İkimizin Yerine Hint Dizisi Konusu İle Balika Vadhu Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yeni Hint Dizisi İkimizin Yerine Hikayesiyle Etkiliyor!

İKİMİZİN YERİNE HİNT DİZİSİ KONUSU

Yaz mevsiminin sonuna yaklaşırken televizyon kanallarının yeni sezon hazırlıkları da tam gaz devam ediyor. 2018-19 sezonuna birbirinden iddialı Türk dizileri başlamak için gün sayarken aynı heyecan Hint dizilerinde de devam ediyor. Yeni sezonda Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Türkçe dublajlı adı İkimizin Yerine olacak olan dizinin Orijinal ismi ise, Balika Vadhu. Kısa bir süre sonra final yapacak olan Kördüğüm dizisinin yerine yayınlanmaya başlayacak olan dizinin orijinal 2 sezon ve toplam 2 bin 245 bölümden oluşuyor. İkimizin Yerine Hint Dizisi Konusu tıpkı yerine yayınlanacağı Kördüğüm dizisi gibi iki çocuğun hikayesini anlatıyor. Peki, İkimizin Yerine Ne Zaman Başlayacak? İşte İkimizin Yerine Kanal 7 Hint Dizisi – Balika Vadhu oyuncuları ve detaylar…

İKİMİZİN YERİNE KÜÇÜK YAŞTAKİ ÇOCUKLARIN BÜYÜK HİKAYESİ ANLATILIYOR

ikimizin yerine hint dizisi

Kördüğüm dizisinin kısa bir süre final yapmasından sonra Kanal 7 Hint Dizileri arasına yeni bir dizi daha katılacak. Orijinal ismi Balika Vadhu olan dizi Türkçeye çevrilmiş olarak İkimizin Yerine olarak seyirciyle buluşacak. İkimizin Yerine Hint Dizisi Konusu, Kördüğüm dizisinde olduğu gibi iki yeni çocuğun büyüme hikayelerinin anlatıyor. Toplumsal sorunların ön plana çıktığı dizi de küçük yaşta yeni evlerine ve ailelerine alışmaya çalışan çocukların büyük hikayesi izleyiciyi etkisi altına alacak. Türkiye’de yayınlanan Küçük Gelin dizisinin Balika Vadhu diziden esinlenerek çekildiği iddia ediliyor.

YAKLAŞIK 1 BUÇUK YIL EKRANDA OLACAK

İkimizin Yerine konusu itibarıyla tıpkı Sev Yeter, Ah Kalbim ve Kördüğüm adlı Hint dizileri gibi 2 binden fazla bölümden oluşan bir arkası yarın dizisi. Bu nedenle de gösterim süreleri oldukça uzun. Orijinalinde 20 dakikadan oluşan diziler Türkiye’de bir saatlik bir sürede 4 bölüm birleşik olarak gösteriliyor. Bu nedenle diziler Türkiye’de kendi ülkelerine göre daha kısa sürede bitse de yine de uzun bir zamanı kapsıyor.

İkimizin Yerine kaç bölüm? Ne zaman bitecek?

İkimizin Yerine konusu detaylı olması nedeniyle 8 Sezon ve toplam 2.245 bölümden oluşuyor. Türkiye’de yayınlanacak bölüm 4 bölüm birleşerek 561 bölüm olarak ekranlara gelecek. Bu da dizinin yaklaşık 1 buçuk yıl ekranlarda olacağı anlamına geliyor. 2019 -2020 yeni sezonunda da devam edecek dizi 2020’nin Şubat ayında final yaprak ekranlara veda edecek.

İkimizin Yerine Ne Kadar Sürecek? Final Nasıl Olacak?

HİNDİSTAN’IN EN ÖNEMLİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

ikimizin yerine ödül

Hindistan’da 21 Temmuz 2008 ile 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında tam 8 yıl yayınlanan Balika Vahdu – İkimizin Yerine dizisi gösterildiği tüm sezonlarda izlenme rekorları kırmıştır. En İyi Yönetmen, En İyi Drama, En İyi Çocuk Sanatçı ve En İyi Kadın Oyuncu dallarında Hindistan’ın en önemli ödüllerini alan dizi toplama 18 ülkede farklı dillerde gösterilmiştir.

