Çağatay Ulusoy'un Yeni Filmi Kağıttan Hayatlar Netflix'te Yayınlanacak! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Çağatay Ulusoy’un Yeni Filmi Kağıttan Hayatlar Netflix’te Yayınlanacak!

Çağatay-Ulusoy'un-Yeni-Filmi-Kağıttan-Hayatlar

Çağatay Ulusoy’un Yeni Filmi Kağıttan Hayatlar İçin Geri Sayım Başladı!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Blu TV’de çektiği Yeşilçam dizisinden sonra bir sinema filmiyle de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dram türünde olan Kağıttan Hayatlar filmi daha önce Mücadele Çıkmazı adıyla tanıtılmıştı. Kağıttan Hayatlar nerede gösterilecek? Hayatın tüm zorluk ve engeline karşın mücadeleyi hiç bir zaman bırakmayan Mehmet’in hikayesini konu alan Kağıttan Hayatlar filmi ünlü dijital platform Netflix’ye gösterime girecek. İşte Çağatay Ulusoy’un Yeni Filmi Kağıttan Hayatlar Filminin konusu, oyuncu kadrosu ve gösterim tarihiyle ilgili detaylar.

Mücadele Çıkmazı / Kağıttan Hayatlar Filmi Genel Konusu

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un oynadığı Netflix’te yayınlanacak filmi Kağıttan Hayatlar, çöp toplayarak hayatını kazanan Mehmet’in (Çağatay Ulusoy) duygu yüklü hikayesini anlatıyor. Kağıt toplayarak geçimini sağlayan Mehmet’in sağlığı pek de iyi değildir. Bir akşam iş dönüşü sokağa terkedilmiş sekiz yaşında bir çocuk olan Ali’yle karşılaşır. Mehmet’in Ali’yle karşılaşması onun kendi çocukluğuyla yüzleşmesine neden olur.

kağıttan-hayatlar-filminin-konusu

Mehmet Ali’yi Ailesine Kavuşturmaya Çalışırken Onunla Farklı Bir Bağ Kurar

Kağıt toplayarak kendisiyle sokaklarda tanıştığı sekiz yaşındaki bir çocuğu hayatını idame ettirmeye çalışan Mehmet, aslında hemem her gün gördüğümüz ve hiç de dikkat etmediğimiz gençlerden birisidir. Aynı zamanda mahalledeki çöp toplama deposunu da işleten Mehmet’in en büyük destekçisi ona ve onun gibilere kol kanat geren Tahsin Babadır. (Turgay Tanülkü) Bir akşam Mehmet’le en yakın arkadaşı Gonzales’in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışırken, bir yandan da onunla farklı bir bağ kurar. Mehmet ve Ali artık ayrılmaz bir ikilidir.

mücadele-çıkmazı---kağıttan-hayatlar-ne-zaman-başlayacak

Kağıttan Hayatlar Filmi Ne Zaman / Nerede Gösterilecek?

Dram, Duygusal ve aile ilişkileri türünde izleyici karşısına çıkacak olan Çağatay Ulusoy’un Kağıttan Hayatlar filmi 12 Mart 2021 tarihinde Netflix’te gösterine girecek.

Kağıttan Hayatlar Nasıl / Nereden Seyredilebilir?

Netflix orijinal içeriklerinden birisi olan Kağıttan Hayatlar filmini Netflix’e üye olarak izleyebilirsiniz. Aylık abonelik ücreti 26.,99 ile 54,99 TL’den fiyatlarla abonelik hizmeti veren platformda üyelik işlemlerini kolaylıkla iptalde edebiliyorsunuz.

netflix-kagittan-hayatlar-film-oyunculari

Kağıttan Hayatlar Filmi Oyuncu Kadrosu

Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un oynadığı Kağıttan Hayatlar filminin oyuncu kadrosunda; Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk yer alıyor.

Kağıttan Hayatlar / Mücadele Çıkmazı Filmiyle İlgili Genel Bilgiler

  • Türü: Dram
  • Yapım Yılı: 2021
  • Yönetmen: Can Ulkay
  • Senarist:
  • Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk
  • Gösterileceği Yer: Netflix
  • İlk Gösterim Tarihi: 12 Mart 2021
  • Süresi: 1 saat 36 dakika
  • Ülke: Türkiye

Netflix Nasıl İzlenir? Abonelik Şartları

Netflix’te Mart Ayında Gösterime Girecek Yabancı ve Türk Filmleri

Netflix’te Mart Ayında Neler Var?

Kağıttan Hayatlar Filmi Tanıtım

Bir Cevap Yazın