Anandi İkimizin Yerine'den Ayrıldı! Pratyusha Banerjee Neden Öldü? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Anandi “İkimizin Yerine”den Neden Ayrıldı?

Anandi-İkimizin-Yerine'den-Ayrıldı

Anandi İkimizin Yerine’den Ayrıldı!

Hindistan’da 21 Temmuz 2008’dan 31 Temmuz 2016’a kadar tam 8 yıl yayınlanan boyunca Balika Vahdu yani İkimizin Yerine Hint Dizisi Hint dizisi Kanal 7’de de büyük ilgi görüyor. Çocuk evliliklerinin toplumda yarattığı sorunları konu alan dizi, Anandi ve Jagdish’in çocukken evlendirilmeleri ile başlayan acı dolu hayat hikayelerini konu alıyor. Anandi İkimizin Yerine’den Ayrıldı. Dizinin hikayesinin büyük ilgi görmesi sonucu tam 8 yıl boyunca ekranlarda kalan İkimizin Yerine’nin başrol oyuncuları Anandi ve Jagdish’i canlandıran oyuncular da zaman içerisinde değişiyor. Anandi karakterinin gençlik yıllarına hayat veren Pratyusha Banerjee’de olduğu gibi. Peki, Anandi ikimizin Yerinden Neden Ayrıldı? İşte Pratyusha Banerjee’nin ölüm nedeni ve Pratyusha Banerjee’nin intiharı ardındaki gerçekler.

Hindistan’da Katıldığı Bir Yetenek Yarışmasıyla Keşfedilmişti

1991 doğumlu olan Pratyusha Banerjee, oyunculuk kariyerine Hindistan’da 2010 yılında düzenlenen bir yetenek yarışmasında keşfedilmesiyle başlamıştır. İlk oyunculuk denemesini Balika Vahdu dizisiyle yaşamıştır. Balika Vahdu dizisinden / İkimizin Yerine’den ayrıldıktan sonra sıklıkla Bigg Boss , Jhalak Dikhhla Jaa (BBC formatı Strictly Come Dancing) ve Power Couple gibi televizyon reality show programlarında yer almıştır. Daha sonra farklı dizilerde şöhret yolunda ilerlemesi devam etmiştir.

Şöhreti Bigg Boss 7 ve Savdhaan İndia Dizileri ile Yakaladı

Pratyusha Banerjee, her ne kadar Balika Vahdu (İkimizin Yerine) dizisinde Anandi karakterinin gençliğini başarılı bir şekilde canlandırsa da asıl şöhreti yakadığı yapımlar; Polise dizi Savdhaan India ve Bigg Boss 7 televizyon yapımları olmuştur.

Sevgilisi Oyuncu ve Yapımcı Rahul Raj Singh ile Dikkat Çekiyordu

pratyusha-banerjee-sevgilisi

Pratyusha Banerjee, son yıllarda gösterdiği başarının yanında kendisi gibi oyuncu olan Rahul Raj Singh ile yaşadığı birliktelikle de dikkatleri üzerine çekiyordu. Onu evlerinde kendisini asmış halde bulan kişinin de erkek arkadaşı Rahul Raj Singh olduğu belirtiliyor.

Genç Anandi İkimizin Yerine’den Neden Ayrıldı?

Pratyusha (Genç Anandi) Baliku Vahdu dizisinde üç yıl başarılı bir performans sergiledikten sonra diziden kendi isteğiyle ayrıldı.

Balika Vahdu – İkimizin Yerine Dizisini Sağlık Sorunları Nedeniyle Bıraktı

Balika Vahdu dizisinden ayrıldıktan 3 yıl sonra hayatını kaybeden Pratyusha’nın (Anandi), diziden ayrılma nedeni olarak yorgunluk ve sağlık sorunları gösterildi.

Pratyusha Banerjee Neden Öldü? Ölüm Haberi Gündeme Bomba Gibi Düştü!

pratyusha-banerjee-funeral--cenaze oyuncu arkadaşları

Henüz 24 yaşında olan başarılı oyuncu Pratyusha Banerjee’nin ölüm haberi gündeme bomba gibi düştü. Yerel haberlere göre, Bombay (Mumbai) daki evinde ölü olarak bulunan Banerjee’nin ölüm nedenin intihar olması başta ailesi olmak üzere herkesin aklını karıştırdı.

Cenazesi Erkek Arkadaşı Rahul Raj Singh Tarafından Bulundu

Pratyusha-Banerjee-erkek-arkadaşı-

Pratyusha Banerjee’i kendi evlerinde tavandaki pervaneye asılı olarak bulan kişi erkek arkadaşı Rahul Singh idi. Basında çıkan haberlere göre, Singh, olayın ilk şokunu atlattıktan sonra Pratyusha’yı hızlı bir şekilde Kokilaben Ambani Hastanesi götürmüş ama yapılan incelemelerde maalesef geç kalındığı ortaya çıkmıştı.

