Kanal 7'de Pakistan Dizileri Türkçe Dublajlı Yayınlanmaya Başladı! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7’de Türkçe Dublajlı Pakistan Dizileri Yayınlanmaya Başladı

kanal-7'de-pakistan-dizileri-başlıyor

Kanal 7’de Pakistan Dizileri Başlıyor!

Kanal 7’de Pakistan Dizileri Ekranlara Gelmeye Başlıyor. Uzakdoğu ve Hint Dizilerinin kanalı Kanal 7’den bir ilk daha. Kanal 7, dünyaca ünlü Kore ve Hint dizilerinden sonra çok sevilen Pakistan Dizilerini de kitaplığına dahil etme kararı aldı. Yayınladığı arkası yarın dizileriyle büyük beğeni kazanan Kanal 7′ in ilk Türkçe Dublajlı Pakistan dizisi Kardelen adıyla seyirci karşısına çıkacak. Peki, Hangi Pakistan dizileri yayınlanacak? 2023 sezonunda Kanal 7’de yayınlanması planlanan daha önce Türkçe altyazılı olarak izlediğimiz dizileri artık Türkçe Dublajlı Pakistan dizileri olarak izleyebileceksiniz. Detaylı liste Film Dizi Haber yazımızda bulabilirsiniz.

Pakistan Dizileri Kanal 7’de Başladı!

Yayınladığı Asya dizileriyle Türk televizyonlarına yeni bir soluk getiren Kanal 7, bu kez Pakistan dizileriyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Yeni maceralara yelken açan kanalın ilk Pakistan dizisi, orijinal adıyla Meray Humnasheen oldu. Türkçe dublajlı adı Kardelen olarak tanıtımı yapılan 2022 yapımı Pakistan televizyon dizisi yayınlandığı dönemde de büyük ilgi görmüştü.

Sakın Söyleme / Khaani
kanal-7-yeni-başlayacak-pakistan-dizileri-sakın-söyleme

Kanal 7’de heyecanla beklenen Pakistan dizilerinden bir yenisi daha ekranlara geliyor. Orijinal ismi, Khaani olan dizi Türkçe dublajlı adı Sakın Söylemeolarak seyirci karşısına çıkacak. Başrollerini; daha önce Seni Kalbime Yazmışlar (Aye Musht-E-Khaak) dizisinde oynayan Pakistanlı oyuncular Feroze Khan ve Sana Javed’in paylaştığı dizi, öldürdüğü adamın kız kardeşine aşık olan Mir Hadi ve kardeşinin ölümüyle hayatı cehenneme dönen Sanam Khan’ın dramatik hikayesini ele alıyor.

Acının ve pişmanlığın karanlığında yaşanan bir aşk hikayesini anlatan Sakın Söyleme 19 Aralık 2023’ten itibaren hafta içi her gün 23:15’te Kanal 7’de yayınlanacak.

Sakın Söyleme Tüm Bölümleri İzlemek İçin Tıklayın

Vazgeçemem / Ishq Hai

vazgeçemem-yeni-pakistan-dizisi

Kanal 7’de Pakistan Dizileri rüzgarı esmeye devam ediyor. Birbirinden güzel dizilerden sonra yeni bir dizi daha ekranlara start verdi. Orijinal adı Ishq Hai, Türkçe ‘ye çevrilmiş adı Vazgeçemem dizisi, Kanal 7’de gösterilmeye başladı. Başrollerini ünlü Pakistanlı oyuncular; Minal Khan ve Danish Taimoor’un paylaştığı ´Vazgeçemem´ dizisi, Şahzaib ve İsra’nın dram dolu aşk hikayesini işliyor.

Kanal 7’de Yeni Bir Aşk Serüveni Başlıyor!

