2020 Dizileri Hangi Gün, Hangi Kanalda Yayınlanacak? Haftalık Yayın Akışı Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Hangi Gün, Hangi Kanalda, Hangi Dizi Var?

2020-Dizileri-Hangi-Gün

2020 Dizileri Hangi Gün Hangi Kanalda Gösterilecek?

Eylül ayının gelmesiyle televizyon kanallarının yeni sezon dizilerini bir bir yayınlama başladığı bu günlerde dizilerin hangi gün yayınlanacağı merak konusu olmaya başladı. Geçtiğimiz sezon bitmeyip tatile giren eski dizilerden bazıları 2020 – 21 yeni sezonunda da kendi günlerinde yayınlanırken bazılarının günü değişecek. Yeni başlayacak dizilerin kanalları ve yayın günleri ise, tam olarak netleşmiş değil. Şimdi gelelim herkesin merak ettiği, 2020 yeni yayın döneminde hangi gün hangi diziler var, 2020 Dizileri hangi gün, hangi kanalda, Bugünün dizileri ile Bu akşam dizileri, hangi gün televizyonda ne var? gibi soruların cevabını yazımızda vermeye.

Hangi Gün Televizyonda Hangi Diziler Var? ATV, Fox TV, Kanal D, Star TV, Show TV, TRT 1, Kanal 7, TV8 Yayın Akışı

Yeni sezonun başlamasına yakın televizyon kanallarında hummalı bir çalışma sürüyor. Yeni yayın döneminde yayınlanacak yeni dizilerin hangi gün yayınlanacağı titizlikle planlanırken, geçtiğimiz sezonda sezon finali yapmış eski dizilerin günleri hiç değişmeden aynı kalıyor. Hemen hepimizin büyük bir merakla beklediği yeni dizilerin yayın günleri hangi günler olacak.

Pazartesi Akşamı Hangi Kanalda Hangi Diziler Var? (Bu Akşamki Diziler) / Pazartesi Dizileri

pazartesi-dizileri
Pazartesi Akşamı Dizileri

Pazartesi akşamları haftanın ilk günü olması nedeniyle en iddialı diziler bugünün akşamında yayınlanıyor. Pazartesi akşamının en iddialı dizileri arasında; Yasak Elma, Sefirin Kızı ve Çukur dizileri yer alır. İşte, televizyon kanallarının Pazartesi yayın akışı?

Pazartesi Dizileri 2020Yayınlandıkları Kanallar
MaraşlıATV
Yasak Elma Fox TV
Sefirin KızıStar Tv
Çukur Show TV
Uyanış Büyük SelçukluTRT 1
Seksenler TRT 1
Master Chef TürkiyeTV8
Emanet Kanal 7
YeminKanal 7
Yaralı KalbimKanal 7
Pazartesi Akşamı Hangi Kanalda Hangi Dizi Var?

Salı Akşamı Hangi Kanalda Hangi Diziler Var? (Bu Günün Dizileri) / Salı Dizileri

salı-dizileri-2020
Salı Akşamı Dizileri

Salı akşamları haftanın ikinci günü olması nedeniyle önemini korumaya devam eder. Salı akşamı yayınlanan diziler tabiri caizse tam anlamıyla kıyasıya bir rekabet içerisindedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Menajerimi Ara, Baraj ve Masumlar Apartmanı gibi izlenme rekoru kıran diziler arasında seçim yapmak izleyici için oldukça zordur. Peki, Salı akşamı hangi diziler var?

Salı Dizileri 2020Yayınlandıkları Kanallar
Eşkıya Dünyaya Hükümdar OlmazAtv
Baraj Fox TV
Yerli SinemaStar Tv
Güldür Güldür ShowShow Tv
Hekimoğlu Kanal D
Masumlar ApartmanıTRT 1
SeksenlerTRT 1
Master Chef TürkiyeTV8
Emanet Kanal 7
YeminKanal 7
Yaralı KalbimKanal 7
Salı Akşamı Televizyonda Ne Var?

