2023'te Doğum Yapacak Yeni Hamile Olan Ünlüler Güncel Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2023’te Doğum Yapacak Yeni Hamile Olan Ünlüler

doğum-yapacak-hamile-ünlüler

Doğum Yapacak Hamile Ünlüler Kimler?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlülerden bebek haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl pek çok ünlü ikinci bebeklerine kavuşurken bu yılda bir çok ünlüden hamilelik haberleri geldi. 2023’te dünyaya gelecek ünlü bebeklerin cinsiyetleri merak edilirken yazımızda 2023’te Bebek Bekleyen Ünlüler, 2023’te Doğum Yapacak Hamile Olan Ünlüler ve Hamile Ünlüler 2023 listemizi sizler için hazırladık.

Yeni Gebe Ünlüler 2023 Listesi

2023 yılının hamilelik haberleri geçtiğimiz yılın sonlarına doğru gelmeye başladı. İlk deha anne olacak ünlülerin ilk sırada aldığı listede yeniden annelik tadacak olan ünlüler de yer alıyor.

SONGÜL ÖDEN HAMİLE

Bundan üç yıl önce iş insanı Arman Bıçakçı ile evlenen ünlü oyuncu Songül Öden hamile. Şimdilerde bebek heyecanı saran ünlü oyuncunun 5 aylık hamile olduğu edinilen bilgiler arasında. Son olarak Oğlum adlı dizide ekran karşısına çıkan Songül Öden, ilk kez anne olmanın heyecanını yaşarken ilk hamilelik fotoğrafını da sevenleriyle paylaştı. 44 yaşında anneliğe adım atan başarılı oyuncunun bir kız bebeğe hamile olduğu öğrenildi. Songül Öden paylaşımında;

songül-öden-hamile-mi-kaç-aylık-bebeğinin-cinsiyeti-ne

TAŞINMAKTAN DAHA KÖTÜ OLAN HAMİLEYKEN TAŞINMAKMIŞ

Ünlü oyuncu, paylaşımına “Hiç fotoğraf koymuyorum diye sitem ediyorsunuz. 5 aydır taşınmaya çalışıyorum, taşınmaktan daha kötü olan şey ‘Hamileyken taşınmakmış’ … çeken bilir” notunu düştü.

YASEMİN ŞEFKATLİ TATLISES HAMİLE

ibrahim-tatlısesin-gelini-yasemin-sevkatli-hamile

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in oğlu İDO, Yasemin Şefkatli ile dünya evine girmişti. İdo-Yasemin Tatlıses çiftinden geçtiğimiz günlerde müjdeli haber geldi. 2021 yılında nikah masasına oturan çift şimdilerde ikiz bebek bekliyor. Ünlü çift, nazar değer korkusuyla hamileliği saklasa da, dede İbrahim Tatlıses aceleci davranmış bebekleri müjdelemişti.

EZGİ MOLA HAMİLE

ezgi-mola-hamile-işte-bebeğin-cinsiyeti

Yaklaşık olarak 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs 2023′ te nikah masasına oturan oyuncu Ezgi Mola’dan hamilelik haberi geldi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ezgi Mola anne olacağını açıkladı. Mola, bebek sorusuna verdiği “İstedim oldu.” yanıtıyla hamile olduğunu duyurdu. Haberin çok yeni olduğunu söyleyen Mola, “Şu ana kadar sadece eşim ve ailem biliyordu.” dedi. Maçka’da bir otelde düzenlenen ve 14 davetlinin katıldığı nikah töreninde Ezgi Mola’nın nikah şahitliğini Enis Arıkan, Mustafa Aksallı’nın şahitliğini ise Sinan Engin üstlenmişti. Bir erkek bebek annesi olacağı öğrenilen Ezgi Mola’nın Kasım ayında doğum yapması bekleniyor.

ASLI ENVER HAMİLE

aslı-enver-hamile-doğum-ne-zaman

Hamile Olan Ünlüler listemizde başarılı oyuncu Aslı Enver’de yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Berkin Gökbulak ile evlenen ünlü oyuncu Aslı Enver kısa bir süre sonra hamile olduğunu doğrulamıştı. 6 aylık hamile olan Enver’in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Yaptığı bir röportajda hamile olduğunu üstü kapalı dile getiren oyuncunun bebeğinin cinsiyetinin Kız olduğu yaptığı paylaşımdan tahmin edildi.

Doğumla İlgili İddialara Son Noktayı Koydu

İlk kez anne olacak olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu bebeğini İngiltere’nin Londra şehrinde doğurmaya yönelik çıkan haberlere son noktayı koydu. Enver, ‘Doğum için doktor hangi yöntemi uygun görürse o olacak. İnşallah normal doğum olur’ dedi.

Bebeğin İsmi Henüz Belli Değil

Bebeğinin isminin ne olacağıyla ilgili henüz karar vermediklerini ifada eden Aslı Enver; “İsmi net değil. Şimdi bir isim söylerim sonra başka bir şey koyarım… Birkaç isim arasında kararsızız. Süreç gayet güzel gidiyor, heyecanlıyız. Aşerme durumum olmadı.” açıklamasında bulundu.

FULYA ERYİĞİT ANNE OLMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

fulya-eryiğit-2023-de-hamile-olan-ünlüler-listesinde

Yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile yaklaşık 2 yıldır birlikte olan oyuncu Fulya Eryiğit hamile olduğunu açıkladı. Mutluluklarını evlilikle taçlandırma kararı alan çift düğün hazırlıkları yaparken sürpriz bir haber almıştı. Oyunculuk hayatına Canım Ailem dizisiyle başlayan ve anne olmak için gün sayan Funda Eryiğit, oynadığı Bir Başkadır dizisinin yönetmeni Berkun Oya ile uzun süredir aşk yaşıyordu.

OBEN ALKAN 16 HAFTALIK HAMİLE

bors-akkaş-ın-yeni-karısı-oben-alkan-hamile

Şubat 2023’te oyuncu Bora Akkaş ile dünya evine giren blogger ve tiktok fenomeni Oben Alkan, 1 Mart 2023 tarihinde 16 haftalık hamile olduğunu açıkladı. Uzun yıllardır birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde yurt dışında evlenen Bora Akkaş ile Oben Alkan, bebek beklediklerini sosyal medya üzerinden sevenlerine duyurmuştu.

NAZLI SABANCI 4 AYLIK HAMİLE

haci-sabancinin-esi-nazli-sabanci-hamilelik-pozu-verdi

İki yıl önce Sabancı Ailesinin veliahtı Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı Sabancı’nın hamile olduğu haberi geldi. Çiftin bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi. 3 Eylül 2021’de görkemli bir düğünle evlenmek için gün sayan çift, Nazlı Sabancı’nın babası Kaan Dimili’ nin ani vefatı nedeniyle düğünlerini iptal ederek, Sabancı Ailesi’nin yalısında yapılan sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Çiftin düğünü ise neredeyse bir yıl sonra Çırağan Sarayı’nda yapılmıştı.

Ünlülerden hamilelik haberleri geldikçe yazımızda olacak.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022’de Hamilelik Haberi Veren Ünlüler

2021’de Bebek Beklediğini Açıklayan Ünlüler

2020’de Bebek Haberi Veren Ünlüler

2019’da Hamile Kalan Ünlüler

2023’de Ünlüler Anne Baba Oldular

Bir Cevap Yazın