2022 - 23 Sezonunda Kanal 7'de Başlayacak Yeni Hint Dizileri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7’de Yeni Hint Dizileri Başladı!

Kanal-7'de-Başlayacak-Yeni-Hint-Dizileri

2022 – 23’te Kanal 7’de Yeni Başlayacak Hint Dizileri Görücüye Çıktı!

Kanal 7 Hint dizileri Türk izleyicilerinin gönlüne taht kurmaya devam ediyor. 2015 yılından bu yana Türkiye’de Türkçe Dublajlı Hint dizileri yayınlayan tek kanal olan Kanal 7 seyircilerin söz konusu yoğun ilgisinden oldukça memnun. Sezon boyuncu yeni Hint dizilerini yayınlayan Kanal 7, televizyonda yayınlamadığı pek çok diziyi de Youtube kanalından Türkçe Dublajlı olarak izleme imkanı sunuyor. Uzun soluklu Hint dizilerinin final yapmalarının hemen ardından yeni diziler yerlerini alıyor. Peki, Kanal 7’de 2022 – 2023 sezonunda hangi Hint dizileri yayınlanacak? İşte 2023 kış sezonunda Kanal 7’de Yeni Başlayacak Hint Dizileri ile 2022 – 23 Yeni Sezon Hint Dizileri listesi ve detaylar.

2023 Yeni Sezon Hint Dizileri

Televizyon kanallarının 2022 – 2023 yeni sezonuna başladığı bugünlerde Kanal 7’de yeni sezon dizilerini izleyiciyle buluşturmaya başladı. Türk dizileri yanında severek izlenen Hint Dizilerini de yayın akışında bulunduran Kanal 7’nin yeni sezonda ekranlara getirmeyi planladığı Hint dizilerini başlığımızda yer verdik.

Benimle Kal / Molkki

benimle-kal-yeni-başlayacak-hint-dizileri

Kanal 7′ de 8 Mayıs 2023 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan romantik dram türündeki Benimle Kal (Molkki) Hint dizisi, ailesinin isteğiyle hiç tanımadığı bir adamla evlenen Purvi’nin sürükleyici hayat hikayesini konu alıyor.

Benimle Kal / Molkki Hint Dizisi Konusu

Yayınlandığı dönemde heyecanlı konusuyla dikkatleri üzerine çeken Molkki dizisi, kendisinden yaşça büyük olan Virendra Pratap ile evlenmek zorunda kalan Purvi’nin yeni hayatına alışma çabası izleyicilere heyecan dolu bir macera yaşatıyor. Henüz hayatının baharında, büyük idealleri olan Purvi, önceki eşinden iki çocuğu bulunan köy muhtarı Virendra Pratap ile evlendirilir. Virendra’nın çocukları, aralarının bozuk olduğu babalarının evlenmesini kabullenemeyip Purvi’ye cephe alır. Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Purvi kendisine düşman olan üvey çocuklarının kalbini kazanmaya çalışır.

Candan Öte / Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai

kanal-7-de-balkayacak-yeni-hint-dizileri

Kanal 7 ekranlarında 29 Mayıs 2023 Pazartesi gününden itibaren yayınlanmaya başlayan Candan Öte dizisi (Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai), biri deli dolu, diğeri asil ve ağırbaşlı iki kız kardeşin öyküsünü konu alıyor.

Candan Öte / Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai Konusu

Jevika ve Manvi, büyükanneleri Çandrika ile yaşayan iki kız kardeştir. Çandrika büyük torunu Jevika’yı Viren ile evlendirmek ister. Jevika, arkadaşı Manan’a aşık olmasına rağmen büyükannesinin sözünü dinlemek zorunda kalır. Viren ve Jevika evlendikten sonra, Viren’in kardeşi Virat, Manvi’ye aşık olur. Her şey yolunda giderken Manvi acı bir haberle sarsılır. Kanser olduğunu öğrenen Manvi üzülmesine rağmen bu haberi ailesinden saklamaya karar verir. Jevika kız kardeşinde bir gariplik olduğunu anlar fakat bir türlü sonuca ulaşamaz. İki kardeşin bir dargın bir barışık hayatları Candan Öte hafta içi her gün 14:40’ta Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor.

2022 Sezonu Başlayacak Hint Dizileri

Kanal 7 ekranlarında 2022 yılında yayınlanmaya başlayan yeni Hint dizilerini bu başlığımızda bulabilirsiniz.