Çarşamba Akşamı Hangi Kanalda Hangi Diziler Var? ( Bu Haftanın Dizileri) / Çarşamba Dizileri

Çarşamba-2020-Dizileri
Çarşamba Akşamı Dizileri

Çarşamba dizileri de diğer günlerdeki diziler kadar büyük ilgi görmektedir. Özellikle Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir en çok izlenenler arasında yer alırken, FOX TV’nin yeni yaz dizisi Sen Çal Kapımı da bu yarışta şimdiden yerini almış durumda. Peki, Çarşamba günü dizileri neler?

Çarşamba Dizileri 2020Yayınlandıkları Kanallar
Kuruluş Osman ATV
MasumiyetFox TV
Yerli SinemaStar Tv
Güldür Güldür Show (Tekrar)Show Tv
SadakatsizKanal D
Benim Adım MelekTRT 1
SeksenlerTRT 1
Doğduğun Ev KaderindirTV8
Emanet Kanal 7
YeminKanal 7
Yaralı KalbimKanal 7
Çarşamba Akşamının Dizileri

Perşembe Akşamı Hangi Kanalda Hangi Diziler Var? ( Günlük Yayın Akışı) / Perşembe Dizileri

Perşembe-dizileri-2020
Perşembe Akşamı Dizileri

Perşembe akşamı en sevilen reyting rekortmeni dizilerden Mucize Doktor, ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri ekrana geliyor. Yeni sezonda yayınlanacak yeni dizilerin yayın tarihleri Perşembe günü olursa olduğunda bu dizilerle rekabet etmek durumunda kalacak. Bakalım reyting savaşında kimler galip gelecek kimler mağlup olup kısa bir süre sonra final yapmak zorunda kalacaklar. İşte Perşembe Günü dizileri listesi.

Perşembe Dizileri 2020Yayınlandıkları Kanallar
Bir Zamanlar ÇukurovaATV
Mucize DoktorFox TV
AkrepStar Tv
Alev AlevShow Tv
Şarkılar Bizi SöylerKanal D
SeksenlerTRT 1
Master Chef TürkiyeTV8
Emanet Kanal 7
YeminKanal 7
Yaralı KalbimKanal 7
Perşembe Günü Televizyonda Hangi Diziler Var?

Cuma Akşamı Hangi Kanalda Hangi Diziler Var? (Atv, Fox, Kanal D, Show, Star, TRT 1, TV8) / Cuma Dizileri

cuma-dizileri-2020
Cuma Akşamı Dizileri

Cuma akşamı neredeyse izleyicilerin nefeslerini tutukları efsane dizi akşamlarından birisi. Hercai, Payitaht Abdülhamit, Arka Sokaklar, Bay Yanlış, Kırmızı Oda gibi birbirinden iddialı diziler haftanın bu son akşamında yayınlanıyor.

Cuma Dizileri 2020Yayınlandıkları Kanallar
AkıncıATV
Son YazFox TV
Seni Çok BekledimStar Tv
RamoShow Tv
Arka SokaklarKanal D
SeksenlerTRT 1
Payitaht Abdülhamit TRT 1
Kırmızı OdaTV8
Emanet Kanal 7
YeminKanal 7
Yaralı KalbimKanal 7
Cuma Akşamı Hangi Kanalda Hangi Dizi Var?

Cumartesi Akşamı Hangi Diziler Hangi Kanalda? / Cumartesi Dizileri

Cumartesi-dizileri-2020
Cumartesi Akşamı Dizileri

Hafta sonu televizyon kanallarında da dinlenme zamanıdır. Cumartesi akşamları kanallar tarafından daha çok romantik komedi türündeki diziler tercih edilir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Çatı Katı Aşk, Kalk Gidelim gibi diziler tam da bu tanıma uyar.

