nedir? Yeşilçam oyuncuları kimlerdir? Yeşilçam dizisi ne zaman, nerede başlıyor? Sorularının cevabıyla Yeşilçam dizisinin başlama tarihiyle ilgili detaylar.

çağatay-ulusoyun-dizisi-yesilcam-

BluTV’nin Yeşilçam Dizisinin Konusu 1960’da Geçiyor

Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstleneceği, senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ dizisinin yönetmenliğini ‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’, ‘Unutursam Fısılda’ gibi birçok önemli filme imza atan usta yönetmen Çağan Irmak yapacak. Özel yapım projeleriyle adından çokça söz ettiren platformda yayınlanacak olan Yeşilçam dizisi aynı zamanda BluTV‘nin yüksek prodüksiyonlu ilk dönem dizisi olma özelliğini de taşıyor. Konusu 1960’ların Türkiye’sinde geçen dizi, 60’ların gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’nda ayakta kalma mücadelesi veren bir yapımcının hikayesini konu alıyor.

Çağatay Ulusoy’un BluTV’de Yayınlanacak Yeşilçam Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini; Çağatay UIusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin paylaşacağı yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı Yeşilçam dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. 1960’lı yılların Türkiye’sini günümüze taşıyacak olan dizinin Emel Sayın’ın “Rüyalar Gerçek Olsa” şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanım büyük heyecan uyandırdı. Kostümleri ile de büyük ilgi çeken tanıtım filmi izleyenleri 1960 yıllardaki Yeşilçam filmlerinin galasına götürmenin yanı sıra o dönemin görkemli ve nostaljik dünyasının da kapılarını aralıyor.

çağatay-ulusoyun-yeni-dizisi-yeşiçam-ne-zaman-yayınlanacak

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimleri başlayan ve ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Yeşilçam dizisinin başlama tarihi olarak “Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı Nisan 2021’de sadece BluTV’de! sloganıyla verildi.

Çağatay Ulusoy’un Dizisi Nereden İzlenebilecek?

Dijital dizi ve film izleme platformu BluTV’nin özel yapımı Yeşilçam dizisi, sadece Blu TV’den seyredilebilecek. Aylık abonelik sitemiyle üyelere hizmet veren platformun 2021 itibarıyla abonelik ücreti aylık 19.90 TL. Blu TV’ye internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden üye olunabiliyor.

Sadece Blu TV’den Seyredebilecek Diziler

Yeşilçam Dizisinin İlk Tanıtım Filmi

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı Dizisinde Kimler Oynuyor?

Etkileyici hikayesiyle şimdiden merak uyandıran Yeşilçam dizisinin oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin yanı sıra Güngör Bayrak, Yetkin Dikinciler, Nilüfer Açıkalın, Özgür Çevik Altan Erkekli, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi başarılı ve usta isimler rol alacak. Dizide Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı karakterine hayat verecekken, Selin Şekerci, Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu karakterine hayat verecek.

blu-tv-yeşilçam-dizisinin-konusu-ne

BluTV Yeşilçam Dizisi Oyuncuları ve Canlandıracakları Karakterler

  • Çağatay Ulusoy (Semih)
  • Afra Saraçoğlu (Tülin)
  • Selin Şekerci (Mine)
  • Ayta Sözeri (Kuvvet)
  • Güngör Bayrak (Belkis)
  • Nilüfer Açıkalın (Adviye)
  • Bora Akkaş (Hakan)
  • Özgür Çevik (İzzet)
  • Yetkin Dikinciler (Reha)
  • Altan Erkekli
  • Selin Kahraman (Aysel)
  • Onur Bilge
yeşiçam-dizisinde-kimler-oynuyor

Çağatay Ulusoy Yeşilçam Filminde Hangi Karakteri Canlandıracak?

Çağatay Ulusoy’un yeni karakterinin daha önce oynadığı Hakan Muhafız karatelerinde olduğu gibi büyük beğeni toplayacağı düşünülüyor. Ünlü sanatçı yeni dizisinde Yeşilçam’ın altın çağında küllerinden doğan bir prodüktörü canlandıracak. Çağatay Ulusoy, dizide her şeyini kaybetmiş ancak küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş karakterine hayat verecek.

çağatay-ulusoy-kimdir---dizileri-ve-filmleri

Çağatay Ulusoy Kimdir? Daha Önce Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 (30 Yaşında) İstanbul doğumludur. Anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni bir aileye mensuptur. 2010 yılında katıldığı Best Model Of Türkiye yarışmasında birinci olan Ulusoy, modellik yapmış ve usta oyuncu Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Show TV’de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Sarrafoğlu karakteriyle yaşamıştır. Ulusoy aynı yıl Anadolu Kartalları adlı filmde de başarılı bir rol üstlenmiştir. 1.195.129 gişe yapan filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandıran Ulusoy, bu rolüyle büyük beğeni toplamıştır.

Çağatay Ulusoy Dizileri

Oyunculuk hayatına 2011 yılında başlayan Çağatay Ulusoy kısa süre içerisinde pek çok başarılı yapımda rol almıştır. Kısa süre içerisinde ünü sınırları aşan Ulusoy’un oynadığı diziler şöyle sıralanmaktadır.

  • 2011 – 2012 Adını Feriha Koydum – Emir Sarrafoğlu
  • 2012 Emirin Yolu – Emir Sarrafoğlu
  • 2013 – 2015 Medcezir – Yaman Koper
  • 2016 -2017 İçerde – Sarp Yılmaz
  • 2018 – 2020 Hakan Muhafız – Hakan Demir – Muhafız
  • 2020 Menajerimi Ara – Kendisi (Konuk Oyuncu)
  • 2021 Yeşilçam – Semih

Çağatay Ulusoy Filmleri

Çağatay Ulusoy, Anadolu Kartalları filminde oynadığı Üsteğmen Onur karakteriyle büyük kazanmış sonrasında da ses getiren pek çok film ve projelerde yer almıştır. İşte Çağatay Ulusoy’un oynadığı filmler.

  • 2011 – Anadolu Kartalları – Ahmet Onur
  • 2015 – Delibal – Barış Ayaz
  • 2021 Mücadele Çıkmazı

Bir Cevap Yazın