Lee Min Ho'nun 2022'de Oynayacağı Yeni Dizi Ask The Stars Oynayabilir! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Lee Min Ho 2022’de Ask The Star Dizisinde Oynayabilir

Lee-Min-Ho'nun-2022'de-Oynayacağı-Yeni-Dizi

Lee Min Ho’nun 2022’de Oynayacağı Yeni Dizi “Ask The Stars” Olabilir!

Lee Min Ho’nun 2022’de Oynayacağı Yeni Dizi Ask The Stars Oynayabilir! Dünyaca ünlü Koreli oyuncu Lee Min Ho’nun 2021’in başlarında Apple TV için çektiği Pachinco adlı diziden sonra yeni dizisinin ne olacağı büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay çıkan bir haber Lee Min Ho hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. 18 Kasım tarihinde Güney Kore Basınında çıkan habere göre, Lee Min ho ve Gong Hyo Jin uzay temalı “Ask The Stars” dizisinde oynayacaklar. Peki, haber doğru mu? Gerçekte Lee Min Ho Ask The Stars dizisinde oynayacak mı? Gong-hyo- jin Lee Min Ho ile aynı dizide mi oynayacak? İşte detaylar ve Lee Min Ho ve Gong Hyo jin’in ajansından konuyla ilgili yapılan açıklama.


Lee Min Ho , Gong Hyo Jin ve Seo Sook Hyang Yeni Dizide Bir Araya Gelebilirler

Her şey 18 Kasım tarihinde dizi endüstrisinden bir temsilcinin Lee Min Ho ve Gong Hyo Jin’nin yeni dizi Ask The Stars’ da birlikte rol alacaklarını bildirmesiyle başladı. Basında konuyla ilgili çıkan sayısız haberlerin ardından aktör Lee Min Ho’nun ajansı MTM Entertainment” tarafından açıklama geldi.

gong-hyo--jin-lee-min-ho-ile-aynı-dizide-mi-oynayacak


“Ask The Stars Lee Min Ho’ya Teklif Edilen Projelerden Biri”

Lee Min Ho ve Gong Hyo Jin aynı dizi de mi oynayacak? Sorusuna cevap olarak bağlı oldukları ajanslardan açıklama geldi. Aktör Lee Min Ho’nun oynaması beklenen yeni dizisi Ask The Stars dizisiyle ilgili ajansı tarafından yapılan açıklamada; Ask The Stars’ ın kendisine teklif edilen projelerden biri. Henüz hiçbir şey doğrulanmadı.” denildi. Bununla birlikte Koreli aktris Gong Hyo Jin’ in bağlı olduğu ajans Management SOOP ise, Gong Hyo Jin, senarist Seo Sook Hyang’ın yeni projesi Ask The Stars’ da yer almayı değerlendiriyor” dedi.

Ask The Stars Nasıl Bir Dizi?

Yapımcılığını Keyeast’in üstlendiği Ask The Stars Güney Kore’nin uzay temalı ilk dizisi olacak. Romantik Komedi türünün ustası olarak bilinen senarist Seo Sook Hyang’ın üç yıldır üzerinde çalıştığı açıklandı.

Ask The Stars’ın Konusu

Bir uzay turisti ile astronot arasındaki ilişkiyi konu alacak olan Ask The Stars, aynı zamanda “uzay istasyonu romantik komedisi” olarak da adlandırıyor. Dizinin setinin inşasının 40 milyar Won’u yani ortalama 33.8 milyon doları aşacağı edinilen bilgiler arasında.

Lee Min Ho ve Gong Hyo Jin Birçok Başarılı Çalışmalarda Bulundurlar

Gong Hyo Jin daha önce de Pasta, Don’t Dare to Dram (jealousy İncarnate) dizilerinde Seo Stook Hyang ile çalışmıştı. Gong Hyo Jin şu sıralar No İmpact Day adlı Kore dizisinde yer alıyor.

Lee Min Ho'nun 2022'de Oynayacağı Yeni Dizi ask-the-stars--mı-olacak

Boys Over Flowers, City Hunter , Heirs , The Legend of the Blue Sea gibi pek çok hit dizilerle ün kazanan Aktör Lee Min Ho son olarak çekimleri 2021 yılında tamamlanan ve 2022 yılında Apple TV’de yayınlanacak Pachinko dizisinde yer aldı.

Lee Min Ho’nun Oynadığı Diziler için tıklayın

Lee Min Ho’nun yeni dizisiyle ilgili gelişmeler için Film Dizi Haber sitemizi takipte kalın!

Haber Kaynağı: soompi

Lee Min Ho'nun Yeni Dizi ask-the-stars-dizisinin-senaristi-seo-sook-hyang

Seo Sook-hyang Kimdir? Hangi Kore Dizilerini Yazdı? (Senaristi)

Güney Koreli televizyon dizisi senaristi olan Seo Sook-hyang bir KBS drama-yazma yarışmasında kazandıktan ve Aralık 2002’de tek bölüm antoloji Drama City’de yayınlandıktan sonra yazımına başladı Özellikle yazdığı romantik komedi damalarla tanınan Seo Sook-hyang, şimdilerde Kore’nin ilk uzay temalı dizisini çekmeye hazırlanıyor.

  • Greasy Melo (SBS, 2018)
  • Don’t Dare to Dream (SBS, 2016)
  • Miss Korea (MBC, 2013-2014)
  • Romance Town (KBS2, 2011)
  • Pasta (MBC, 2010)
  • Lawyers of the Great Republic of Korea aka Love and Law (MBC, 2008)
  • Mr. Goodbye (KBS2, 2006)
  • Rebirth: Next (MBC, 2005)
  • Drama City “쑥과 마늘에 관한 진실” (KBS2, 2003)
  • Drama City “오줌장군” (KBS2, 2003)
  • Drama City “나의 가장 사랑스러운 적” (KBS2, 2002)

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ask The Stars Yayın Tarihi Belli Oldu mu?

Lee Min Ho’nun En Sevilen Aşk Kokan Dizileri

Bir Cevap Yazın