İKİMİZİN YERİNE NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Şu sıralar finale doğru hızla yaklaşan ve 7 Eylül akşamı ekranlara veda edecek olan Kördüğüm Konusu ve oyuncularınin yerine başlayacak olan İkimizin Yerine Hint dizisi 9 Eylül Cumartesi gününden itibaren saat 16.30’da başlayacak.

İKİMİZİN YERİNE GENEL KONUSU

ikimizin yerin oyuncu kadrosu

İkimizin Yerine Hint Dizisi Konusu, Anandi ve Jagdish isimli iki çocuğun hikayesi ile başlar. Anandi ve Jagdish iki çocuktur ve aileleri tarafından 8 yaşında zorla evlendirilirler. Anandi bu evlilikte başta çok zorlansa da büydükçe kocası Jagdish’e bağlanır ve ona aşık olur. Ancak Anandi’nin bu aşkına kocasından karşılık bulamaz çünkü kocası Gauri isimli bir kıza aşıktır. Jagdish bir süre sonra Anandi’den boşanmak ister. Anandi istemese de kocasından ayrılır ve kocası hemen sevdiği kız Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi ise Gauri’yi gelinleri olarak kabullenmez çünkü Gauri Jagdish’in ailesinden koparmak için elinden geleni yapar. Gauri’nin çirkin yüzünü gören Jagdish hatasını anlar ve karısı Anandi’ye geri dönmek ister ancak Anandi de Shivraj Shekhar ile evlenmiştir.

UZUN SOLUKLU HİNT DİZİSİ SİZİ YİNE BÜYÜLEYECEK

Hint dizilerinin adresi Kanal 7 yine uzun soluklu bir Hint dizisi ile izleyiciyi büyüleyecek. İkimizin Yerine dizisi ile Kanal 7 ülkemizinde önemli sorunlarından biri olan çocuk gelinler konusu ekrana taşıyacak. Daha önce bir çok dizi ile bu konuya değinen Kanal 7 ilk defa bu kadar etkileyici bir yapım ile önemli bir çaba daha ortaya koyacak. İkimizin Yerine Dizisini izlediğimizde çocuk gelinler sorunun en çok görünen ülkelerden birinin de Hindistan olduğunu göreceğiz. Hindu geleneklerine göre ise çocukların erken evlenmesi bir sorun olarak teşkil etmiyor. Bu nedenle bir çok Hindistan’lı bu duruma bir sorun olarak bile bakmıyor.

ANANDİ VE JAGDİSH’İN BÜYÜMESİ İÇİN GEÇEN SÜRE 16 YIL SÜRER

Hindistan’da Küçük Gelin ismiyle yayınlanan İkimizin Yerine’de çocukların büyüme süresi ortalama 16 yıl sürer. Dizinin 2. Sezonuna rastlayan bu sürede önceleri Jagdish’den nefret eden Anandi, büyüdükçe Jagdish’e aşık olurken, Jagdish Anandi’yi en iyi arkadaşı ve karısı olarak görür. Jagdish’in üniversite eğitimi için Mubai’ye gitmesi çiftin arasına mesafe koymakla birlikte, Jagish’in Gauri adlı ünivesite arkadaşına aşık olmasına neden olur.

ÇOCUKLAR 2. SEZONDA BÜYÜYECEKLER

ikimizin yerine anandi jagdish büyük halleri

Jagdish’in ergenlik çağında değişen duygularıyla Anandi’ye karşı tutumu aile tarafından Anandi’nin 18 yaşına kadar ailesinin yanında kalmasına karar verilmesine neden olur. Anandi, ailesinin yanına gönderilir. Ama Jagdish bu ayrılığa dayanamaz ve evden kaçıp Anandi’nin yanında yaşamak istediğini söylemesine neden olur. Anandi ise, onun eğitiminden endişelidir. Basant, onu götürmeye geldiğinde Jagdish itiraz etse de Anandi onu ikna eder ve iki sevgili bir çölde gözyaşları içerisinde ayrılırlar.

