BluTV'de İzlenebilecek En iyi Dizi ve Film Önerileri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

BluTV’den İzlenebilecek En iyi Dizi ve Film Önerileri

BluTV'de-İzlenebilecek-En-iyi-Dizi-ve-Film

BluTV’de İzlenebilecek En iyi Dizi ve Film Öneri Listesini Hazırladık!

BluTv tıpkı diğer dijital platformlar gibi abonelerine belli bir ücret karşılığında dünyaca ünlü dizi ve filmleri izleme olanağı sunuyor. Reklamsız sunduğu içeriklerle dikkatleri üzerine çeken BluTV zaman zaman hafta sonları Covid 19 nedeniyle seyircilere jest yağmaya devam ediyor. Covid 19 nedeniyle yapılan hafta sonu kısıtlamalarında seyircisine içeriklerini ücretsiz izleme olanağı sunuyor. BluTV özel yapımlarının yanı sıra sayısız yerli – yabancı dizi ve filmlerin olduğu platform belli aralıkla seyircisine bu hizmeti sunuyor. Film Dizi Haber olarak hafta sonunda BluTV’de ne izlenmeli? Sorusuna yanıt ararken BluTV’de İzlenebilecek En iyi Dizi ve Film Öneri ve tavsiye listesini sizler için hazırladık.

Blu TV’de İzlenmesini Tavsiye Ettiğimiz En İyi Türk Dizileri

BluTV yabacı dizi ve filmler yanında BluTV’e özel yapılar arasında iddialı Türk dizilerinde yer veriyor. Son dönemlerde popüler olan dijitale özel yapımlar seyirci tarafından beğeniyle izleniyor. İşte Sadece BluTV’de Seyredebileceğiniz Türk Dizileri listesi ile En İyi Yerli Dizi Önerileri.

ACANS – İMDb 7.8

en-iyi-blu-tv-dizileri-acans

Hafta sonu Aile , Eğlence ve Komedi türünde bir Türk dizisi seyretmek isteyenler için şiddetle tavsiyemiz olan Acans dizisi, İMDb’de 7.8’lik bir puana sahip. Bir solukta izleyebilceğiniz Blu TV 2021 özel yapımı dizilerinden olan Acans şu an 1 Sezon ve 25 dakikalık 10 bölümlerden oluşuyor. Acans’ın konusu; yılların Metin Yazarı Tuncay’la onun etrafında dolaşan absürd gündemleri içeriyor. Dizide; yazar oazar olma hevesiyle yanıp tutuşan müşteri temsilcisi Mutlu, antidepresan bağımlısı ajans başkanı Ece ve hevesli genç çalışanlar Burcu ve Can başta olmak üzere her bölüm yer alacak sürpriz konuklarlar hikayeyi renklendiriyor. Acans oyuncu kadrosunda; Bülent Emrah Parlak, Algı Eke, Derya Alabora, Melisa Berberoğlu, Birkan Akyol ve Can Sertaç Adalıer yer alıyor.

YEŞİLÇAM

blu-tv-dizi-tavsiyesi-Yeşilçam

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçloğlu ve Selin Şekerci’nin rol aldığı Yeşilçam dizisi, eski Yeşilçam Filmlerini özleyenler için biçilmiş kaftan. 1960 yılına ait kostümleri ve görselleriyle göz dolduran Yeşilçam dizisi, sinema yapımcısı Semih Ateş’in (Çağatay Ulusoy) küllerinden doğması ve gerçek bir sanatçı olmak için Yeşilçam’ın kapısını çalan Tülün Saygı’nın (Saraçoğlu) nostaljik hikayesini konu alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak otururken, senaryoları Volkan Sümbül ve Levent Canterk kaleme alıyor.

Yeşilçam Dizisi konusu ve detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

AYNEN AYNEN

Aynen-Aynen-BluTV'de-İzlenebilecek-En-iyi-Dizi-ve-Film

2019 yılı yapımı Aynen Aynen isimli komedi türündeki dizi İMDb’de 7.7’lik bir puana sahip. Kadın ve erkek ilişkisini eğlenceli bir dille anlatan mini dizinin başrollerinde Kerem Bursin ve Nilperi Şahinkaya paylaşıyor. Ev arkadaşı Deniz ve Nil’in eğlence ve aşk dolu macerasını konu alan Aynen Aynen dizisini izledikçe kendinizden çok şey bulacaksınız. Dizinin ilk sezonunda Uraz Kargılaroğlu rol almıştı.

