Game Of Thrones'un Japon Versiyonu Samuray Çağı'nın Çekimleri Başladı Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Game Of Thrones Hayranlarına Müjde! Yeni Versiyonu Geliyor.

Game-Of-Thrones'un-Japon-Versiyonu

Game Of Thrones’un Japon Versiyonu Samuray Çağı’nın Çekimleri Başladı!

Geçtiğimiz ay 8. Sezonuyla seyircisine veda eden Game Of Thrones’un devamı niteliğinde olacak olan Japon Game Of Thrones’u Samuray Çağı’nın çekimlerin başlandı. HBO yapım şirketi tarafından kısa bir süre önce yapılan açıklamada, Samuray Çağı dizisinin çekimlerinin orijinalı Game Of Thrones’un da çekimlerinin yapıldığı İrlanda’da başladığı belirtildi. Samura Çağı konusu ve oyuncuları ile ilgili kısa bilgilerin yer aldığı haberde yeni Netfilix dizisi Game Of Thrones’un Japon Versiyonu Samuray Çağı’nın ne zaman başlayacağı ile ilgili net bir açıklama henüz yapılmadı.

Samuray Çağı Dizisinde Kimler Oynayacak Belli Olmaya Başladı

samuray-çağı-oyuncuları

Yılların epik dizisi Game Of Thrones’un final yapmasından sonra dizinin hayranları devam bölümlerinin çekilmesini umut ederlerken,müjdeli haber dizinin yapım şirketi HBO tarafından geldi. Japon Game Of Thrones’u olarak adlandırılan Samuray Çağı birebir Game Of Thrones gibi olmasa da konusu, çekim yerleri ve karakterleri itibarıyla size orijinalını aratmayacak nitelikte. Çekimlerine orijinal dizisi gibi İrlanda da başlayan Samuray Çağı’ın oyuncuları da belli olmaya başladı.

Samuray Çağı Oyuncuları

  • Naomi Watts,
  • Josh Whitehouse,
  • Naomi Ackie,
  • Denise Gough,
  • Jamie Campbell Bower,
  • Marquis Rodriguez,
  • John Simm,
  • Richard McCabe,
  • John Heffernan
  • Dixie Egerickx

gibi başarılı oyuncular rol alacak.

Samuray Çağı: Japonya İçin Savaş Dizisinin Konusu

Samuray-çağı-konusu

Samuray Çağı : Japonya için Savaş isimli yeni Netflix dizisi, güç mücadelesini tarihin tozlu sayfalarından çıkarıp seyircinin önüne taşıyacak. George R.R ile Jane Goldman’ın kendi yarattıkları hikayeden uyarlanacak olan dizi, Game Of Thrones’da karşılaştığımız hikayenin birlerce yıl öncesine dayanan Westero’da yaşanan olayları anlatacak. Konu GoT’da karşılaştığımız gizemlerin başladığı zamanlara geri dönerek Westeros’un ürkütücü sırlarını ortaya çıkaracak.

Destansı Bir Mücadeledeki Karakteri Canlandıracak

Samuray Çağı, birkaç güçlü savaş lordunun mutlak yönetici olmak için kıyasıya savaştığı Feodal Japonya’nın savaşan krallıklarını keşfetmenizi sağlayacak. Grafik romanların Japon sanatının saygısına saygı duyacak şekilde sadeleştirilmiş drama, destansı bir mücadelenin karakterlerini canlandıracak.

Fantastik Olaylar Yerine Gerçek Olaylar Ekrana Yansıyacak

Samuray Çağı’nda daha önce karşılaştığımız fantastik bir dünya yerine gerçek olayların ekran yansıyacak. Dizinin baş karakterlerinden birisi Date Masamune isimli birisi olacak. Tek Gözlü Ejder rumuzuyla anılan bu savaşçı krallığın başına geçmek için büyük mücadele etmiş, tahta oturmak için kardeşlerini öldürtmüştü. Onun bu hırsı ve acımazsız davranışı korkutan bir karakter olarak nitelenmesine neden olmuştu.

Japonya’nın Kurucu Hükümdarlarıyla Aynı Safta Savaştı

Masamune’ye “Tek Gözlü Ejder” denmesinin en büyük nedeni ejderlerinin olması değil, çiçek hastalığı geçirdiği dönemde enfeksiyonun yayılmaması için gözlerinden birisini kendi kendine oymuş olmasından gelmektedir. Tek Gözlü Ejder Date, günümüzden 400 yıl önce tüm halkını bir araya getirmek adına Japonya’nın kurucu hükümdarlarıyla birlikte aynı tarafta savaşmıştır. Darth Vader’in ünlü maskesinin esinlenildiği bir figürün olduğu da birçok kaynakta yer almaktadır.

Kaynak: Unilad

Japonya’nın Savaşan Krallıkları Hakkında Bir Belgesel

Konusu, Feodal Japonya’nın savaşan Krallıkları hakkında bir belgesel olacak olan Samuray Çağı : Japonya için Savaş dizisi Blue Ant Media tarafından işletilen Smithsonian Canada’nın ortak yapımı olarak karşımızı çıkıyor.

Netflix’in Gerçek Yaşam Game Of Thrones’u

Netflix’in gerçek yaşam Game Of Thrones’u olarak nitelendirilen Samuray Çağı, GoT’un aksine fantastik hikayesinin aksine gerçek yaşamın anlatıldığı bir dizi olacak.

Kaynak: Deadline

Ne Zaman Başlayacağıyla İlgili Açıklanmış Bir Tarih Yok

Dizinin çekimlerinin başladığı haberinden sonra pek çok kişi ilk sezonu izlemek için sabırsızlanmaya başlasa da Samuray Çağı’nın ne zaman yayınlanacağına dair açıklanmış herhangi bir bilgi yok. Şimdilik resmi bir çıkış tarihinin açıklanmadığı dizinin çekimlerinin ABD, Japonya ve Kanada da sürdüğü edinilen bilgiler arasında. “Samuray Çağı” adlı dizinin 2019 yılı bitmeden meraklıları ile buluşacağı tahmin ediliyor.

Bu Yazılarımız da İlginizi Çekebilir

Game Of Thrones Bitti Akılarda Eşsiz Sahneleri Kaldı

Dünyaca Ünlü Good Doctor FOX TV’de Başlıyor

Uzun Dizi Sevmeyenlere Kısa Süre İzleyeceğiniz Uzakdoğu Dizileri

Blu TV’den Seyredebileceğiniz Film ve Dizi Önerileri

Yabancı Dizi Uyarlaması Türk Dizileri

Mr. Hiiragi’s Homeroom Japon Dizisi Uyarlandı

Tarihi Çin Dizisi Sevenler Yazımıza Bir Göz Atın

Game Of Thrones Tüm Bölümleri Yayınlandı! Nerden İzlenecek?

Bir Cevap Yazın