KAVUŞMALARI 5 YIL SÜRER

İkimizin Yerine Hint Dizisi Konusu gereği Anandi ve Jagdish’in çölde ayrılışlarından sonra 5 yıl geçer. Bu süre zarfında hiç bir araya gelemezler. Anandi her yıl Jagdish’le ayrıldıkları o çöle gider. Anandi bu yıllar boyunca Jagdish’e iyiden iyiye aşık olmuştur ve ona kavuşacağı anı iple çekmektedir. Barion’un onu 5 yıl sonra gelip geri alacağı sözünü neden tutamadığını düşünür. Jagdish’in ailesi de Anandi’yi çok özlemiş ve geri gelme zamanının geldiğini düşünmektedirler.

Anandi Jagdish’i Tanıyamaz

Jagdish, Anandi’ye bir mektup yazar ve onu 18. Doğum gününde görmeye geleceğini söyler. Jagdish, söz verdiği gibi Anandi’nin 18. doğum gününde onu görmeye gider. Bu bölüm 2. Sezonda yaşanır ve artık onlar büyümüş, gençlik dönemini yaşamaktadırlar. Anandi, ilk etapta onu tanımaz. Sonra onu gördüğüne çok mutlu olur. Jandish geçen sürede çok değişmiştir. Tıpkı hayallerindeki gibidir.

Anandi Uzun Bir Zaman Sonra Evine Geri Döner

Jagdish ise, Anandi’yi görür görmez tanımıştır. Çünkü o her bayram ve festivallerde gizlice Anandi’yi görmeye gelmiştir. Aradan geçen sürenin özlemi giderildikten sonra, Anandi’nin veda töreni yapılır. Ve Anandi, uzun bir zaman sonra evine yeniden geri döner.

Jagdish Gauri’ye Aşık Olur

Jagdish üniversite yıllarında çocukluk aşkı Gauri ile karşılaşır ve ona yeniden aşık olur. Gauri’nin ise, büyük bir sırrı vardır. Gauri yıllar önce Hagdish ile çocuk gelin olarak evlenecektir. Fakat Anandi ile evli olmasından dolayı Anandi buna engel olur. Gauri’de o zamanlar evlenmek istemeyip okumak istemektedir.

Jagdish Kimi Seçecek? Anandi’yi mi? Gauri’yi mi?

İkimizin Yerine dizisinde herkesin aklında birçok soru işareti bulunuyor? Jagdish ile Anandi arasında ipler kopacak mı? Jagdish Gauri ile mi evlenecek? Jagdish Anandi’yi sevmekten vazgeçecek mi? Anandi yıllar geçse de Jagdish’in yine kendisini sevmesini bekleyecek mi?

Büyüyünce Alışkanlıkları ve Hayata Bakış Açıları Değişti

Anandi küçüklüğünden bu yana Jagdish’i sevmektedir. Jagdish de her konuda kendisine destek olan Anandi’yi tabi ki. Fakat yıllar boyunca ayrı kalmaları aralarındaki çoğu şeyi değiştirmiştir. Küçük yaşta evlenmek zorunda kalan ikilinin büyümesiyle alışkanlıkları ve hayata bakış açıları da tamamen değişmiştir.

Anandi Kaymakam Shiv’e Aşım Olur ve Onunla Evlenir
Anandi ve shiv evleniyor

İkimizin Yerine Hint Dizisi Konusu ilerledikçe Anandi, Jagds’in Gauri ile evlenmek için kendisinden boşamasından sonra zor günler geçirir. Bu günlerde Jagdiş’in ailesi ona hep destek olur. Onun eğitimine önem veren büyükanne sayesinde köyün muhtarı olur. Köyün ilçe olmasıyla yeni atanan Kaymakam Shiv ile karşılaşmaları büyük bir talihsizlik sonunda gerçekleşir. Anandi önce annesinin vasiyeti üzerine sonra da Shiv’e aşık olduğu için onunla evlenir. 

Sidhart Shukla

1.Sezon 20 Ocak 2019’da Bitecek! 

İkimizin Yerine dizisinin 1. Sezon finali 20 Ocak 2019′da 134. Bölümünde olacak. İkimizin Yerine 2. Sezon ise, 135. Bölümle başlayacak. İkimizin Yerine 2. Sezonda artık Anandi ve Jagdiş ergen olacaklar.