SAYGI

BluTV'de-İzlenebilecek-En-iyi-Dizi-saygı

BluTV’ye Özel 2020 yapımı Türk dizileri arasında yer alan Saygı dizisi, Behzat Ç. dizisinden tanıdığımız Ercüment Çözer’in etrafında dönüyor. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu kötülüklerin ve sapkınlıkların içine sıkışmış Savaş ve Helen’le kesişir. Savaş ve Helen başlarına gelen olaylar nedeniyle adaletin elinden kaçanların peşine düşerken, saygısızlara karşı savaş açan Ercüment Çözer’de kendisini onlara polis olarak tanıtarak güvenlerini kazanmaya çalışır. Son dönemde en çok izlenen Blu TV Dizilerinden birisi olan Saygı dizisi İMDb’de 8,2’lik puana sahipken, dizinin oyuncu kadrosunda; Nejat İşler (Ercüment Çözer), Rojda Demirer (Hasret Yakar), Miray Daner (Helen), Boran Kuzum (Savaş), Erkan Can (Yavuz), Tansu Biçer(Halit Mehmet Güçlü
Itır Esen (Emine Çözer) yer alıyor.

MASUM

masum-blu-tv-dizi-önerileri

BluTv’nin yayın hayatına başladığı 2017’de yayınlanan ilk yerli Türk dizisi olan Masum dizisi İMDb’de 8.5’lik puana sahip. BluTV özel yapımları arasında yer alan Masum, Emekli Polis anne babayla iki kardeşin hikayesini konu alır. Drama, Suç, Polisiye türünde dizi sevenler için mutlaka izlemelerini tavsiye ettiğimiz Masım dizisi, yayınlandığı dönemde yüksek oranda izlenme rakamlarına ulaşmıştır. Berkun Oya’nın ‘Bayrak’ adlı oyunundan uyarlanan Masum’da kimin masum olduğunu bulmak kolay olmayacak.

SIFIR 1

sıfır-1-blu-tv-de-seyredilebilecek-en-iyi-türk-dizileri

2016 yapımı Sıfır Bir dizisi, suç dolu yaşamlarını geride bırakıp Adana’dan ayrılıp İzmir’e yerleşen Cihan, Savaş ve Azad’ın hikayesini konu alıyor. İMDb’de 8.3’lük bir puana sahip olan Sıfır1 dizisi, izleyici tarafından o kadar çok sevildi ki, 6 sezon çekildi. Toplam 43 bölümden oluşan Sıfır 1 dizisinin 7. Sezonunun çekilip çekilmeyeceği en çok merak edilen konular arasında. Dizinin başrollerinde; Savaş Satış (Savaş), Burak Şahin (Anafor), Salih İnci (Salih) adlı oyuncular yer alıyor.

ALEF

alef-blu-tv-de-izlenebilecek-diziler

Osmanlı ve İslam tarihinden izler taşıyan gizem türündeki Alef dizisi, hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar’ın (Ahmet Mümtaz Taylan) İstanbul’da işlenen esrarengiz seri cinayetlerin peşine düşmesini konu alır. Hem hayatları hem de olaylar karşısındaki tutumuyla birbirine tamamen zıt bu iki karaktere üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Yaşar’da (melisa Sözen) katılır. Cinayetleri çözmeye çalışan ekip, buldukları her ipucunda yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini aralar. İMDb’de 8.1’lik puana sahip olan 2020 yapımı Alef dizisini Gizemli dedektiflik dizlerine sevenlerin seyretmelerini tavsiye ediyoruz.

YARIM KALAN AŞKLAR

yarım-kalan-aşklar-blu-türk-dizileri

İdealist ve gözü kara gazeteciliyle tanınan Ozan kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. İkilinin hayatındaki bu mutlu tablo Ozan’ın trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmesiyle son bulur. Ancak bir mucize eseri Ozan kaybettiği hayatını başka bir bedende bulur. Hayata farklı bir bedenle geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır. Kendisini kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmaktır. 8,0 İMDb puana sahip 2016 Yarım kalan Aşklar dizisi fantastik türünde dizi sevenler için önerimizdir.

