Yalı Çapkını Yeni Oyuncuları Kimler? İşte Diziye 2. Sezon Giren Karakterler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yalı Çapkınına 2. Sezonda Yeni Karakterler Geliyor!

Yalı-Çapkını-Yeni-Oyuncuları-netleşti

Yalı Çapkını Yeni Oyuncuları ile İlgili Gelişmeler Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanmaya başladığı günden itibaren hikayesiyle fırtınalar estiren fenomen dizi Yalı Çapkını Yeni Oyuncuları ile ilgili haberler gelmeye başladı. Başrollerini; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncuların paylaştığı diziye yeni sezonda yeni oyuncular ve karakterler katılıyor. Peki, Yalı Çapkınına hangi oyuncular geliyor? Yalı Çapkını dizisine yeni giren oyuncular kimler? Hangi karakteri canlandıracaklar? İşte Yalı Çapkını dizisine 2. Sezon giren oyuncular ve karakterleri ile ilgili detaylar.

Yalı Çapkını Ana Karakterler (Oyuncular)

Yapımcılığını OGM Picture’ nin üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi, Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Gaziantepli Korhan Ailesi’nin reisi Halis Ağa’nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’i emri vaki olarak Gaziantep’ te mütevazi bir hayat yaşayan Seyran ile evlendirmesiyle başlayan hikayede çok sayıda başarı oyuncu yer alıyor. İşte Yalı Çapkını dizisi başrol ve ana karakter oyuncuları.

Afra Saraçoğlu / Seyran Şanlı

yalı-çapkını-Seyran-nasıl-biri

Yalı Çapkını dizisinin baş karakterlerinden birisi olan Seyran Şanlı karakterine ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu hayat veriyor. Yalı Çapkını Seyran nasıl bir karakterdir? Seyran, en az ablası kadar güzel ve eğitimlidir. Hayatı boyunca okuyup kendi ayakları üzerinde durmanın hayalini kurar. Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de hırçınlaşabilen bir kızdır. İnatçılığı ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele etmekten asla vazgeçmez.

Mert Ramazan Demir / Ferit Korhan

yalı-çapkını-ferit-diziye-yeni-giren-oyuncular

Yalı Çapkını dizisinin As karakterlerinden birisi de Ferit Korhan karakteri. Dizide Ferit Korhan’ı Mert Ramazan Demir oynuyor. Yalı Çapkını Ferit nasıl bir karakterdir? Halis Ağa’nın en favori torunu, Orhan ve Gülgün’ ün biricik oğulları Ferit, şeker hatasıdır. Onun bu durumu aile içerisinde fazlaca şımartılmasına neden olmuştur. Kendisini çok seven Ferit, özünde özgüven eksiği olan birisidir. Bu nedenle terk edilmekten korkar. Bu yüzden Pelin ve Seyran arasında bir seçim yapamaz. Yaşadığı kötü şeyleri umursamayan Ferit bu olaylardan da hiç ders çıkarmaz.

Çetin Tekindor / Halis Korhan

yalı-çapkını-ana-karakterler-halis-ağa-nasıl-biri

Yalı Çapkını dizisinde en önemli karakterlerden birisi olan Halis Korhan karakterini usta oyuncu Çetin Tekindor canlandırıyor. Yalı Çapkını Halis Korkan nasıl bir karakterdir? Uzun yıllardır İstanbul’da yaşasa da geleneklerine körü körüne bağlı olan Halis Ağa, sağlık sorunları nedeniyle şirketi oğlu Orhan Korhan’a bırakmıştır. Ancak tüm önemli kararları yine de kendisi vermektedir. Otoriter, kuralcı, sert mizaçlı bir adam olan Halis Korkan, Seyran’ ın halası Hattuş’ a da sevdalıdır. Halis Ağa, odasında bir taraftan mücevher işlemeye çalışarak kendi bedenine meydan okurken, diğer tarafta tuttuğu günlüklerle de yaşadığı iç hesaplaşmaları ortaya serer.