KANAL 7 HİNT DİZİSİ İKİMİZİN YERİNE OYUNCULARI VE OYNADIKLARI KARAKTERLER 

İkimizin yerine yeni eski oyuncuları

İkimizin Yerine – Balika Vadhu dizisi iki çocuğu hikayesi ile başlamasından dolayı dizinin ana karakterlerinin çocukluk, gençlik ve olgunluk dönemlerinde farklı oyuncular oynamaktadır. Diğer bir değişle bir karakteri 3 farklı oyuncu oynamaktadır. İşte çocukluktan gençliğe İkimizin Yerine oyuncuları…

İKİMİZİN YERİNE ANA KARAKTERLERİ 

Anandi: Avika Gor, Pratyusha Banerjee,Toral Rasputra

Jagdish / Jagat / Jagu: Avinash Mukherjee, Shashank Vyas, Shakti Anand

Büyükanne Kalyani  Kalyani Devi Dharamveer : Surekha Sikri

Pratap: Jehangir Vakil

Bhairon Dharamveer Singh: Anup Soni

Sumitra Bhairon Singh: Smita Bansal

Avika Gor (İkimizin Yerine Anandi): Çocuk Genç Anandi Khajaan Singh)
avina gor - ikimizin yerine Anandi-Khajaan-Singh

Avika Gor; Balika Vadhu dizisine başladığında sadece 11 yaşında olan Avika Gor, 30 Haziran 1997 yılında Hindistan’ın Mumbai kentinde doğmuştur. Şimdi 21 yaşındadır. Balika Vadhu dizisinde sadece 2 sezon çocuk Anandi karakterine hayat vermiş olan ünlü oyuncu, bu dizide göstermiş olduğu başarı sonrasında ülkede tanınan bir oyuncu haline gelmiştir. Son olarak Laado – Veerpur Ki Mardani isimli bir Hint dizisinde önemli bir rolde yer alan yakışıklı oyuncunun bilinen bir sevgilisi yoktur.

Anandi Khajaan Singh Nasıl Bir Karakter
ikimizin yerine Anandi-Khajaan-Singh

İkimizin Yerinde adlı Hint Dizilerinde tam adı Anandi Khajaan Singh’tir. Anandi daha 8 yaşındayken ailesinin zoruyla Singh ailesine gelin gitmiştir. Anandi’nin evlendiği kocası ise, kendinden sadece birkaç yaş büyük Jagdish’tir. Çocuk gelinliğin oldukça zor olduğu evde bir de kocası Jagdish de ona sırtını dönmüştür ve ona değil başka bir kadına aşık olmuştur. Anandi, evlendiğinde kocasına aşık olmasa da sonradan ona aşık olmuş, canını hiçe saymıştır. Tüm bunlar rağmen kocasını bir türlü mutlu edemez ve sonunda kocası ondan ayrılır.

Pratyusha Banerjee (İkimizin Yerine Anandi Gençliği)
pratyusha-banerjee---ikimizin-yerine

Pratyusha Banerjee, 10 Ağustos 1991 Jharkhand şehri doğumdur. 1 Nisan 2016 yılında 24 yaşında iken intihar etmiş olan bir Hintli başrol oyuncusu olan Banerjee, 19 yaşında katıldığı bir yetenek yarışması sonrasında 2010 yılında Balika Vahdu isimli (İkimizin Yerine) dizide ilk oyunculuk deneyimini yapmıştır. Dizide Anandi Khajaan Singh karakterinin gençlik dönemlerini oynayan genç oyuncu o dönemde oyuncu ve yapımcı Rahul Raj Singh ile birliktelik yaşamakta idi. Anandi karakterini 3 yıl oynadıktan sonra diziden ayrılan Pratyusha Banerjee, 3 sonra evinde asılmış halde bulunmuştur.

İkimizin Yerine Anandi Neden İntihar Etti? Pratyusha Banerjee Neden Öldü?
İkimizin-Yerine-Anandi-Gençliği

Hindistan’ın en önemli kadın başrol oyuncularından birisi olarak bilinen Pratyusha Banerjee, kendi evinde bir pervaneye asılı olarak ölü bulundu. Durum her ne kadar Pratyusha’nın kendisini astığını gösteriyor olsa da ailesi onun intihar etmesi için hiçbir nedeninin olmadığını söylemesi kafaları karıştırmıştır.