Mutlaka İzlemeniz Gereken Yabancı Diziler / Blu TV En İyi Yabancı Diziler

ZEROZEROZERO (2019)

zerozerozero-en-iyi-bu-tv-dizileri

Ünlü yazar Roberto Saviano’nun aynı adlı kitabından ekranlara uyarlanan Zerozerozero, Amerika’da yapılan kokain sevkiyatını konu alır. Dizide kokain ticaretinin kontrolü için mücadele eden karteller ile Calabria mafyasının yozlaşmış iş adamlarını gerçekçi bir dille anlatır.

EL MARGİNAL (2016)

el-marginal-en-iyi-yabancı-diziler-blu-tv

Arjantin yapımı televizyon dizisi olan El Marginal dizisi 3 sezon 39 bölümden oluşmaktadır. Dizi, Arjantinli bir polis olan Miguel’in bir hakimin kızını kaçıran adamı bulmak için hapishaneye mahkum olarak gönderilmesini konu alır. Hapishanede Pator Pena olarak adını değiştirir ve herkesin güvenini kazanmak için hayatta kalmaya çalışır. Polisiye türünde dizi sevenler için önerdiğimiz El Marginal dizisinin ilk gösterimi 2016 yılında yapılmıştır.

RAMY (2019)

ramy-blu-tv-de-izlenebilecek-yabancı-diziler

Mısır’dan Amerika’ya yıllar önce göç etmiş bir ailenin üyesi olan Ramy Hassan, New Jersey’de yaşamını sürdürmektedir. Müslüman toplumla göç ettiği Amerika’daki yaşam tarzı arasında kalan Ramy, hayatın ahlaki bir sınavdan ibaret olduğu düşünür.

THE ATTACHE (2019)

the-attache-blu-tv-en-iyi-yabancı-diziler

Başarılı bir müzisyen olan Avshalom, eşinin Paris’te iş bulmasıyla oraya taşınmak zorunda kalır. Çiftin Paris’te romantik bir yıl geçirme hayalleri kentte terörist saldırıları nedeniyle adeta bir kabusa dönüşür. Bu durum Annabelle ve Avshalom’da anksiyete, kariyer sorunları gibi sorunların ortaya çıkmasına neden olur.

WESTWORLD (2016)

westworld-blu-tv-de-seyredilmesi-gereken-en-iyi-yabancı-diziler

Primetime Emmy ödülü alan Westworld dizisi, bilim kurgu türde dizi sevenler için tavsiye ediyoruz. İlk gösterimi 2016 yılında yapılan dizi 3 sezon 28 bölümden oluşmaktadır. Dizi yazar Michael Crichton’un 1973’te yazıp yönettiği aynı adlı filmden uyarlama olarak seyirci karşısına çıkarılmıştır. Zengin kesime hitap eden Westword adlı bir eğlence parkında yapay zekanın doğuşunu ve insanoğlunun günahkârlığının geleceğine odaklanıyor. Bir grup robotun bilinç kazanmasıyla başlayan hikaye, kısa bir süre sonra yaşanan cinayetlerle tehlikeli bir maceraya dönüşmesini konu alır.

Blu TV’de İzlemeniz Gereken En İyi HBO Dizileri

GAME OF THRONES (2011)

game-of-thrones-blu-tv-de-izlenmesi-gereken-yabancı-diziler

HBO’nun her sezonu büyük bir heyecanla beklenen fenomen dizisi Game of Thrones, yazar George R.R. Martin’in çok satan kitaplarından ekranlara uyarlama olarak karşımıza çıkıyor. İzleyiciyi, Westeros’un mistik toprakları ve Yedi Krallık’ın kontrolü için mücadeleye giren 9 soylu ailenin taht oyunları ve düşmanlıklarının anlatıldığı sonsuz bir maceraya sürükleyen dizi 8 sezon boyunca izlenme rekorları kırdı. Tarihi türde fantastik yabancı dizi izlemekten keyif alan izleyicilerin mutlaka izlemesini tavsiye ettiğimiz Game Of Thrones’un 8 sezonun her bölümü ayrı bir televizyon olayına dönüşmüştür. Televizyon tarihinin en iyi yapımlarından birisi olarak gösterilen dizi, 2 yıl üst üste En İyi Dizi ve En İyi Senaryo dahil sayısız Primetime Emmy ödülünün sahibi olmuştur.