Pratyusha Banerjee İntihar mı Etti? Cinayete mi Kurban Gitti?

anandi-öldü---Pratyusha-Banerjee-Neden-Öldü-cenazesi

Güzel Hintli oyuncu Pratyusha Banerjee’nin evinde pervaneye asılmış olarak bulunması dünyada olduğu kadar hayranları arasında da büyük şok etkisi yarattı. Pratyusha Banerjee’nın ilk etapta intihar olarak görülen ölüm nedeni, olay yerinde herhangi bir intihar notunun olmaması nedeniyle başta ailesi olmak üzere herkes tarafından şüpheyle karşılandı. Pratyusha Banerjee intihar mı etmişti? Ya da öldürülmüş müydü?

Ölüm Nedeni İntihar Olarak Kayıtlar Geçti

Pratyusha Banerjee’nin ölüm nedeni günümüzde de hala gizemini korurken, ailesini ve erkek arkadaşı ile ilgili cinayete dair somut bir kanıt olmamasından dolayı genç oyuncunun ölümüne bir intihar olayı olarak bakılıyor.

Ailesi Hala İntihar Etmiş Olabileceğine İnanmıyor!

Pratyusha-Banerjee-annesi-soma-baerjee-cenaze-töreni

Hindistan’ın en önemli kadın başrol oyuncularından birisi olarak bilinen Pratyusha Banerjee, kendi evinde bir pervaneye asılı olarak ölü bulundu. Durum her ne kadar Pratyusha’nın kendisini astığını gösteriyor olsa da ailesinin onun intihar etmesi için hiçbir nedeninin olmadığını söylemesi kafaları karıştırmıştır.

Sevgilisi Rahul Raj Singh Pratyusha’yı Suistimal Ediyordu!

Pratrusha’nın ölümüyle ilgili çıkan haberler kafaları karıştırmaya devam ediyor. İndia.com tarafından 15 Nisan 2016’da yapılan haberde, Rahul Raj Singh’in, Pratyusha ile çıkamaya başlamadan önce zaten bir ilişki yaşadığını ve oyuncu Saloni Sharma birlikte olduğunu yazıyordu. Söz konusu haberde; Pratyusha’nın tüm maliyesinin onun tarafından kontrol edildiği, Telly aktristin hizmetçisinin, Pratyusha’nın erkek arkadaşının ellerinde çok suistimal edildiğini itiraf ettiği belirtiliyor. Balika Vahdu dizisinin yıldızının iyi bir gelire sahip olmasına karşın sevgilisinden borç aldığı da yapılan iddialar arasında yer alıyor.

Ölümünün Arkasındaki Sır Aşk Acısı mıydı?

rahul---saloni-birliktelik-

Pratyusha Banerjee’nin ölümünün ardından herkes bunun gerçek nedenin ne olduğu hakkında kafa yormaya başladı. Hayatının baharında, işinde başarılı henüz 24 yaşında olan bir genç kız neden intihar etsindi? İlk akıllara gelen cevap sevgili ile arasında yaşanan bir aşk acısı olabileceği oldu. Ancak bu tezi kanıtlayacak türde herhangi bir kanıta da rastlanmadı. Polis, Pratyusha Banerjee’nin erkek arkadaşı ve komşularının sorgusunda elle tutulur ciddi bir kanıta rastlamadı. Ve dosya Pratyusha Banerjee’nin intihar sonrası ölümü olarak kapandı.

Rahul Raj Sing Pratyusha İle Birlikteyken Saloni Sharma’yla da Sevgiliydi

praytusha-rahul-sing---saloni-sharma

İkimizin Yerine (Balika Vahdu) dizisinde popüler olan Pratyusha, ajans sahibi Rahul Raj ile sevgili olmuştu. İlk zamanlar sevgili olduklarını saklamışlardı. Bunun nedeni ise, Rahul’un hali hazırda 5 yıllık bir ilişkisinin olması idi. Bir süre Rahul, iki sevgilisini de idare etmesine rağmen, sevgilisi Saloni Sharma, Rahul’un Pratyusha Banerjee ile sevgili olduklarını öğrendiğinde ondan ayrılmıştı. Bu ayrılış sürecinde Sharma, Pratyusha’ya saldırdığını kabul etmişti.

Pratyusha ve Rahul 10 Ay Birlikte Oldular

pratyusha-rahul-sevgili

Rahul ve Pratyusha çifti 10 ay boyunca birlikte olmuşlar ve aynı evi paylaşmışlardı. Buna rağmen aralarında sorunlar yaşanıyordu. Bir Cuma günü güzel oyuncunun kendisini tavana asmış halde bulunmasıyla herkes şok oldu.