Veda Mektubu Bırakmamıştı

Pratyusha Banerjee’nin intihar ederken hiç bir şekilde bir veda mesajı ya da veda mektubu da bırakması , polis tarafından acaba Pratyusha Banerjee öldürüldü mü  yoksa bir cinayet mi kurban gitti şüphesini doğurmuş olsa da bu yönde hiçbir kanıta rastlanmamıştır. 2016 yılında gerçekleşen bu olayın aradan 2 yıl geçmesine rağmen bu konu hala çözülememiş ve kayıtlara Pratyusha Banerjee intihar etti olarak geçmiştir.

Anandi Öldü mü? – İkimizin Yerine’den Neden Ayrıldı?

Toral Rasputra (Anandi’nin Yetişkinliği 3. kez değişen Anandi)
Toral-Rasputra-anandi--

26 aralı 1987 de dünyaya gelen Toral Rasputra 31 yaşındadır. Hindistan’en en büyük şehirlerinden Mumbai doğumlu olan güze oyuncumuz 2013 ve 2016 yılları arasında Balika Vadhu dizisinde Anandi karakterine hayat vermiştir. 2012 yılında Dhaval isimli adam ile evlenmiş ama bu evlilik 6 yıl devam etmiştir. İlk olarak reklamlard oynayarak televizyon ekranlarında yer aldı. Daha sonra Dhoom Machaao Dhoom dizisinde oynayarak tanındı ve ülkenin en başarılı dizisi Balika Vadhu’ya transfer olmayı başardı.

Yeni Anandi Toral Rasputra Kimdir?

Son Anandi Toral Rasputra Oldu (Anandi’nin Yaşlılığı)

Toral-Rasputra-anandi

Son Anandi Toral Rasputra olmuş ve yaklaşık 3 yıl İkimizin Yerine dizisinde Pratyusha Banerjee’nin diziden ayrılmasından sonra Anandi karakterine hayat vermiştir. Anandi’nin orta yaşlılığını da Toral Rasputra oynamıştır. Kocasından boşandıktan sonra başka bir adamla (Kaymakam Shiv) aşık olmadan evlenmiş, sonradan ikinci kocasına aşık olsa da ilk kocası Jagdish’i hiç unutamamıştır.

Avinash Mukherjee ( İkimizin Yerine Çocuk Jagdish Bhairon Singh)

Avinash-Mukherjee -Jagdish Bhairon Singh

Avinash Mukherjee, 1 Ağustos 1997 yılında Hindistan’da doğmuştur. Şu an 21 yaşındadır. Jagdish karakterine 2 sezon hayat veren başarılı oyuncu,  Balika Vadhu dizisinde sadece 11 yaşına kadar rol almıştır. Avinash Mukherjee, son olarak Pyaar Tune Kya Kiya dizisinde yer almıştır. Hindistan’da aktif ve sevilen bir oyuncular arasında yer alır.

Jagdish Bhairon Singh Nasıl Bir Karakter

Jagdish-Bhairon-Singh

Çocuk Jagdish, daha çocukluk döneminde zorla evlendirilmesine karşı çıkmış olsa da bunda başarılı olamamıştır. Çocuk Jagdish, Anandi’le evli olsa da daha sonradan Gauri isminde bir kıza aşık olur. Fakat Gauri ona acıdan başka bir şey getirmez. Jagdish, Anandi ile evliliklerinden sonra okuyarak doktor olur.

Shashank Vyas (Jagdish’in gençliği)

Shashank-Vyas--(Jagdish’in-gençliği)

Modellik ve aktörlük yapan Shashank Vyas, 30 Aralık 1986 Mumbai doğumludur. Orijinal ismi Balika Vadhu Hint dizisinde Jagdish karakteriyle tanınan başarılı oyuncu, dizide 3 yıl oynamıştır. Mrs. Vyas’le evli olan oyuncu 2017 de yayınlanan Jaana Na Dil Se Door adlı dizide oynamıştır. Jagdish’in gençliğine hayat veren  Shashank Vyas, ikinci Jagdish olarak bilinir. Karısının kıymetini bir türlü bileyen Jandish, karısının güzelliğini fark edemez ve mutluluğu hep başka kadınlarda arar.