Yeni bir aşk serüveninin kapılarını açtığı Romantik Dram türündeki 2021 yapımı Vazgeçemem dizisi, toplam 38 bölümden oluşuyor. Heyecanın doruğa çıktığı dizinin konusu ise şöyle;

İsra ve Shahzaib birbirlerine aşıktır ve evlenmek isterler. Ancak Shahzaib’in annesi, Shahzaib’i yeğeniyle evlendirmek istediği için bu ilişkiye karşı çıkar. İsra’yı deli gibi seven Şahzaib, annesine İsra ile evlenmek istediğini söyleyince kızılca kıyamet kopar. Bu evliliğe şiddetle karşı çıkan annesini karşılarında gören Şahzaib ve İsra’yı zor günler beklemektedir.

Vazgeçemem Ne Zaman Başlayacak?

Aşkın ve hüznün hat safhalarda yaşandığı karşılaştığı tüm engelleri aşkı uğruna aşmaya çalışan İsra ve Şahzaib’in zorluklarla dolu aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Vazgeçemem’ 1 Kasım Çarşamba gününden itibaren hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7′ de olacak.

Vazgeçemem Pakistan Dizisi 1. Bölüm İzlemek İçin Tıklayın

Mutlu Ol / Mere Humsafar

yeni-pakistan-dizisi-mutlu-ol

Kanal 7’de Türkçe dublajlı Pakistan dizileri yayınlanmaya devam ediyor. Pakistan’ ın yoğun ilgi çeken ve adından çokça söz ettiren dizilerin ekranlara geldiği kanala bir yenisi daha ekleniyor. 4 Ekim 2023 tarihinden itibaren hafta içi her gün ekranlara gelecek dizi Mutlu Ol olacak. Orijinal ismi Mere Humsafar olan Türkçe ‘ye çevrilmiş adı Mutlu Ol olan dizisi, oldukça zor bir dönemden geçen Hena ile yurt dışından yeni dönmüş Hamza’nın fedakarlıklarla dolu aşk öyküsünü konu alıyor.

Mutlu Ol Fedakarlığın ve Aşkın Hikayesini Ekranlara Taşıyor!

Kanal 7 ekranlarının yeni Pakistan dizisi ‘Mutlu Ol’; fedakarlığın ve aşkın hikayesini ekranlara taşıyor. Heyecanla beklenen dizinin hikayesi ise şöyle;

Babası tarafından küçük yaşta terk edilen Hena ve onun zorlu yolculuğunda kurtarıcısı olan Hamza’nın aşkı yürekleri ısıtacak. Üvey annesi tarafından istenmediği için ailesinden uzaklaşmak zorunda kalan Hena, amcasıyla yaşamaya başlar. Fakat yengesi Hena’ya eziyet eder ve onu evde istemez. Bunca eziyete rağmen gidecek yeri olmadığı için sesini çıkaramayan Hena, büyük bir bunalıma girer. Raees Hala’yı akli dengesi yerinde olmayan çalışanı Naveed ile evlendirmeyi planlar. Hena’nın hayatındaki her şey kötü giderken karşısına Hamza çıkar. Hayata yeniden tutunan Hena tüm bu sıkıntılı ve zor günlerin ardından kendisi için güzel günleri umut etmektedir.

Mutlu Ol Ne Zaman Başlayacak?

Hamza ile Hena’nın fedakarlıklarla dolu derin aşkının hikayesini anlatan ‘Mutlu Ol’ dizisi 04 Ekim’den itibaren hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’ ekranlarında olacak. Toplam 20 bölümden oluşan Mutlu Ol dizisi 31 Ekim 2023 tarihinde final yaptı. Diziyi izlemek isteyenler ya da yeniden izlemek isteyenler tüm bölümlere Kanal 7 Pakistan Dizileri youtube kanalını ziyaret ederek ya da aşağıdaki linki tıklayarak erişebilirler.