Şerif Sezer / Hattuç Şanlı

yalı-çapkını-hattuç-hala-kimdir-nasıl-biri

Usta oyuncu Şerif Sezer yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde, Hattuç Şanlı karakterine hayat vermektedir. Yalı Çapkını Hattuş nasıl bir karakterdir? Hattuş zamanında Antep’in parmakla gösterilen kızlarından biriyken Halis Korhan’a olan aşkından dolayı kimseyle evlenmemiştir. Otorite sahibi, sert mizaçlı bir kadın olan Hattuş, babası ölene kadar hem psikolojik hem de fiziksel şiddete uğramış ve bu şiddeti içselleştirmiştir. O yüzden Kazım’ın kızlarına da karşı sert tavırlarını destekler.

Gülçin Santırıcıoğlu / İfakat Korhan

yalı-çapkını-ifakat-kimdir-nasıl-biri

Yalı Çapkını dizisinde evin büyük yengesi İfakat Korkan karakterini başarılı oyuncu Gülçin Santırıcıoğlu canlandırıyor. Peki, Yalı Çapkını İfakat Korhan nasıl bir karakterdir? Korhan ailesinin dul kalmış gelini olan İfakat, Halis Ağa’nın uygun görmesiyle yalıya gelin olarak gelmiştir. Henüz yirmili yaşlarda geçirdiği trafik kazası sonucu hem kocasını hem de karnındaki bebeği kaybetmiştir. Kayınvalidesinin kalbi yaşanan tüm bu olaylara dayanamamıştır. Üst üstüne gelen acılar ve kayıplar sonrasında ve Halis Ağa’nın onu oğlunun emaneti olarak görmesi İfakat’ı yalının hanımı konuna getirmiştir. Ailenin çıkarlarını her şeyden ve herkesten önde tutan İfakat’ın herkesten gizlediği çok önemli bir sırrı vardır.

Emre Altuğ / Orhan Korkan

orhan-korhan-kimdir-nasıl-biri-kim-oynuyor-emre-altuğğ

Yalı Çapkını dizisinde Orhan Korhan karakterini ünlü şarkıcı oyuncu Emre Altuğ canlandırıyor. Peki, Orhan Korhan nasıl biri? Başarı bir iş insanı olan Orhan’a ne yazık ki Halis Ağa’nın el yeteneği geçmemiştir. Bu nedenle işinde ne kadar başarılı olsa da babasını hiç bir zaman memnun edememiştir. Oğullarına kendine tanınandan daha fazla özgürlük tanır. Onlardan tek isteği Halis Ağa’nın önünde başını eğdirmemeleridir.

Gözde Kansu / Gülgün Korhan

ferit-in-annesi-gülgün-korhan-kimdir-kim-oynuyor-nasıl-biri-gözde-kansu

Yalı Çapkını dizisinde Gülgün Korhan karakterini Gözde Kansu canlandırıyor. Ferit ve Fuat’ın annesi olan Gülgün yıllar önce kariyerini bırakmış ve Orhan Korhan ile evlenmiştir. Seyran’ın en büyük destekçilerinden birisi olan Gülgün, kocası ile yengesi İfakat arasında olan yakınlaşmadan şüphelenmektedir. Orta sınıf bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Üniversitede mimarlık okurken Halis Ağa’nın oğlu Orhan’a uygun görmesi sonucu hiç tanımadan Orhan’la evlenmeyi kabul edip okulu bırakmıştır. Zamanla kendini çok geliştirmiş ve ailenin vitrin gelini rolünü üstlenmiştir. Gülgün, yaşanılan olaylarla yüzleşmekten kaçınan, ne olursa olsun görmezden gelmeyi seçerek hayatına devam edebilen bir kadındır.

Beril Bozan / Suna Şanlı

yalı-çapkını-suna-kimdir-nasıl-biri-kim-oynuyor

Dizide Seyran’ ın ablası Suna karakterini oyuncu Beril Bozan canlandırıyor. Kazım ve Esme’nin büyük kızı olan Suna, aynı zamanda Gaziantep’in parmakla gösterilen genç kızları arasındadır. Çevreye nazaran oldukça eğitimli olan Suna’nın hayali, mutlu bir yuva kurup yaşadığı konaktan kurtulabilmektir. Kardeşini ve annesini çok sever. İkisi için de her şeyi göze alabilecek yapıdadır. Korhan ailesine gelin gitmek üzereyken bir anda tüm hayatı değişmiştir.

