Netflix'te Yeni Başlayacak Türk Dizileri ve Filmleri / 2021 - 22 Güncel Liste Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Netflix’e Yeni Türk Yapımı Dizi ve Filmler Geliyor!

Netflix'te-Yeni-Başlayacak-Türk-Dizileri

Netflix’te Yeni Başlayacak Türk Dizileri Hangileri Olacak?

Netflix Türkiye her ay yayınlanacak yeni içeriklerini duyurmaya devam ediyor. İçeriklerinde yabancı dizi ve filmler yanında Türk Dizi ve filmlerine de yer veren Netflix 2021 yılında da yine iddialı Türk Dizilerine imza atıyor. Netflix’in, 2021 Nisan takviminde öne çıkan Türk Dizileri platformun abonelerine keyifli dakikalar geçirmeyi hedefliyor. İşte Netflix’te Yeni Başlayacak Türk Dizileri ve Filmleri ile Netflix Türk Dizileri 2021 Güncel Listesi.

2021 Yapımı Netflix Türk Dizileri

Netflix orijinal yapımları artık Türk Dizilerini de içeriyor. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan İlk Türk dizisi Hakan Muhafız‘ın (Hakan The Protecter) dünyada izlenme listelerinde ilk sıralarda yer almasından sonra ardı sıra yeni Türk Yapımı diziler gelmeye devam ediyor. İşte 2021’de Netflix’te yayınlanması beklenen Türk Dizileri.

AŞK 101 / 2. SEZON

İlk sezonu 24 Nisan 2020’de Netflix platformunda yayımlanan, senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan Türk İnternet Dizisi Aşk 101’in 2. Sezonu 30 Eylül 2021’de seyirciyle buluştu. 4 uyumsuz ve 1 örnek öğrencinin ağırlıklı olarak 1998 yılında geçen hikâyesini anlatıldığı dizinin yeni sezonunda karakterler arasında dramatik duygu ve bunalımlara yöneliyor. Geçtiğimiz yıla oranla ergenlik çağında olan gençler herkes gibi duyguları en yoğun ve saf haliyle yaşıyorlar.

Aşk 101 2. Sezon Şimdi İzleyin

Aşk 101 2. Sezon Özel Tanıtım

ANDRAPOZ

Geçtiğimiz günlerde Netlifx’ten yeni bir Türk dizi projesi haberi daha geldi. Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Engin Günaydın gibi usta isimlerin buluştuğu Andropoz dizisinin hazırlıklarına başlandığı edinilen bilgiler arasında. Yönetmenliğini Taylan Biraderlerin yapacağı dizi, 6 bölümden oluşacak ve Marmaris’te çekilecek. Andropoz dizisinin konusu henüz netlik kazanmazken, dizinin isminin kelime anlamına bakacak olunursa; erkek depresyonuyla ilgili bir hikaye olacağı düşünülüyor. Andropoz dizisinin oyuncu kadrosunda Derya Karadaş ve Gülçin Satırcıoğlu’da yer alacak.

KUŞ UÇUŞU

Nteflixte-başlayacak-yeni-diziler-kuş-uçuşu

Netflix’in 2021 sezonunda izleyiciyle buluşturmayı planladığı orijinal yapım Türk Dizilerinden birisi Kuş Uçuşu dizisi olacak. Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Kuş Uçuşu dizisinin cast çalışmalarının devam ettiği alınan bilgiler arasında. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in senaryosunu Meriç Acemi’nin yazacağı dizinin başrol oyuncusu olarak Birce Akalay ile anlaşıldığı belirtiliyor. Konuyla ilgili haberi sosyal medya hesabından doğrulayan Akalay, mesajını “Doğrudur” notuyla Ay Yapımı etiketleyerek paylaştı. Dizide Akalay’a İbrahim Çelikkol ve Miray Daner eşlik edecek.

BENİ ÇOK SEV

beni-çok-sen-netflix-yeni-türk-dizileri

Yayın tarihi henüz bilinmeyen bir diğer Netflix orijinal yapımı Türk Dizisi de Beni Çok Sev olacak. Dram türündeki dizinin oyuncu kadrosunda; Ercan Kesal, Sarp Apak, Songül Öden yer alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği Beni Çok Sev Dizisinin konusu; 14 yıldır hapishanede yatan Musa’nın bir günlüğüne hapishaneden gardiyan Sedat refakatinde çıkması ve yıllardır kendisinden gizlenen gerçekleri öğrenmesini anlatılıyor. 2021 yılında da piyasaya iddialı yapımlarla giriş yapmak isteyen Netflix’in elini güçlendiren yapımlardan olmaya aday Beni Çok Sev dizisinin gösterime gireceği tarih heyecanla bekleniyor.

FATMA

netflix-yeni-türk-dizleri--fatma-dizisi-

Netflix 2021 Nisan takviminde yer alan Fatma dizisi 27 Nisan 2021’de seyirciyle buluştu. Fatma dizisinin başrollerinde; Burcu Biricik, Uğur Yücel, Cansu Dere, Gökçe Eyüpoğlu ve Nihal Yalçın yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu’nun oturduğu Fatma dizisinin konusu, temizlik işçisi Fatma’nın hikayesini anlatıyor.

