Bıçak Sırtı Hint Dizisi Swaragini Kaç Bölüm? Finalde Neler Olacak? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Bıçak Sırtı Kaç Bölüm Sonra Bitecek?

Bıçak-Sırtı-Hint-Dizisi-Swaragini-Kaç-Bölüm

Bıçak Sırtı Hint Dizisi Swaragini Kaç Bölüm?

Yayınladığı Hint dizileri ile izlenme raporlarında ilk sıralarda yer alan Kanal 7 uzun bir aradan sonra geçtiğimiz günlerde yeni bir Hint Dizisi daha yayınlamaya başladı. Orijinal adı Swaragini Türkçe dublajlı adı Bıçak Sırtı olan Kanal7’nin yeni Hint Dizisi yine herkes tarafından büyük ilgi gördü. Uzun soluklu Hint dizilerine alışık olan seyirciler daha dizi başlar başlamaz Bıçak Sırtı Hint Dizisi Swaragini Kaç Bölüm sürecek merak etmeye başladılar bile. Ortalama bir buçuk yıl süren dizilere nazaran daha kısa soluklu olacak olan Bıçak Sırtı dizinin ne zaman, kaç bölüm sonra final yapacağını / biteceğini ve finalde neler yaşanacağını Film Dizi Haber olarak sizler için araştırdık.

Bıçak Sırtı Ne Zaman Başladı?

Kanal 7 2019 yeni sezon dizisi olarak başlayan Bıçak Sırtı Hint dizisinin 1. bölümü 17 Ekim 2019 Perşembe akşamı yayınlanmaya başladı. Ve dizi hafta için akşam 21.30’da yayınlanmaya devam etti.

Bıçak Sırtı Ne Zaman – Hangi Tarihte – Kaç Bölüm Sonra Final Yapacak?

swaragini-bıçak-sırtı-bitiş-tarihi

2 Mart 2015 ile 14 Aralık 2016 tarihleri arasında Colors TV’de yayınlanan Swaragini / Bıçak Sırtı dizisi Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün akşam kuşağında yayınlanıyor. Orijinal 22 dakikalık bölüm sayısı 469 olan dizi Türkiye’de 4’er bölüm olarak yayınlanıyor. Bu nedenle gösterilecek toplam bölüm sayısı 156 olacak olan dizi 20 Mart 2020 Cuma günü final yapacak.

Bıçak Sırtı Bittikten Sonra Hangi Dizi Başlayacak?

Bıçak Sırtı dizisinin Mart ayında final yapmasından sonra yerine muhtemelen yeni bir Hint Dizisi daha yayınlayacak. Şu an için yayınlanacak yeni dizi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili açıklama geldiğinde yazımızda ve Film Dizi Haber sitemizde olacak.

Bıçak Sırtı/ Swaragini Konusu Ne?

bıçak-sırtı-ne-zaman-bitecek

Farklı kültürlere sahip iki kız arkadaşın kaderlerinin birlikte yazıldığı bir hikayeyi anlatan dizide iki kız arkadaş arasında yaşanan acı tatlı ilişkiyi anlatıyor. Gerçekte iki kız kardeş olan Swara ve Ragini bu durumdan habersiz iki iyi arkadaştırlar. Swara’nın annesi Sharmishtha Bose ile Ragini’nin babası Shekhar Gadodia geçmişte gizli aşk yaşamışlardır. İyi arkadaş olan Ragini ve Swara kısa bir süre sonra anne ve babaları aralarındaki gizli ilişkiyi öğrenirler. Onlar artık yarı kız kardeştirler ve bundan ikisi de memnundurlar.

Ragini ve Swara’nın Diğer Bir Ortak Noktası Laksha’dır

Komşu olmalarına karşın her zaman kavga eden bir aileye sahip olan Ragini ve Swara’nın diğer bir ortak nokta vardır. O da yakışıklı Lakshya’dır. Lakshya gizliden Swara’yı sevmektedir. Ancak Ragini ile evlendirilmek istenir. Ragini ilk zamanlar evlenmeyi reddeder çünkü onun Swara’yı sevdiğini biliyordur. Ancak Lakshya’nın Swara’ya olan şevkati ve ilgisi bir süre sonra Ragini’nin Swara’dan nefret etmesine neden olur.

Lakshya İki Kız Kardeşin Arasında Kalır

bıçak-sırtı-son-bölüm-ne-zaman

İki kız kardeşin kendisine olan duygularının farkında olan Lakshya iki kızın arasında kalır. Aşkın dosluğun ve yanında bolca da entrikanın olduğu dizi diğer Hint dizileri gibi tekrar tekrar izlenecek gibi.

Bıçak Sırtı Finalde / Son Bölümde Neler Yaşanacak?

Bıçak Sırtı dizisinin finalinde bölümünde yine heyecan dolu sahneler yaşanacak. Nikhil ve Mansi adındaki kötü kişiler Durga ailesini rehin alırlar. Ve karşılığında Durga’nın tüm mücevherlerini isterler. Lakşi’nin buna karşı çıkması nedeniyle başlarına dert olacağı düşünen Mansi onu adamlarına kötü bir şekilde dövdürür. Lakşi yediği dayak nedeniyle bilinçsiz bir şekilde yere yığılır. Adamlardan birisi onu adaya çıkarır. Ancak Lakşi aslında kendindedir. Ortamdan kurtulmak için baygın numarası yapmıştır. Bir anlık hamle ile kendisini odaya götüren adamı etkisiz hale getirerek maskesini alır ve Mansi’nin yanına gider.

Lakşi Maskeli Adamları Etkisiz Hale Getirse de Amacına Ulaşamaz

Mansi’ye Laksi’yi odaya kilitlediğini söyler. Bir bahane ile adamları tek tek dışarı çıkaran Lakşi, onları etkisiz hale getirse de amacına ulaşamaz. Laksi bir süre sonra yakayı ele verir. Bunun üzerine Mansi küçük kız Mişka’yı öldürmekle tehdit edince Sanskar ve Swara mücevherleri Mansi’ye verir ve ailelerini serbest bırakmalarını isterler.

Mansi’nin Tek İstediği Swara’yı Öldürmektir

bıçak-sırtı-finalde-neler-yaşanacak

Mücevherleri alan Mansi onların çok saf olduklarını asıl amacının Swara’yı öldürmek olduğunu söyler. Ve Nikil’den Swara’yı öldürmesini ister. Tüm ailenin nefesi tutulmuştur. Swara’yı kurtaracak güçleri yoktur. Sadece birbirlerinin ellerini tutabiliyorlardır.. Adam Swara’nın başına silahı dayar ve 3’den geriye sayar. Ve silah sesi duyulur. Swana’nın ölümüne tanıklık etmek istemeyen aile gözlerini kapatmışlardır. Silah sesinden sonra gözlerini açtıklarında Mansi’yi yerde kıvrandığını görürler. Etraflarına baktıklarında polisin tam zamanında yetiştiğini görürler.

Bıçak Sırtı Finalde Herkesi Mutlu Son Bekliyor

Aşkın entrikanın hız kesmediği Bıçak Sırtı dizisinin final bölümünde herkesi mutlu bir son bekliyor. Swara ve Ragini’nin kimle evleneceği sorusu dizinin son bölümünde cevap buluyor. Bıçak Sırtı nasıl bitecek? Dizinin mutlu sonla bitecek final heyecanını bozmamak için tüm sorunların cevaplarını, onların kimle evlendiğini ve tüm yaşananları final bölümünde birlikte öğrenmeye bırakıyoruz.

Bir Cevap Yazın