Pratyusha’nın Ölümüyle İlgili Araştırma Yapan Polisler İlginç Detaylara Rastladı! Pratyusha Hamile mi İdi?

pratyusha-banerjee-telefon-kayıtları-

Pratyusha’nın intiharının ardından polis geniş çaplı bir araştırma başlattı. Ve onun ölmeden önce yapmış olduğu telefon görüşmelerinin dökümanını çıkarttı. Böylece Pratyusha’nın ölümü ardındaki bazı gerçekler gün yüzüne çıkmış oldu. Pratyusha ölmeden önce en son sevgilisi Rahul ile konuşmuştu. Hamile olduğunu, Mumbai’ye kendisini satmak için gelmediğini ve bu yüzden evlenmeleri gerektiğini söylemişti.

Rahul Bebeği Kabul Etmeyip Onu Ölüme Sürekleyen Sözleri Söylemişti

Pratyusha’nın ısrarlarına karşın Rahul, çocuğu kabul etmeyip onu intihara sürükleyecek sözler söylemişti. Bütün bu konuşmalar sonrasında polis Pratyusha’yı intihara sürüklemek suçundan Rahul Raj Singh’i tutukladı. Ancak Rahul Singh kefareti ödeyip serbest kaldı.

Pratyusha Banerjee’nin Ardından Sahte Gözyaşları İle Rant Sağlamaya Çalıştı!

pratyusha-banerjees-erkek-arkadaşı---rahul-raj-singh

Pratyusha Banerjee’nin ansızın ölümü başta ailesi olmak üzere onu seven herkesi yasa boğarken, sevgilisi Rahul Sing’in Pratyusha’nın hayatını anlatan kitap yazacağını söyleyerek parasal rant sağlamaya çalıştığı iddia edildi. Ancak onun bu davranışı sahte gözyaşları olarak değerlendirildi herkes tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Pratyusha’ya Son Darbeyi Vurdu!

saloni-sharma-rahul-singh-evlilik


Rahul Singh, Pratyusha’nın ölümününden 1 yıl sonra eski sevgilisi Saloni Sharma ile yeniden görüşmeye başladı. Yeniden ilişkiye başlamalarından sonra ikisi evlendiler. Düğün günlerinde yaptıkları açıklama “Bugün bu hayırlı günde, birbirimizle evlendik biz birbirimizi sevdik. Birbirimize beraberlik ve bolca eğlenceli hayat vaat ettik! Lütfen bize tüm kutsamalarınızı ve sevginizi verin, hayatımıza evli olarak devam edeceğimiz bu gün bize iyi dileklerinizi yollayın.” Herkesi derinden üzdü.

Ölümünden Bu Yana 3 Yıl Geçmesine Karşın Ölüm Nedeni Gizemini Koruyor

Pratyusha-Banerjee-cenaze-töreni-

Pratyusha Banerjee’nin kendisini asarken hiçbir veda notu ya da mektubu bırakmaması polis tarafından şüpheli bulunmuş, hatta Pratyusha’nın öldürülmüş olabileceği bile düşünülmüştü. Bununla birlikte onun öldürülmüş olmasına dair herhangi bir kanıta rastlanmamıştır. Pratyusha’nın ölümüyle ilgili sır perdesi 2016 yılından bu yana 3 yıl geçmesine rağmen hala aralanamamıştır. Ve polis kayıtlarına “Pratyusha Banerjee intihar etti” olarak geçmiştir. Pratyusha Banerjee’nin Cenazesi yakılarak son yolculuğuna uğurlanmıştır.

İkimizin Yerine Dizisindeki Anandi’nin Ölümü Hindistan’da Büyük Bir Travmaya Neden Oldu

Pratyusha-Banerjee-cenaze-töreni

İkimizin Yerine dizisinde Anandi karakterine hayat vererek Hindistan’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pratyusha Banerjee, ölümüyle onları yasa boğdu. Anandi İkimizin Yerine’den Ayrıldı? Soruları cevap ararken güzel oyuncunun ölümü tüm sevenlerini derinden sarstı.

pratyusha-gibi-intihar-eden-hayranı
Pratyusha’nın Kendisi Gibi İntihar Eden Hayranı

Hatta onun fanatiklik derecesinde olan bir hayranı, 2 yaşındaki kızının gözleri önünde onun gibi evinde bulunan vantilatöre kendisini asarak aynı şekilde hayatına son verdi. Anandi’nin ölümü Hindistan’da oyuncunun hayranları kadar herkes için bir travmaya neden olmuştur.