Cumartesi Dizileri 2020Yayınlandıkları Kanallar
KardeşlerimATV
Sen Çal KapımıFox TV
İbo ShowStar Tv
Kuzey Yıldızı ilk AşkShow Tv
Yabancı SinemaKanal D
Gönül DağıTRT 1
Master Chef TürkiyeTV8
Yaralı KalbimKanal 7
Cumartesi Akşamı Hangi Diziler Oynuyor

Pazar Günü Hangi Kanalda, Hangi Dizi Var?

Pazar Akşamı Dizileri

Pazar akşamları hafta başına hazırlık olması nedeniyle kişileri yoğun iş temposuna hazırlayacak türden diziler yer alır. Savaşçı, Arıza, Maria ile Mustafa, Tövbeler Olsun ve Güvercin gibi diziler izleye geniş tercih imkanı sunar.

Pazar Dizileri 2020Yayınlandıkları Kanallar
Hercai
Maria ile MustafaATV
KefaretFox TV
Menajerimi AraStar Tv
ArızaShow Tv
Çok Güzel Hareketler 2Kanal D
Teşkilat TRT 1
Master Chef TürkiyeTV8
Yaralı KalbimKanal 7

Yayın Günü Değişen Diziler

Yaz sezonunda yayınlanan diziler yeni sezonun başlamasıyla yerlerini bir birbiri ardına tabiri caizse mekanın sahibine bırakırlar. Eski diziler kendi günlerinde yayınlanırken, onların yerinde yayınlanan diziler in ye yayın günü değiştir ya da yeni sezona veda ederek erken final yapma durumunda kalırlar.

Menajerimi Ara

menajerimi-ara-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara 2020 – 2021 sezonunun başlamasıyla yayın günündeki rakipleri arasında tutunamayınca seyircinin yoğun talebi nedeniyle kanal tarafından günü değiştirildi. Menajerimi Ara 9. Bölüm 18 Ekim 2020 Pazar akşamı yayınlanacak. Sevilen dizinin ilerleyen bölümleri de artık Pazar akşamı yayınlamaya başlayacak.

Ramo

ramo-günü-değişti

Geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında başlayan Adanalı Ramo’nun hikayesini konu alan Ramo dizisinin 2020 – 2021 yeni sezonunda günü değişti. Daha önce Salı akşamları ekranlara gelen dizinin yayın tarihi Cuma akşamı olarak değişti. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Ramo’nun yeni sezonun hikayesi İstanbul’a taşınmıştı. Ramo yeni bölümüyle 18 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Çatı Katı Aşk

çatı-katı-aşk-hangi-gün-yayınlanıyor

Kanan D’nin 2020 Yaz dizilerinden birisi olarak Perşembe akşamları ekranlara gelen Çatı Katı Aşk dizisinin günü değişti. Kanal D’de yeni sezon başlamasıyla yayın akışında da değişiklikler meydana gelmeye başladı. Çatı Katı Aşk dizisinin gününde yeni dizi Yeni Hayat yayınlanmaya başlarken, dizinin yeni yayın saati Cumartesi akşamına alındı.

Zümrüdüanka

zümrüdü-anka-yeni-sezon-hangi-gün

Daha önce yeni sezon yayın günü Cuma akşamı olarak açıklanan Zümrüdüanka dizisinin günü değişerek yine eski gününde yani Cumartesi akşamı yayınlanmaya devam edecek.

Henüz Yayın Günü Belli Olmayan Yeni Diziler

Televizyon kanalalrında bu yılda önceki yıllarda olduğu gibi birçok dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bunlardan bazıları şu günlerde ilk bölümleriyle seyirci karşısına çıkarken bazılarının daha hangi gün yayınlanacakları belli değil. İşte ilk bölümleri heyecanla beklenen yayın günleri belli olmayan diziler;

Diziler Ne Zaman Başlıyor?

Bir Cevap Yazın