Mutlu Ol Tüm Bölümler İzle

Mutlu Ol Pakistan Dizisi Oyuncuları

Mere Humsafar, Mutlu Ol dizisinin oyuncu kadrosunda; Hania Aamir, Farhan Saeed, Samina Ahmad, Saba Hameed, Waseem Abbas, Tara Mahmood ,Amir Qureshi, Alyy Khan, Zoya Nasir,Hira Khan, Hira Umer, Omer Shahzad, Syeda Iman Zaid, Farah Nadeem adlı Pakistanlı oyuncular yer alıyor.

Yalnız Beni Sev / Kaisi Teri Khudgarzi / Zoraki Aşk

kanal-7-pakistan-dizileri-yalnız-beni-sev

Pakistan’ da Kaisi Teri Khudgarzi adıyla yayınlanan mini dizi, yayınlandığı dönem milyonların beğenisi kazanmayı başardı. 2022 yapımı Pakistan dizisi Kanal 7′ de Yalnız Beni Sev ismiyle ekranlara geliyor. Aşkın sınırlarını zorlayan dizi yayınladığı dönemde çok eleştiri alsa da 1 milyar kişiye ulaşan İlk Pakistan Draması oldu. Shamsher ve Mahek’in arasındaki aşk rüzgarı o kadar beğenildi ki dizi, Lux Style Ödülleri’nde dört aday gösterildi ve En İyi TV Oyunu dalında Lux Style Ödülü’nü kazandı .

Yalnız Beni Sen Engebeli Aşk Hikayesiyle İzleyiciyle Buluşuyor!

Kanal 7’nin yeni Pakistan dizisi Yalnız Beni Sev, Shamser ve Mahek arasındaki engebeli aşk hikayesiyle seyirciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Aşkın doruğa çıktığı dizinin konusu ise şöyle;

Mahek ve Shamser’in arasındaki ilk görüşte başlayan aşkı ekranlar taşıyan Yalnız Beni Sev, Mehak, babası Akram annesi Naheed ve küçük kız kardeşi ile mutlu bir hayat yaşayan genç ve iyi bir kadındır. Mehak, kuzeni Ahsan ile nişanlıdır, ancak Ahsan’ın annesi Andaleep oğlunun Mahek ile evlenmesini istemez. Mehak’ın babası Akram bir gün yolda kibirli gencin birini rahatsız ettiğini görür ve yanına gider, gittiğinde adam Akram’a silah doğrultur. Mehak bu durumdan çok korkar, kibirli genç Shamsher Mehak’ı ilk gördüğü anda ona aşık olur.

Yalnız Beni Sev / Kaisi Teri Khudgarzi Oyuncu Kadrosu

Beğenilen dizi Yalnız Beni Sev oyuncunları arasında; Dur-e-Fishan Saleem ( Mehak), Danimarka Taimoor’u (Shamsher), Nauman Ijaz (Dilawar), Shahood Alvi (Akram), Atika Odho (Mehwish), Hammad Shoaib (Ahsan), Zainab Qayyum (Andaleep), Tipu Sharif (Dara), Adnan Shah Tipu (Sheru) gibi isimler bulunuyor.

Yalnız Beni Sev Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Aşkın gücünü entrikalarla yansıtan ‘Yalnız Beni Sev’ 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’ de yayınlanacak. Toplam 17 bölümden oluşan mini dizi Yalnız Beni Sev, 3 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan bölümle final yaptı. Diziyi tekrar izlemek isteyenler Kanal 7 Pakistan dizileri Youtube kanalını ziyaret edebilir ya da aşağıdaki linki tıklayabilir.

Yalnız Beni Sev Tüm Bölümler İzle

Seni Kalbime Yazmışlar / Aye Musht-E-Khaak

kanal-7-yeni-pakistan-dizisi-seni-kalbime-yazmışlar

Yayınladığı Uzakdoğu dizileriyle kalplere taht kuran Kanal 7’den yine içinizi ısıtacak bir dizi daha ekranlara geliyor. Orijinal ismi Aye Musht-E-Khaak, Türkçe dublajlı ismi Seni Kalbime Yazmışlar dizisi, iki aşığın sürükleyici aşk hikayesini konu alıyor. Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören 2022 yapımı dizide entrika ve dram tavan yapıyor.

