Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisinin Konusu ve Oyuncuları Belli Oldu Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisinin Konusu ve Oyuncuları Belli Oldu!

çağatay-ulusoyun-yeni-dizisinin-konusu

ÇAĞATAY ULUSOY’UN YENİ DİZİSİNİN KONUSU BELLİ OLDU

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin konusu ve oyuncuları belli oldu. Aynı zamanda dünyada eğlence hizmeti veren Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi olacak olan Hakan Muhafız dizisi, bir süper kahramanın hikayesini anlatacak. Dizinin çekimleri başladı. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Ayşe Ayşin Turan ve Mehmet Kurtuluş’un oynadığı Hakan Mutafız toplam 10 bölümden oluşacağı belirtiliyor. Yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam tarafından üstlenildiği belirtilen dizinin bu yılın ikinci yarısında gösterime gireceği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

HAKAN MUHAFIZ DİZİSİ BİR SÜPER KAHRAMANIN HİKAYESİNİ ANLATIYOR

Dünyada önde gelen dizi ve film izleme platformlarından birisi olan Netflix, ilk Türk orijinal dizisinin çekimlerine başladı. Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un oynayacağı dizi Binnur Karaevli tarafından hayata geçirilecek. Bir süper kahramanın hikayesinin anlatıldığı dizinin 10 bölümden oluşacağı belirtiliyor.

NETFLİX’İN İLK TÜRK DİZİSİ YILIN İKİNCİ YARISINDA BAŞLAYACAK

Uzun zamandır heyecanla beklenen Netflix’in ilk Türk dizisinin ne zaman yayımlanacağı da belli oldu. Netflix adına O3 Medya tarafından yapımcılığı üslenen fantastik dram türündeki dizinin 2018 yılının ikinci yarısında gösterime gireceği belirtiliyor.

HAKAN MIHAFIZ DİZİSİYLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

Hakan: Muhafız özgün adıyla The Protector, Netflix yapımı fantastik, dramatik, aksiyon ve bilimkurgu türünde süper kahraman internet dizisidir. Türkiye’de çekilen ilk Netflix orijinal dizisi olan Hakan Muhafız, ilk gösterimi 5 Aralık 2018 tarihinde özel bir gecede gerçekleştirilmiştir. Dizinin 10 bölümden oluşan birinci sezonu 14 Aralık 2018, 2. sezonu 26 Nisan 2019, 3. Sezonu 6 Mart 2020 ve 4. Sezon (final) 9 Temmuz 2020 tarihlerinde yayınlanmıştır. Dizi yazar Nilüfer İpek Gökdelen’in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi romanından uyarlanmıştır.

hakan-muhafız-dizisi-konusu

ÇAĞATAY ULUSOY’UN YENİ DİZİSİNİN KONUSU DİKKAT ÇEKECEK

Fantastik drama türünde olacağı belirtilen dizinin konusu ise şöyle; tarihte kendisine verilmiş gizli bir görev ile İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın (Çağatay Ulusoy) aksiyon dolu serüveni anlatılıyor. Hikayenin başında Doğu ve Batı’nın birleştiği 15 milyonluk şehirde sıradan bir genç olarak hayatını sürdüren Hakan kahraman olmaktan çok uzak olsa da şehrinin tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altında olduğunu öğrendiği zaman onları durdurmaktan başka çaresinin olmadığını görür. Hem henüz hazır olmadığı hem de kabul etmek istemediği bir görevle karşı karşıya olan Hakan, acaba kaderindeki son muhafız olma vazifesini yerine getirebilecek midir?

Hakan Ailesinden Kalan Mirası Benimseyecek!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin konusu; İstanbul’da bir dükkan sahibi olan Hakan Demir’in hayatı onu evlat edinen babası Neşet’in öldürülmesinden sonra tamamen değişir. Zira bu olay onun görevi şehri korumak olan eski bir gizli düzene bağlı olduğunu keşfetmesini sağlar. Bu görevde Hakan, koruyucu olarak ailesinin mirasını benimsemelidir. Onun üstleneceği zorlu görev, Ölümsüz’ü öldürmek ve şehri yıkımdan korumaktır. Hakan’a bu görevde gizli düzeninin üyeleri olan Kemal ve kızı Zeynep destek olacak.

hakan-muhafız-dizisi-oyuncuları

HAKAN MUHAFIZ OYUNCULARI KİMLER?