Shakti Anand (Jagdish Yetişkinliği)

Shakti-Anand-(Jagdish-Yetişkinliği)

Balika Vadhu dizisinde Jagdiş karakterine 3 yıl hayat veren Shakti Anand, 23 Eylül 1975 doğumludur. Şu an 43 yaşında olan oyuncu 2005 yılında Sai Deodhar’la evlenmiştir. Oyuncu dizinin üçüncü döneminde Jagdish karakterinin yaşlandığı dönemi canlandıracaktır.

Mahima Makwana (İkimizin Yerine Çocuk Gauri)

Mahima-Makwana--İkimizin-Yerine-Çocuk-Gauri

İkimizin Yerine dizisinde çocuk Gauri’yi canlandıran oyuncu Mahima Makwana 5 Ağustos 1999 Hindistan doğumludur. İnşaat işçisi olan babasının henüz 5 aylıkken ölmüştür. 2017 yılında Kitle İletişim Araçları bölümünden mezun olan oyuncu aynı yıl Star Plus gösterisi Rishton Ka Chakravyuh da oynamıştır. Gauri, çocukluk döneminde Jagdiş’in aşık olduğu kızdır. Daha sora Jagdiş’in bu aşkı büyür ve çocukluk aşkı Gauri ile evlenmek ister. Gauri de Jagdiş’in bu aşkının farkındadır. Jagdish’e aşık olan Gauri, onun Anandi’den boşanmasını ister.

İKİMİZİN YERİNE OYUNCULARININ BÜYÜMÜŞ HALLERİ 

İKİMİZİN YERİNE DİZİSİ DİĞER OYUNCU KADROSU – KİM  KİMDİR?

ikimizin yerine sriti jha - ah kalbim pragya
  • Sriti Jha (Ratan Singh) – Ah Kalbim Pragya
  • Sargun Mehta (Yeni Ratan Singh)
  • Surekha Sikri (Kalyani Devi Dharamveer Singh / Dadisa)
  • Jehangir Vakil (Pratap)
  • Anup Soni (Bhairon Dharamveer Singh )
  • Smita Bansal (Sumitra Bhairon Singh)

İKİMİZİN YERİNE KANAL 7 TANITIM FRAGMANI

ÖDÜL REKORTMENİ BİR YAPIM

İkimizin Yerine Hint dizisi dünyada pek çok ülkede hem seyirci platformlarından hem de dizi eleştirmenlerinden olumlu eleştiri ve ödül alan bir yapım. Tabiri caizse İkimizin Yerine Dizisi adeta ödül rekortmeni bir arkası yarın dizisi.

BALİKA VAHDU ORİJİNAL TANITIM FRAGMANI – TEASER

anandi-ve-jagdis-çocukluk

BALİKA VAHDU / İKİMİZİN YERİNE KÜNYE

  • Orijinal İsmi: Balika Vadhu – Kacchi Ömer Ke pakke Rishte, Balika Vadhu – Lamhe Pyaar Ke
  • Türü: Dram, Pembe Dizi
  • Senaryo Yazarları: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Tomagola, Manisha Singh, Kovid Gupta, Raman Manaktala
  • Yönetmen: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav
    Ülkesi: Hindistan
  • Orijinal Dili: Hintçe
  • Sezon Sayısı: 3 Sezon / 3. Sezon Balika Vadhu: Lamhe Pyaar Ke
  • Toplam Bölüm Sayısı: 2 bin 245
  • Bölüm Süresi: 20 Dakika
  • Yayınlandığı Kanal: Colors TV
  • Başlama ve Bitiş Yılı: 21 Temmuz 2008 – 31 Temmuz 2016
  • Dizinin Çekim Yerleri: Jaitsar, Jaipur, Udaipur, Jaura , Mumbai,