Seni Kalbime Yazmışlar İki Zıt Karakterin Saplantı Aşk Öyküsünü Anlatıyor!

Ülkesinde seyircinin kalbine taht kuran Aye Musht-E-Khaak / Seni Kalbime Yazmışlar, iki zıt karakterin saplantılarla dolu aşk hikayesini konu alıyor. Romantik Dram türündeki dizinin konusu ise şöyle;

Dua tatlı ve masum bir kızdır ve Allah’a ve dinine büyük bir inançla bağlıdır. Güçlü değerleri ve ahlakı, aldığı kararlarda kendinden emin ve kararlı olmasını sağlar. Mustajab “Bobby” Ahmed, kiminle evlenirse onu hemen seveceğini düşünen narsist bir Ateisttir. Bununla birlikte hayata gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşan, planlamaya inanan, yakışıklı bir gençtir. Farklı inancı ve savurgan tavrı onu çevresindekilerden ayırır. Mustajab Dua’ya aşık olunca Dua’nın hayatında işler şaşırtıcı bir hal alır. Ancak Dua aynı duygulara karşılık vermeyi reddeder. Reddedilmeye alışık olmayan Mustajab tedirgin olur ve Dua’ya olan düşkünlüğü kısa sürede saplantıya dönüşür.

Seni Kalbime Yazmışlar Oyuncu Kadrosu

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda; Feroze Khan (Mustajab “Bobby” Ahmed rolünde), Sana Javed (Dua), Asad Sıddıki (Dua’nın kardeşi Dayyan ‘Dayi’), Şabbir Jan (İmam Sahib), Shahood Alvi , (Dua’nın babası Sajjad), Iffat Rahim (Mustajab’ın annesi Shakeela), Sadaf Aashan ( Dua’nın annesi Nimra) gibi oyuncular yer alıyor.

Seni Kalbime Yazmışlar Ne Zaman Başlayacak?

Dram, romantizm ve çıkmazlarla dolu bir aşk öyküsünü konu alan Seni Kalbime Yazmışlar 15 Ağustos 2023 tarihinden itibaren hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’de yayınlanmaya başlayacak. Toplam 30 bölümden oluşan diziyi kanal 7 birleştirerek yayınladığı için dizi, 6 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan 18. Bölümüyle Final yaptı. Seni Kalbime Yazmışlar dizisini tekrar izlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Seni Kalbime Yazmışlar Tüm Bölümler İzle

Kader İsterse / Muskhil

kanal-7-yeni-başlayacak-pakistan-dizileri-kader-isterse

Kanal 7’nin Türk izleyicisiyle buluşturduğu ikinci Pakistan dizisi orijinal ismi Muskhil olan Kader İsterse dizisi olacak. Bir zamanlar çok yakın olan iki arkadaşın dostluğunu aşk ile sınayacak olan 2023 yapımı Pakistan dizisi Kader İsterse 49 bölümden oluşuyor.

Dostluğun Yalan İle Sınavı Kader İsterse!

İzleyici ve eleştirmenlerden olumlu eleştiriler alan Kader İsterse’ nin konusu ise şöyle;

Mütevazi bir geçmişe sahip olan Samin, aile değerlerini anlayan ve saygı duyan genç ve iyi kalpli bir kızdır. Harim ise, anlayışsız bir ailede büyüyen ve gözünü bürüyen hırsla en yakın dostuna ihanet eden biridir. Harim Faraz’a saplantılı duygular besler. Fakat babası Harim’i bir başkasıyla evlendirmek ister. Bunu duyan Harim Samin aracılığıyla Faraz’a mesaj göndermek ister. Bu durum Faraz ve Sarim’i hiç beklemedikleri bir zorluğa düşürür. Ailesinin gururunun ayaklar altına alınmasına razı olmayan Samin Faraz ile evlenmek zorunda kalır.