Game Of Thrones’un Akıllarda Kalan Unutulmaz Sahneleri

SEX AND THE CİTY (1998)

Sex-and-The-City-blu-tv-de-seyredilecek-en-iyi-HBO-dizileri

HBO’nun 6 sezon devam eden en iyi dizilerinden birisi olan Sex and the City, ABD yapımı bir televizyon dizisidir. 6 Haziran 1998 – 22 Şubat 2004 tarihleri arasında yayınlanan komedi türündeki dizi, 30 dakikadan oluşan 94 bölümden oluşmaktadır. Türkiye’de ilk olarak Haziran 2000’de Cine 5’te yayınlanan Sex and the Ctiy dizisinin tüm bölümlerini artık BluTv ekranlarından da izleyebilirsiniz. Modern ve kariyer sahibi kadınların seks ve aşk hayatına ışık tutan dizi, diğer bir taraftan söz konusu kadınların gerçekte hayattan beklentilerini ortaya koymaya çalışıyor.

THE HANDMAİD’S TALE (2017)

sadece-blu-tv-de-seyredilebilecek-yabancı-diziler-handmaids-tale

HBO’nun yine iddialı yapımlarından birisi olan The Handmaid’s Tale, yazar Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan “Damızlık Kızın Öyküsü” kitabından ekrana uyarlanmış dram dizisidir. Amerika Birleşik Devletleri’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alan dizi son yılların en ses getiren dizisi olarak belirtiliyor. 15 Emmy ve 2 Altın Küre ödülüne sahip bilim kurgu türündeki The Handmaid’s Tale dizisi, 8.5’lik İMDb puanına sahip olup 2017’den bu yana 4 sezondur devam etmektedir.

Dizinin ana konusu; Gilead adındaki bir toplum içerisinde geçmektedir. Bazı afetler ve doğal sebepler nedeniyle toplumun özellikle kadın nüfus sayısında büyük bir düşüş meydana gelir. Bu düşüş kadınlar toplumunu devletin malı olarak kabul edilmesine neden olur. Bu düşünce sonrasında, kadınları kullanarak toplumda nüfusun artmasını sağlamaya çalışmaktadır.

THE PİER (2019)

the-pier-blu-tv-dizileri

Kocası Oscar’ın intiharıyla sarsılan Alexandra, öğrendiği bir gerçekle darmadağın olur. Zira kocasının Veronica adında bir kadınla ilişkisi olmuştur. Ve bu ilişkiden bir de çocukları vardır. Bunu üzerine Alexandra sahte bir isimle Veronica’yla arkadaş olur. Buradaki amacı kocasının ikili yaşamındaki gizemi çözmek ve kocasının ölümü ardındaki sorulara cevap bulmaktır. Dizi de La Casa de Papel dizisinden Profesör rolüyle tanıdığımız Alvaro Morte başrolde oynamaktadır. İMDb puanı 7.3 olan dram türündeki The Pier dizisi 2019 yılında seyirci karşısına çıkmış 2 sezon boyunca devam etmiştir.

BABYLON BERLİN (2017)

blu-tv-de-seyredilecek-en-iyi-yabancı-diziler-babylon-berlin

Romanlardan ekrana uyarlanan dizilerden irisi olan Babylon Berlin dizisi, Volker Kutscher’in aynı adlı roman serisinden izleyici karşısına çıkmıştır. Almanya yapımı bir neo-noir, polisiye dizisi olan Babylon Berlin, aynı zamanda 40 milyon euro bütçesiyle Avrupa’nın şimdiye kadar en yüksek bütçeli yapımdır. 2017 yılında gösterime giren dizi, 3 sezon gösterilmiştir. Dizinin konusu 1. Dünya Savaşı sonrasında Berlin’de yaşanan atmosferde geçmektedir. Köln’lü Gereon Rath’ın bir soruşturma kapsamında Berlin’e taşınmasından sonra içine girdiği dolambaçlı hikaye üzerinden dönemin önemli tarihi olayları konu alır.


THE YOUNG POPE (2016)

the-young-pope-blu-tvde-seyredilebilecek-en-iyi-hbo-dizileri

HBO’nun 2016 yılı yapımı en iyi dizilerinden birisi olan dram türündeki The Young Pope, Papa seçilen 13. Pius (Jude Law) merkezinde anlatılan entrikalarla dolu bir Vatikan hayatını konu alır. Pius XIII komadadır. Öngörülemeyen bu durum ve gizemli bir şekilde geçen zaman sonrasında Dışişleri Bakanı Voiello, sofistike, büyüleyici ve ılımlı İngiliz aristokrat olan Sir John Brannox’u, John Paul III adıyla yeni Papa’yı başarır. Ancak bu yeni papa, sadık takipçileriyle adeta Aziz haline gelen Pius XIII’nin yerini almanın kolay olmayacağını anlamaya başlar. İMDb’de 8.4’lük puana sahip dizi dünyada rekor seviyede bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.