Konusuyla dikkat çeken dizinin kamera arkasında son yıllarda yıldızı parlayan yönetmen Can Evrenol ile ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki’nin olduğu biliniyor. İzleyici tarafından büyük bir merakla beklenen dizi Türkiye ve dünyada en çok izlenen Netflix dizileri arasına girmesinden sonra 4 Sezon olarak yayınlandı.

HAKAN MUHAFIZ DİZİSİ 1. SEZON OYUNCULARI

Yayınlanan ilk sezonu çok sevilen fantastik, aksiyon ve bilim kurgu türündeki Hakan muhafız dizisinin 1. sezon oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy ( Hakan Yılmaz), Ayça Ayşin Turan (Leyla Sancak), Hazar Ergüçlü (Zeynep), Okan Yalabık (Faysal Erdem), Mehmet Kurutluş (Mashar Dragusha), Yurdaer Okur (Kemal), Fatih Dönmez (Orkun), Cihat Süvarioğlu ( Yasın) ve Mehmet Yılmaz Ak (Tekin), Burçin Terzioğlu ( Faysal’ın sevgilisi Rüya- Konuk oyuncu 1. ve 4. sezon daimi) gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

HAKAN MUHAFIZ 2. SEZON OYUNCULARI

Hakan Muhafız (The The Protector) dizisinin her sezonunda farklı oyuncular diziye dahil oluyor. İşte ikinci sezonun oyuncu kadrosu şu oyunculardan oluşuyor. Çağatay UIusoy , Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Engin Öztürk (Levent), Saygın Soysal (Mergen), Çiğdem Selışık Onat (Azra), Ayşe Melike Çerçi (Piratye), Hakan Ummak (Can), Boran Kuzum (Okhan), Helin Kandemir (Ceylan)

HAKAN MUHAFIZ 3. SEZON OYUNCULARI

Çağatay UIusoy , Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Engin Öztürk (Levent), Funda Eryiğit (Nisan), Taner Ölmez (Burak), Bilge Önal (Berrin), Emre Mutlu (Sami), Halit Özgür Sarı (Arif).

HAKAN MUHAFIZ 4. SEZON OYUNCULARI

Çağatay UIusoy , Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Engin Öztürk (Levent), Funda Eryiğit (Nisan), Taner Ölmez (Burak), Bilge Önal (Berrin), Emre Mutlu (Sami), Halit Özgür Sarı (Arif).

OKAN YALABIK VE HAZAR ERGÜÇLÜ DE DİZİNİN KADROSUNDA

Çağatay Ulusoy’un İstanbul’un son muhafızı Hakan’ı canlandırdığı Netflix dizisinde, başarılı oyuncu Okan Yalabık, Hakan’ın imrendiği başarılı bir iş adamı Faysal rolünü canlandırıyor. Dizide Ayça Ayşin Turan ise, Faysal’ın şirketlerinde yönetici olarak çalışan, aynı zamanda da Hakan’ın ilgi duyduğu Leyla karakterini canlandıracak. Hakan’ın sırdaşı Zeynep karakterine de güzel oyuncu Hazar Ergüçlü hayat verecek. Mehmet Kurtuluş da dizide Faysal’ın sağ kolu Mazhar olarak izleyici karşısına çıkacak.

Hakan Muhafız Netflix Orijinal Tanıtım

Netflix’de Diziler Nasıl İzlenir?

Çağatay Ulusoy ‘un yeni dizisi Yeşilçam BluTV’de Yayınlanacak. İşte Yeşilçam dizisi ile ilgili detaylar.

Bir Cevap Yazın