Bir yanda ailesinden gördüğü terbiyeyle herkesi kendisine hayran bırakan Samin, diğer yanda sürekli hırslarına yenik düşen Harim sizleri ekran başına kilitlemeye aday.

Kader İstese Ne Zaman Başlayacak?

Kendi çıkarları için başka hayatları karartan Harim ile dostu uğruna bambaşka bir hayata yelken açan Samin’in gelgitlerle dolu yaşantılarını konu alan Kader İsterse dizisi 16 Ağustos 2023′ den itibaren hafta içi her gün saat 16.30’da Kanal 7 ekranlarında olacak. Kanal 7’nin bölüm birleştirmesiyle 23 bölüm olarak yayınlanan Kader İsterse dizisi 15 Eylül 2023 de yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Kader İsterse tüm bölümlerini tekrar izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kader İsterse Tüm Bölümleri İzle

Pakistan Dizisi Kardelen’in Konusu

kanal-7-yeni-pakistan-dizisi-kardelen

Kanal 7’de başlayacak yeni Pakistan dizisi Kardelen; Misbah Ali Syed tarafından yazılmış, Ali Faizan tarafından yönetilmiş ve Abdullah Kadwani ve Asad Qureshitarafından üretilmiştir. 2022 yapımı Pakistan televizyon dizisinin hikayesi, Ailesinin bulunamaması nedeniyle kaybettiği ve bunu başarmak için çeşitli engellerle karşılaştığı için bölgesine tıbbi bakım getirmeyi amaçlayan hevesli bir doktorun yolculuğu etrafında dönüyor. Tek hayali doktor olmak isteyen Khajista’nın öyküsünü izleyicilere anlatan Kardelen dizisi orijinalinde toplam 43 bölümden oluşuyor.

Kardelen Dizisi Oyuncuları

Kardelen dizisi oyuncu kadrosunda ünlü Pakistanlı oyuncular; Hiba Buhari, Ahsan Khan, Shahzad Sheikh, Syed Jibran yer alıyor.

Kardelen Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

Kardelen Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Kanal 7’de Pakistan Dizileri başlıyor. Heyecanın doruğa yükseldiği aşkın ve gücün karşı karşıya kaldığı Kardelen dizisi 17 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 16:15’te Kanal 7’de yayınlanıyor.

Hangi Pakistan Dizileri Yayınlanacak?

Kanal 7 Pakistan dizileri Türk televizyonlarına yeni bir soluk katmaya geliyor. Kanal 7’nin kısa bir süre önce verdiği haber sonrasında Pakistan dizilerinin tutkunu olanlar hangi dizilerin yayınlanacağını merak etmeye başladılar. Şu an için kanal sadece Kardelen dizisinin tanıtımını yapsa da yayınlanan tanıtımdan daha çok dizinin geleceğinin ipucunu da verdi. Yayınlanacak dizilerin listesi henüz netleşmese de bilgi geldikçe yazımıza ve Film Dizi Haber sitemizde olacak.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kanal 7’de 2023 Sezonu Yeni Hint Dizileri Başlıyor

Kanal 7’de Türkçe Dublajlı Tayland Dizileri Yayınlanıyor

Kanal 7 Youtube ve Facebook’ta Türkçe Seslendirmeli Hint Dizileri Yayınlıyor

Kanal 7’de Yayınlanacak Kore Dizileri

Kanal 7’de Bir Hint Dizisi Daha Başlıyor!

Sen Beni Final Tarihi Belli Oldu

Yeni Sezonda Başlayacak Diziler ve Kanalları

2024 De Başlayacak Yeni Diziler

Bir Cevap Yazın