MOTHER RATHER SON (2019)

mother-father-son-mutlaka-izlenmesi-gerekne-en-iyi-hbo-dizileri

Ünlü Amerikalı oyuncu Richard Gere’nin başrolde oynadığı dram türündeki Mother Father Son dizisi, Londra’nın en sözü geçen gazetesi olan National Reporter’ın sahibi olan bir aile ve politikanın, medyanın ve polisin dahil olduğu bir güç sistemini konu alıyor. 2019 yapımı dizi, 1 sezon yayınlanmasına karşın ortalama 2,69 milyon izleyici sayısına ulaşmıştır.

GET SHORTY (2017)

get-shorty-BluTV'de İzlenebilecek En iyi Dizi ve Film

Amerikan komedisi dram türündeki dizi Get Shorty, yazar Elmore Leonard 1990 yılında yayınlanan aynı adı taşıyan romanından uyarlanmıştır. 2017 yapımı dizi 3 sezon 27 bölümden oluşmaktadır. Daha önce 1995 yılında filmi çekilen roman, sonrasında dizi olarak karşımıza çıkmıştır. Seyirciyi Hollywood’un suç dünyasıyla buluşturan Get Shorty dizisinin hikayesi, karanlık geçmişini arkasında bırakarak Hollywood’a adım atan Miles Daly’in maceralarını konu alıyor.

Blu TV’de izleyebileceğiniz En İyi Filmler

JOKER (DRAM KORKU 8.4)

joker-blu-tv-de-seyredilecek-en-iyi-film-önerisi

Gotham City’de yaşayan ve başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck, babasız büyümüş bir palyaçodur. Arthur’un en yakın arkadaşı olan annesidir. Annesinin onu Happy adıyla çağırarak Arthur’a yüklediği misyon, onun toplum tarafından dışlanmasına ve zorbalığa uğramasına engel olamamıştır. Zamanla psikolojik olarak tekinsiz sulara yelken açan Arthur bir süre sonra kendisini suç ve kaosun içerisinde bulur. Bir süre sonra dışlanmışlığın vermiş olduğu hayal kırıklığı onu alter egosu Joker’e dönüştürür. Film 11 dalda Oscar’a aday olmuş, filmin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix gösterdiği muthiş performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Film aynı zamanda ve En İyi Orijinal Film Müziği Oscar’ının da sahibi olmuştur. Joker filmi İMDb’de 8.4’lük puana sahip.

PARA AVCISI (POLİSİYE, SUÇ 8.2)

para-avcisi-the-wolf-of-wall-street-filmi-blu-tv

Jordan Belfort henüz 24 yaşında olmasına karşın yatırımcıları aldatarak kısa zamanda köşeyi dönmüştür. Az bir sürede çok fazla para kazanan aynı zamanda da parayı çok çabuk harcayabilen birisine dönüşen Belfort’un yeni hayatı uyuşturucu ve hayat kadınlarıyla dolup taşar. Jordan’ın hayatı abartılı bir şekilde devam ederken bir anda her şey altüst olmaya başlar. Polisiye ve suç türündeki filmlerden hoşlananlar için tavsiye edeceğimiz Para Avcısı filminin İMDb puanı 8.2.

İBNİ SİNA HEKİM (AKSİYON, MACERA TARİH 7.2)

ibni-sina-hekim-filmi-blu-tv-de-izlenmesi-gereken-filmlerden

BluTV’de İzlenebilecek En iyi Dizi ve Film kategorisinde yer alan aksiyon macera türündeki İbni Sina Hekim Filmi, 9 yaşındaki Rob Cole’ın hikâyesini anlatır. Doğal bir yetenekle doğan Rob, annesinin yakında öleceğini tuhaf bir biçimde sezmiştir. Annesinin ölümünü engelleyemeyen Rob’u, Bader bir süre sonra ikna ederek uzun bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculuk onun için küçük hokkabazlık ve hekimlik konusunda çeşitli yöntemler öğreneceği bir eğitim süreciyle geçer. Ne var ki bu süreçte Rob için öğrendiği bilgiler bir yerde sınırlı kalır ve daha engin bir bilgi birikimine sahip olmayı istemeye başlar. Yazar Noah Gordon’un en çok satan kitabı (The Physicia) İbni Sina’nın Talebesi Hekim’den sinemaya uyarlanan film İMdb’de 7.2’lik puana sahip.