* Önemli Not: Pratyusha Banerjee’nin ölümü ile ilgili bilgiler Hindistan basınında ve İnternet sitelerinde çıkan haber ve yazılardan derlenerek oluşturulmuştur. Bilgiler kişiler hakkında hiçbir iddiada bulunmaz.

Öldüğünde Balika Vahdu / İkimizin Yerine Dizisinde Oynamıyordu

1 Nisan 2016’da kötü bir 1 Nisan Şakası gibi hayatına son veren Pratyusha Banerjee, öldüğü zaman Balika Vahdu / İkimizin Yerine dizisinde oynamıyordu. Ölmeden önce, Yeh Vaada Raha dizisi ve Türk televizyonlarında da gösterilen Ah Kalbim dizisinde de küçük roller almıştı.

İkimizin Yerine Dizisinde 3 Yıl Oynadı!

Bir yetenek yarışması sonrasında oyunculuğa Baliku Vahdu / İkimizin Yerine dizisiyle adıma atan Pratyusha Banerjee, İkimizin Yerine dizisinde Anandi karakterine 3 yıl boyuca hayat verdi. Dizinin hikayesinin ilerlemesiyle 2013 yılında İkimizin Yerine oyuncu kadrosundan ayrılmıştır. Banerjee, katıldığı TV Show programlarında kendisini göstermiştir.

Pratyusha Banerjee’nin İkimizin Yerine’den Ayrılışı ve Ölüm Nedeni İle ilgili İddialar

https://youtu.be/bWmNDmkv73I

Pratyusha Banerjee Kimdir? İşte Biyografisi

pratyusha banerjee kimdir

Pratyusha Banerjee, 1991 yılında Hindistanın Jamshedpur, Jharkhand kentinde doğmuştur. Henüz 19 yaşında iken Hindistan’da düzenlenen bir yetenek yarışmasına girmiştir.

2010 Yılında Girdiği Yetenek Yarışmasında Keşfedildi

Oyunculuk alanındaki becerileriyle dikkatleri üzerine toplayan Banerjee, ilk oyunculuk deneyimine ünlüİkimizin Yerine Hint dizisinde Anandi, karakterine hayat vererek başlamıştır. 2010 yılında başlayan oyunculuk kariyerinde pek çok dizi ve TV Show programlarında görev almış, gösterdiği başarı nedeniyle de birçok ödüle layık görülmüştür. Öldüğü güne kadar yapımcı ve oyuncu Rahul Raj Singh ile birliktelik yaşamıştır.

2016 Yılında Daha 24 Yaşındayken İntihar Ederek Hayatına Son Verdi!

Yaşadığı son dönemlerde rol aldığı TV yapımları Pyaar Tune Kya Kiya ve Hum Hain Na ile adından sıkça söz ettiren Pratyusha Banerjee, 1Nisan 2016 yılında henüz 24 yaşında iken Mubai’de evinde kendisini pervaneye asarak yaşamına son verdi.

Pratyusha Banerjee Künye – Özel Hayatı – Hakkında Bilinmeyenler

Gerçek Adı: Pratyusha Banerjee
Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1991
Doğum Yeri: Jamshedpur, Jharkhand, Hindistan
Ölüm Tarihi: 1 Nisan 2016
Ölüm Nedeni: İntihar
Öldüğü Yaş: 24 yaşında
Öldüğü Şehir: Mumbai, Bombai
Öldüğü Yer:Kendi evi, Kokilaben Dhirubhai Ambani Hospital and Medical Research Institute, Mumbai, Hindistan
Mesleği: Oyuncu
Oyunculuk Yaptığı Yıllar: 2010 – 2016
Evli mi – Bekar mı?Bekar
Sevgilisi Var
mı?
Evet var
Sevgilisi Kim – İsmiOyuncu yapımcı Rahul Raj Singh
Oynadığı Diziler Balika Vahdu, Kumkum Bhagya, Yeh Vaada Raha, Gulmohar Grand, Rakt Sambandh, Hum Hai Nana, Sasural Simar Ka,
Yer Aldığı Yarışma ve TV ShowlarıJhalak Dikhhla Jaa,
Aldığı Ödüller: Golden Petal Award for Favorite Jodi, Golden Petal Awards Lokpriya En Güzel Yüzü (Kadın)


Kaynak: Wikipedi


BU YAZILARIMIZ İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İkimizin Yerine Hikayesiyle Dikkat Çekiyor

Yeni Anandi Kim Oldu?

Kaymakam Shiv Hakkında Bunları Biliyor muydunuz?

İkimizin Yerine Son Bölümde Neler Olacak?

Anandi Diziden Neden Ayrıldı

Bir Cevap Yazın