Fatma Dizisinin Konusu

Fatma, kocası Sefer’in ortadan kaybolmasıyla kendisini bir kaosun içerisinde bulur. Ansızın olayların içerisine sürüklenen Fatma’nın geçmişi yüzüne bir duvar gibi çarpar. Dramatik hikayesiyle seyircide merak uyandıran Fatma dizisinin ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınladı.

Fatma Dizisi Tanıtım Fragmanı

ERŞAN KUNERİ

netflix-yeni-türk-dizisi-erşan-kuneri-ne-zaman-başlayacak

Netflix’in geçtiğimiz yıl seyirciyle buluşturmayı amaçladığı Erşan Kuneri dizisi, 1975-1978 yılları arasında geçen bir komedi yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Dizi, Cem Yılmaz’ın filmlerinden G.O.R.A’nın ve Arif v 216’nın efsanevi karakteri olan Erşan Kuneri’nin yapımcılığını üstlendiği farklı kategorilerdeki filmleri konu alacak. Söz konusu dizinin içeriklerinde Cem Yılmaz’ın eski filmlerdeki Erşan Kuneri sahnelerine göndermeler olacağı tahmin ediliyor.

Erşan Kuneri Netflix’te Ne Zaman Yayınlanacak?

Erşan Kuneri’nin 8 bölümden oluşacak bir mini dizi olacağı belirtilirken dizinin yayın tarihi henüz bilinmiyor.

KOD ADI KULÜP / KULÜP

netflix'in-yeni-dizisi-kod-alı-kulüp-ne-zaman-başlayacak

Tarihi Dram türünde bir dizi olarak karşımıza çıkacak olan Kod Adı Kulüp’ün başrol oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci yer alıyor. Kod Adı Kulüp dizisinin konusu, 1955 yılında hapishaneden yeni çıkan ve fenomen bir gece kulübünde çalışan Mathilda ile varlığından haberi olmadığı kızı Raşel’in hikayesini anlayacak.

Kulüp Dizisi Netflix’te Ne Zaman Çıkacak?

Netflix’in yeni dizileri arasında en çok iddialı olan yapımlara arasında gösterilen Kod Adı: Kulüp’ün yayın tarihi belli oldu. Heyecanla beklenen Kulüp dizisi 5 Kasım 2021’de Netflix’te seyirci karşısına çıkacak.

Kulüp Dizisi Şimdi İzle

Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda; son olarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle karşımıza çıkan Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kalebek gibi isimler yer alıyor.

Kulüp Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

BİR DENİZALTI HİKAYESİ

Aksiyon türünde dizi sevenlerin izlemesi tavsiye edilen Netflix dizilerinden birisi olan Bir Denizaltı Hikayesi, denizaltı araştırmasına katılan Arman ve ekibinin hikayesini konu alıyor. Tüm dünyayı kaosa sürükleyecek olan bir afetin sonrasında askeri bir denizaltıya binmek zorunda kalan Arman ve ekibi zorlu süreçlerden geçiyor.

bir-denizaltı-hikayesi-netflix-Türk-dizileri

Bir Deniz Hikayesi Netflix’te Ne Zaman Yayınlacak?

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Çoban, Atasay Koç, Jason George, Sami Berat Marçalı rol alıyor. Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

UYSALLAR

Yönetmenliğini ünlü oyuncu yönetmen Onur Saylak’ın yapacağı Uysallar dizisi, Uysal ailesinin fertlerinin her birinin gizemli yaşantısını konu alıyor.

Uysallar Dizisinin Konusu

“Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir hayatı sürdürürken, ailesinin Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşinde oluşunu anlatmaktadır. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi vardır. Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi.”

Uysallar Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı henüz bilinmiyor. Hakan Günday imzası taşıyan dizinin 2021 yılında Netflix’te ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

PERA PALASTA GECE YARISI

pera-palasta-gece-yarısı-netflixin-yeni-türk-dizisi

Ünlü yazar Charles King’in aynı adı taşıyan romanından esinlenerek ekranlara uyarlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi, genç bir gazeteci olan Esra’nın hayatını anlatıyor. Fantastik türündeki dizide Esra’nın önüne aniden bir kapı çıkıyor. Bu kapı onu 1919 yılına götürüyor. Geçmiş tarihte geçen dizide Esra’nın görevi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e kurulacak olan suikastı engellemek ve ülkenin kurucusunun hayatını kurtarmaktır.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Oyuncuları ve detaylı konusu için tıklayın

Pera Palas’ta Gece Yarısı Netflix’te Ne Zaman Yayınlanacak?