Ersin Arıcı / Abidin

ferit-in-şoförü-abidin-kimdir-nasıl-biri-kim-oynuyor-ersin-arıcı

Dizide Ferit’in koruması ve şoförü karakteri Abidin’i oyuncu Ersin Arıcı canlandırıyor. Peki, Abidin nasıl bir karakter. Abidin’in Ferit ile aralarında şoför çalışan ilişkisinden çok abi kardeş ilişkisi mevcuttur. Babası o daha çocukken ölmüştür ve annesi yeniden evlenmiştir. Üvey babasının onu istememesi nedeniyle çocuk yaşta okulu terk edip İstanbul’a gelmiştir ve çoğu tekin olmayan pek çok işte çalışmıştır. Yıllar geçip büyüdükten sonra, bir gece şans eseri Orhan’ın hayatını kurtarır ve o gün bu gündür yalıda çalışır. Annesi ile ilişkisi sebebiyle kadınlara karşı güvensizdir.

Sezin Bozacı / Esme

seyranın-annesi-esme-kimdir-nasıl-biri

Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Suna’nın anneleri Esme karakterine oyuncu Sezin Bozacı hayat veriyor. Esme nasıl bir karakter? Kazım’ ın karısı olmasına karşın evde sözü geçmeyen biridir. Hattuş halanın hükümranlık sürdüğü konakta çocuklarının gelecekleri dahil hiç bir konuda söz hakkı yoktur. Evin tüm yönetimini Hattuş Hala sağlar. Yoksul bir ailede büyümüştür. Eğitimsizdir. Evlenirken fikri dahi sorulmamıştır. Evlendikten sonra kocası Kazım, cahil olduğu için yanına yakıştıramamış, evde adeta bir hizmetçi gibi konumlandırmıştır. Esme ise, bunları yadırgamayan, hayatın doğal akışı olarak gören bir yapıya sahiptir. Esme’nin tek motivasyonu kızlarının iyi birer evlilik yapıp mutlu olmalarıdır.

Diren Polatoğlulları / Kazım Şanlı

seyranın-babası-kazım-ağa-kimdir-nasıl-biri-kim-oynuyor-diren-polatoğulları

Dizide en çok dikkat çeken karakterlerden birisi olan Kazım Şanlı karakterine oyuncu Diren Polatoğlulları hayat vermektedir. Peki Kazım Ağa nasıl biridir? İki kızına ve eşine kötü davranan bir karakter olarak karşımıza çıkan Kazım Ağa, acımasız bir karakterdir. Kazım karısı Esme’ye ilk görüşte aşık olmuştur. Fakat evlendikten sonra karısını cahil, ezik, görgüsüz bularak yanına yakıştıramamıştır. Tam bir miras yedi olan Kazım Ağa, babasından kalan tüm malları satmıştır. Çalışmaktan hiç haz etmez. Lüks yaşamayı seven Kazım Ağa’nın tek umudu en iyi eğitimler aldırdığı kızlarıdır. Kızlarını Gaziantep’in en zengin ailelerine gelin vermeyi planlayan Kazım Ağa, Suna’nın Halis Ağa’nın torununa istenmesiyle amacına ulaşır.

2. Sezonda Yeni Giren Oyuncular

Star TV’nin izlenme rekoru kıran dizi Yalı Çapkını 2. Sezonda giren oyuncuları başlığımızın altında bulabilirsiniz.

Binnur Kaya / Halis Ağanın Kızı Nükhet Korhan

yali-capkini-nukhet-kimdir-gercekte-kim-binnur--halis-ağanın-kızı

Usta oyunca Binnur Kaya ‘Yalı Çapkını’ dizisine dahil oldu. Halis Ağa’nın aralarında husumet olduğu bilinen kızı Nükhet, Yalı Çapkını dizisinin 2. Sezonun ilk bölümünde diziye dahil oluyor. Londra’da yaşamakta olan Nükhet’in konağa dönüşü tüm dengeleri altüst edecektir.