BALİKU VAHDU – İKİMİZİN YERİNE HİNT DİZİSİNDE OYNAYAN TÜM OYUNCULAR ve YILLARI

Oyuncu
Adı
Canlandırdığı KarakterOynadığı Yıllar
Avika Gor Çocuk Anandi,
Khajaan Singh/
Anandi Jagdish Singh
2008 –
2010
Avinash
Mukherjee
Çocuk Jagdish Bhairon Singh
/Jagya
2008 –
2010
Pratyusha Banerjee Genç Anandi Khajaan Singh /
Anandi Jagdish Singh /
Anandi Shivraj Shekhar
2010 –
2013
Toral
Rasputra
Anandi Shivraj Shekhar 2013 –
2016
Shashank
Vyas
Genç Jagdish, Dr. Jagdish Bhairon Singh / Jagya / Jagat 2010 –
2015
Shakti
Anand
Orta yaşlı Jagdish, Dr. Jagdish Bhairon Singh2015 –
2016
Surekha
Sikri
Kalyani Devi Dharamveer Singh
/Dadisa Jagdish – Anandi Babaanne
2008 –
2016
Sriti Jha Ganga Ratan Singh / Dr.Ganga Jagdish Singh / Jagdish’in 3. Karısı2013
Sargun
Mehta
Dr.Ganga Jagdish Singh / Jagdish’in 3. Karısı
Yeni Ganga
2013 –
2014
Aasiya Kazi Dr.Ganga Jagdish Singh / Jagdish’in 3. Karısı – Orta yaşlı Jagdish’in karısı 2014 –
2016
Sidhart Shukla
Sidhart Shukla :

Shivraj Alok Shekhar / Shivraj Anoop Shekhar / Kaymakam Shiv / Anandi’nin ikinci kocası2012 –
2015
Roop
Durgapal
Sanchi Alok Shekhar / Sanchi Vivek Kabra
Kaymakam Shiv’in kız kardeşi,
Annadi’nin Görümcesi
2012 –
2015
Gracy
Goswami
Genç Nandini Shivraj Shekhar / Nimboli
Shiv ve Anandi’nin kızlarının gençliği
2015 –
2016
MakwanaMahimaÇocuk Gauri2010
Anjum
Farooki
Gauri / Dr. Gauri Jagdish Singh / Gauri Singh
Dr. Jagdish’in İkinci Karısı
2010 –
2012
Deblina
Chatterjee
Yeni Dr. Gauri
2014
Jehangir
Vakil
Pratap / Jadish’in Kız kardeşi Sungna’nın ilk kocası2008 –
2009
Anup Soni Bayron, Bhairon Dharamveer Sing
Jagdish ve Sungna’nın kocası
Annadi’nin kayınpederi, Sumitra’nın kocası
2008 –
2014
Smita
Bansal
Sumitra Bhairon Singh
Jagdish ve Sungna’nın annesi
Annadi’nin kayınvalidesi
2008 –
2014
Satyajit
Sharma
Basant Dharamveer Singh
Basant Mahaveer Singh
Jagdish ve Sungna’nın amcaları
Kalyani’nin üvey oğlu,
Bayron’un üvey abisi
Neha
Marda
Gehna Basant Singh / Gehna Niranjan
Basant’ın ikinci karısı
2008 –
2012
Sheetal
Khandal
Gehna Basant Singh/Gehna Niranjan
yeni Gena, Basant’ın ikinci karısı
2012 –
2015

Sanjay
Başak
Nandkishore Basant ve Gehna’nın oğulları Nandu 2012 –
2015
Vivan
Guggal
Genç Shivam Shivraj Shekhar
2015 –
2016
Sunil
Singh
Akhiraj Singh,
Anandi ve Shiv’in kızlarını kaçıran adam
Anandi’nin ölümüne neden olan adam.
2015 –
2016
Rudrakshi Gupta Harki Akhiraj Singh 2015 –
2016
Sparsh
Shrivastav
Genç Kundan Akhiraj Singh
Anandi ve Shiv’in kızının kocası
2015 –
2016
Karan
Pahwa
Yeni Genç Kundan Akhiraj Singh
Anandi ve Shiv’in kızının kocası
2015 –
2016
Tisha
Kapoor
Urmila Kundan Singh 2015 –
2016
Sudhir
Pandey