Konusu ve tarihi mekanlarıyla çıkması sabırsızlıkla beklenen Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart 2022 Perşembe yayınlanıyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Tanıtım Fragmanı

Netflix’te Yayınlanacak Orijinal Türk Filmleri

Netflix birbirinden iddialı Türk dizilerinin yanında platforma özel orijinal Türk Filmlerini de seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl dünya genelinde yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle filmler gösterine girememişti. Yapımcılar yaşanan bu dönemde çektikleri filmlerin ilk gösterimlerini sinema salonları yerine Netflix’te yayınladı. Bununla birlikte Netflix orijinal yapım Türk Filmlerini de bünyesinde seyirciyle buluşturdu. 2021 yılında da pek çok orijinal Türk Filmi Netflix’te seyirciyle buluşmaya devam ediyor. İşte bunlardan bazıları.

BEREN SAAT VE KIVANÇ TATILITUĞ’UN YENİ DİZİSİ

Canlandırdıkları Behlül ve Bihter karakterleriyle dünyada geniş kitlere ulaşan ikili 14 yıl aradan sonra yeniden biraraya geliyor. Yapımcılığını OGM Pictures’in üstlendiği bir filmin çekimleri New York’ta yapılacak.

Kıvanç Tatıtuğ Beren Saat Yeni Film 2022

https://filmdizihaber.com/beren-saat-ve-kivanc-tatlitug-ile-ayni-filmde-oynayacak/

NUH BOĞULDU

Daha önce yönettiği Şahsiyet dizisiyle Emmy ödülü kazanan yönetmen oyuncu Onur Saylak yapımcılığını Ay Yapımın üslendiği yeni bir filmle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Hakan Günday’ı kaleme aldığı 2022 yapımı “Nuh Boğuldu” filminin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit rol alıyor. Nuh Boğuldu ne zaman gösterilecek? Çekimleri Çanakkale Assos’da başlayan Nuh Boğuldu filmi Netflix’te gösterime girecek. En son Aşıklar Bayramı isimli filminin çekimlerini tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ kısa aradan sonra bu kez Nuh Boğuldu için sete çıktı.

kıvanç-tatlıtuğ-fulya eryiğit -yeni-flm-2022 nuh boğuldu

Nuh Boğuldu Filminin Konusu Ne?

Son yılların en başarılı dizi yazarlarından olan Hakan Günday’ın kaleme aldığı filmin konusuyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Gelişmeler oldukça yazımızda olacak.

GEÇEN YAZ

OGM Pistures Filmin yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı Yaz 96 Filminin oyuncu kadrosunda; Ece Çeşmecioğlu, Halit Özgür, Fatih Şahin, Aslıhan Malbora, Süreyya Güre ve Kubilay Tuncer yer alıyor. Filmin konusu, 1996 yılında ilk aşklarını ve ilk hayal kırıklıklarını deneyimleyen, büyüyen ve kendilerini güzel deniz manzaralı yaz güneşinin içinde bulan gençlerin hikayesini anlatıyor. Gençlik Filmi türündeki filmin Haziran 2021’de Netflix’te gösterime girmesi bekleniyor. 90’larda yazlıkta geçen, deniz, kumsal, güneş, arkadaşlar, aile ve unutulmayacak ilk aşkları bir araya getiriyor. Fragmanı yayınlandığından beri ilgi çeken Geçen Yaz filmi izleyicilerine yoğun bir nostalji yaşatacak.

SEN HİÇ ATEŞBÖCEĞİ GÖRDÜN MÜ

Komedi türünde film sevenlerin izlemekten keyif alacağı Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? filmi Yılmaz Erdoğan’ın bir tiyatro oyunundan uyarlama. Filmin oyuncu kadrosunda; Ecem Erkek, Atakan Çelik, Devrim Yakut, Merve Dizdar, Ushan Çakır ve Bülent Çolak yer alıyor. Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? Filmi 1948 yılında doğan üstün zekalı bir birey olan Gülseren’in hikayesini konu alıyor. Neflix’in 2021 yeni yapımları arasında yer alan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? Filmini 9 Nisan 2021’den itibaren Netflix’te izleyebilirsiniz.

sen-hiç-ateşböceği-gördün-mü-netflixte-başlayacak-yeni-türk-filmleri

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? Tanıtım Fragmanı

KAĞITTAN HAYATLAR

Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı senaryosunu Mehmet Erdem’in yazdığı başrollerini; Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul’un paylaştığı Netflix 2021 Yapımı Orijinal Türk Filmi Kağıttan Hayatlar, İstanbul’un fakir semtlerinden birinde yaşayan ve kağıt toplayıcılığıyla geçimini sağlayan Mehmet’in hikayesini anlatıyor. Kağıttan Hayatlar Filmi 12 Mart 2021’den itibaren Netflix’ten izlenebilmektedir.

Kağıttan Hayatlar Filmi Tanıtım Fragmanı

Netflix’te 2021’de Yayınlanan Türk Filmleri

  • Azizler – Gösterim Tarihi: 08 Ocak 2021

Netflix Televizyondan / Cep Telefonundan Tabletten Nasıl İzlenir?

Bir Cevap Yazın