Seninle Yeniden / Mehndi Hai Rachne Waali

seninle-yeniden-hint-dizisi-kanal-7-de-başlıyor

Aşkın gururun savaşı olarak tanımlanan Seninle Yeniden Hint dizisi 26 Eylül 2022 Pazartesi hafta içi her gün saat 15.45’te Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Orijinal adı Mehndi Hai Rachne Waali, Türkçe dublajlı adı Seninle Yeniden olan Hint dizisi 2021 yılında StarPlus televizyonunda yayınlanan en yeni Hint dizilerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Başrollerini; Shivangi Khedkar, Sai Ketan Rao adlı Hintli oyuncuların oynadığı Romantik Dram dizisi Seninle Yeniden, 1 sezon 22 dakikalık 246 bölümden oluşuyor. Dizinin hikayesi, kayınvalidesini çok seven ve tüm ihtiyaçlarını karşılamak için her şeyi feda eden Pallavi adında çalışkan dul bir kadının etrafında dönüyor.

Düşman Başına / Mere Angne Mein

Kanal 7’nin yeni sezon Hint Dizilerinden birisi Düşman Başına oldu.

düşman-başına-hint-dizisi-kanal-7-yeni-sezon

10 Haziran 2022’den itibaren Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşan Düşman Başına Hint Dizisi, geleneklerle ailesini bir arada tutmak isteyen Shanti ve özgürlüğü savunan Riya’nın savaşını konu alıyor. Hafta içi 15:45, hafta sonu 16:00’da Kanal 7’de yayınlanan dizi, 2015 ve 2017 tarihleri arasında Hindistan StarPLus kanalında yayınlanmıştır. Orijinal adı, Mere Angne Mein olan dizi, 1 sezon 770 bölümden oluşuyor. Başrolünde; ünlü Hintli oyuncular; Krutika Desai Khan, Ekta Kaul, Karam Rajpal rol alıyor.

Yeniden Başlayacak Hint Dizileri

Kanal 7 kitaplığına yeni Hint dizilerinin yanı sıra geçtiğimiz yıllarda yayınladığı izlenme rekorları kıran dizileri de yeniden yayınlamaya devam ediyor. Başlığımızda bu dizileri listeledik.

Bir Garip Aşk Tekrar Bölümleri Yayınlanıyor

Yayınlandığı günden itibaren ülkesinde ve dünyada efsane olmuş Hint dizilerinden birisi olan Bir Garip Aşk (İss Pyar Ki Ko Kya Naam Doon) dizisi Türk izleyicisinin de gönlüne taht kurdu. Kanal 7’de yayınlandığı ilk günden bu yana 3 kez tekrarı yayınlanan Bir Garip Aşk dizisi 5 Eylül 2022′ den itibaren Cumartesi – Pazar akşamı saat 23.30’dan itibaren yayınlanmaya başladı.

* Önemli Not: Bir Garip Aşk dizisinin yayın saati ve günü Kanal 7 tarafından değiştirilebilmektedir. Bu nedenle dizinin kesin yayın saati ve günü ile ilgili takibi Kanal 7 yayın akışı linkinden takip edebilirsiniz.

Sensiz Olmaz Yeniden Kanal 7’de!

Başrollerini Sanaya İrani ve Ashish Sharma’nın paylaştığı Sensiz Olmaz / Rangrasia dizisi de Kanal 7’nin tekrar tekrar yayınladığı fenomen Hint dizilerinden birisi. Paro ve Rudra’nın imkansızlıklarla dolu aşk hikayesini konu alan Sensiz Olmaz dizisi 10 Ağustos 2022 Çarşamba gününden itibaren Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sabah saat 09.50’de Kanal 7’de yayınlanıyor.

* Önemli Not: Kanal 7 dizilerin yayın saatleri ve günleri ile ilgili değişiklik yapabilmektedir. Bu nedenle dizilerin net yayın saatlerini Kanal 7 yayın akışından takip edebilirsiniz.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kanal 7 Sezonunda Yayınlanan Hint Dizileri

2022 Sezonu Yayınlanan Türk Dizileri

2020’de Kanal 7’de Yayınlanan Hint Dizileri

İzlemeye Doyamayacağız Aşk Kokan En İyi Hint Dizileri

Bir Garip Aşk Yeni Sezonda Kanal 7’de

Sadece Youtube’dan İzleyebileceğiniz Türkçe ‘ye Çevrilmiş Hint Dizileri

Kanal 7 Yeni Sezon

Kanal 7 Pakistan Dizilerini Yayınlamaya Başladı

Bir Cevap Yazın