BAŞLANGIÇ / INCEPTİON ( AKSİYON, POLİSYE, SUÇ 8.8)

inception---başlangıç-filmi-blu-tv-den-izlenebilir

Cobb’un nadir görülebilecek rüya görme anında bilinçaltının derinliklerindeki sırları gün yüzüne çıkarmak ve onları çalma yeteneği onu kurumsal casusluğun tehlikeli dünyasında aranan bir oyuncu yapar. Bu durum Cobb’u aynı zamanda uluslararası bir kaçak yapmıştır. Bu uğurda her şeyini kaybeden Cobb’un içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmesi için son bir iş sunulur. Tabi eğer imkânsız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Aksiyon polisiye ve bilimkurgu türündeki film sevenler için önerdiğimiz film, Christopher Nolan tarafından yazılmış ve yönetilmiştir. 8 Temmuz 2010 yılında gösterime giren film, kısa bir süre sonra son 25 yılın en iyi filmleri arasında gösterilmiştir. Başlangıç filmi İMDb’de 8.8’lik puana sahip.

DUNKİRİK (MACERA, SAVAŞ, TARİH 7.8)

dunkirk-blu-tv-de-seyredilmesi-gereken-filmler

Dünya Savaşı’nın ilk yıllarında Nazi Almanyası’nın net bir üstünlüğü vardır. Mayıs 1940’ta İngiltere, Kanada, Fransa ve Belçika’ya ait müttefik ordularından 400 bin asker, Fransa’nın İngiltere’ye çok yakın Dunkerque (Dunkirk) bölgesinde Alman Ordusu tarafından karadan tamamen kuşatılmıştır. Almanlar bu askerleri hava bombardımanlarıyla yok etmeyi planlarken, İngiliz Başbakanı Churchill’in yönlendirmesiyle askerleri kurtarabilmek için çok tehlikeli ve savaşın gelişimi açısından hayati önemde bir tahliye operasyonu başlatılır. Christopher Nolan’ın yönetmenliğini üstlendiği film, 2. Dünya Savaşı’nın seyrini etkileyen olaylardan Dunkirk Tahliyesi’ni karadan, havadan ve denizden farklı bakış açılarıyla izleyiciye aktarıyor.

MUHTEŞEM GATSBY (DRAM ROMANTİK 7.2)

great-gatsby-film-i-BluTV'de seyredilebilecek en iyi filmler

Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) Amerikalı yazar F. Scott Fitzgerald tarafından 1925 yılında kaleme alınmış bir romandır. 2013 yılında sinemaya uyarlanan filmin konusu varlıklı ve gizemli Jay Gatsby’ye hayran komşusu Nick Carraway’in onun tutkulu aşkına ve yaşadığı trajediye tanıklık etmesini anlatır.

Hikaye yazar olma basamaklarını tırmanan Nick Carraway’in eğlence hayatının gözdesi Nex York’a gelmesiyle başlar. Kendi Amerikan Rüyasının peşinden giden Nick, Jay Gastby adındaki sürekli partiler veren gizemli bir milyonerin evinin yanındaki eve taşınır. Nick böylece süper zengin hayallerin, yalanların, aşkların büyüleyici dünyasına girmiş olur. Yaşadığı dünyaya hem içeriden hem de dışarıdan tanıklık eden Nick, imkansız bir aşkı, dürüst hayalleri ve büyük bir trajediyi anlatan bir hikaye yazmaya başlar. Klasik romanın Oscar’lı uyarlaması olan Muhteşem Gatsby ‘in başrollerinde; ünlü oyuncular Leonardo DiCaprio ve Tobey Maguire yer alıyor.

Dizileri ve Filmleri Nasıl İzleyeceğim? /Blu TV Üyelik Fiyatı / Aylık – Yıllık

Hafta sonu kampanyaları dışında şu an ücretsiz bir izletme sunmayan Blu Tv’nin dizilerini yıllık ya da aylık abonelik uygulamasıyla izleyebilirsiniz. Diğer bir değişle paralı bir dijital bir platform olan BluTV’den bu muhteşem dizi ve filmleri izleyebilmeniz için belli bir üyelik aidatı / abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Blu TV 2021 fiyat listesine göre, Yılık üyelik / abonelik ücreti ayda 9.90 TL olarak belirlendi.

Bir Cevap Yazın