Premkishore Shekhar
Shiv’in Büyükbabası
Anadi’nin Kayınlarının babası
2012 –
2015
SushmitaMukherjee Subhadra2014 –
2015
Gaurav
Bajaj
Hardik 2014
Sonam
Lamba
Gulli 2014
Jayneeraj
Rajpurohit
Alok Premkishore Shekhar
Shiv’in babası
Anandi’nin yeni kayınpederi
2012 –
2014
Anita
Kulkarni
Meenakshi Anoop Shekhar
Shiv’in Yengesi
2012 –
2014
Avinash
Wadhawan
Anoop Premkishore Shekhar
Shiv’in Babası (Yeni)
2013 –
2014
Akshay
Anand
Anoop Premkishore Shekhar 2014 –
2015
Shbuham
Jha
Amol Shivraj Shekhar
Anandi ve Shiv’in Evlatlık Oğlu
2014 –
2015
Mohit
Abrol
Anuj
2014
Vimarsh
Roshan
Avukat Vivek Roshan Kabra 2013 –
2014
Sonal
Handa
Saurabh Kabra 2013 –
2014
Abhishek Tiwari Mahi Anoop Shekhar
Shiv’in erkek kardeşi
2012 –
2014
Reena
Aggarwal
Ashima
Shiv’in kız arkadaşı
Shiv’e aşık
2012 –
2013
Chandresh Singh Ratan Singh 2013 –
2015
Vibha
Anand
Çocuk Sugna Bhairon Singh/
Sugna Shyam Singh
Jagdish’in kız kardeşi
Batron ve sumitra’nın kızları
2008 –
2010
Janvi
Chheda
Genç Sugna Bhairon Singh2011 –
2013
Vikrant
Massey
Shyam Madan Singh
Jagdish’in kız kardeşinin 2. Kocası
2009 –
2010
Sachin
Shroff
Yeni Shyam Madan Singh
Jagdish’in kız kardeşinin 2. Kocası
2011 –
2013
Shivansh Kotia Varun Shyam Singh
Sugnan’ın oğlu
2014
Amar
Sharma
Madan Singh 2008 –
2014
Rajeshwari Sachdev Mangala Devi Singh / Disa 2015 –
2016
Farah
Hussain
Kamli Akhiraj Singh / Kamli Pushkar Singh 2015 –
2016
  • Rishi Dev – Gopal
  • Rajendra Gupta – Mahaveer
  • Singh Parichay Sharma – Pushkar Jata Shankar Singh
  • Hiten Tejwan – Dr. Anant
  • Chetanya Adib – Khajaan Singh
  • Bhairavi Raichura – Bhagwati Khajaan Singh
  • Farida Jalal – Vasundhara Devi/Badi Jiji/Badi Mausi ji
  • Faiza Faiz/Mamta Chaturya – Phooli Jagan Singh
  • Arpit Joshi – Lal Singh
  • Farnaz Shetty – Kanchan
  • Nivedita Bhattacharya – Shivani Rajadhyaksha
  • Harsh Chhaya – Palash Scindia
  • Kamalika Guha Thakurta – Pramila (2014)
  • Sadiya Siddiqui as Sandhya/Teacher Ji (2008–13)
  • Sakshi Tanwar as Teepri (2010)
  • Shivshakti Sachdev as Champa (2008)
  • Karmveer Choudhary as Sambhu Singh
  • Rahoul Lohani as Niranjan (2009-10, 2014-15)
  • Simran Natekar as Pooja (2015)
  • Dipika Kakar as Simar (2016)


Balika Vadhu: Lamhe Pyaar Ke Oyuncuları ve Karakterleri – İkimizin Yerine 3. Sezon Oyuncuları

Oyuncu AdıOynadıkları KarakterYılı
Mahhi VijDr. Nandini Krish Malhotra
/Nandini Shekhawat/ Nandini Shivraj Shekhar
(Annadi ve Shiv’in Kızları)
(2016)
Ruslaan Mumtaz Krish Malhotra (2016)
Vineet Kumar Chaudhary
Abhayram Kundan Akhiraj Singh (2016)
Dishank Arora Shivam Shivraj Shekhar/Shankar Singh (2016)
Yukti Kapoor Sudha Shekhawat/Sudha Premal Singh (2016)
Sonia Shah Karuna Malhotra (2016)
Nimisha Vakharia Triveni (2016)
Avinash Sachdev Dr. Amit Naresh Goel (2016)
Smriti Khanna Dr. Vandana Mittal (2016)
Shahab Khan Mr. Shekhawat (2016)
Neetu Pandey Jamuna Shekhawat (2016)
Ayush Anand Premal Singh (2016)
Hetal Yadav Mrs. Singh (2016)
Prithvi Sankhala Dr. Naresh Goel (2016)

Ganga / Sriti Jha İkimizin Yerine’den Neden Ayrıldı!

Bir Cevap Yazın