Feda Kore Dizisi Kaç Bölüm? Ne Zaman Bitecek? İşte Finalde Olacaklar Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Feda Bitiyor! Peki Finalde Neler Olacak?

FEDA KORE DİZİSİ KAÇ BÖLÜM

Kanal 7’de 28 Ağustos’tan itibaren yayınlanmaya başlayan Kore dizisi Feda heyecan dolu bölümleri ile devam ediyor. Nitekim her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Feda dizisinin de bir sonu var. Kısa bölüm uzunlukları ile dikkat çeken Kore dizilerinden Feda Kore dizisi kaç bölüm merak konusu oldu. Ortalama 20 bölüm çekilen Kore dizileri içerisinde en az bölüme sahip olan dizilerden birisi olan Feda Konusu ve Oyuncuları dizisi toplamda 16 bölümden oluşuyor. Peki, Feda ne zaman bitecek? İşte final tarihi ile finalde olacaklarla ilgili detaylar…

FEDA – SECRET LOVE TOPLAM 16 BÖLÜM 

Sevilen dizi Feda, 25 Eylül – 14 Kasım 2013 tarihleri arasında gösterilen bir Güney Kore yapımı dizidir. Orijinal ismi Secret Love (Gizli Aşk) olan Feda toplam 16 Bölümden oluşmaktadır. Senaryosu, Yoo Bo-Ra – Choi Ho-Chul tarafından yazılmıştır. Başrolünde; Ji Sung (Jo Min Hyuk) – Jo Min Hyuk – minyok, Hwang Jung Eum – Kang Yoo Jung – yu cang, Ahn Do Hoon – Andohun (Bae Soo Bin) isimli Güney Koreli oyuncular oynamaktadır.

feda ne zaman bitecek

FEDA FİNAL DE NE OLACAK 

Feda dizisinin bitmesine az bir zaman kala dizinin tutkunları Feda finalde neler olacak çok merak etmektedirler. Her bölümü heyecan yüklü olan dizinin final bölümünde heyecan dorukta olacak. K Grup ve Min Hyuk’un sorumlu olduğu restoranlar An Do Hoon’un çevirdiği entrikalar sonrasında çok zor durumda kalır. Min Hyuk, her şeyi bırakıp Yoo Jung ile bir hayat kurmayı istese de Yoo Jung, K Grup’un ve restoranlardaki birçok kişinin işsiz kalmasına gönlü razı olmaz. Min Hyuk’u şirketinin başında ve babasına destek olması için ikna eder. İki aşık bir gün için her şeyi unutur ve bir ömür boyu onlara yetecek bir gün yaşarlar ve günün sonunda ayrılırlar.

JO MİN HYUK VE SHİN SE YEON EVLENİYOR 

  Pek çok kişinin mutsuzluğuna karşılık kendilerinin mutlu olamayacağına karar veren iki aşık birlikte geçirdikleri aşk dolu bir gece sonrasında ayrılır. Jo min hyuk Se Yeon ile evlenir. Şirketler tıpkı planlandığı gibi kurtulur.

AHN DO HOON SONUNDA CEZASINI BULUYOR

An do Hoon, tüm çabalarına rağmen hakkındaki tüm gerçekleri saklayamaz duruma gelir. K Grup onun tüm yaptıklarının cezası olarak şirketin parasını zimmetine geçirdiğini açıklar. Yoo Jung, An Do Hoon ile ilgili tüm gerçekleri açıklamak için Do Hoon’un ailesinin restoranına gider. Tam her şeyi basına açıklıyorken An Do Honn’un annesinden hiç ummadığı bir sırrı öğrenir. Yıllar boyu yas tuttuğu çocuğu San gerçekte yaşıyordur. Bir anda tüm dünyası yıkılan Yoo Jung, Min Hyuk olmadan bu acı ile başa çıkamaya çalışır. Min Hyuk, durumu öğrendiğinde ona koşar ama onun karşısına çıkamaz. Uzaktan Ahn Do Hoon ve Yoo Jung’ı izler ve gözyaşları içerisinde oradan ayrılır. Ahn Do Hoon’un çocuğunun yaşadığını öğrenmesi ve yaptıklarından dolayı artık hiçbir şeyden kaçamayacağını anlar ve her şeyi itiraf ederek hapse girer.

feda dizisinin son bölümünde yaşanacaklar

MİN HYUK HATALARININ BEDELİNİ ÖDEMEK İÇİN ERMENİSTAN’A GİDER

Yoo Jung’ın yaşadığı acılardan bir nebzede olsa kendisini sorumlu tutan Min Hyuk, hatalarının bedelini ödemek için şirketteki tüm haklarından vazgeçerek babasına onu kimsenin gitmek istemeyeceği bir yere göndermesini ister. Yoo Jung’ı yanında tutmak için kullandığı fırının tüm haklarını ona geri verir. Fırının evraklarını Yoo Jung’a veren yardımcısı Min Hyuk’un Ermenistan’a gideceğini söylediğinde Yoo Jung onu son bir kez daha görebilmek için havaalanına koşar. İki aşık birbirlerine dokunmadan ve hiç konuşmadan sadece gözleriyle birbirlerine veda ederler.

feda finalde ne olacak

VE MUTLU SON…

Min Hyuk’un gitmesinden ve Ahn Do Hoon’un hapse girmesinden sonra hayat normal seyrine döner. Yoo Jung artık kendi fırınının patronudur. Arkadaşlarıyla birlikte mutlu hayat geçirirlerken hiç ummadığı bir anda Min Hyuk’u karşısında görür. Uzun ayrılıkları sonrasında birbirlerini yeniden görmek onlara iyi gelmiştir. Uzun uzun birbirlerine baktıktan sonra hasret giderirler. Birlikte olmak için artık önlerinde hiçbir engel kalmamıştır.

YERİNE HANGİ DİZİ BAŞLAYACAK 

Biten Kore dizilerinin yerine yeni diziler gelmeye devam ediyor. Feda dizisinin bitmesinden sonra da orijinal ismi Weightlifting Fairy Kim Bok-joo olan Türkçe dublajlı ismi “Sev Beni” olacak olan Kore dizisi başlayacak. Halterci genç bir kızın hiç ummadığı bir anda aşkla tanışmasıyla başlayan ve hayatında yaşadığı değişimi konu alan Sev Beni Kore dizisi Çarşamba gününden itibaren Kanal 7’de olacak.  

Bir Cevap Yazın