Tarık Emir Tekin / Halis Ağanın Torunu

yalı-çapkını-halis-ağanın-torunu-kaya-kimdir-gerçekte-kim-oynuyor-tarık-emir-tekin

Daha önce TGRT Haber’de belirtilen bilgilere göre; Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; “Yalı Çapkını” dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor. Star TV‘nin fenomen dizisinde geçen sezon sonundan beri yalıya gelmesi beklenen Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) torunu Kaya karakterini genç oyuncu Tarık Emir Tekin canlandıracak.

Cemre Gümeli /

yalı-çapkını-yeni-giren-oyuncular

Star TV’nin popüler dizisi Yalı Çapkını yeni sezonu geçtiğimiz hafta başladı. Dizye yeni sezonunda ünlü isimler diziye dahil olmaya devam ediyor. Yalı Çapkını Yeni Oyuncuları listesine bir isim daha katıldı. İlk bölümde Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin’in dizinin kadrosuna dahil olduğu diziye iddialı ve güzel oyuncu Cemre Gümeli dahil oldu. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Meryem karakterine hayat veren, geçen sezon da yine OGM Pictures’ın ‘Yüzyıllık Mucize'”‘ dizisinde Zerrin Tekindor’un gençliğini canlandıran Cemre Gümeli’nin Yalı Çapkını dizisindeki rolü henüz bilinmiyor.

Mehmet Bilge Aslan (Profesör Ahmet Güneyer)

yalı-çapkını-yeni-girenler-mehmet-bilge-alan-profesor-ahmat

Son olarak Cam Tavanlar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Mehmet Bilge Aslan Yalı Çapkını dizinde Profesör Ahmet Güneyer karakteriyle dahil oldu. Profesör Ahmet Güneyer, Ferit’in hayatını kurtaran doktor olarak karşımıza çıktı.

Yalı Çapkını Konuk Oyuncular / Yeni Eski

Yalı Çapkını Yeni Oyuncuları arasında diziye uzun süre dahil olmayan konuk oyuncular da yer alıyor. Başlığımızda söz konusu oyuncuları görebilirsiniz.

  • Mine Tugay / Defne
  • Fırat Çelik / Efe
  • Baran Bölükbaşı / Tarık
  • Toprak Sağlam / Zerrin
  • Ediz Akşehir / Saffet
  • Cansu Fırıncı / İbrahim
  • Tufan Gökpınar / Serter
  • Hakan Aydın / Serter’in dayısı
  • Menderes Samancılar / Necip Usta
  • Muhammed Cangören / Saffet Ağa
  • Bilge Can Göker / Nazan

Diğer Oyuncu Kadrosu

Yalı Çapkını dizisi ana karakterleri dışında çok sayıda oyuncu rol almaktadır.

  • Doğukan Polat / Fuat
  • Öznur Serçeler / Asuman
  • İrem Altuğ / Sultan
  • Sezin Bozacı / Esme
  • Hülya Duyar / Şefika
  • Yiğit Tuncay / Latif
  • Buçe Buse Kahraman / Pelin
  • Cansu Fırıncı / İbrahim
  • Selen Özbayrak / Dicle
  • Umut Gezer / Yusuf
  • Muhammed Mustafa / Karlos
  • Yağız Ata Dinçer / Fırat
  • Menderes Samancılar / Necip
  • Teksin Pircanlı
  • Selçuk Çelik
  • Ulaş Çınar
  • Dilek Kaya
  • Nilüfer Kılıçaslan
  • Rana Alıç
  • Barış Akdeniz / Halis Ağa gençlik

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Yeni Oyuncuları

Yalı Çapkını Dizisi Kim Kimdir Detaylı Liste

Mucize Doktor’a Konuk Oyuncular Geldi!

EDHO Dizisi Yeni Sezon Oyuncuları

Bir Cevap Yazın